Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość __zosia78

Gruczolak przysadki

Polecane posty

Gość tak BEZ
wspołczuje !

Gość tak BEZ
najlepiej to nawpieprzaj sie hormonów i wtedy masz 100% antykoncepcji + maxa gruczolaka :-))))) ha powodzenia

Gość Barb82
nigdy nie wiesz co i kiedy może się stać w twoim organizmie... Uczeni nie wiedzą albo nie są do końca pewni- gratuluję wiedzy!

Gość Barb82
a kto mówi o hormonach??? czytaj dokładnie...

Gość tak BEZ
pytasz o antykoncepcje to chyba wiesz jakie sa metody - duzo skutecznych nie ma , chyba ze o czyms nie wiem? plasterki ? tez hormony , spirala jeszcze gorsza , piguły - brałam i doprawiłam sie bo mam mikrogr.

Gość kalinka maja
do "tak BEZ"- fajna jesteś, można sie pośmiać...

Gość Barb82
tak BEZ- miałaś kiedyś spiralę?

Gość tak BEZ
nie uogólniaj ! i czytaj ze zrozumieniem - pisze ze znam org pod wzgledem dni płodnych biorac pod uwage problemy z prolaktyna - rozmawiałam z endokrynologiem i DA SIE ! chyba ze masz popieprzone wszystkie hormony totalnie :-)

Gość Barb82
Pewien bardzo dobry ginekolog-endokrynolog powiedział, że niehormonalna spirala jest najlepszym rozwiązaniem. Nie ingerujesz w organizm hormonami, nie musisz o niczym pamiętać, jest wysoce skuteczna...

Gość tak BEZ
nie nie miałam , ale Tobie nie jest obca , jak ja znosisz? mozna ja brac przy bromergonie....

Gość Barb82
tak BEZ- ta twoja znajomość organizmu to czysty przypadek...

Gość Barb82
Można ją stosować bez problemu. Chyba że masz jakieś wady narządów...

Gość Barb82
Jedyną niekorzyścią jest obfite krwawienie miesiączkowe i przy tym nieciekawy zapach...

Gość tak BEZ
moze cos takiego jak "kalinka maja" wypowie tu swoje madrosci ? Barb a nie masz bolów brzucha itp skutków ubocznych

Gość Barb82
tak BEZ napisałaś "znam org pod wzgledem dni płodnych biorac pod uwage problemy z prolaktyna - rozmawiałam z endokrynologiem i DA SIE" Każdy normalny endokrynolog wie, że nie da się przewidzieć organizmu jak sa jakiekolwiek problemy z hormonami. Większość ginekologów twierdziło, że przy takiej PRL jaka mam nie będę miała dzieci. Jednak mam. Nigdy nie wiesz co sie dzieje w Tobie. To co Ty nazywasz znajomocią organizmu to przypadek...

Gość tak BEZ
byc moze byc moze - ale dziwnym trafem sie sprawdza choc bezpłodna nie jestem

Gość Barb82
Ból brzucha przy spirali jest tylko podczas dni okresu. Ale nie odbiega niczym od normalnych bóli okresowych. Rzecz jasna każdy reaguje inaczej ale dużo kobiet je nosi i są zadowolone. Na stosunki płciowe też nie ma wpływu. Na rezonans tak samo... Ja narzekam na krwawienie bo przeszkadza mi w pracy jaka wykonuje...

Gość Bernadka
Ejjj a moze piszcie pod nickami bo sie tu zleksza robi bydlo!!

Gość MMSS
Dziewczyny podpisujcie się nickami ! I nie denerwujcie się, forum nie jest po to żeby się wzajemnie obrażać. Matta pisz o swoich problemach i nie czytaj głupich komentarzy :-P !!! Ja z chęcią się dowiem co u Ciebie słychać, czy coś się zmieniło !!! Musimy się wspierać wzajemnie a nie dołować !!! A ta która pisze bez nicku (chyba nie ma odwagi !!! :-P) i krytykuje Mattę niech zmieni forum jak jej coś tu nie pasuje !!!

Gość TEMATEM TEGO FORUM
jest GRUCZOLAK!!!!!!

Gość PROBLEMY W DOMU
Do psychologa proszę!

Gość MMSS
Po raz kolejny Ci piszę, że jak Ci nie pasuje to forum to możesz się przenieść na inne :-P !!! A może załóż swoje własne - na którym bedziesz stawiała warunki i zapraszała do rozmowy te osoby co tobie pasuja ?! Zapewniam Cię, że nikt nie bedzie za Tobą tesknił :-P !!! Aż taką jesteś egoistką ? Co za zawistna kobieta !!! Matta pisz o wszystkim co Cię dręczy !!! Pozdrwaiam 🌻

Gość JEST INNY DZIAŁ NA TAKIE
rozmowy. To jest forum o gruczolakach a nie problemach rodzinnych. Wyobraź sobie że każdy zaczyna opisywać swoje kłopoty na tym forum!!! WIDZISZ TEMAT TEGO FORUM???!!! Czy ślepa jesteś??? Takim sposobem robi się zamieszanie i bajzel. Polecam BLOG- kłopoty rodzinne!!! Ktoś szuka info o PRL, znajduje to forum i co czyta? Babę użalającą sie nad swoim mężem.... LUDZIE!

