Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taka sobie jedna

najglupszy podryw w Waszym zyciu

Polecane posty

to sie przydazylo mojej siostrze, w ogole jej pryzdazala sie masa takich numerow 1. majac gdzies 18 lat jechala z kolezanka na stopa, facet byl przystojny kolo 30 ale nie bardzo sie do nich oddzywal, w koncu dojechaly na miejsce a facet wypalil z tekstem: \"umow sie ze mna na godzine i sex\", siostra byla tak zaskoczona ze tylko patrzyla na niego jak glupia to on \"no dobra, to moze na dwie godziny i sex\" masakra........ siostra odeszla nic nie mowiac :) 2. stoi siostra pod drzewem. podchodzi do niej jakis facet -ok 50 i sie pyta czy moze zaprosic ja na kawe, ze jest policjantem costam bleble, ona na to ze nie moze rozmawiac z nieznajomymi i go ignoruje a facet \"co mama ci zabronila?\" a ona zdenerwowana \" nie sama sobie zabrobilam!!!!\" hehe facet zbaranial i psozedl sobie :) 3. co przydazylo sie mi bylam umowiona na randke wiec ubralam sie ladnie, czarna bluzka z rekawem an 3/4 biale spodnie, szpilki i kabaretki bo tak bylo wtedy modnie...... i ide sobie przez miasto na spotkanie - idzie za mna jakis facet, idzie i idzie hm mysle moze mi sie tylko wydaje, weszlam do sklepu zeby go zgubic ale on nadal tam byl. idzie pare krokow za mna i pyta sie czy sie z nim umowie, ja sie nie oddzywam i ide dalej, on ciagle pare krokow za mna pyta sie \"ile bierzesz?\" wtedy to sie juz zdenerwowalam, glupio mi sie zrobilo no ale ide dalej i nic nie mowie, za chwile on przechodzac kolo sklepu z bielizna \"kupie ci taka\" nadal nie reagowalam to on w koncu zrownal ze mna krok i pyta sie \'umowimy sie? a ja juz wtedy calkiem zdenerwowana wybuchlam \"spierdalaj!!!!\" chyba nie oczekiwal takiej odpowiedzi hehe bo poszedl sobie no a ja dalej szlam przez miasto bo mialam jeszcze pare ulic do przejscia i widze znow jakis facet za mna idzie, na szczescie go zgubilam, zadowolona z siebie stanelam spokojnie kolo empiku i czekam na faceta na moja randke a tu podchodzi do mnie jakis gosc calkiem przystojny i pyta sie costam w sumie milego, splawilam go oczywiscie stoje stoje podchodzi paru paru dresow mowi czy pojde z nimi na dyske dzis to ja mowie \"spoko jasne\" oni ze mam podac im swoj nr tel to zadzwonia no to podalam.... prawie moj bo zmienilam jedna cyfre, mowiac \"a moge siostre zabrac?\" tak tak ucieszyli sie i poszli no i w koncu podjechal facet z ktorym bylam umowiona pytalam sie czy moze cos nie tak jest z moim strojem moze te kabaretki ale on stwierdzil ze wygladam normalnie..... bo tez tak wygladalam wiec nei wiem co tym wszystkim facetom tak wtedy odbilo

Gość odnowa...

Gość podrywajcie normalnie

Gość .mmmmmmmm

Gość upek
super;)

Gość podryw na METAL
marsylcia - to było "Od zmierzchu do świtu" :) Nadal tam chodzę, bo lubię, ale ciągle się boję, że mnie ktoś skojarzy z tamtym rzygającym facetem, zwłaszcza że dość charakterystyczna jestem... :D

Gość boniek999
Jak byłam nad morzem to szedłem z kumplami i szła zajeb.... dupa heh odwróciłem sie i krzyknąłem te małolata a ona mi na to odpowiedziała Jak Ci mało lata to se rozbujaj ZATKAŁO MNIE A KUMPLE MIELI SMIECHY PRZEZ RESZTE DNIA

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Gość IIIIIIIIIIIIIIIIII

Gość wysoczka
kolega mi mówił że kiedyś szli ulicą i jakas dziewczyna miała loda, jeden krzyknął do niej - daj polizac !, a ona mu na to że nie chce sie jej spodni zdejmować

Gość do wysoczkiej - niezłe

Gość lkhkjhh
"Fajniutka jesteś, ale ja nie płacę za seks, więc na kasę nie licz, mogę ci najwyżej postawić kolację, zanim się pokochamy". Inny tekst (chociaż nie wiem, czy to miał być podryw): - Uprawiasz seks za pieniądze? - Nie. - Och, jaka ty dobra i szlachetna jesteś, że dajesz wszystkim za darmo. Pozdrawiam :)

Gość -666-

Gość ej no właśnie...
...nigdy nie wiem, co odpowiedzieć na to głupawe pytanie: co taka piękna obieta robi tu sama...?? :p

Rozmawiają dwie przyjaciółki: - Czy rozmawiasz z mężem w czasie stosunku? - Jak dzwoni, to tak.

Gość taka sobie jedna z tłumu
moje propozyjce odpowiedzi na pytanie: Co taka piekna kobieta robi tu sama? - no właśnie też się nad tym zastanawiam - czeka, aż ktos ją wreszcie zauważy -podziwia swoje piękno w samotności:P -a jak myślisz? -..25...czekam kiedy przyjdzie tu kolejny facet i zada mi to tandente pytanie, żyje złudzeniem, że setny wymyśli coś oryginalego:] -właśnie wychodzi itd można tworzyć i tworzyć;)

ja pomyślałam sobie ze mozna na takie pytanie odpowiedzieć: - przyszłam zobaczyć czy mnie tu nie ma -właśnie zastanawiałam się kiedy zadasz to pytanie

Gość odnowa

Gość odnowa...

Gość brrrrrrrreeeeeeeef
siedziałam w barze ze znajomymi i byłam ubrana na niebiesko. podszedł facet ok 25-27 lat i mówi do mnie "myślałem że anioły chodza na biało ,ale myliłem się. chodzą na niebiesko!!!!!!!!!!!!:

Gość ******************************

Gość Magdalenka15
Hej, fajny topik, pośmiałam się trochę :) A ja mając obecnie 15 lat, pojechałam do rodziny za granicę. Pewnego dnia pojechałam sobie na miasto i nie stąd ni zowąd zaczepia mnie jakiś siwy dziadek. Zapytał czy możemy się poznać , bo jak on to powiedział: " Bardzo podobają mi się Pani palce...." Ja zrobiłam wielkie oczy i pomyślałam, może jakies zagraniczne "Mamy cię" ? :P:P:P Po chwili zaczął wyciągać z jakiejś torebeczki medale , opowiadał , że walczył na froncie. Dał mi jakiś medal do ręki ,żebym zobaczyła a ja nie wiedzieć czemu zwiałam na przystanek i odjechałam trzymając w dłoni medal....

Gość to może nie głupie ale dosyć
śmieszne jak się wydaje. Byłam kiedyś na obozie. W jednej z nadmorskich miejscowości jediliśmy w kasynie, gdzie pomiędzy dwoma salami były drzwi wahadłowe. Od paru dni a w zasadzie od pierwszego wejrzenia (czyżby miłość???) próbował poderwać mnie facet. Idziemy kiedyś na kolację do tego kasyna (wojskowego jakby ktoś nie wiedział) a przede mną idzie on z kolega. ja z koleżanką za nimi.Jak nas zobaczył to się odwrócił i coś mówił do mnie dalej idąc w stronę drzwi wahadłowych. Pech chciał że akurat ta połówka na którą on kroczył była zblokowana !!!!!!!!!!! Oczywiście przyrżnał ostro w te drzwi i przez następny tydzień jak tylko stawał na mojej drodze to śmiałam się jak głupia. Na szczęście on też. P.S. Teraz jest moim mężem.

Gość fruuuuu na góre

Gość bryndzia
upupu

Najbardziej tendencyjny podryw: \" CHYBA KIEDYS SIE POZNALISMY?\" \" CHYBA JUZ SIE ZNAMY\"? ludzie \"zmiencie plyte\"!!! 1.Pamietam jak kiedys stalam na przystanku,podjechal facet i chcial mnie podwiezc a ,ze to bylo w dzien wiec wsiadlam,kiedy podwiozl mnie na miejsce to chcial abym mu podala nr.tel.Spodobal mi sie wiec mu go podalam.Pozniej spotkalismy sie ,on powiedzial ,ze ma zone i czy zostane jego kochanka!Tak \"prosto z mostu\"\"Zbaranialam \"jak to uslyszalam!Rozesmialam sie i powiedzialm stanowczo NIE!!! 2.Kiedys wracalam wieczorem do domciu,jechal facet autem,zatrzymal sie i powiedzial: \"masz na imie Agnieszka,tak?my sie chyba skas znamy?\" hehe stary bajer jak swiat!!!Zapalilam z nim papieroska,( a strasznie mnie sciskal wtedy glod nikotynowy!) i odwiozl mnie do domciu.Pozniej spotkalam go kilka razy tak calkiem przypadkowo,zdobyl moj nr.tel.od kogos i kilka razy w tygodniu,prawie codziennie przez pol roku dzwonil do mnie!!Az w koncu po pol roku (albo i nawet wiecej) odczepil sie ode mnie!!! 3.Ide ulica i \"dziadkowie\" mowia np.jaka ladna itp.hehe pewnie do kazdej tak zagaduja,no i co mam wtedy zrobic?usmiecham sie i ide dalej. 4.No i wiadomo,ze w barze faceci chca \"zerwac \" sobbie jakas laske!!blee ciao :)

Gość katarakta
kiedys moj znajomy (dodam, ze niesmialy bardzo) ni stad ni zowad zawolal za jedna dziewczyna: "hej lala ale masz srake!" tak..... to bylo bardzo zabawne :-)