Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pamelka 75

CHCE MIEC MNIEJSZE PIERSI!

Polecane posty

Gość pisacacacacacaccac
___-

hmmm... ja w sumie akceptuję swój biust, ale kupno biustonosza to dla mnie tragednia. mały jest wybór rozmiarów 75D więc proszę zawsze o 75 lub 80 :) ale to jeszcze nie jest wielkim problemem, bo przecież od czego jest regulacja. najgorszy jest model. mam 18 lat i nie chcę nosić babcinych biustonoszy wyglądających, jakby 2 spadochrony złączyli. dosłownie raz na rok (lub dłużej niestety) uda mi się kupić ładny, dopasowany biustonosz nie pomniejszający, ładnie unoszący biust, że wygląda on wtedy naprawdę jak u nastolatki. w związku z tym pytam: znacie firmy, które robią biustonosze wyglądające odpowiednio dla mnie? bo załamać się idzie już :)

Gość bJustyna
Ale macie problemy, ja mam miseczki F chociaz jestem prawie szczupla i nie narzekam a tu niektore narzekają na D. Mimo to pozdrawiam, jakby cos to --> GG 2011374 Justyna Nara!

Gość DDDDDDDDD
ja swojego jakos nie moge zaakceptowac , mimo iz schudlam dalej mam 75 D :(

Gość pamelka75
hej dziewczyny!!!rok temu założyłam ten topik i nadal jest aktualny!Cycki zamiast zmaleć są większe niż były-już ledwo się mieszczą w miseczkę D.Teraz się odchudzam i liczę naiwnie,że może choć ciutkę zmaleją...

Gość DDDDDDDDD
witam! wiesz co ja schudlam w sumie ok 10 kg a one ani troszke sie nie zmniejszyly !!!!!!!! kurwa mac mam juz tego dosc :( a pytanie dodzieczyn ktore maja duzy biust czy brałysci wczesniej jakies tabletki, leczylyscie sie na cos??? bo ja tak i dletego juz w wieku 14 lat mialam 75 D , masakra

Oj dziewczyny nie przesadzajcie. Ja mam rozmiar 70 E, co oznacza że noszę rozmiar 36/38 a bluzki to muszę 40! Ale nie zamierzam nic z tym robić, lepiej sie z tym pogodzić i cieszyć się ,że nie jesteśmy płaskimi dechami. Ja przez wiele lat miałam kompleks, ale wystarczyła zachycona mina mojego faceta i już mi przeszło. Trzeba sie akceptować i o niego dbać. Dobry krem i porządny stanik to podstawa.

No trafiłam na super topik. Otóż mam ten sam problem. Mam 20 lat, 168 cm, 48 kilo i 75 D|E Mam pytanie, mieszkam w dużym mieście ale niestety mimo to brakuje tu duzych stanikow, zeby kupic jakis stanik czesto po 3 miesiace szukam. Nie wspomne ze kupuje staniki raz na poltora roku i to w koncu w akcie desperacji. Czy ktoś zna jakiś sklep we Wrocławiu? Chcialabym sobie kupić jakis seksowny i dobrze trzymający stanik. Narazie kupowalam w triumphie, ale srednie te staniki mają. Sprzedaż przez internet nie wchodzi w gre, bo to zaezy od kroju, czasem 75 E jest dobry na mnie, a D75 za mały a czasem z kolei 75 E wisi, a D pasuje idealnie>

Gość DDDDDDDDD
iuuuuuup

Gość Portugal
cześć dziewuszki!!!!!!! ja też mam duży biust !!!!!!!!na dodatek powiększył mi sie przez tabletki antykoncepcyjne DIANA 35 , czasem nie moge na niego patrzeć czuuuje a jeszcze rok temu przyciagł tyle spojrzen mężczyzn i byłam z niego naprawde dumna, teraz moje piersi strcaiły jędrność i elastyczność, zaczynją sie robic takie brzydkie obwisłe --> doszło do tego ze zaczęłm spac w stanikach bo nie wiem juz co robic zeby nie opadły mi do pempka, a niedawno zauwarzyłam rozstępy --> jeszcze jest prblem z tym ze moje piersi tak jakby rozlewają sie na boki--> kiedy by ly w normalnym rozmiwrze tez , nie wiem czy wiecie co mam na mysli? i kupując stniki z fiszbonami bardzo mnie to obciska, ahhhh użalam sie nad soba ale juz juz nie mogę ! bardzo proszę jesli znacie ćwiczenia na podnoszenie biustu a przedewszytkim kremy podnoszace--> te wyproubowane i sprawdzone , napiszcie byłabym bardzo wdzięczna , Trzymajcie cie dziewczynki -- bede tu wpadać cześćiej --> cmoczek :)

Gość myszula
widze tu znajome wypowiedzi:], nie powiem, ze mam ten sam problem, bo to nie jest dla mnie problem dlatego, ze biust jest duzy, a mam 75E i to jakies duze takie(przy 170cm, 21lat),a swoj biust bardzo lubie i sadze, ze jest odpowiedni, ale jesli chodzi o ta bielizne to szkoda slow, to prawda albo takie dwa worki na ziemniaki polaczone na szelkach albo wszystko malutkie, takie w sam raz i ladne do tego bywaja bardzo rzadko, czasem az mi sie chce smiac, gdy pytam w sklepie o taki rozmiar i te miny- jakby wiekszych od 75 c nie bylo:], a do tego nie lubie tych miekkich i musza byc usztywniane- takich dziwactw to juz panie ekspedientki zupelnie nie rozumieja:P, ale juz sie chyba do tegpo przyzwyczailam:P pozdrawiam:]

Gość klaudusia17
Weszlam nA ta stronke bo poszukuje wlasnie jakis stanikow pomniejszajace biust ale jakos nie moge.znalezc..i zauwazylam ze duzo dziewczyn ma rozmiar 75 D ..ja mam taki sam..:/i dla mnie to jest szczerze koszmar..nie jestem gruba bo wlasnie jestem dosyc szczupla..a laski ktore sa dosc grube to tak tego bardzo nie widac jak maja duze piersi..u mnie jednak widac je..i jak chodze ulica to wolaja do mnie jakies kolesie ooo idzie baloniara itp..to nie jest mile i nie raz sie tym dolowalam:(albo jakies laski w szkole oo patrzcie jakie ona ma cycki hahaha..a najgorsze jest to ze nie raz przejechalam sie na jakims kolesiu bo chcial mnie tylko zmacac albo przeruchac ale nie dalam sie wiedzialam o co mu chodzi i to przez moje piersi..niektore laski mi zazdroszcza tego ze tak mnie kolesie podrywaja..ale nie ma czego wlasnie oni patrza tylko na jedno a ja chce takiego chlopaka ktory pokocha moj charater a nie moje cycki:[ bardzo chcialabym poznac jakas kolezanke z takim rozmiarem hehe:P przynajmniej nie bede sama..piszcie do mnie:*:*buziaczki:)

Gość kitty_blue
Poczytałam niektóre wasze wypowiedzi i śmiac mi się chce... Sorry biust 75C to nie jest tragedia, bo bez problemu mozna kupic stanik na takie piersi. Nie rozumiem tego... A co mają powiedzieć kobiety które mają 70G albo jeszcze większe?? To może być problem. Może mój pogląd na wielkość biustu jest spowodowany tym że nie mam już lat 15 czy 17 ale 25. jak miałam tyle co dziewczyny też myslałam że biust to przekleństwo, ale teraz wcale tak nie myślę. Współczuję koleżankom z miseczką A czy B bo taka optymalna wielkość piersi to właśnie 75C. Ciekawe jest to że te z B właśnie narzekają że to bluzki żadnej nie mozna założyć z dekoldem itd. Ja mam rozmiar 80E i co ciekawe nie amm problemów z kupieniem bielizny, ale może to dlatego że kupuje bieliznę z UK na allegro, duży wybór i świetne modele. z ciuchami też nie mam większych problemów, ale może to dlatego że mam dość proporcjonalną figurkę 38/40 no i znów faktem że ciuchy mam też niekoniecznie nasze :) Polska to jest rzeczywiście jakiś dziwny kraj, rozmiar L jest wielkości typowej M i tak się wbija dziewczynom że najlepiej w ogóle nosić rozmiar 36 i hoduje anorektyczki :). staniki robią małe a jeśli już duże to tak wyglądają że szkoda słów :) Jak byście chciały namiary na fajne staniki (nietypowe rozmiary np. 70G, śliczne koronkowe itd. dajcie znać, bo sama jako klientka mogę polecić:) )na allegro ofc jezeli kogos nie brzydzi noszenie bielizny tzw. pokazowej to dajcie znac na maila. Pozdrawiam serdecznie :)

