Go艣膰 SPONTANICZNA Napisano Marzec 23, 2007 wow Dzi臋ki 偶e ja juz tego problemu nie mam . Dziewczyny nalele偶y co艣 z tym zrobi膰!!!!! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 hahhahahahahahha Napisano Marzec 23, 2007 ojejuuuuuuuuuu jak sie usmialam ale u mnie jest tak: 1.beka po piciu gazowanym 2. pierdzi gdziekolwiek a potem macha rekami i sie smieje. a czasami tez wacha i mowi ze to lubi:/ 3. wacha skarpetki i gatki ale nigdy nie zaklada tych samych 4. nosi dziurawe skarpety 5. ma krogulcze paznokcie u nog 6.w nosie dlubie jak mu sie wydaje ze ja nie widze ale ja widze i sie dre na niego a on tylko kula te babole i wyrzuca na dywan a fuj. a potem mnie tymi paluchami dotyka bleee 7.drapie sie po jajach 8.uzywa mojego plynu do higieny intymnej 9. uklada wlosy przed spaniem 10.smierdzi mu z nosa ale uwielbiam z nim przebywac. ogolnie jak to opisalam to gorzej to wyglada niz w rzeczywistosci jest :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 hahhahahahahahha Napisano Marzec 23, 2007 aha przypomnialo mi sie jeszcze: 11. spuszcza mi sie do kosza na smieci w pokoju 12. czasami nie myje rak po siusianiu jak mi sie cos przy[pomni to dopisze:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 hahhahahahahahha Napisano Marzec 23, 2007 aha i jeszcze jedno-znowu mi sie przypomnialo: 12. nie cierpie tego bardziej od poierdzenia!!!!!!!! mianowicie smarka do umywalki albo pod prysznicem a fuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjj Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 asaldjjdjskadj Napisano Marzec 23, 2007 strrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraszne Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 czysty Napisano Marzec 25, 2007 Ja pierdz臋 wtedy kiedy robi臋 kup臋, trudno. Zas moja 偶ona pierdzi na okr膮g艂o, Twierdzi ze musi bo by mia艂a wzd臋cia. Nie poc臋 si臋 to, nie 艣mierdz臋, to nie myj臋si臋 codziennie, no, z wyj膮tkiem twarzy. Co innego w upalne dni. S膮 ludzie co bardzo smierdz膮, kobiety i ch艂opy.Og贸lnie to kobiety z natury rzeczy bardziej si臋 poc膮 i bardziej 艣mierdz膮, to bardziej powinny dba膰 o chigien臋. Za艣 m臋偶czy藕ni ci臋偶ejpracuj膮 to...Nie broni臋 ch艂op贸w, a le kobiety tylko troch臋 s膮 leprze. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 wodolot Napisano Marzec 25, 2007 ja pierdz臋 przy byle okazji i jest dobrze , moja twierdzi 偶e nie pierdzi i mnie tym oszukuje bo co niby robi z tym gazem ? sprzedaje do PGNiG ?? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 irenka1 Napisano Marzec 25, 2007 heheheeheh ja rozwiazalam problem brudasa meza !!!!rozwiodlam sie!!!i mam -nie uwierzycie kobietki-meza czyscioszka niesamowitego!!!!jest tak jak bylo przed slubem a juz 3 alta jetesmy p oslubie!!!kapie sie za kazdym razem jak zrobi kupe-jest niesamowity!zeby myje bez przerwy ,majtki zmienia codziennie,skarpety tez!uszy czysci...jestem caly czas pod wrazeniem,pierwszy maz jak chcial miec seks ze mna -mowilam umyj sie najpierw i mialam spokoj.....hahahahaha zalosne -prawda?ale mysle ze to zalezy od czlowieka i jego kultury osobistej i tyle pozdrawiam wszystkie walczace kobiety! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 galkrieger Napisano Marzec 26, 2007 hehe i kolejny facet na Waszym forum. tak jako艣 sobie wpad艂em 偶eby sie podbudowa膰 :D Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
