Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła mama

TERMIN SIERPIEŃ 2005

Polecane posty

Witam :) My po bardzo miłym dzionku. Wybraliśmy się nad morze do Pobierowa :). Kuliś nad wodą zachowywała się super. No nie mówiąc o tym, że musiała spróbować piasku ;) , no i miałą piasek wszędzie łącznie z pieluszką, ale bawiła się super. Zimna woda jej nie wystraszyła i z chęcią szła moczyć nogi :). Obawiałam się co będzie z jedzeniem, ale pojadła deserków, zupki ze słoiczka i po chyba trzech godzinach padła w wózku jak wychodziliśmy z plaży :). Następnym razem zabiore jej malutki dmuchany basenik, coby mogła się pochlapać :). Pies brykał po wodzie jak szalony ;), a później nie chciał wyjśćspod wózka, bo gorąco było jak cholera :D. Na bobasy wrzuciłam zdjęcia które się zmieściły w fomacie :). Opaleni, a nawet spaleni co niektórzy ;) znaczy ja i mój :D, zmęczeni, czekający na pizze bo nie chce się kolacji robić :D. Pozdrawiamy i miłego wieczorku życzymy :D 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

DOBRANOC :) Dalka zdjęcia super, zazdroszczę Ci morza:) Papa

hej dziewczynki, proszę o wsparcie duchowe, bo mam dziś spotkanie z jednorękim bandytą 😭-czyt. promotorem, na które w dodatku idę z jaśminą, bo naprawdę nie mam jej z kim zostawić😭 byłyśmy u ulci na bobasach - dalko, masz prześliczne dzieciaki:D spływam, ale pierwej stawiam nocniczek > buziaki j. 🖐️

hej, JELECZKO, dla Ciebie moje całe wsparcie 🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 Oby wszystko poszło dobrze :) Dzieweczki gdzie Wy? ja już kawunkę kończę:)

|^^^^^^^^^^^^^^^||......|\"\\ | ZIMNE PIWKO.....||......||\'\"\"|\"\"\\__,_ | ______________ ||__..|I__|__I___ |) |(@) |(@)\"\"\"**|(@)(@)********* |(@) To jest samochód z browarem, przynoszący szczęście. W ramach wsparcia dla Julki ;) ❤️

Ja juz po kawie mały przegląda codzienną prasę i donosze ze po uno bylismy w banku spłacić mój debet no i kolejka 30 osób ja z dzieckiem na ręku,jedna kasa czynna,nigdzie nie ma napisu kobiety z dziećmi bez kolejki tak pomyslałam podejdę do kasjertki i sie spytam jak to jest ona ż może mbnie obslużyć po czym pani z tłumu wyjmuje legitymacje inwalidzką i móiw do mnie że nie mam kulotury bo bez kolejki.Skonsternowana byłam bardzo co w takiej sytusacji powinnam zrobić,jako ze nie mnialam wozka bo bank na 2 piętrze to trzymalam na reku 10 kg Wiecie co sama się juz gubie,ale zrezygnowalam po takiej sytuacji i wyszlam Co byście zrobiły takie to mojre poranne wywody Julko trzymaj sie ja idę w srodę do promotora pozdrawiam matka Polka

Witam :) Posprzątane, podłoga umyta i wypastowana :). Tylko oczywiście psiul zaraz nasika, lub nabrudzi i będzie spowrotem bałagan. Ręce pieką jak cholera, ale co się nie zrobi dla opalenizny ;). Wczoraj po kąpieli dzieci, miałam plaże w wannie, tyle piasku było :D. Przy kawce i śniadanku odpoczywam chwile, a Kuliś kima sobie, bo pobudka była wcześnie dziś :D. Aloha laseczki i do później :)

nareszcie dziewczyny serwrer mnie wpuścił od wczoraj był problem dzisiaj rano Julcia obudziła się z gorączką żadnych kaszli ani katarków i cały czas śpi żeby to niebyło nic poważnego bo się pochlastam pozdrawiam was serdecznie

Stawiamy flache winko, pifko i inne rzeczy, a to dla tego że ........... Mamy Pierwszy Ząbek :D Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Jakoś tak bezboleśnie wyszedł że nawet nie wiadomo kiedy, ale już go czuć ;) pod palcem :D