Gość kitty_blue
Hehe źle napisałam swój rozmiar :) 80D

Gość Groszka
Tak się chciałam dowiedzieć od Was czegoś. Nie jestem ekspertem w dobieraniu dla siebie stanika. Kupowanie tej części garderoby było dla mnie zawsze dość krępujące, więc jak najszybciej wybiegałam ze sklepu z bielizną, więc nie było czasu się zastanawiać:-). Czy te staniki np z Triumpha optycznie pomniejszające piersi na prawdę wypełniają swoje zadanie? Czy faktycznie piersi wydają się mniejsze?

Gość WA
ja mam dokładnie taki sam problem.. przez ten biust wyglądam na jeszcze bardziej ciężarną niż jestem, do tego znalezienie odpowiedniej bluzki na lato to dla mnie koszmar. mam rozmiar 75D (chociaz nie wiem czy juz nie za mały..), a koszulka w rozmiarze L jest dla mnie za mała, a rozmiar XL produkowany jest chyba tylko dla facetów! ewentualnie chyba same wiecie jakie są bluzki w takich rozmiarach.. więc nie piszcie tutaj niektórzy, że duże piersi są ładne! bo tak naprawdę z nimi są tylko same problemy :( uwielbiam spać na plecach i powiedziałam sobie, że z tego nie zrezygnuje, bo inaczej nie umiem zasnąć... ==>efekt? piersi rozjeżdzające się w kierunku wschód-zachód! ;( czy ktoś ma poodobny problem? jak je skutecznie ujędrnić i czy w ogóle się da? poleccie proszę jakiś naprawdę dobry krem, po którym zauwazyłyście rzeczywiste ujędrnienie.. :(

Gość Tommy Ray Glatman
a ja cwiczenia polecam, tylko ne wiem co bo lekkoatletyka na pewno, zauwazylyscie, ze kobiety z lekkoatletyki sa zazwyczaj plaskie :) Moze ktos ma jakies cwiczenia na zmniejszanie biustu, a najlepiej na likwidowanie, bo istnieja takie, przeciez niektore dziewqczyny sie boja pewnych jakistam zeby nie zmniejszyl sie biust.

Gość DDDDDDDDDD
ja tez chce miec mniejsze help !

Gość DDDDDDDDDD
halo jest tu kto

Gość maryna -chce ciebie i juz
hej-ja tez mam dosc spry biust-75-80 d 170cm i65 kg nie mam kompleksow na punkcie jego wielkosci bo uwazam,ze lepiej go miec..czasem tylko ktos potrafi mnie chwilowo zdolowac oceniajac przez pryzmat duzego biustu:(niesmaczne... moim najwiekszym problemem sa rozstepy:( i ich ksztalt....jak to ktos tu napisal gruszkowaty....dla mnie ochyda choc zaden facet nie narzekal-jak mozna to zmienic? myslicie ze damskei pompki i ciezarki pomoga??troche go podniesc ,ujedrnic i zmienic ksztalt?

Gość kasia_18_
ja mam 75 C i juz z nimi nie moge mam 18 lat.... i mam cicha nadzieje ze wiecej nie urosna.... bo tego nie wydzierze..... lubie jeee takie jakie sa:D:D:):) moze jak schudne z 5kg to bd miec 80B i bedzie ideeeaaalnieee buziaczki laseczki i nie martwcie sie booo wspólczuje laskom które nic nie maja to jest dopiero problem hehe

Gość ddddddddddddd
no jak schudniesz napewno bedziesz miec 80 zamiast 75 :D haha

Gość ddddddddddddd
ale przy wzroscie 170 to wyglada calkiem normalnie jakies D a przy moim -159 zaledwie :/ masakra

