Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Kleopatra28

Jakie obleśne rzeczy robią wasi faceci?

Polecane posty

Niektóre opisy to prawdziwe perełki, potrafią mnie rozśmieszyć do łez. Gratuluję topiku. Ale chciałem poruszyć inną kwestie. Dziewczyny, czy wy nie rozmawiacie ze swoimi chłopami o tym co was wkurza, co się wam w nich nie podoba? Uświadamiajcie swoim facetom że im skarpety jadą, żeby mydła użyli, że dłubanie w nosie jest prostackie, a nie potem wyżalać się na forum jaki on taki a nie taki. Możecie zaproponować również wspólny prysznic albo kąpiel, chyba tylko palant bez wyobraźni wam odmówi. Tak się składa, że czasami mam nieprzyjemność rozmawiać w pracy właśnie z takimi brudasami. Niby po studiach, wykształceni, kulturalni itd... a jedzie od nich na dwa metry. Po prostu mnie cofa jak muszę takiemu coś wyjaśniać, płacą mi za ...... a nie za wąchanie czyichś wydzielin. Dlatego niejednokrotnie jednemu albo drugiemu kupowałem mydło, dezodorant, czasami pastę do zębów albo szczoteczkę i wręczałem przy wszystkich w biurze. To jest bardzo dobra metoda. A co mnie u was wkurza? - pozlepiany tusz na rzęsach, - stary lakier na paznokciach, - stary lakier na włosach, - wam też nogi walą (mam sól jakąś w szufladzie dla takiej jednej) Pzdr

Gość phonesoftop.pl
Moj chłopak sika mi na głowę i do buzi i robi kupe jak jem obiat na talerz . I bardzo lubi robic to z kotem , rybką czy żabą. --------------------------------------------------------------------------------------------------------Ale jesteście wszyscy oblesnil. Super temat. Wymysliła go osoba która naprawde na ogromne kompleksy i chce sie wyładować na forum.Jak wam meny nie pasują to czemu jeszcze jesteście z nimi w zwiazku małzenskim ? A może spójrzcie wreszcie na siebie tylko nie oceniajcie innych ? Przykład : Włosy wszędzie. Aż sie rury zapychają. Porozlewane olejki w okolicach prysznica. Super. Tylko sie wywalić. Na końcu list z banku : Nie posiada Pan większych zdolności kredytowych niż 10 tysiecy które zostały wypłacone. Pisać dalej ? Dowartościowały się osoby piszące komenty ? ;/;/;/ szkoda gadać ;/

Gość z boku zdzich
moja kolezanka przychodzi do pracy w przezroczystej sukience a pod nia ma...pieluche.Na glowie zima nosi 4 berety jeden w drugim,kazdy innego koloru.Przychodzi w zielonym a wychodzi w czerwonym.Nogi jej jada na 3 metry.Po moich protestach-zaczela je moczyc w malej miseczce-w pracy.Nie daje to wiekszych rezultatow,bo ma kopyta nie nogi,ktorych tylko czubki mieszcza sie w misce.Inna kolezanka ma ochydnie smierdzacy pot.Az zatyka.Jak na ironie ubiera sie w duzo sztucznych rzeczy,ktore jeszcze ten smrod poteguja.Po jednym dniu nie pierze ciuchow,tylko kisi w szafie.To sie czuje a ten jej skisly potosmrod po prostu wykreca.Wejsc do jej pokoju to nielada odwaga.Biore gleboki wdech i jak dlugo mi sie uda nie oddycham wewnatrz,ale gdy juz mi brakuje tchu-masakra...dusze sie.Po wyjsciu szybko do jakiegos okna i odzyskuje przytomnosc,oraz wietrze swoje ubranie z jej smrodu...Jesli chcecie szanowne panie-moge opowiedziec jeszcze duzo historyjek z zycia wzietych o idealach kobiecej higieny i czystosci...pozdrawiam