Gość MMSS
Kobieto troche szacunku dla drugiej osoby :-P :-P :-P !!!! Baba to moze ty jestes !!! i to w dodatku jaka wstretna !!! Bajzel rowniez robi sie jak takie jak ty nie podpisuja sie wlasnym nickiem :-P !!! Szok ze na swiecie sa jeszcze takie bezduszne osoby :-P !!! Troche wiecej empatii kobieto !!! I jeszcze jedno - jakos nikomu nie przeszkadza jednorazowa !!!!!!!! wypowiedz Matty o mezu - tylko tobie ... juz kilka osob ci napisalo ze jak ci nie pasuje to nie wchodz na to forum !!! W internecie sa jeszcze inne fora o gruczolaku wiec jak ci to nie pasuje to pisz na innym :-P !!! Chcialam zauważyć , że twoje beznadziejne wypowiedzi tez zasmiecaja forum !!! i zamiast pisac o gruczolaku uzeram sie z taka beznadziejna osoba !!! Matta napisała jedna wypowiedz o swoim mezu a zobacz ile ty napisalas beznadziejnych wypowiedzi i zasmiecilas forum :-P !!! Wiec jesli bedziesz tak łaskawa to daj już spokój z krytykowaniem innych ..... i mówieniem o czym mamy pisać !!! Chyba nie zdajesz sobie sprawy , że podwyższony poziom PRL, gruczolak powstaje m.in. przez stres , czyli taką sytuację , w której znajduje się Matta... Nie będę więcej reagować na twoje wypowiedzi , bo szkoda zaśmiecać forum :-) !!!!!

o rany!!! dziewczyny, co tu sie porobiło??? Było tak miło, dzieliłyśmy sie swoimi problemami, starałyśmy sie sobie nawzajem jakoś pomóc, choćby dobrym słowem, a tu takie wypowiedzi?! Po co to? Każda z nas ma juz wystarczająco dużo problemów i stresów w życiu. Nie po to tu zaglądamy aby dodatkowo denerwować sie jakimiś bezsensownymi komentarzami zupełnie nie na miejscu. MMSS bardzo dobrze napisałaś tej uszczypliwej osóbce. matta główka do góry :-) Bernadka jak Twój egzamin? Bo nie mogę znaleźć informacji na ten temat; mogę już Ci gratulować czy nadal mam trzymać kciuki? I podzielcie się informacjami na temat zabezpieczania się, bo ja też mam z tym problem. Okres mam strasznie nieregularny, hormony pokopane totalnie i o znajomości organizmu nie moge nawet pomarzyć skoro bez przerwy mam problemy z hormonami a co za tym idzie szereg innych. Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję że uda nam sie przywrócić spokój i wzajemne zrozumienie na tym forum. Życzę dużo zdrówka :-)

Gość MMSS
Adusia z tego co pamiętam to Bernadka zdała egazmin na prawko :-) :-) :-) !!!!!!

Gość Barb82
Adusia- a z czym konkretnie masz problem jeśli chodzi o zabezpieczenie? W ogóle jakoś mało wiadomości na ten temat... Nie chodzi mi o samą antykoncepcję. Chodzi mi o taka w połączeniu z różnymi chorobami... Tak jak mówię- w naszym wypadku najlepszym rozwiązaniem jest niehormonalna spirala ale ciekawa jestem jak inne kobietki radzą sobie z tym problemem. Pomijając "znajomość organizmu"(płodne/niepłodne) i przerywany bo to nie wchodzi w grę...

Gość matta
Chciałam napisać o tym, ze takie zasmiecanie forum swoimi opiniami i do tego nie na temat, i do tego bez podpisu jest nie na miejscu na tym forum, ale MMSS mnie ubiegła i tak napisała, że nic dodac, nic ująć. Dzieki Ci, musze Ci podziekowac, bo co ja na to poradze, ze jestes taka fajna. I nie tylko Ty zreszta, co zreszta mozna przeczytac. Dziekuje WAM DZIEWCZYNY.

Gość PAMIĘTNIK ZACZNIJ PISAĆ

Gość matta
I wiecie co, uważam, że to FACET PISZE. czysta prowokacja. Może olejmy te wpisy. Nich se pisze, kimkolwiek jest. A swoja droga, czy mogłybyście dziewczyny i chłopaki podpisywac sie nickami. PROSZĘ.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się