Dalka, zazdroszczę bezobjawowego wyrzynania się ząbka.. U nas koszmar. Weronika ma katar, leje jej się z nosa jak z kranu i do tego wychodzą jej dolne jedynki. Obie. Dziecko świruje, od drugiej w nocy nie śpimy... Co będzie dalej? I to wszystko z okazji ukończenia 10 miesięcy... Idę, bo wyje. Pa pa. pół Irenki. PS. Julio, jak tam jednoręki banditos?

dolączam się do gratulacji dla szczęśliwego posiadacza zębusia a u nas jedynki też wychodziły spokojnie gorzej już dwójki a przed chwilą Bartuś zrobił porządki w szafce z ciuchami u Juli, jakbym miała mało roboty właśnie myję gary a prasowania to chyba w życiu tyle nie nazbierałam to pa

Paulince,Weroniczce i Natalce serdeczności z okazji ich 10- tej miesięcznicy ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️

Duszno :D Zapraszam na pierogi z tjuskawką :). Ide sobie na kolacje troszku ugotować :). No i zmobilizowałam się :) od trzech dni ćwicze boczki, bo już mnie dobijają cholera :). Zero słodyczy, bo to to wchodzi w te wredne boki :)

Hallo ... :) musialam sie niezla naszukac naszego tematu ... :D usciskai dla dzisiejszych 10 miesieczniakow ... Paulince,Weroniczce i Natalce:) 🌻 😘 powoli bedziemy swietowac roczki prawda :) ❤️ a to slonce to nasze klimaty zeszloroczne ... truskawki arbuzy ...i wogole dzialo sie .. :D :D dalko ...ja wpadam ..na te pierogi ... mniam mniam to co cwiczymy razem hihihihihihi sciskam wszystkich bardzo mocno i zabieram sie do czytania :) :D Pszczolko ... zdjecia wysle ... :D Niuninku dla Ciebie tez mam mala niespodzianke ...a;le troszke czasu mi potrzeba :) Elu :D Nesiu Dalka Julcia Puzus Fiona Isiu Iwka Dominisiu Gruby Misiu TPMamo Mamo Natalki Skye Gumijagoda ...milo mi :) 🌻 😘 i dla wszyskich ktorych pominelam 🌻 :classic_cool: ... :) do milego ...

No zapomniałam o życzonkach dla malutkich :) Weroniczko Paulinko, Natalko dużo dużo słonka na niebie :) 🌼❤️. A dla mamuś coś na odprężenie :). Bardzo milutki fajniutki filmik :). http://media.ebaumsworld.com/wmv/justimagine.wmv Carluś odzywaj się częściej :). A pierogi mmmmmmmtego mi było trzeba na koniec tego dnia :D. A teraz plany na jutro. Zakup grilla, brykietu, jakiejś padlinki i jazda na jeziorko, pochasać po lesie i może nogi pomoczyć ;). Tylko że to sąmoje plany, o których mój jeszcze nie wie :). On siętylko zgodził nas zabrać nad jezioro, a reszty dowie sięjutro na gg :D. Ach ten kobiecy spryt ;). Ręce swędzą jeszcze, ale zakupiłam preparaty po opalaniu chłodząco kojące ;). Aloha, może później jeszzce zajże, więc pisać ;)

,,,,Dalka ... mniam mniam malo powiedziane :) a plany ....pozazdroscic ...u nas tylko La balkonia ... :) slodkich i slicznie pokolorowanych :) dla Was :) 😘

a my posiedzimy sobie na ogródeczku bez grila ale też może być miło Julcia ciągle ma temperature i to mi potwornie krzyżuje plany no ale trudno oby tylko nie dolegało jej nic poważnego, pod wieczór odzyskała apetyt a na noc znowu 39st. Bartusiowi dałam przed snem mleczko NAN z kaszka pszenną ,chę się przekonać czy będzie lepiej spał no to narazie

a... nie wiem co napisać... ciężki dzień za mną... i ciężki początek nocy... najpierw Wojtuś długo nie mógł zasnąć i żalił się tak, jakby coś bolało :o ledwo położyłam go w łóżeczku, Zofia miała swoje \"stany lękowe\" udało się w końcu utulić ją bez neospazminy... ale... no! było ciężko... teraz śpi... chyba sama tej neospazminy łyknę :o kuma ma! -jak mawia Tonia... nasze przedszkole w wakacje ma wolne!!! po 2 tygodniach wyląduję w Tworkach (szpital dla bardzo, bardzo nerwowo chorych) a że to 10 min. spacerkiem przez park od nas... Krzysztof mówi,że będą mnie odwiedzać... skąd brać siłę???