Wybaczcie mały off-top (wiecie moze co to znaczy dziewczyny?) ale napisze dla odmiany co wyprawiają kobiety poza oczywiście siedzeniem na tej arcymądrej stronie więc tak -słuchacie mandaryny i innych glupich kobiecych gwiazdek -czepialiscie sie ze meżczyżni pierdzą (co to właściwie za język wy ulicznice, myslicie zescie takie szlachetne a nawet manier nie znacie) to powiem dla odmiany ze to ludzki odruch a skoro nigdy tego nie robiłyscie to kim jestescie? małpami? - poco w ogole zawracacie mezczyznom głowy skoro tacy są źli? Weźcie zmądrzejcie, nabierzcie odwagi i honoru i powiedzcie Mu to prosto w oczy. -śmiejecie sie z męzczyzn a gdyby nie oni to dalej byscie mieszkały w jaskiniach wkoncu to mezczyzni dokonali wszystkie najwazniejsze odkrycia - to kobiety uprawiają w znacznej mierze najbardziej kompromitujący zawód na swiecie prostytucje, wezcie nauczcie sie czegos i wezcie za porzadną robotę. -Chelpicie sie ze dobrze jezdzicie i ze takie w ogole swietne, a gdy przyjdzie co do czego to 3/4 wypadkow same powodujecie, i jeszcze ten wasz strach przed najmniejszym przekroczeniem limitu predkoscie, wypedzacie wiem z doswiadczenia, Mezczyzn z aut i potem musimy sie wstydzic za waszą jazdę, na ulicy na ktorej mieszkam baba w trakcie wyjezdzania z garazu potrąciła 6-scio letnią dziewczynkę i co wy przemądrzałki? Mógłbym jeszcze dlugo wymieniac ale szkoda mojego dnia nie jestem gejem i mam wporzadku dziewczyne ktora docenia mazczyzn i wstydzi sie za was ktore nam docinacie zupelnie bezmyslnie. Kleopatra mam nadzieje ze stanie ci sie cos za pisanie czegoś takiego, gratuluję pięknego umysłu

Witam! Wszyscy sobie tak piszą co robią faceci, a nikt nie wspomni co robią kobiety. Znane mi dziewczyny np: - przede wszystkim siedzi na tej super stronie - czyta piśmidła typu \"Girl\" Ogólnie wszystkie tu uznajecie teoretycznie feminizm. Może myślicie, że to normalne, ale tak na wasze nieszczęście nie jest. Mało który facet to toleruje, a jeśli to robi jest porządnie walnięty. Jak możecie im to robić!? Oni walczą na wojnie, giną za kraj, a wy za ich plecami wyśmiewacie się z nich. Skoro takie jesteście odważne, to niech wasi faceci wiedzą, że o nich takie rzeczy piszecie. Gdyby nie mężczyzna nie siedziałybyście przed waszymi komputerami. PS: Nauczcie się prowadzić samochód, bo przez was jest 3/4 wypadków, a faceci płacą za wasze mandaty! Jedzie baba. Wyprzedza autobus, po czym bierze się za wyprzedzanie tira i zamiast dokończyć wyprzedzanie wyrównuje prędkość tira i jedzie sobie spokojnie obok niego. Chwilę później zza zakrętu wyjeżdża auto z przeciwniej stony i używa klaksona. Podmiot mojej historii hamuje na ręczny i wpada do rowu, a biedby facet, który jechał znad przeciwka zatrzymał się i, mimo, ze to nie jego sprawa, pomógł jej wydostać się z auta. Czy dalej jesteście takie pewne siebie!? Co chwile docinacie facetom, a oni nic z tym nie robią. Może pora to zmienić?!

