Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Kleopatra28

Jakie obleśne rzeczy robią wasi faceci?

Polecane posty

Gość a taki jeden ...
właśnie tak mi skarpety po pracy capią, że aż mnie w oczy szczypie :classic_cool:

Gość iren
a widzicie widzicie dzewczyny jacy ONI są wstrętni!!

Gość Diddek
Dziwnych macie facetów :P Sam jestem facetem, ale trochę innym np nie lubie piwa i piłki noznej :D... i wogóle myje się codziennie :)

Gość rysiek111111
hej ja tez jestem facetem- a po co myc zeby wieczorem ? syry mozna nosic 2 dni gacie 3, przynajmniej macie malo prania, gacie z dziurami na tylku sa najlepsze, zęby myje rano ale bez pasty bo mam odruch wymiotny, swetra po 3 dniach noszenia nie trzeba zaraz prac mozna na balkonie 1 dzionek powietrzyc i jest czysty, z pempka paproszki to fakt czasem wypadna no ale co zrobię? baczek tez czasem wyskoczy - zycie!

Gość stonka ziemniaczana
zeskrobałam,powąchałam.... i może jeszcze spróbowałaś? bleeeee :(

Gość iren-53
widzicie dziewczyny nawet sikają do zlewu

Gość rysiek111111
iren a Ty zawsze jestes taka pozadnicka ? moj kot tez sikal do umywalki - splukalo sie woda i nie walilo. Ale... kiedys nasral do zlewozmywaka w kuchni!!! - to przegiecie - przyznaje. Ale w lazience do zlewu niech sie ten chlopak smialo odlewa.

Gość iren
Rysiu ty chyba jesteś starym kawalerem bo kobitka by chyba w tym smrodzie nie wyrobiła chyba że masz dużą kasę

Gość czarnygorz
witam pierdziec kazdy pierdzi pod kolderka smrodek sie po prostu sumuje dłubac w nosie czynnosc normalna i uzyteczna- lepiej sie oddycha gorzej ze strzelaniem i zbieraniem "suszek" :D poplamione koszulki, skarpetki na lewa strone? wedlug mnie ujdzie przewaznie i tak tego nikt nie widzi wazne zeby nie smierdzialy:DD długie paznokcie- brr mam obcinaczke przy sobie gorzej ze skorkami- nie dbam o to nie przeszkadza mi to wiem ze zle to wyglada ale... nie umyc sie po pracy? zdaza mi sie przyznaje pracuje od 8 do 19-19:30 czuje sie pozniej zle ale spie do oporu czesto rano nie mam czasu sie umyc lubie swoja prace podrapac sie po jajkach tez lubie!! wkoncu to przyjaciel lepszy od najlepszego przyjaciela jesli wymaga to jak mu nie pomoc? a poza tym jesli widzicie te wszystkie "wstretne czynnosci" pamietajcie ze robi sie je (tak jak kobiety) tylko i wylacznie w obecnosci osob do ktorych mamy calkowite zaufanie i pewnosc ze nie beda mialy o to hmmm zalu mam 24 lata jestem kawalerem i po waszych wypowiedziach mam nadzieje ze trafie na ta ktora nie bedzie mnie tak odbierac jesli juz postaram sie niektorych bledow unikac ale pierdzenia i drapania sie nie wyrzekne to jet silniejsze odemnie:)) pozdrawiam i zycze innego spojrzenia na swiat piotrek "czarnygorz" czarnygorz@op.pl

Gość czarnygorz
dostale odpowiedz od kuzynki oto ona: Martyna 22:17:49 nam kobieta takie rzeczy nawet jezeli komus ufamy i z kims jestessmy czasem przeszkadzaja . czasem sa to drobne rzeczy a czasem dosc spore ale no coz takie zycie a my niestety wiemy ze kazdego trzeba wychowac bo nie ma ludzi idealnych Martyna 22:17:53 a to moj aodpowiedz kochanie piotrek cz 22:18:39 uu piotrek cz 22:18:45 szkoda Martyna 22:18:55 ale taka jest prawda Martyna 22:19:05 albo zaakceptuje sie albo nie Martyna 22:19:13 a czasem mozna kogos wychowac kogos? faceta? czy swinie? kobiete? czy kure? a co w waszym zdaniem robic mezczyzni? tez wychowac? dobrze sie czujecie z takim stwierdzeniem? jeszcze raz pozdrawiam zycze milych snow i ciekawych odpowiedzi(sobie) piotrek "czarnygorz" czarnygorz@op.pl

Gość iren
Myślę że na początku powinna sobie powiedzieć para co w związku będzie tolerowała a co nie. A z wypowiedzi wynika że Panowie na początku małzeństwa się kryją a potem miej więcej po 5- latach idą na całość !! z higieną !!

