Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kate18

Jak modelki dbają o urodę?

Polecane posty

Gość magusia 15
Więc z mojej strony to nie zazdrość

Gość terefele
do magusi15 --> Piękno to pojęcie względne, są gusta i guściki. do Sussi --> Sukces to też pojęcie względne, bo co to za sukces bycie modelką? Czy komuś sie tym pomaga, czy to sprawia że jest sie moralnie lepszym człowiekiem?

Gość Khantel
Współpracują z wieloma polskimi magazynami... a co z zagranicznymi??

Gość Khantel
Heh... tylko problem w tym, że muszę zrzucić 6 cm. z bioder, a kiedy zacznę już zrzucać jakieś centymetry to mam od razu dać znać... Heh..

Gość wlasnie pytanie
ktore zadala wczesniej kolezank czy modelka moz emiec rozstepy????

Gość terefele
Zależy w jakim stadium są to rozstępy. Jasne że większe szanse z dwóch dzieczyny potencjalnie wytypowanych na modelke ma ta dziewczyna bez ale zależy też gdzie są umiejscowione i jak duże są rozstępy. Ewentualnie nie będziesz mieć zleceń doty. bielizny czy strojów kapielowych i zdjęcia typu body też odpadają ale jak sie producent sesji uprze to i modelke z rozstępami zaangażuje od czego jest dobry fotograf, oświetleniowiec i grafik komputerowy.

Gość poza tym do sesji bardzo
często cialo modelki smarują rożnymi pudrami,fluidami,kolruzujacymi balsamami które wyrownuja koloryt skóry wiec rozstępy to żaden problem;-)No i dochodzi do tego wpomniany fotograf,oswietlenie,grafik komputerowy,photoshop...

Gość to właśnie ja...
A ja mam 176 a moje wymiary to 86/75/98 i bardz, bardzo chcę schudnąć ;( :(

Gość Khantel
Kurcze, 6 cm muszę zeszczupleć w biodrach! Nie mam pojęcia od czego zacząć, ile mi to zajmie etc... heh.

Gość To właśnie ja...
co oznacza "jkl"??

Gość ktoś wpisłą te literki
aby podnieść topik,napisal byle co zamist np. up up:-)

Gość terefele
do to właśnie ja... chcesz schudnąć to do ROBOTY :) jemy zdrowo, owoce warzywka i ruszamy tyłeczkiem ;)

Gość Khantel
Heh, tylko problem, że ja WOGÓLE nie mam czasu na ćwiczenia :/ :(

Gość To właśnie ja...
nie znacie dziewczynki jakieś sprawdzonej diety, która daje dobre efekty?? Słyszałam o diecie kapuścianej, wiecie coś o niej? :( TYLKO NIE PISZCIE O DIECIE "MNIEJ-ŻRYJ" bo to już stosowałam:P

Gość Susse
Och,już nie mów,że nie masz czasu na ćwiczenia,pół godziny dziennie nie znajdziesz??A schudnąć można bez diety-wystarczy zdrowo sie odżywiać,pić wodę i ćwiczyć.I centymetry same spadają.

Gość Khantel
Och fest, pół godzinki może być, ale najpierw się trzeba przebrać do ćwiczeń, potem pół godziny poćwiczyć a potem jeszcze trzeba się wykąpać i przebrać, więc nei schodzi tylko pół godziny....

Gość Susse
Och,rozwalilas mnie tym tekstem...Przecież nie chodzi o nie wiem jak intensywne ćwiczenia!Dajmy na to mój przyklad:Codziennie przed snem,w pidżamie,wchodze na steperek,trochę sobie na nim truchtam i kłade się spać.Zajmuje mi to 30 minut.Rano biore prysznic.Czy to takie trudne?Niepotrzebnie sobie komplikujesz takie proste rzeczy.Wystarczy tylko odrobina chęci i kilkanaście złotych na kupno jakiegoś urządzenia do ćwiczeń i gotowe. A tak na marginesie to z takim podejściem nigdy nie schudniesz.Bo żeby schudnąć to trzeba w to włączyć tez psychikę i faktyczną chęć.Bo jak ktoś na siłę ma ćwiczyć i odliczać,kiedy skończy się te 20 czy 30 minut to lipa.Nie schudniesz.Najpierw zmień podejście do sprawy,a potem sobie planuj wszystko.