Gość alalalaljaka
ja tez mam niemaly problem z biustem:/ podobaja mi sie moje piersi,nie chce zeby byly mniejsze,ale zakup stanika to dla mnie koszmar!!!Mam 22 lata i chce kupowac dla siebie ladna bielizne,a nie babcina:(( kupuje w h&m, rozmiar 75D ale zauwazylam ze juz nawet h&m ma coraz wiecej utwardzanych stanikow,a te miekkie szybko sie sprzedaja, a na stanik z triumpha za 100zl nie mam pieniedzy!!! skrece mnie jak patrze jak moje kumpele kupuja sliczne staniki za 20-40zl, a ja za 60 mam brzydszy, i wlasnie sprawa stanika sprawia ze chcialabym miec mniejszy biust, gdyby byly ladne staniki w rozmiarze D w rozsadnej cenie bylabym w pelni zadowolona!!

Gość Klaudusia17
wiem co to znaczy..wszystkie moje kolezanki maja ladne staniki a ja oblesne..ale wiecie co ostatnio mama mi kupila stanik ...i on byl na nia za maly..ale gdy go przymierzylam..byl oblesny cale piersi mi zaslannial ale za to mi pomniejszyl biust..jak ubralam bluzke obcisla to mialam malutkie..moze jak bede nosic ten stanik to juz chlopaki mnei nie bede przezywac:((((((

dziewczyny, ja was wszystkie dokladnie rozumiem... 75D to koszmar, czemu do cholery nie robią ładnych, miekkich staniczków D w rozsądnej cenie? te, co zakrywają całe piersi, są STRASZNE, na pewno nie polepszają humoru i samooceny. I to zazwyczaj te staniczki zblizają do siebie piersi BARDZO nienaturalnie i wygląda to jak półka pod szyją. A czemu nie zrobią staniczków takich w formie jak te w rozmiarach A,B,C, tak, zeby piersi naturalnie i ladnie się w nich osadzały i tak, zeby eksponowały nasze piękne dekolty i tzw z angielska \"cleavage\"? Wtedy naprawde kobiety czułyby się atrakcyjniejsze i wyjatkowe, przez to, ze maja wieksze, pelne piersi. Wkurzają mnie te zakupy stanikowe jak nigdy. gdy musze kupic stanik, szykuję się na ten dzien jak na najwiekszy koszmar, nie chce tylko plakac w przebieralniach, ze zaden znowu nie pasuje. pomniejszanie piersi mi nie wyszlo. Robilam pompki, skakalam na skakance, masowalam je codziennie kremem, biegalam, chudlam, uzywalam ciezarkow , nic a nic. Ani rusz. Moj mezczyzna mowi, ze sa idealne i ze powinnam sie cieszyc, ze jestem szczupla i mam pelny biust, bo to bardzo niespotykane. Ale do cholery wolalabym miec \"spotykany\" biust, 70C albo 80B i nie miec tego problemu w zyciu, tak jak wy. Rozumiecie na pewno!

a tak dziewczynki zeby was zachęcic - mozna raz zaoszczędzic, wybrac sie do niemiec albo za granice i kupic staniczki tej firmy http://www.mariejo.com/mariejo/collection.aspx?l=EN&cid=24f8d40a-477d-4ebc-925a-22c140a1b94c sa drogie jak cholera, ale z KAZDEGO rodzaju jest po 3-5 modeli staniczkow w zaleznosci od piersi, balkonowe, z fiszbinami, do wiekszych, do mniejszych, wszystko. Jak będzie cos waznego w zyciu /np slub/ to mysle, ze warto zaiwestowac w takie cudo! jest tam tez troche porad przydatnych co do odpowiedniego stanika, jaki powinien byc. Gdzie naszej polsce biednej do tego! dyskryminacja duzych, mlodych biustów.

Gość witam was kobietki
ja mam ten sam problem 75 E Koszmar- zreszta same rozumiecie - ohydna bielizna - utrudnienia fizyczne - uszczypliwosc mezczyzna (na ogoł) sa wstretne a do tego mam na nich okropne blizny potradzikowe czy moze byc cos gorszego? ? ? NAWET PRZED CHLOPAKIEM SWOIM SIE NIE ROZBIERAM!