Gość Dąb
Jestem facetem: 1.Myje zęby 2.Dbam o czystość 3.pije,pale (także zioło) bekam pierdze 4.Zadna kobitka to mnie ustawiać nie będzie 5.A jak żes se pościeliła tak się wyśpisz

Gość rysiu111111
irenko wyobraz sobie ze kota przejechal mi samochod kilka lat temu. Osobiscie nie sikam do zlewu i nie lubie smrodu. Mi jakos to wychodzi ze bez codziennego pluskania sie w wannie i moczenia godzinami utrzymuje przyjemna aure wokol siebie. Mozna sie umuc tu i owdzie- po pewnych czynnosciach obowiazkowo, paszęta zawsze rano przed pracą- potem dezodorancik na cialo(nie na sweter). Moje mycie jest dostosowane do potrzeb. Nie ma grafiku ani przymusow - jak sytuacja wymaga to owszem. Mycie rączne przy uwuwalce. Trafilas - jestem kawalerem ale mam 22 lata - to chyba jeszcze nie tak stary jak sie wyrazilas. Mojej poprzedniej dziewczynie nie przeszkadzalo pierdzenie w pokoju, w lozku tego nie robilem. Do zebow tez nie miala zastrzezen choc myje tylko wieczorem. Iren (piekne imie) a ile ty masz lat i jaki reprezentujesz stan cywilny ? Bo twoje wypowiedzi , takie mam wrazenie zajezdzaja troche staropanienstwem. Irenko szanuj wode bo dla nastepnych pokolen juz nic nie zostanie....

Gość sawana
jest takie powiedzenie ktore krazy wsrod mezczyzn\"kobieta to nie czlowiek\" wszyscy faceci sa tacy sami bez wyjatku kazdy robi tak samo tylko Ci nieliczni potrafia to robic w miare dyskretnie(mam tu na mysli mezow) a reszta robi to gdy nie jest z dziewczyna czy narzeczona teraz niech sie kazdy zastanowi czy to powiedzenie ma racje bytu........ uwazam ze nie to facetom daleko jest do czlowieczenstwa pozdrawiam wszystkich panow ))))))

Gość syfon21
czesc3 grosze Ja tesz mam ale sam wrzucam do pralki

Gość syfon21
aspirin Masz racje i pewnie wiesz oczym mówisz?

Gość kobieta50
ale fajnie posmiać się i zrzygac na takich facetów

Gość tapczan
po co wam baby chlopaki jak macie pralke i lodowke a zawsze jakas dupke na raz mozna wytargac hehehe

Gość G.I.Jane
Oj ludzie :D No to mój tak: -Dłubie w nosie i pozniej zjada to co zdobył ( to nic ) -Pierdzi w nocy -.. a jak spie w innym pokoju to przychodzi czasem w nocy i budzi mnie pierddem w twarz (naolgądał się filmów z serii Jackass :D) -grzebie w genitaliach -obcina paznokcie u nóg na dywanie, pozniej tego nie odkurza :) -na stole zostawia brune patyczki do uszu -caly tydzien chodzi w tych samych skarpetkach (zaczynamy od niedzieli bo najmniej je brudzi) -.. ale i tak Go kocham :D:D

Gość ElwiZ
Piardnąć zdarza mi się nie przeczę. Ale mojej narzeczonej też. Przynajmniej mamy temat do rozmowy :). Co do dłubanka to ja się kryje, a moja nie! Ząbków staram się pilnować a za opuszczony termin kąpieli dostaje zawsze zjebkę więc staram się pilnować harmonogramu. Co do sox'ów to może zdaje się to obleśne ale czasem po 1 spacerku już sie nie nadają do ponownego użytku więc jakaś forma kontroli musi być.

ja nie znosze brudasow. pierdzenie i dlubanie w nosie jest obrzydliwe. flejtuchy do mamusi powinny wrocic i uczyc sie czystosci

