Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malinka79

Czy są wśród Was Kobietki, które chcą zostać Mamami cz.II

Polecane posty

Mysza musisz wejść w preferencje tam, gdzie dajesz odpowiedź i sobie wpisujesz tam hasło i maila

Nick sie robi czarny wtedy kiedy go sobie rezerwujesz...zakładasz hasło, wpisujesz swoje dane itp mozesz to na stronie głownej zrobic, coby Ci nikt nicka nie podkradł Kasia

Gość estella-edyta
Ale to nie byłam ja, buuu, kto założył czarny nick na mój nick :-(

Gość estella-edyta
Ktoś się podszył :-( jak tak mozna :-( zdjęcia z wakacji mam tylko w domku..Mia, Twojego zdjęcia nie dostałam. Możee Kasia mi prześle :-)

Przynać się, kto nam tu miesza z nickami???? Bo po uszach !

Gość estella-edyta
i co ja mam robić, no wiecie co! i jeszcze ktoś w moim imieniu powysyła do Was jakieś głupawe zdjęcia :-(

Estella zaloguj się pod innym nickiem szybciutko i uzgodnimy na gg,że to Ty i będziesz miała spokój:)

Gość Dorota27
No ładne rzeczy sie tu dzieja, ja tez nie wiedziałam, ze czarny nick sie robi po rejestracji. Musze tez to chyba zrobic, bo faktycznie ktos sie pod nas podszyje , napisze albo powysyła na nasze konto jakies głupoty i dopiero bedzie nieprzyjemnie. A tak w ogóle to bezczelnosc ukrasc komus nick:(

kasia, to jeszcze nie wysłałaś do estelli? :) Do Silve już doszły

A ma ktoś zdjęcia Sylwii19? Podeslijcie mi tu na pracę. Bo w domu będę znowu korzystac z maila męża;)

Cześć dziewczyny! Mysza my się chyba nie wymieniłysmy fotkami. Wyslij mi swoją fotkę na silve25@o2.pl Ja Tobie też prześlę :)

Estella, Kasi wraca mail od ciebie. Nie chce się wysłać. Moze wyczyść trochę swoją skrzynkę, to dojdą???

Gość mysza29
A jak to się dzieje że kloc jest brązowy?nie wiem

To było do przewidzenia! ktos podszywa sie pod Myszę. Wszystkie dziewczyny z czerwonymi nickami rejestrujcie się!

No ja juz zrobiłam porzadek, wiecie, że nawet niezauwazyłam dlaczego część ma nick na czarno a część na czerwono? Kurcze chyba ktos sie nam tu wdziera, moze to ten szczeniak co wczoraj wtracał swoje 3 grosze??

I to jak brzydko pod Myszke się podszywa, fuj!!! Mi ukrał fajnego nicka, a na Myszki takie bzdury wypisuje. Pewnie ten wczorajszy Prowokator Kasiu wysłałam do Ciebie maila, może na tego mi prześlij zdjęcia MII

I to jak brzydko pod Myszke się podszywa, fuj!!! Mi ukrał fajnego nicka, a na Myszki takie bzdury wypisuje. Pewnie ten wczorajszy Prowokator Kasiu wysłałam do Ciebie maila, może na tego mi prześlij zdjęcia MII

Dziewczęta dawajcie więcej zdjęć:) Ja już wyczekuję 16 i spadam. Ale poczyniłyśmy postępy od wczoraj.Najpierw gg, teraz zdjęcia, poznałyśmy swoje nazwiska, teraz pozostało nam się spotkać:)

Widziałąm Mię :-) Dzięki Kasiu!!! Mia bardzo ładna z Ciebie kobietka :-) A nie ma wśród nas żadnej ognistej brunetki? same matki-polki ;-) ?