Gość OJOEJU/
Myślę, że autorka tego topiku nie chciała obrażać mężczyzn. Większość postów jak sami stwierdzacie jest po prostu śmieszna i tak ma być. Nikt nie jest doskonały, należy tylko umieć podchodzić do wszystkiego z dystansem, pozdrawiam:)

Gość uuu lalala
zajechało urazona męską duma prawda w oczy kole a wasze argumenty sa tak bezsensowne :O ze brak słow co ma jendo do drugiego i skad takie statystyki ze 3/4 wypadkow powoduja kobiety z tego co wiem to raczej mezczyzni i to przez ta swoja brawure i myslenie ze sa najlepszymi kierowcami pod slońcem tu chodzi o brak higieny na ktory chronicznie cierpia mezczyzni wiec nie pier.dolcie mi tu takich szowinistycznych glupot :O:O:O

O ile wiem szowinizm to nie reagowanie na bezsensowne drwiny ze strony bab... Masz w ogóle prawo jazdy? Jak masz to współczucia ze nie widzisz co się wokól ciebie dzieje. Heheh głupota w oczy kłuje. Znasz może damską formułę 1?

Gość Nadiya 26l
Witam ... ale sie usmiałam he he he nie narzekajcie nie jest tak zle ciekawe czy was faceci widza taką jak byscie ich własnie chcieli widziec ciekawe....ale jesli z nimi jestescie to chyba poprostu akceptujecie ten fakt mój tez nie jest aniolkiem ale idzie przezyc....Pozdrawiam i czekam na kolejna dawke humoru

Gość Hle czlwoieku
tak mam prawko kat AiB ico w ogoel am to do rzeczy faceci powoduja wiekszosc wyoadkow drochowych przez brawure i brak pokory :O a ty tu pierd.olisz takie farmazony ze chyba bardzo cie zabolało ze kobiety widza bark higieny i kultury u mezczyzn uderz w stol a nozyce sie odezwa

Gdyby facieci powodowaliby większość wypadków to ani ja, ani Hle nie pisalibyśmy, że to kobiety robią. A co do chigieny mężczyzn- kobiety, podobno takie bohaterki i odważne istoty, są bardzo podatne... za bardzo podatne na LUDZKIE ODRUCHY... jeśli nie wiesz co to takiego gratuluję inteligencji... jeśli niegdy czegoś takiego nie przychodziłaś... chyba mamy tu mutanta!

hmm piszesz o braku kultury i klniesz przy tym...Nieźle A to ma do rzeczy że spójrz na trochę większą odległość od swojego nosa i jednak zobacz co się dzieje na drodze, nie wiem kobiety twojego pokroju chyba w ogóle myślą inaczej. Puknij się w łeb to może coś się tam ruszy...

Gość Mój narzeczony...
Nie pierdzi nie beka nie długie w nosie bynajmniej ja nie widziałam lub nie słyszałam tego. To mi się kilka razy pierdło przy nim ale tak malutko i byłam bardzo zawstydzona po nad to lubię dłubać w nosie ale nie przy kimś chodź nie jestem pewna czy mój men tego nie widział ... A powracają do niego ma kilka wad... - nie spuszcza wody jak robi siku :// bardzo mi wstyd za niego jak można o tym nie pamiętać mówiłam mu już ale on się tylko złości. - często ma jakieś kleksy na gaciach kupiłam mu białe bokserki i jak przyjechałam do niego to zauważyłam że po praniu mają na dup**e brązową plamę... - jak coś zje odbija mu się jak staremu dziadkowi.... :/ - cały czas ma gile w nosie i mu wystają ja nie wiem co to jest że cały czas się ma gile... teraz mu zwracam na to uwagę ale kiedyś to się wstydziłam i niejednokrotnie wtarł je w moje włosy..:/ i wannie jak się kąpiemy to też mu wystają i potrafi je wwalić do wody ..:/ - zdarza mu się kąpać i jak wyjdzie i chce mu zrobić dobrze to czuje że nie jest do końca umyty ..:/ - ogólnie myje go co 2 -3 dni i często śmierdzi szczochami i aż mnie odrzuca w seksie oralnym... :/ - kiedyś jak robiliśmy 69 to robiliśmy to w odwrotnej pozycji.. i on był na górze i widziałam jak w tyłku na włosach miał zaschniętą kupę :/ a do tego coś z jego tyłka wyleciało mi na czoło i śmierdziało... myślałam że zwymiotuje na miejscu.... - ma cały czas brudne uszy myje je palcami ale co to da jak ma duże palce wiec w dziurkę nie wejdą a potem chce żebym mu popieściłam uszko.. - ma cały czas takie ostre stopy i mnie nimi drapie - śmierdzą mu często nogi bo nosi skarpetki 2 -3 dni to samo z bokserkami. -no chyba wszystko dużo tego wiem czasami się zastanawiam jak ja to mogę wytrzymać ale kocham go bardzo i nie mogła bym bez niego żyć :( więc pozostaje mi albo się przyzwyczaić albo zmienić go z tymi jego okropnymi przyzwyczajeniami... Pozdrawiam :))))))))))))))