Gość wtyd jak nic
i to mowia dorosli faceci,obrzydliwe,jak mozna nie myc i kąpac sie codziennie,nie myc zebow 2 razy dziennie,pierdziec,i rzucac kozy z nosa? Higiene wynosi sie z domu i niewyobrazam sobie pocałowac takiego brudasa,az mi sie niedobrze zrobilo:o Jak jeszcze mozna sie tym szczycic? prostota i obrzydlistwo,blleehh:o

:) jak czytam to płaczę ze śmiechu ...bo mój Miś jest idealny :)

Gość Pan Nieidealny
W pewnych sprawach przeginacie. Może bączek jest niekulturalny ale nikt mi nie powie że wyjdzie mi na zdrowie próba powstrzymania gazów po zjedzeniu fasolki po bretońsku czy kapustki z grochem. Kąpiel co 2 dzień nie jest od razu powodem do określania człowieka mianem brudasa. Jedni się pocą jak świnki inni nie. Co do prywatnych kopalni zielonych perełek to niestety jest to bardzo zły nawyk.

Gość
W przeszlosci mialam takiego faceta ,ze zadnej dziewczynie tego nie zycze.Nierob, len i brudas.Na nieszczescie mam z nim dziecko ale nie jestesmy razem.Pamietam jak dzis , po paru dniach nie mycia sie bardzo zachcialo mu sie PIEP.... Ja powiedzialam mu nie , zreszta i tak spalismy osobno .w ta sama noc przebudzilam sie ,dlaczego to nie wiem , i co zobaczylam , ze ten flejtuch sam ze soba sie zabawial i to na calego . Ja wstalam i wyszlam z pokoju dodajac jeszcze ,zeby sobie nie przeszkadzal.Po tym wydarzeniu odeszlam . Naszczescie.

Gość sheer
odechciało mi sie sniadania,,,,,,,,,,,,

Gość billy girl
Mój też jest "dłubaczem nosowym", bywa "pierdzielem",ale zgadzam się z jedną z poprzednich wypowiedzi,że tak zachowują się osoby mające do siebie zaufanie. Np.przyznaję,że przy moim bracie też zachowuję się "wysoce swobodnie" i vice versa. Bączenie jest ludzkie,a wszak ludżmi jesteśmy...

Gość M4R00N
Nie wierzę !!! Same czyściochy, full kulturkai i zero ludzkich odruchów. Wiem , wiem jestem facetem i będę bronił facetów, ale nie dlatego że też tak robię jak ci Wasi o których tutaj pisałyście. Jestem z kobietą tą jedyną na zawsze od 18 lat, a 14 lat po ślubie i co?? Myślicie że nie puszcza baków. nie beka , w nosie nie dłubie, zawsze ma rajstopki super czyste i majteczki bez sladu po...."upławach". Laseczki tak szczerze jak to jest, za co jestescie z tymi facetami, albo dlaczego ich wybrałyscie: bo był czysty i bąków nie puszczał ?? Myslę ,że przesadzacie albo juz ich nie kochacie i Wam jakieś zmiany po głowach chodzą. O wszystkim trzeba rozmawiać z drugim człowiekiem i jeszcze raz rozmawiać. Pachnie mi tu nudą i szukaniem pretekstu żeby marudzic. Kocha się drugiego człowieka za to jaki jest a nie za to co robi lub nie robi. Myję zęby. piorę skarpety, jestem czysty i jak muszę to gilusa wyjmę bo mi przeszkadza, bąka puszczę bo trzeba.Kocham żonę nawet jak czasami nie pachnie za swierzo bo to tylko drobiazg,,, A W ŻYCIU PIĘKNE SĄ TYLKO CHWILE !!!!!! Te razem spedzone >>Mam 37 lat i chciałbym oby zostało tak jak jest teraz na zawsze.. POZDRAWIAM WSZYSTKIE PANIE TE ZŁE I ZNUDZONE TEŻ !!! TYLKO CHWILE !!!!!

Gość kaja8
Juz na wymioty sie zbiera to co tu gadacie .A jak wam tak dobrze to tak trzymajcie i Wy faceci i Wy Panie,wszystko co ludzkie nie jest nam obce ktos to kiedys powiedział ,ale nie powiedział aż tak obrzydliwie.Ale widać że się tym wszyscy podniecacie ,

Gość kaja8
Juz na wymioty sie zbiera to co tu gadacie .A jak wam tak dobrze to tak trzymajcie i Wy faceci i Wy Panie,wszystko co ludzkie nie jest nam obce ktos to kiedys powiedział ,ale nie powiedział aż tak obrzydliwie.Ale widać że się tym wszyscy podniecacie ,

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się