Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amaretka

Czy jestem w ciązy? ....Może ktos doradzi...

Polecane posty

Gość marta.
Sluchajcie : staram sie z przyszlym mezem o dzidzie ; )) kochalismy sie w dzien w dzien po okresie ( oczywiscie konczyl w srodku ) . Miezylam sobie temperature w pochwie 37.4 37.5 37.6 roznie : dzisiaj mialam 37.9 38 . W pracy zobaczylam ze mam krew na majtkach ,- bylo to ok godziny 14 ( pomyslalam ze no tak nie udalo sie ;( ale co z ta temperatura . Tego okresu krwawienia jest malo jak na mnie . ? moge byc jednak w ciazy . ?

Gość marta.
mam pieniazki , Tylko nie chce robic testu , jak cos to tylko lekarz .

Gość lobusiak
dzisiaj jest 8smy, 10tego mam dostac okres i mam taaaaka wielka nadzieje ze nie przyjdzie. objawy: najpierw ból piersi gdzies od tygodnia, od kilku dni kluja jajniki, mam zaparcia, temperature pochwy mierzylam dzisiaj 37,3 (ale wczesniej nie mierzylam, to dopiero pierwszy raz), no i apetyt mam jak diabli. nie wiem czy sie tak nakrecilam czy moze jest jakas szansa na dzidziusia. wczoraj robilam test i wyszedl negatywny, ale to moze za wczesnie.....jak myslicie?

Kochani Proszę o pomoc! Mój cykl trwa 26 dni ostatnia miesiączkę dostałam 11stycznia zgodnie z planem , następna powinna dostać 6 lutego , ale jej nie dostałam , a mianowicie bóle podbrzusza były już troszkę szybciej ale krwawienie nie nastąpiło .Dwa dni wcześniej Gdy Poszłam do łazienki siusiu i się podcierałam na papierze zobaczyłam krew , ale jej było bardzo mało jakby dopiero miał mi się zacząć okres, więc wł sobie tampona a gdy rano poszłam go zmienić miał maleńka plameczkę i nic więcej a okres taki jak powinien być nie nadszedł i do dnia dzisiejszego jest sucho, ale bola mnie strasznie piersi. Kochani czy ja mogę być w ciąży ? Pozdrawiam Serdecznie.

Gość Likankaq
Hej dziewczyny,jak kazda tutaj pisze po porade;) mam nieregularne miesiaczki wiec ciezko mi okreslic dni plodne a staramy sie o dzidziusia 2 lata... Mialam przerozne objawy ale zawsze dostawalam predzej czy pozniej miesiaczke