Gość terefele
Sussi ma racje.

Gość MaLeczka
Dokladnie zgadzam sie z dziewczynami :)) JA tez musze zmienic sowej podejscie:p pozdrawiam:)))

Gość Khantel
No, zgadzam się z Tobą, mam w domu chodzik, więc codziennie wieczorem, przed snem, mogłabym sobie chodzić 30 minut... Tylko czy schudnę dzięki temu w biodrach?? Bo nie chcę mieć potem masywnych łydek albo ogólnie masywnych nóg, nie chcę ubijać mięśni tylko spalić tkankę tłuszczową....

Gość Susse
Spalisz,kochana,spalisz;).Wbrew pozorom nie jest tak łatwo "ubić" mięśnie,łydki i biodra na chodziku czy na rowerku.Zależy jak długo i ile razy w tygodniu ćwiczysz.Z tego co wyczytałam jak sama zaczynałam ćwiczyć,to wystarczy co drugi dzień po pół godziny i pić w czasie ćwiczeń wodę mineralną.Ale więcej znajdziesz na www.fit.pl.Chyba tak się ten portal nazywa.

Gość Khantel
Świetnie, dzięki za radę! W takim razie... od jutra do roboty! :))

Gość szyszunia16
hello:) Juto casting IMG jest w moim mieście heh trzeba spróbować zobaczymy co tam ciekawego się bedzie działo:)a co uwas??

Gość mamka8
Marita22 Byłam modelką 7 lat główna dieta polega na jedzeniu śladowych ilości jedzenia paleniu niebotycznych ilości papierosów piciu alkoholu i ćpaniu...modelki to nie piekności ale przecietne dziewczyny które na włąsne życzenie się niszczą cały ich urok i image to tony makijażu i efektowne retusze wad..nie warto brac przykładu. 15:59 a moglabys powiedziec co one cpaly?? 15:59 a moglabys powiedziec co one cpaly?? 16:06 Marita22 nie próbój głównie amfetaminę....nie przesadzaj faceci nie lubią modelek..bo to wieszaki i też nim byłam ale odkąd jem normalnie to i tak wyglądam a nie jak chodząca anorektyczka

Gość MaLeczka_*
Modelki powinny byc SZCZUPLE a nie CHUDe..wysportowane a nie zasuszone..paiperosy to juz wybor poszczegolnych osob...narkotyki tez ale nie robcie tych rzeczy ze wzgledu na innych. Staniesz sie anorektyczka i bedziesz ta modelka i co ci z tgeo jesli za 7 lat (jak tu kolezanka pisze) bedziesz calkowicie zepsuta psych i fiz...co Ci dadza te lata jesli do konca zycia bedziesz misialam z tym WALCZYĆ..pomysl:)

Gość kaka17
A ludzie trzymajcie kciuki .. zaraz jade na casting do IMG ;D Natalia wielkie gratulacje :D:D:D:D:D:D:D i zycze dalszych sukcesow;) no i mam nadzieje ze bedziesz sie tutaj nimi z nami dzielila :D Dziewczynki probujcie dostac sie do najleprzych agencji.. :D Jezeli nawet nie macie idealnych wymiarow, to naprawde warto sprobowac zrzucic pare niepotrzebynych centymetrów;) Mi agencje dala 3 miesiace na zrzucenie 2 cm.. i oczywiscie nie moglam zabrac sie do diety :P I dwa tygodnie przed przyjazdem do nich zaczrlam wariowac ze nic nieschudlam no i zaczela sie ostra dietka.. jedzonko tylko do 18 :( zero slodyczy :( no i cwiczonka :P Ale powiedzmy ze na dzien dzisiejszy moje biodra pozbyly si juz jakies 1,5 cm :D wiec jestem zadowolona z siebie i oczywiscie zycze powodzenia wam dziewczynki z walka z kiogramami/centymetrami :P Buźka:* P>S> Gdzie sie podziala reszta "nalogowych" forumo0wiczek? :D

Gość szysuznia16
hej kaka i jak na img też byłam w szn w tym hotelu hehe ale ja w sumie weszłam i wyszłam pytały sie o wzrost wiek i w sumie nci więcej ..może widziałam Cię heh:) i jak u Ciebie co Ci Panie mówiły??

Gość dlaczego tak sądzisz
?