Gość straszny potwór z zębiskami Napisano Listopad 1, 2005 Szarak - zaraz Cię zeżrę!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Listopad 1, 2005 czcze obietnice, potworze... :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Listopad 8, 2005 dwie puste szklanki po herbacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość witch21 Napisano Listopad 8, 2005 mam dosyć mioteł i odkurzaczy - chce dywanik :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zauważyłam Napisano Listopad 9, 2005 Silny wysyp moheru w miastach powyżej 30 tys. mieszkańców. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rybka zwana Wandą 0 Napisano Listopad 11, 2005 No i wyszło na to, żem głupsza i nudniejsza niż Kafeteria... :-0 Idę się pociąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pierdolisz Napisano Listopad 11, 2005 tyle powiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rybka zwana Wandą 0 Napisano Listopad 11, 2005 A nie, dziś akurat nie pierdolę! :-D Nie ma warunków. :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolinka jak malinka 0 Napisano Listopad 11, 2005 znowu zarowka mi sie przepalila..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym razem na pomarańczowo 0 Napisano Listopad 11, 2005 kurde, znowu musiałam zahasłować nicka:-p tylko tracę czas na wklepywanie hasła:-p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adwokat z urzędu 0 Napisano Listopad 11, 2005 dzisiaj spowiadam za darmo ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klotzwoman 0 Napisano Listopad 11, 2005 Forgiw mi fader koz aj hew sind. Nie głosowałam na Kaczora :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość coś mnie zastanowiło Napisano Listopad 11, 2005 dziwna sprawa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tusiaczek 0 Napisano Listopad 11, 2005 mam pytanko, a nie chce zakładac kolenego topiku zeby nie zasmiecac (na tym mozna o wszystkim): niech mi ktos powie jak zrobic zebym miała pomarańczowy nick? bo próbuje i zawsze mi czarne wychodzą...prosze pomożcie, dzięki :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Borowik 0 Napisano Listopad 11, 2005 Powinnaś założyc różowe okulary ,w żóltej oprawce (bo to jest bardzo ważne),i juz możesz cieszyć się pomarańczowym nickiem. Acha ....nie musisz dziękować .:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jednak podziekuje Napisano Listopad 12, 2005 no wiec dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fransua 0 Napisano Listopad 13, 2005 Odnoszę wrażenie, że tu sa sami Wariaci :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość na calej kafe sami Napisano Listopad 13, 2005 psychole, zaufaj mi, znam troche ludzi :O :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Witam Napisano Listopad 13, 2005 kogo znasz? he? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość na calej kafe sami Napisano Listopad 13, 2005 Nie wypada mi mowic :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość na calej kafe sami Napisano Listopad 13, 2005 Ale Ciebie tez znam :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Witamm Napisano Listopad 13, 2005 to powiedz szczerze czy ja jestem psycholem :o ps . co za idiotka zahasłowała witam :o to dopiero psycholka albo psychoklożka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość na calej kafe sami Napisano Listopad 13, 2005 Ty akuratnie nie jestes psycholem, raczej odrobnie stuknietym wariatem Ale to tylko 'in plus' mozna liczyc :D Faktycznie jakas idiotka to zrobila :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Witamm Napisano Listopad 13, 2005 ale do łuszka ze mną nie chciałas iść :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość na calej kafe sami Napisano Listopad 13, 2005 Pomyliles topiki koles buahaha :D:D:D I osoby Nie chciala to znaczy, ze za cienki w uszach jestes :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość arkanta Napisano Listopad 13, 2005 znowu trzeba ruszyc tylek i isc z psem na spacer :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość na calej kafe sami Napisano Listopad 13, 2005 Lepiej poudawac ze sie cos czyta albo uczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja nie wiem Napisano Listopad 13, 2005 O co chodzi ? Znów nic nie wiem :( bo ja taka nieuświadomiona jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rybka zwana Wandą 0 Napisano Listopad 14, 2005 Czas poza siecią to czas odzyskany dla realnego świata. Żegnam. Chyba * Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie wiadomo czy masz rację Napisano Listopad 14, 2005 to może być uproszczenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach