Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiarah

Kosmetyczne sztuczki.

Polecane posty

Gość kkiki
HEHE i pytanie mi ucieło :)(miało być) A ja ponawiam swoje pytanie: ~`~;~,~`~'~;~>CO PORADZICIE NA WYPADAJĄCE WŁOSY~`~'~;~,~`~ :(???

Gość Zneba
podnosze :) mam pytanie do osób z nieesfornymi włosami -- jak jest wilgotne powietrze, to za nic w świecie nie chcą się układać i robią się takie jakby tłuste, nieuczesane --- mimo najlepszych odżywek ---- może macie na to sposób ??? --- bo już nie mam do nich siły.....

Gość elle13
mam ten sam problem co ty ZNEBA wiec razem czekamy na jakas rade pozdrawiam:)

normalnie nareszcie dotarłam do końca:)) Podoba mi się ten topik:)) Zastosuje kilka waszych sposobów:)) No i będę dalej śledzić wasze przepisy;) Jak będę widziała jakieś efekty to wam o nich napisze

Gość Wazelinka
Wazelina jest szczególnie dobra pod oczy, jej warstwa świetnie zatrzymuje wilgoć. Nie drażni skóry, bo nie zawiera perfum.

Gość blue_girl_15
a czy znacie jakis sposob na wagry? jesli juz byl wspomniany, to sorki, prosze o powtorzenie bo siedze w kafejce i nie mam czasu....

Gość dooooooooooo góóóóóryyyyyy

Gość ponawiam

Gość zirma
A ja zaraz śmigam zrobić maseczkę z drożdży,jutro napiszę Wam jak na mnie podziałała:)Buziaki,dziękuję za przepisy;*

Gość oooooooooooooooo
podniosę

Gość ritta
Oj, dziękuję Wam, dziewczyny. Jestem juz po 50. ale z przyjemnościa przeczytalam caly topik. I jest tu dużo racji. Dosyc już kremów i nowosci wprowadzanych jak na wyscigach a czas zajac sie tym, co naturalne. Dzieki Wam.Z maseczką jablkowa to prawda - stosowalam kiedyś. Najlepsze są szare renety i trzeba je ścierac na szklanej (nie metalowej) tarce, nie traca wtedy swoich wlasciwosci. Olejek rycynowy (pamiętam z lat mlodzienczych) nakladać na szczoteczkę oszczędnie, inaczej splywa lub podraznia oczy. Na ujędrnienie ciala moja znajoma w wieku ok.50 stosuje nacieranie kostkami lodu od stóp do glowy. Każdego dnia przygotowuje sobie określona ilość potrzebnych kostek. Twierdzi też, ze schudla.Maść z vit A, tzw. witaminowa ma już swoją historię. Jest znakomita. I ja mam swój problem - zmarszczki nad górna wargą. Stosowalam kremy wszystkich firm dostepnych w Polsce i - bez efektu. Ale pewnie i Wy mi w tym nie pomożecie. Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie.

Gość *******************
up

Gość cienie pod oczami
No właśnie mam problem! Mam małe dziecko, chodzę zmęczona, niewyspana - to pogłębia sińce pod oczami, które są chyba genetyczne. Używałam - na wielkie wyjścia - podkładu pod oczy, ale nie za dobrze to wygląda, nie dość, że nie pokrywa sińców, to się sypie :( Może jakieś podpowiedzi???

Gość radze dermacol nr 217-dobry na

Gość cienie pod oczkami

Gość Nefretiska
do cer suchych polecam maseczke z czekolady!!!rozpuszczam mleczna lub gorzka czekolade w odrobinie mleka lub wody i smaruje twarz . Trzymam ok 15 minut i zmywam. Buzka jest super odzywiona i pieknie pachnie!!!! pojedyncze krostki przecieram rozkrojonym zabkiem czosnku na rozszerzone pory dobrze robi woda +cytryna +grejfrut moze znacie jakies maseczki pod oczy niepodrazniajace? pozdr

Gość *****************
up

Gość lady-anonim
Jeśli chodzi o cienie pod oczami to czytałam, że pomaga żel arnikowy do kupienia w aptece. Działa rozjaśniająco, zmniejsza zaczerwienienia, opuchnięcia, sińce i cienie pod oczami. Myślę, że jego cena nie powinna przekraczać 7zł więc warto spróbować:)

Gość lady-anonim
Jeśli chodzi o cienie pod oczami to czytałam, że pomaga żel arnikowy do kupienia w aptece. Działa rozjaśniająco, zmniejsza zaczerwienienia, opuchnięcia, sińce i cienie pod oczami. Myślę, że jego cena nie powinna przekraczać 7zł więc warto spróbować:)

Gość Poooodnoszę
temat Wam się dziewczyny zagubił, a ja odnalazłam, bo warto teraz , zimą, o cerę i skórę zadbać szczególnie troskliwie.

Gość Poodnooszę

Gość lady-anonim
Zgadzam się:D Ja myśle ze bardzo wazne jest noszenie czapulindy w czasie zimy bo wtedy cebulki sa zdrowe a wloski mocne. Jesli chodzi o skore to wazne jest stosowanie specjalnych kremikow. chociaz wszystko zalezy od rodzaju naszej skory:) A teraz prosze ruszyc paluszki i naskrobac cosik na temat kosmetycznych tricków, bo topik jest naprawde swietny i szkoda by go tak zostawiac. Pozdrawiam:)

Gość gientka
dla mnie na tradzik kiedy pomagały mi tylko już antybiotyki okazało się być najlepsze mydło szare , jak najzwyklejsze szare mydło jest dobre nie tylko aby pozbyć sie kostek ale zmienjsza też widoczność wągrów. Aby były lepsze efekty to mydle twarz i zostawiam na kilka minut do wyschnięcia a potem zmywam , efekt murowany. Moja siostra cioteczna też miała okropny problem z krostami i jej dermatolog kazał stosowac mydło z proszkami , teraz juz tylko mydło i jest ok. Naprawdę polecam. do tego niedrogo ;)

Gość no nie wiem juz
dermacol ktos stosował? Co zrobic z rozszerzonymi porami? nie mam tradziku, wagrów, cera niby normalna a jby nakłuta igłami ? kwasy????

Gość upupupupupupupup