Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaktusik

ZAKLINACZKA DZIECI

Polecane posty

Gość Guciowata
acha..."język niemowlaka" też jest w cenie 14,90:) Wydaje mi się, ze to atrakcyjna cena. Pozdrawiamy

Gość agnieszka-f
Witam. Mam pytanie czy to pwene źródło co do zakupu książek i cóż za prezenty (gratisy) dodają...? Pytam ze zwykłej ciekawości. Pozdrawiam Wszystkie mamusie i tatusiów.

Gość guciowata
wydaje mi się, że źródło jest wiarygodne- sama zamówiłam "język dwulatka" i po tygodniu dostałam.A prezent to dosyć fajny kalkulator z długopisem= nic profesjonalnago, ale podoba się nawet mojemu męzowi:) Pozdrawiamy.

Gość agnieszka-f
Dziękuję Ci Majko za szybką odpowiedź.Jestem wdzieczna i zobowiązana. Pozdrawiam.

Fajnie, że tanieją te ksiażki. Skończyły się odcinki w tv i od razu, zrobiło się taniej. Ja teżzamawiałam z tego Klubu dla Ciebie \"Język niemowląt\". Jako gratis dostałamkrajarkę do jajek - wiecie jaką...;)? Może te cholerne butelki habermana też pójdą w dół? Oby...

Gość Aniąt
Też zamówiłam "Język dwulatka", dzisiaj doszedł. Kalkulator faktycznie fajniutki. Cieszę się, że książka staniała. Jednak papierowa wersja jest dla mnie wygodniejsza, nie trzeba włączać komputera i jakoś tak przyjemniej. Pozdrawiam.

no nie! Ratujmy topik, bo umiera!!! Piszcie coś babki. Serial się skończył, ale rady Tracy są nieśmiertelne. A może opisujcie jak wy radziłyście sobie z problemami u swoich bzyczków???? Mój bzyczek ma 14 miesięcy i właśnie rosną jej \"trójki\" (ząbki- dla niwtajemniczonych :)). Jest taka marudna,że wszystkich cierpliwość opuszcza. Z poprzednimi nie było tak źle. Próbujemy ją zabawiać, smarować dziąsełka żelami (róznymi), nawet środki przeciwbólowe dostawała (oczywiście po poradzie u lekarza). I nic. A może ona się po prostu rozbestwia?!

Gość POLECAM KSIAZKI
DLA MAM O WYCHOWYWANIU DZIECI: 🌻WYZWOLENI RODZICE, WYZWOLONE DZIECI. Twoja droga do szczęśliwej rodziny Mazlish Elaine , Faber Adele 🌻Jak mówić żeby dzieci się uczyły - Faber Adele, Mazlish Elaine ... - 🌻 Jak słuchać, żeby dzieci do nas mówiły Faber Adele Mazlish Elaine 🌻Rodzenstwo bez rywalizacji Faber Adele Mazlish Elaine * Autorki opowiadają o tym, jak uczyły się same, krok po kroku, ulepszać życie swoich rodzin. Korzystając z własnych doświadczeń, a także z doświadczeń innych ...

Gość shera
Witam! Czy ktos mi moze powiedziec ile czasu Wam zajelo nauczenie dziecka spac metodami Tracy??? Rece mi juz opadaja od ciaglego podnoszenia coreczki z lozeczka a efektow nie widac.... POMOCY!!!

Gość melcia11
jestem od dwóch miesięcy szczęęśliwą mamą i używamy z synkiem butelek dr.browns. są estetycznie i porządnie wykonane a w praktyce spisują się znakomicie.polecamy i pozdrawiamy.

czesc wszystkim.... Szukam ksiązki \"Zaklinaczka dzieci. Rozwiazywane wszystkich prodblemow\" mam juz ta ksiazke ale po angielsku i najchetniej przeczytalabym po polsku bo przy moim 5 miesiecznym brzdacu nie mam zabytnio czasu sie skupic :/ gdyby ktos mial link do ebooka to bylabym baaaardzo wdzieczna :] pozdrawiam

Gość KASIAREW
HEJ DZIEWCZYNY CHCIALAM SIE ZAPYTAC NA JAKIM PROGRAMIE LECI ZAKLINACZRE DZIECI?

mysle, ze to juz nieaktualne..zobacz na date tych postow...ale jak chcesz moge ci przeslac mailem ksiazke...jezyk niemowlat..jest super..

Gość KASIAREW
PEWNIE BYŁA BYM BARDZO WDZIECZNA:-) ALE JA JESTEM ROZTRZEPANA!! DOPIERO TERAZ ZOBACZYLAM NA DATE:-) MAIL kasiakujawa10@wp.pl Z GÓRY BARDZO DZIĘKUJE I POZDRAWIAM:-)

Gość maaaama
witam nie ogladalam zaklinaczki, jak leciala w tv.a szkoda, gdyz film, to nie to co ksiazka a moze wiecie czy w internecie mozna znalezc odcinki zaklinaczki? jesli tak, to gdzie jesli ktos cos wie to bardzo prosze o odp

Gość 233556677
podnosze

Gość leon..
WITAJCIE..CALY DZIEN SZUKALAM NA NECIE NAGRAŃ Zaklinaczka dzieci The Baby Whisperer ALE NIC NIE ZNALAZLAM...DZWONILAM NAWET DO TVP PYTAC CZY ZAMIERZAJA PUSCIC KOLEJNA EMISJE ALE NA RAZIE NIE MA MOZLIWOSCI...CZY KTOS Z WAS NAGRYWAL ODCINKI?