Gość Mój narzeczony...
i jeszcze jedno... - siorbie jak pije herbatę - zamiast tak mówi JO Jak jakiś chłop ze wsi

To, że beka jak stary dziad, to raczej nie jego wina... Poza tym : 1) wątpię, że to prawda... 2) skoro go tak bardzo kochasz (właśnie widzę) i uważasz, że jesteś mu wierna (skoro go kochasz to chyba jesteś, nie?) TO JAK MOŻESZ O NIM TAKIE RZECZY PISAĆ!? Pomyśl, jak by się poczuł, gdyby to przeczytal! Jak możecie być takie!? Piszecie, że jesteście lepsze od facetów, mądrzejsze itp. a jak widać, to wy o nich takie rzeczy piszecie, a oni o was nie! Jak to jest? Uważacie, że jesteście mądrzejsze, a tak naprawdę jesteście o wiele głupsze...

Gość drogi Meldorze
mam gdzieś czy uważasz to za prawdę .... bo to są rozmowy damsko damskie a Ty się wpieprza** w to co nie trzeba.. i czemu do mnie się rzucasz tu każda tak piszę o swoim facecie. Mój facet jak ma mnie dość do gada da mnie swoim koleżanka żebym się zawstydziła ( jestem maruda i zrzęda ) a widzisz mimo tego też mnie kocha w końcu mi się oświadczył i nie piszę że jestem bez winy przeczytaj początek tekstu a potem coś pisz na temat.. Napisałam jak jest głownie walczę z tym żeby spuszczał wodę po siusiu.... żeby się podmywał codziennie i po stosunku i najlepiej po wydaleniu się ja tak robie bo nie mogła bym znieść tego że mój facet mógłby coś poczuć niemiłego ode mnie... a i te gile w nosie on wie że ja tego nie lubię ale i tak zawsze zapomina mieć chusteczki przy sobie i jak już smarka to i tak zawsze jest obgilany jak małe dziecko hehe :) a ja mu pomagam żeby jakoś normalnie wyglądał... Ja mam jeszcze wiele innych wad ale topik jest o facetach...

Gość drogi Meldorze
Mój facet jak ma mnie dość to gada na mnie swoim koleżanka... Sorki za pomyłki nie wiem co z tym D mi się tak zrobiło... ale ja tak czasem mam mylę lub gubię literki tak to jest jak się ma dysleksję :) ale walczę z Tym i cały czas sie poprawiam tak jak teraz bo nie można się tym usprawiedliwić bo trzeba ćwiczyć :)))

Gość ejcia hejcia
mój facet nadmiernie beka i beka...niewazne czy jest ktos w poblizu .nie przeszkadza mu to .... z myciem to myje sie codziennie,prysznic przyn.2 razy dziennie...plus kąpiel. Zawsze chodzi czysty :)

Bronię swojej płci, skoro jesteś taka tępa i nie rozumiesz, to gratulacje! Piszę do wszystkich bab na tym topicu! Robię to, bo mnie strasznie to denerwuje!!! Po co komu takie topici?! Odpowiedź prosta! Żeby pośmiać sie z facetów! A wy jesteście takie idealne!? Dajecie się wychędożyć za pieniądze i to jest takie chwalebne!?!?!?! Jesteście takie wspaniałe, a to wy zakładacie takiego typu topici, nie mężczyźni! To wy zakładacie fora, na których śmiejecie się z facetów!! I teraz do ciebie prośba: spojrzyj na zeszłe strony topiców, a potem pisz! Bo jak zobaczysz na innych, dalszych stronach, nie tylko ja się \"wpieprzam\"- jak to ujełaś- a po za tym to, jak już wspominałem, obrona płci!