frania-ania 0 Napisano Marzec 27, 2007 Rany, a my艣la艂am, 偶e tylko ja mieszkam z troglodyt膮 :D Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Pawe艂 Le艣niakiewicz 0 Napisano Marzec 27, 2007 Panowie, czy umiecie cmyka膰 na dupach? Zapewne nie a wi臋c zamieszczam kr贸tki instrukta偶. 1. Po艂o偶y膰 si臋 na brzuchu. 2. Podci膮gaj膮c nogi (kolana) jak najbli偶ej g艂owy unie艣膰 ty艂ek jak najwy偶ej. G艂owa powinna zosta膰 w kontakcie z pod艂o偶em. 3. Rozlu藕ni膰 maksymalnie mi臋艣nie brzucha i czeka膰 - wkr贸tce nast膮pi zassanie powietrza przez odbyt. 4. Po zassaniu wypchn膮膰 z odbytu zassane powietrze pierdz膮c po czym oczekiwa膰 na kolejne zassanie i cykl powt贸rzy膰. Warunkiem udanego i d艂ugotrwa艂ego cmykania jest umiej臋tno.艣膰 rozlu藕nienia mi臋艣ni brzucha. Cmykanie odkry艂em kiedy艣 nie maj膮c ochoty wsta膰 z 艂贸zka i dzwigaj膮c si臋 w艂a艣nie w taki spos贸b - ty艂kiem do g贸ry. D艂ugo praktykowane nies艂ychanie mnie rozlu藕nia i wprowadza w dobry nastr贸j. Jednocze艣nie jest to czynno艣膰 kt贸rej nienawidzi moja 偶ona i ona to w艂a艣nie wymy艣li艂a dla niej nazw臋 \"cmykanie\" Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Pawe艂 Le艣niakiewicz 0 Napisano Marzec 27, 2007 Chcia艂bym jeszcze doda膰, 偶e odg艂os zasysanego do odbytu powietrza jest o wiele ciekawszy od typowego pierdzenia, no i mo偶na t膮 czynno艣膰 (cmykanie dup膮) wykonywa膰 tak d艂ugo jak mamy na to ochot臋, albo0 nie przydybie nas na niej 偶ona. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 chyba w 偶o艂臋dzi Napisano Marzec 28, 2007 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 renifer rudolf Napisano Marzec 28, 2007 czego nie cierpie u kobiet: 1. psikanie sie dezodorantem bez umiaru- trudno to wytrzymac, szczegolnie w upalne dni, w zamykanych pomieszczeniach. 2. sztuczne piersi i inne tego typu, zesy, wszelkiego typu wkladki do biustonoszy, malowanie, cienie itp. Oczywiscie lekkie zaakcentowanie urody i ukrywanie niuansow jest na miejscu, ale powiekszanie biustw wkladkami i biustonoszmi mnie razi. faceci nie wkladaja w majtki niczego, aby zaimponowac kobietom. 3. podpaski w koszach na smieci - nawet nie zdajecie sobie sprawy jak to okropnie cuchnie - doslownie zygac sie chce. Pakujcje je w specjalne woreczki i zabierajcie z zamknietego pomieszczenia ze soba. 4. Po zmianie podpaski - nie siadajcie od razu za blisko faceta, przeiwtrzcie sie chwile, bo mozna czasami przyniesc ze soba troche intymnego zapachu 5. prowokacyjne ubieranie, a pozniej teksty o molestowaniu - podnosi mi cisnienie natychmiast. Jzeli masz odwage zalozyc bluzke, z pod ktorej prawie cale cyski widac, a z pod mini wygladaja ci majtki - nie miej pretensji, ze ktos Cie zaczepia! 6 manikire, malowanie sie w miejscach publicznych - rownie dobrze facet mogl by sie golic w tramwaju, myc tam zeby, lub drapac sie po jajach. wiecej na ta chwile nie pamietam.. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Fig_a Napisano Marzec 28, 2007 jestem znim od 3 lat na poczatku tez taki nie byl a teraz nie dosc ze sie kapie dwa razy w tygodniu to jeszcze grzebie sobie w jajkach a potem to wacha jak pusci baka to sobie przyklada reke i tez wacha w ogole wszystko wacha i na dodatek mowi ze to naturalne haha!!nawet kozy z nosa wacha i tez udaje ze je o mnie wyciera,czasami jak ma katar to smarka i prycha obrzydliwie a potem to polyka!bleeeeeeeeeee Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 el komendante Napisano Marzec 29, 2007 ja zmieniam czasami gacie 2 x dziennie i codziennie si臋 prysznicuj臋 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 chce kasy jak lodu Napisano Marzec 29, 2007 nooo to super ale to nie jest topik jakie oblesne rzezcy robia wasze kobiety....dlatego panowie nie tlumaczyc sie.....:D choc wasze wypowiedzi bywaja ujmujace.....:P ps.juz wszyscy moi znajomi maja linak do tego topiku-genialne :D Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 hihihaha Napisano Marzec 30, 2007 ale sie usmialam . wreszcie jakis smieszny choc oblesny topik.No ale dobra ja myslalamze tylko moj maz:"gmera"w jajkach,wacha skarpety,smierdzi,chodzi w jednych ciuchach,no i bbllleeee smarka jak cala jego rodzina do