Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość urojona

ciąża urojona

Polecane posty

Gość kkkkkkkkkk
ja chyba tez juz sobie dam z tym spokoj ...3 badanai beta hcg i 4 wizyty u gin...as do tego z 10 testow...mysle ze bedzie dobrze...;-)

kkkkkkkkkk A Ty to już wogóle powinnaś być spokojna :) Mi wystarczyło zrobić betę, podobno 100 % pewnosci. Mogę zapytać ile masz lat?

Gość kkkkkkkkkk
tak dla pewnosci jeszczespytam..w ktorym tygodniu jest juz cos widac...dodam ze u mnie mija wlasnie 14 tydzien od tego zdarzenia...

Gość kkkkkkkkkk
duszeq2 az strach sie przyznac bo zachowuje sie jak 15-stka...;-) mam 20 lat a Ty?

Moja znajoma jest w 16 tygodniu i już w spodniach się nie mieści, więc ma spory brzuszek. U Ciebie w 14 tygodniu już raczej powinno coś widać. No ja mam prawie 21, też wstyd normalnie, że tyle lat, a taka panikara ze mnie :P

Gość kkkkkkkkkk
nie wiem czy mam odwiedzic kolejnego ginekologa...bo martwia mnie te dziwne miesiaczki...;-(

kkkkkkkkkk A długo masz te miesiaczki co 2 tygodnie? Jak tak, to chyba powinnaś iść zapytać lekarza co jest grane. A ja mam takie mało obfite, kurde chyba też muszę w końcu iść. Ale czekam na nastepną, może to od stresu takie miałam.

Gość kkkkkkkkkk
panikary z nas nie ma co....;-) to jak urodzicie to napiszcie...;-)

Gość kkkkkkkkkk
no wlasnie od tamtego "zdarzenia"...po 2 tygodniach dostalam pozniej znow po 2 pozniej po 3 i znow po dwoch...bylam juz u gin z tym problemem przepisal mi luteine ale nie zadzilala..nie wiem co mam robic do lekzrza juz mi sie nie widzi isc bo po takim maratonie kazdy by mial dosc...

Gość kkkkkkkkkk
a ta znajoma juz widoczny ma brzuszek? nie wiesz moze kiedy wiesz kiedy bylo zaplodnienie? wiem glupie pytania ale moze cos wiesz?

To poczekaj jeszcze trochę, jak trochę odetchniesz od tych wydarzeń i nic Ci nie przejdzie, to idź do lekarza. Gdybym była rzeczywiście w ciąży to byłabym już w połowie. Kurde, teraz to mi się śmiać z tego chce, ale tyle co przeżyłam, masakra, w życiu nie przeżyłam tyle co przez ten czas.

Gość kkkkkkkkkk
to mowisz ze jestes juz na 100 % spokojna?? a ta Twoja beta ile wynosila? a u Ciebie kiedy sie to dzialo?

Gość kkkkkkkkkk
ja tak samo..najgorszy czas w moim zyciu...prawie 4 miesiace...cale wakacje do d***...masakra...nikomu tego nie zycze...;-(

Gość kkkkkkkkkk
no wiem wiem...;-) staram sie..ale napewno ajkis czas jeszze te wspomnienia beda chodzic po glowie...

Gość kkkkkkkkkk
napisz slownie ;-)

Nie wiem czemu mi się ten net tak zacina jak tylko chcę napisać ile wyszła mi beta

zero kropka sto. Ja byłam w pracy nad morzem inon stop o tym myslałam, a mogłam tak dobrze się bawić. Jednak ciesze się, że wszystko dobrze sie skonczylo

Gość kkkkkkkkkk
pierwsza 0.5 pozniejmniejsza niz 0.5 (,0.5) a pozniej mniejsza niz 1 (

Gość kkkkkkkkkk
0.5 pozniej

Gość kkkkkkkkkk
0.5 pozniej

Gość kkkkkkkkkk
napisze slownie zero kropka pól pozniej mniejsze niz pól a pozniej mniejsze niz jeden

Gość kkkkkkkkkk
i co o tym myslisz??????

Ja wogóle myslałam, że coś mi się zacięło na kafe i nie mogę odpisywać. A to przez te liczby mi nie wyświetlało wiadomości. Teraz ciągle tu zaglądam, jakoś weszło mi to w nawyk :P

Przecież betę musiałabyś mieć powyżej pięciu, żebyś była w ciąży. Na 100 % nie ciąża :P

Gość kkkkkkkkkk
mi tez to weszlo juz w nawyk...ale zagladam tylko tu na inne strony dotyczace tego tematu juz nie...