Gość do Meldora
Ja też uważam że wpieprzasz się!Skoro nie podoba ci się co piszemy to po co tutaj "siedzisz".Wylot z tego topiku.Piszemy tutaj anonimowo i nikt nie wie o kogo chodzi więc po co ta obrona facetów.Przecież wpisy chwalące facetów też się tutaj znajdują. Jednak jak widać jest ich malutko, więc to prawda że faceci ogólnie to niechluje!Co prawda w oczy kluje? Wy o nas piszecie 100 razy gorsze rzeczy niż my o was.Wlaśnie ostatnio czytalam taki topik.Wiele bylo w nim wulgaryzmów i w końcu go zlikwidowali.Wstyd panowie wstyd! Ten topik nikogo nie obraża,piszemy prawdę i dzięki temu można się trochę pośmiać.Nic więcej!

Gość do Hle
poszedł mi stad a nie glowe zawracasz nudzis zczlwoieku nei masz zadnych argumentow jetses pewnie samotnym starszym panem i przegralas cale zycie bo byles takie jak opisani tutaj panowie :O:O:O:O cieniutko....

OK ja też się \"wpieprze\" jak to ktoś \"mądry\" napisał. Powiem że w moim rankingu najgłupszych i najbardziej bezsensownych wypowiedzi zajmujesz 1 miejsce!!! Cieszysz się? no pewnie... Wprawdzie inne baby też się popisały ale bijesz wszystkie na głowe. i jeszcze jedno po kiego grzyba piszesz o swoim chłopie takie rzeczy? Po jaką cholerę wszystkie to piszecie? Sprawia wam to radość, dowartościowuje? Pies wam mordy lizał. Głupota...

Gość drogi meldorciu
nie wiem czy czytales CALY topic. ja w chwili nudy - swego czasu przeczytalam caly /to bylo jak mial zaledwie 50 stron :) /. topic ten mial byc z zalozenia - smieszny. ot, glupstwa i glupostki jakie nasi faceci wyprawiaja. czasem smieszne. czasem irytujace. wiec nie ma naprawde potrzeby bronienia swojej plci - nikt jej nie atakowal! /oczywiscie sa i takie panie, ktore tutaj wyladowywuja frustracje, no ale przynajmniej nie rzucaja sie na meza z walkiem/ natomiast od czasu do czasu pojawiali sie tutaj faceci i pisza co ich dziewczyny wyprawiaja. czasem sa to detale zabawne. czasem irytujace. ale, ze topic z zalozenia mial byc odprezajacy - wiec nic w tym zlego. oczywiscie wiecej jest tutaj takich facetow jak ty - kompletnie nie rozumiejacych zalozenia topicu. ten typ pojawia sie czesto i gesto. na ogol uzywa argumentow o tym, ze kobiety sa beznadziejne, bo czytaja ta strone, a ponadto to one sa sprawcami 70 procent wypadkow. pojawiaja sie tez komentarze typu 'widzialy co braly', wzglednie, ze opisanie tutaj zachowan naszych partnerow jest wysoce naganne. i inne takie tam... caly urok w tym - ze doprawdy nie chodzi o pietnowanie. jezeli tak to odbierasz - wysoce parabolizujesz, a naprawde nie ma takiej potrzeby - wrzyc na lus chlopie i odkurz swoje poczucie humoru - tylko tyle i az tyle...

Gość drogi meldorciu
luz*

Ooo uwaga, jakie waleczne! Hle uważajmy lepiej, bo jeszcze z nami na miecze pójdą :D:D:D Powiem ci coś: Myślisz, że mi rozkażesz i odrazu to zrobie?? Dzisiejsze dziewki takie są rozpieszczone: jak ni dostaną czegoś, to wpadają w furię... Straszne i smutne... Nie rozumiesz? Pisze ci wyżej a ty dalej sie pytasz po co tu jestem... No to jeszcze raz, dla otępiałych: jestem tu, by bronić należytego hooru mężczyzn. Baby NIGDY nie wiedziały, co to honor, więc się nie przyjmuj, że tego nie rozumiesz.