umywalki!!!!okropienstwo.Ajeszcze posluchac jakie dzwieki wydaje przy jedzeniu.....o.ludzie......no wlasnie wszedl i jak zwykle od progu ten jego niewypazony jezyk...same przeklinanie....fffffeeeeee....dziewczyny oddam w odpowiednie rece....doplace:} Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 rabkasdfghjkl Napisano Marzec 30, 2007 piszcie bo smutno Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 moj facet Napisano Marzec 31, 2007 odswierzam bo fajnytemacik chociaz miejscami oblesny ale posmiac sie mozna...:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 EEEWWWAAA Napisano Marzec 31, 2007 M贸j facet to na razie si臋 stara. Czasami beka i pierdzi, ale si臋 ogranicza. Zobaczymy jak d艂ugo. Natomiast ma jeden jak narazie okropny nawyk. Jak zrobi臋 jakie艣 ciacho (g艂贸wnie w niedziele) i na艂o偶臋 na du偶y talerz dla rodziny, to ten kazdemu nak艂ada po jednym kawa艂ku a sam ten du偶y talerz pod brod膮 trzyma i zjada reszt臋 ciastek. Czasami to wepchnie p贸艂 tego talerza du偶ego, a potem twierdzi 偶e mu niedobrze. Nawet jak gdzie艣 na urodzinach jeste艣my to wch艂onie masowe ilo艣ci jedzenia, a potem w domu twierdzi 偶e mu niedobrze. A jak mu m贸wie, 偶eby tyle nie jad艂, to wkurza si臋 i ryczy 偶e go chce zag艂odzi膰. Na szcz臋艣cie pracuje fizycznie, to tyje tylko przez zim臋. Na wiosn臋 chudnie. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 mieszkalam z 5 facetami Napisano Kwiecie艅 1, 2007 rzygac sie chce przez smiech czytajac niektore opisy. i odechciewa sie zostawac z jakimkolwiek facetem na dluzej. raz mieszkalam a stancji z 5 facetami w mieszkaniu 3pokojowym jedna lazienka i kuchnia. stosy brudnych naczyn, w zapchanym starym zarciem zlewie smiedzi, wszystko gnije, na podlodze wala sie stare jedzenie i pelno smieci, smierdzi od progu, kuchenka klei sie, nie ma czystego kawalka na podlodze, w kazdym kubku plesn, wszystkie widelce gdzies poginely, w mikrofali syf z kilku miesiecy i kazdy co chwile grzeje tam sobie jakies jedzenie, kladac je na stare resztki, ohyda. w lazienke dwa razy gorzej niz w kuchni, podloga cala mokra, wyglada jak od blota, chyba nigdy nikt tam nie sprzatal, jak sie wprowadzilam, to juz taka byla, wszedzie meskie wlosy, kibel cuchnie, caly zolto-brazowy, na scianie slady gowna, w rogu rozlki po papierze toaletowym, za kiblem kulki papieru toaletowego, na odpadajacej desce nasikane, balam sie dotykac tego kibla, sikalam na stojaco, wszystko oblepione meskimi wlosami lonowymi, wanna zasyfiona, spod niej cieknie, zlew oblepiony pasta do zebow, starym mydlem, wszedzie kurz i smieci, mokro, grzyb, poza tym palili w lazience i wzedzie bylo pelno kiepow, smiedzialo zawsze fajkami. szkoda, ze wiekszosc ludzi, ktorzy ich znaja nie wiedza, jak maja na stancji... wprowadzilam sie tam, bo musialam w kilka dni znalezc jakies nowe miejsce zamieszkania. na szczescie juz tam nie mieszkam. teraz trafilam na pedantow. az sie chce zacytowac stare polskie przyslowie "jak nie urok, to sraczka". ;] Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 weso艂a7 Napisano Kwiecie艅 1, 2007 Ja znam sie ze swoim facetem ju偶 5 lat i za miesi膮c sie pobieramy.Gdy to wszystko czytam to tak jak bym widzia艂a mojego faceta.My艣la艂am 偶e to nie jest normalne,ale pocieszm sie tym 偶e ka偶dy facet zachowuje si臋 tak obrzydliwie,bo my艣la艂am 偶e to mo偶e moja wina 偶e nie umi臋 go wyleczy膰 z tego.Nie pomagaj膮 ani moje pro艣by ani krzyki,ani k艂otnie.Jak spa膰 i kocha膰 sie z takim facetem przecie偶 to okropnie odra偶a mnie. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