przeczytałam, co mi się napisało... nie jest AŻ tak źle! ząbkowanie się zaczęło!!! dobranoc... (w moim rodzinnym mieście mówiło się \"do Branic\"... Branice=Tworki, tyle, że na opolszczyźnie)

Gruby Misiu ... tyle zebow za Toba .. to te 20 to pikus prawda ❤️...a obok nas jest Swiecie ... czasem podobno hihihihihi bramy nie widac tak szybko wioza ... :) sciskam mocno zycze wytrwalosci 😘 ogladalam wszystkie cuda ... na bobasach ..jakie macie piekne dzieci kobietki !!!!! 😘 ❤️ do pokikania ... stawiam poranna zalegla kawe ...lub to co kto woli :) 🖐️ dobranoc 😘 Carla

czxeść dziewczyny moje dzieciaki jeszcze śpią,Jula dalej z temperaturką a Bartuś pomimo kaszki i tak sie obudził w nocy do cyusia gruby misiu ja też do takiego szpitala mam niedaleko........................ ps. też podaję Juli neospazminę ale jakoś nie wydaje mi się żeby była spokojniejsza a ty widzisz jakieś efekty? wstawajcie na kawe

Halloo ... Mamulki 😘 Kawa...tak pieknie pachnie ...ten zapach mnie tu zwabil... :) Gumijagodo ;) Mamulki... jakie to mile pocztac jak Wasze malenstwa rosna i sie rozwijaja ... napisze szybko co u nas ;) mamy 5 zebow ...jestesmy niezmordowani i wszedzie gdzie sie da ..samodzielne wstawanie siedzenie .. i gesty......ktore sa najcudowniejsze ... moglabym sie rozpisywac nad kazdym z nich ale co ja tu bede jak Wy macie to na codzien a niektore z Was w kilku wydaniach :) Nasz pobyt trosze sie przeciagna jak bylo widac ;) ale ten miesiac to przebywanie z bliskimi tyle czulosci i milosci dal Dustinowi tak wiele ... swoja droga tyle osob co zobaczyl w tym czasie to nie poznala prze 8 mc .. :) Spotkanie z Marta i Gosia w realu byly swietne udokumentowane .. :) obie to cudowne babeczki ..kazda z nich jest niesamowita ... szkoda ze nasze spotkania byly takie krotkie ale ...jak Nesia mowi co sie odwlecze to nie uciecze .. moj maly szkrab pod krzeselkiem ... wiec splywam do pozniej :) La balkonia nasza zapraszam ... :) dzisiaj robie sie tez na skwarke ;) sciskam porannie ... do pozniej 🖐️ Carla

Witam:) Trochę mnie nie było czas nadrobić zaległości:) Spóznione życzonka dla Weroniki Natalki Paulinkirośnijcie piękne laseczki🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 Wszystkiego najlepszego dla Krzysia z okazji 11 miesięcy:D🌻🌻🌻🌻 Dominisiu jeszcze miesiąc i pierwsi b ędziecie świętować roczek:) Co z nowości to że Adi potrafi pokazać jaki jest duży:D pokaże także na każdym misiu gdzie misiu ma nosek:) Kupiliśmy oststnio nocnik Adi siada ale narazie jeszcze w spodniach bo bez pieleluchy troszkę posiedzi i płacz bo nocniczek zimny;) Dalka fajne twoje dzieciaczki:) Carla fajnie że już wróciłaś👄 Dziś idę zważyć Adiego bo muszę iść po zaświadczenie o karmieniu...więc pózniej jeszcze napiszę aaaaa bym zapomniała od dziś jestem na diecie:D:D:D muszę wytrwać bo brzusio jest:(:( pozdrawiam 🖐️🖐️

dzień dobry! :) zaspaliśmy... jak ktoś wstaje o dziewiątej, to sam musi się dziećmi zająć, bo do przedszkola nie zdąży :o może nie będzie tak źle :)

Krzysiu .... Ty zawsze pierwszy ... :) wszystkiego ... naj naj z okazji 11 miesiecy !!!!!!!! 😘 :) :D :D :D :D :D :D :D Iwka 😘 ja tez sie ciesze :) a to zaswiadczenie to do pracy ???? a co do dietki ... przesle Ci cosik na poczte ...moze Ci sie przyda ... ;) brzusio jest ale niedlugo go nie bedzie hihiih :D powodzenia i wytrwalosci :) :) narazie u nas La bolonia przyjemna jest zobaczymy co dalej aaaaaaaaaaa mamy zabek nr 6 :) gorna prawa 2 do pozniej 🖐️

elou :) My od 7.00 na nogach :).W sklepie po bułeczki byliśmy i po jogurcik light. Podłoga znowu umyta, bo pies oczywiście wczoraj musiał nabrudzić i moja praca poszła w ..... Chyba czeka mnie codzienne mycie podłogi. Wczoraj miałam spięcie z babcią, która uważa, że dziecko powinno się usypiać w ciszy i spokoju, ale jak ja mam to zrobić w końcu nas w jednym pokoju 5 siedzi. Psa mam zakneblować ? Dawida w łóżko, coby nie ruszał sięi nie oddychał? tv ma być wyłączone od 20.00 bo dziecko ma spać ??. A później będzie na każde pierdnięcie się podnosić. No i te jej ja swoim dzieciom śpiewałam i tuliłam je. A ja to niby zostawiam i knebluje coby nie było słychać płaczu. Nóż się w kieszeni otwiera. Czasami mam dosyć wszystkiego, pies ma w dupie wszystko, babka wiecznie jakieś ale, mój potrafi tylko naznosić wszystkiego, a sprzątać oczywiście ja muszę. O Dawidzie nie wspomne. No i po całym dniu chodzenia, sprzątania, prania i urzerania się z babcią i psem jeszcze oni liczą, że im kolacje zrobię. Ech trza zmian :), psa za balkon ;), babcie hmmmm zamurować ;) ewentualnie dobitnie dać do zrozumienia, że ja potrafie dzieci wychowywać, choć to nie da nic, bo kilka razy jużtaką akcje przeprowadzaliśmy. Chłopom przestane prać i sprzątać po nich, to się może nauczą jak im skarpet braknie czystych hihi. Aaaaa wtajemniczyłam mojego w plany grillowe :). Nie powiedział nie, tylko spytał gdzie tam miejsce na grilla będzie :). Tak więc kurs biedronka, zakupienie grilla i brykietu i jakaś padlinka i w droge :D. La balkonia nie skwarkaj się, bo będziesz latać za balsamem po opalaniu chłodzącym tak jak ja :). U nas na balkonie słońce od 14.00 tak więc wszystko przedemną ;). Krzysiaczkowi słoneczka i zdróweczka :)🌼 Duchota się robi, więc chyba czas teraz wyjść na dworek, coby w południe skryć się w domu :). Tak więc wasza Kaiuuuunia spadowywuje naszpacer i może psa gdzieć opchnie za rogiem :D.

Gość no co jest

dzień dobry dziewczynki👄👄👄 ostatnio rzadko tu zaglądam, a jeszcze rzadziej piszę, więc niech mi ktoś wytłumaczy, skąd się biorą te kretyńskie pomarańczowe wpisy (vide ten nad moim?) dziękuję serdecznie za całe wsparcie:D dziś praca już trafiła do dziekanatu, bronię się w przyszły poniedziałek, koło południa:) skye👄 dziękuję za ten wielki bukiet, to tobie się należą 🌻-ki i 👄 bo zdradzę, wam kochane, że gosia ma swój wkład w me wiekopomne dzieło:P misiu🖐️ to piwko proponuję obrócić w przyszłym tygodniu, po obronie:D tylko nie wiem, czy forumowemu kolektywowi alkoholiczek starczy jeden furgon:P:P:P elu🌻 także życzę ci szczęścia u promotora:) ulce gratulujemy zęba :classic_cool: irenko❤️ jak ciebioe jest pół, to już jest w ogóle koniec świat:( niech mini się trochę zajmie małą, bo twoja śmierć z wyczerpania naprawdę nie jest nikomu potrzebna....👄 carlusia👄 zazdroszczę balkonowania, my teraz się grzebiemy z przeprowadzką:o iwka🌻 zmotywuj mnie do diety, bo ja mam oponkę, a nie brzusio 😭😭😭 pszczółko 👄 brakuje mi naszych pogawędek:( a dla małych solenizantów z poprzednich paru dni ❤️👄🌻 + dla najstarszego-krzysia👄 trzymajcie się kobietki:D do kiedyś:) iwonko, czy mogłabyś także \"zaktualizować\" jaśminę, 31.05. 10,850?? buziaki j. 🖐️