Do tej co do mnie pisze Jakto nie mam żadnych argumentów? Jesteś ślepa czy głupia? a może i ślapa i głupia? Jesteś pewnie knującą za plecami męża ladacznicą co to musi go błagać żeby z nią do łóżka poszedł. Co do tych opisujących to widać po tym co opisujecie, że albo jesteście tymi \"z niższego poziomu\" albo zwykle wymyślacie dla swej chorej satysfakcji. Możecie wybierać. Ach jak ktoś chce się pokłócić to niech wyjedzie z jakimś dobrym tekstem a nie z takim bezmyślnym i bezpodstawnym bełkotem... Do: Drogi Meldorciu OK mówisz że nie rozumiemy tego tematu ale znów zapominasz że niektóre kobity też nie! Naprawde myślisz że to nie warte wspomnienia?

Gość drogi meldorciu /i nie tylko/
ok - ale juz przypomnieliscie. nawet stworzyliscie juz oboz my - waleczni mezczyzni, one - tepe baby. po co? dla przypomnienia? ja wam grzecznie przypominam - temat mial byc zabawny i przy odpowiednim podejsciu wyciska lzy ze smiechu. to ze inni/-ne sie troche za bardzo przejmuja - no coz, ich brocha, nieprawdaz? kijem wisly nie zawrocisz...

Gość drogi meldorciu /i nie tylko/
brrrr tak sobie jeszcze przeczytalam jak sie te oba obozy wyzywaja, brrr... niesmaczne. oba. ludzie - no wiecej poczucia humoru na takim topicu! /i znikam, bo potem moj napisze: ma wolne i siedzi caly dzien na kafe zamiast posprzatac swoje robeblane po calym pokoju ciuchy :P /

Moje drogie panie. Po pierwsze bardzo fajny temat – no normalnie bardzo mi się podoba, a sposób, w jaki co poniektóre z was opisują zachowania swoich Panów jest naprawdę zabawny. Cały czas omijamy jeden ważny wątek. Powiem krótko:, jeżeli wchodzę gdzieś do czyjegoś domu i widzę: urwaną klamkę, rozwalony kontakt, odpadającą farbę ze ścian itp. rzeczy, o których powinien pamiętać i dopilnować facet wiem, że głowa domu jest totalną niedojdą. Natomiast, jeżeli widzę dom, w którym lepi się podłoga, syf jest gdzie się da, a zarówno facet jak i reszta stada wygląda i zachowuje się jak świnia, to nie ma, kogo za to winić, jak tylko brudasa w postaci Pani domu. No niestety – zupełnie, czego innego powinni nas nauczyć nasi ojcowie, a zupełnie, czego innego Was drogie Panie, wasze mamy. Wydaje mi się, zatem że związek nie jest od tego żeby sobie nawzajem wytykać, że jedno „nie słucha a drugie nie umie czytać mapy” tylko można by trochę się wzajemnie pouzupełniać.

Gość miiimiii
o jaaaaaaa:D ale się uśmiałam:D:D:D jesteście najlepsze:D ja nawet w niektóre rzeczy nie wierzeeee:D:D:D:D jak tak można:D:D: heheheheh śmiesznie śmiesznie... ja napiszę, że w porównaniu do tego co tu piszecie mój chłopak jest.... skarbem:D:D;D nie dłubie w nosie;D, nie pierdzi pod kołdrą:D, a ogólnie to rzadziuuutko i w ogóle jeśli już nie czuję:D, kąpie sie codziennie czasem nawet po parę razy, myje ząbki też nie 1raz dziennie, zawsze czysta bielizna i w ogóle zawsze czyściutkiii... heheh Życzę WAM dziewczyny cierpliwości.. ja bym tego nie zniosła hahaha:D:D

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się