pijana werter 0 Napisano Kwiecie艅 1, 2007 to wcale nie jest pocieszajace, tylko wrecz odstreczajace i zniechecajace do zwiazkow na dluzsza mete. ...co nie zmienia faktu, ze niezle sie czyta te ohydztwa. ;] Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ojejkaaaa Napisano Kwiecie艅 2, 2007 U艣mia艂am si臋 niemi艂osiernie. M贸j m膮偶 te偶 czasami beknie i pusci b膮ka, jak go wyzywam to m贸wi- Co ma mi oko wycisn膮膰? W niedziel臋 si臋 nie k膮pie, bo ty艂ek chyba te偶 wie, 偶e jest swi臋to i si臋 nie poci. Szkoda, 偶e m贸j nie wie.Poza tym bielizne zmienia codziennie i kapie sie tez.Wie, 偶e jak si臋 nie umyje to z seksu nici. Jak m贸wi, 偶e nie chce mi si臋 i艣膰 my膰, to ja m贸wi臋, 偶e te偶 nie pojd臋, bo po co, to sie zastanawia i idzie. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
kiniax20 0 Napisano Kwiecie艅 4, 2007 A偶 si臋 pop艂aka艂am ze 艣miechu czytaj膮c to wszystko Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 agivp Napisano Kwiecie艅 6, 2007 dziewczyny, czytam wasze wypowiedzi i ... hmmmm moj mezczyzna to chyba jakis czyscioszek. mieszkamy razem od dw贸ch lat, i nie mam problemow z nim. codziennie rano , przed praca sie myje i po pracy jak przychodzi, myje zabki, goli sie. Casem musze mu przypomniec jak juz mnie zaczyna drapac zarostem... paznokcie ma czysciutkie, nie obgryza, czasem sobie podlubie w nosie albo purknie ale zadko hehehe. skarpetki tez zmienia , bokserki - takze spoooko Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 skarpety Napisano Kwiecie艅 6, 2007 wachanie skarpet,pierdzenie i wachlowanie koldra,abym poczula szybciej (teren samiec zaznacza,czy co???),dlubanie w nosie ,robienie kuleczek i rzut -gdy udaje,ze nie widze,bekanie itd ,to wszystko mam na porzadku dziennym:-p . Czytajac wszystko zastanawialam sie ,jak to jest mozliwe,ze wszystkie mamy tego samego meza:D!!!!!!!! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 PX-13 Napisano Kwiecie艅 7, 2007 Nie wiadomo, czy 艣mia膰 si臋 ,p艂aka膰, czy zwymiotowa膰...Owszem, ho艂oty w Polsce jest pe艂no, ale to nie jest pow贸d, aby z jej przredstawicielami mieszka膰 czy trwa膰 w zwi膮zku. Zabawne jet to, 偶e jako punk jestem stereotypowo postrzegany jako brudas. A tu prosz臋, ta "normalna" cz臋艣膰 spo艂ecze艅stwa zachowuje si臋 masowo poni偶ej krytyki. By艂 czas, 偶e na wskutek przeciwno艣ci losu wyl膮dowa艂em na tzw ulicy-by艂em bezdomny, spa艂臋m na klatkach schodowych itp. Nie wyobra偶am sobie jednak, aby nawet w贸wczas nie umy膰 si臋 rani i przed snem, cho膰by w 艂azience w galerii handlowej czy restauracji. Drogie panie, zachowanie tego typu 艣wiadczy o g艂臋bokim braku szacunku do was waszych partner贸w, a tak偶e do samych siebie owych indywidu贸w. Gdyby kto艣, tak jak opisywnych tu kilka przypadk贸w, wystawi艂 przy mojej dziewczynie na imprezie dup臋, to bym mu 偶eby wybi艂. Zmienianie bielizny i skarpet codzie艅 to norma, nie bardzo wiem po c贸偶 j膮 w膮cha膰, atawizm jaki艣? Po prostu wrzuca si臋 do brudnej bielizny, a rano zak艂膮da 艣wie偶e.Kulki z kupy na w艂osach wok贸艂 odbytu, czy ja 艣ni臋? Co za byd艂o.... I jeszcze o tych b膮kach, kt贸re tu z tak膮 lubo艣cia opisujecie. Wiadomo 偶e fizjologia, ale czy naprawd臋 jest takim problemem odej艣cie na kilka metr贸w, czy do drugiego pomieszczenia? A co do bekania, to wystarczy zas艂onic usta r臋ke, jak ju偶 nie mo偶na, potem przepro艣i膰, a nie komus do ucha czy w twarz. Zdarza艂o mi si臋 spotyka膰 niestety osoby p艂ci przeciwnej, kt贸re przejawi艂膮y podobne zachownaia do tych opisywanych na forum. Od razu ko艅czy艂em takie znajomo艣ci. Dziekuj臋 serdecznie, z cho艂ot膮 uk艂膮da膰 sobie 偶ycie? A za jakie grzechy. jak mam szanowa膰 osobe, kt贸ra sama siebie nie szanuje? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 szanuj膮casiebieiinnych Napisano Kwiecie艅 8, 2007 do wszystkich dla kt贸rych sztandarem jest fizjologia, wi臋c dlaczego si臋 kr臋powa膰.... zapomnieli艣cie o seksualno艣ci cz艂owieka? dlaczego nie kopulujecie w miejscach publicznych... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach