dyżurne chamidło forum 0 Napisano Grudzień 27, 2007 Kai, tylko gumki weź ze sobą, bo te nowoczesne facety to takie niezaradne som. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rybka zwana Wandą 0 Napisano Grudzień 27, 2007 Cholera, przespałam cały rok i już mamy Zaduszki? :-0 ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kai 0 Napisano Grudzień 28, 2007 dchf - WSNR. :P Everybody else - :D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dyżurne chamidło forum 0 Napisano Grudzień 28, 2007 Zrozumiałem, wykonuję! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rybka zwana Wandą 0 Napisano Grudzień 28, 2007 Bolało? :-P Kai - no i?... (mam ślinotok poznawczy) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rybka zwana Wandą 0 Napisano Grudzień 28, 2007 Ależ ja jestem dopiero w połowie tej drabinki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rybka zwana Wandą 0 Napisano Grudzień 28, 2007 :-D w sumie lepiej teraz, niż na szczycie, będę niżej (?) spadać :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rybka zwana Wandą 0 Napisano Grudzień 28, 2007 Wolałabym mówić, że CHCĘ, a nie MUSZĘ. ;-) Ale dobry i przymus na początek. :-P Jakby tego - to Do Siego :-D PS. Przeczytałam dzisiaj takie proroctwa na przyszły rok, że nie pozostaje nic innego tylko się powiesić. Ewentualnie wyemigrować. Może dla odmiany na Kamczatkę? :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rybka zwana Wandą 0 Napisano Grudzień 28, 2007 Czytać? Wolę jeść, lubię spaleniznę, choć niezdrowa. :-P ;-) Póki co, polecam KOZĘ w radiowej Trójce. :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dyżurne chamidło forum 0 Napisano Grudzień 28, 2007 Ja myślę że to seryjny morderca, albo co najmniej jakiś Kalibabka. Czy już czas dzwonić na milicję? Walę się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Grudzień 29, 2007 Dynamo zwiększa komfort jazdy...na rowerze ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kai 0 Napisano Grudzień 29, 2007 Nic nie powiem :D:D:D Może tylko tyle, że jest bardzo kwaskowy* :D:D:D:D I że to bardzo nierozsądne, ale za to miłe :D:D:D:D:D dchf - możesz się już nie walić :P (Seksmisja: \"A czy ja mogę spróbować, czy aby nie jest mdły? Mmm, dobry, kwaskowy!\" :D:D:D) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Grudzień 30, 2007 :D normalnie oszalała! Jesli to jest to co ja mysle...fiu..fiu...Kai! Kup mu sok ananasowy do picia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kai 0 Napisano Grudzień 30, 2007 Tanasza, qrna! Nie wyciągaj ze mnie intymnych szczegółów! Kwaskowy w przenośni, no, że fajny, no :D A nie że soku ananasowego mu trzeba :D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale mi się śnił koszmar w nocy Napisano Grudzień 30, 2007 jeszcze nie mogę się otrząsnąć brrr :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Grudzień 30, 2007 ;) Kai to sie nazywa prowokacja - specjalnosc zakładu, kafeterią zwanym :) :D Radości na 2008r.! Niech każdy dzień minie w przekonaniu, ze to najlepszy dzien roku :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mu 0 Napisano Grudzień 30, 2007 i niech wszyscy sie glupkowato usmiechaja... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przeniesienie 0 Napisano Grudzień 31, 2007 ... i niech wam siem zisci :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Grudzień 31, 2007 Amen. :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ten co próbuje a nie może Napisano Styczeń 1, 2008 No, niestety... Doopa. Nic a nic nie chce się poprawić. Zmęczenie. Tak po prostu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ten co próbuje a nie może Napisano Styczeń 2, 2008 Niech mi ktoś albo coś pomoże... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Styczeń 2, 2008 Pomogłabym...tylko jak i komu? Połową sukcesu jest chcieć pomocy a to jest pewne. Nie dajmy się zwariować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ten co próbuje a nie może Napisano Styczeń 2, 2008 Dziękuję za odzew. Mój post był "krzykiem retorycznym", bo przecież są wokół mnie ludzie którzy naprawdę chcą mi pomóc, i pomagają, i niestety - "jak krew w piach" - że zacytuję Dzień Świra. Zawsze wierzyłem, że wystarczy cierpliwość; niestety, kiedy traci się nadzieję że kiedykolwiek będzie lepiej - to po co cierpliwość... :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kirdan 0 Napisano Styczeń 2, 2008 Zawsze można mieć nadzieję, że to wszystko wokół to coś w rodzaju matrixa. Tylko że, cholera - może się okazać, że to jest właśnie polukrowana wersja... :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mu 0 Napisano Styczeń 2, 2008 najlepiej jest nauczyc sie zyc ...niemyslac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krew w piach Napisano Styczeń 2, 2008 No tak, to o mnie. Ja mam wciąż siły, ale jak widać, niestety nie można ich przeszczepić. A wokół mnie jest tyle rozpadu... Nie mogę nikomu pomóc. Ech... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kai 0 Napisano Styczeń 2, 2008 Halo, halo, co to za ponure nastroje? Pigułki proszę wymienić na inne, myślenie wyłączyć i żyć. Po prostu żyć. Jessooo, jutro do pracy, jak mi się nie chce! Kolokwia zaliczeniowe muszę przygotować, aaaa! Ale życie i tak jest piękne :) Pod warunkiem że się wyłączy myślenie i martwienie się ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rybka zwana Wandą 0 Napisano Styczeń 2, 2008 Kai, podrzuć pigułki, przekażę komu trza. :-P Choć nie na wszystkich witamina M działa w ten sam sposób, jak na Ciebie. Witamina S podobnie. ;-) Jak tam początek powitanie i początek Nowego Roku? U mnie lekko \"przesrane\", że tak powiem, nie owijając specjalnie w bawełnę. Ale i tak zamierzam się trzymać, bo ktoś musi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ten co próbuje a nie może Napisano Styczeń 2, 2008 Pigułki wymienić? Na co, na Biseptol? Czy Xennę? Przed użyciem przeczytaj Ulissesa bądź skontaktuj się z cieślą lub listonoszem. Będzie równie dobry efekt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Słynna Praczka 0 Napisano Styczeń 2, 2008 Taa. Jedyny fajny sens życia to ten wg Monty Pythona :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach