Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 miriaam

ORIFLAME konsultantki z Twojej okolicy

Polecane posty

Go艣膰 KonsultantkaGda艅skZaspa
Mam na imi臋 Ania. Mieszkam w Gda艅sku na Zaspie. Je偶eli jeste艣 zainteresowana kupnem kosmetyk贸w lub te偶 do艂膮czeniem do grona konsultantek firmy Oriflame prosz臋 o kontakt. Tel.500812665 GG 7383660

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Olcia0989
Szukasz konsultantki z Wroc艂awia i okolic?? a mo偶e z Bielska i okolic?:) Bardzo ch臋tnie pomog臋 w doborze kosmetyk贸w i zapach贸w. gg: 1271572 tel: 668078089 mail: olcia0989@interia.pl Zapraszam do wsp贸艂pracy:) Aktualne katalogi zawsze s膮 na stronie www.oriflame.pl To jest ten najaktualniejszy: http://pl.oriflame.com/products/catalogue-viewer.jhtml

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasik8810
Wita ja pochodz臋 z okolic Zielonej G贸ry (lubuskie)...r贸wnie zach臋cam do zostania konsultantki Avon...dodatkowe inf. 661-271-719..e mail: kasik8810@wp.pl zarabiaj i zbieraj prezenty:)

Udost臋pnij ten post

Zbli偶aj膮 si臋 艣wi臋ta Bo偶ego Narodzenia, je艣li chcesz zarobi膰 dodatkowe pieni膮dze zosta艅 konsultantem Oriflame ju偶 dzi艣. Od 8 listopada 艣wi膮teczny katalog a w nim wspania艂e wyprzeda偶e, 艣wietne pomys艂y na prezenty. Poka偶 katalog znajomym i zar贸b dodatkowe pieni膮dze na sprzeda偶y na prezenty dla siebie i twoich bliskich. Wejd藕 na http://www.ula.oriflame-klub.pl/ i pobierz darmowe multimedialne poradniki. Rejestracja na: http://ula.oriflame-klub.pl/Rejestracja.php Aktualne wpisowe wynosi 1 z艂. Uwaga: Przy rejestracji wpisz ten NR OSOBY POLECAJ膭CEJ: 2815 dostaniesz dodatkowo kosmetyk upominek gratis!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 konsultantka ze Szczecina
:) oriflame326@gazeta.pl Gdyby艣cie chcieli zam贸wi膰 kosmetyki (daj臋 rabat 5% i wzwy偶) lub zapisa膰 si臋, aby r贸wnie偶 zosta膰 konsultantem, serdecznie zapraszam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ___rodzice__
Wiek przedszkolny to szczeg贸lny okres w rozwoju dziecka. Do 6 roku 偶ycia nast臋puje rzeczywisty rozw贸j m贸zgu. Im m艂odsze jest dziecko, tym szybciej przyswaja nowe informacje. Im p贸藕niej je przyswoi tym d艂u偶ej b臋dzie trwa艂 ten proces i b臋dzie coraz trudniejszy. Niestety cz臋sto nie zdajemy sobie z tego sprawy. Dlatego chcemy Pa艅stwu pom贸c i zaproponowa膰 zestawy, pomoce naukowe do stymulacji dzieci w wieku przedszkolnym i wczesnoszkolnym. Produkty naszej firmy wspomagaj膮 wszechstronny rozw贸j dziecka, przygotowuj膮c do poznania i pojmowania wiedzy. Sprawi膮, 偶e Wasze pociechy szybciej i pe艂niej rozwin膮 si臋 poprzez zabaw臋. Zestaw nr 3 to pond 150 literek i znak贸w o wysoko艣ci 5 cm do samodzielnego przyklejenia na blok techniczny, ( blok nie wchodzi w sk艂ad zestawu). Idealna pomoc do nauki alfabetu, pierwszych wyraz贸w, prostych zda艅. Litery wykonane s膮 z najwy偶szej jako艣ci mi臋kkiej samoprzylepnej folii. http://allegro.pl/literki-do-nauki-alfabetu-czytnia-zestw-3-i1313276713.html http://allegro.pl/cyferki-naklejki-zestaw-edukacyjny-nr2-i1313720175.html http://allegro.pl/alfabet-litery-literki-naklejki-zestw-nr-1-i1313720239.html

Udost臋pnij ten post

Jestem konsultantk膮 Oriflame z Koszalina. Je艣li chcesz mie膰 mo偶liwo艣ci takie jak ja z bycia konsultantk膮 napisz do mnie: e-mail: p.skoczyk@wp.pl GG: 5394588 Nie zwlekaj!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xara4
Jestem konsultantka z 艁odzi i okolic oraz ca艂a Polska Zapraszam. zapisuj膮c si臋 do klubu mamy spory upust ,bonusy i prezenty,nawet kupuj膮c tylko dla siebie. Nie istotne ile kupujesz zawsze masz ten sam upust. Pomagam osobom kt贸re zapisuj膮 si臋 u mnie. Opr贸cz zysku ze sprzeda偶y-23% mo偶na otrzyma膰 od 3% do 21% upustu szczeg贸艂y na gg lub e-mail. Pozdrawiam Ewa xara4@op.pl gg1022009 kod promocyjny do zapisu przez stron臋 internetow膮 1239992 http://pl.oriflame.com/consultants/php/php-show.jhtml?nameInUrl=pl_kosmetyczkapani&_requestid=2554162 Zapraszam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ania oriflame
Chcesz zosta膰 konsutlantk膮 zg艂o艣 sie :) www.my.oriflame.pl/aniori

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kirikirikiri
warszawa goc艂aw k1979a@wp.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 FM 艁脫D殴
Witam, Zapraszam do wsp贸艂pracy z FEDERICO MAHORA GROUP Moja grupa dzia艂a na terenie woj. 艂贸dzkiego, wielkopolskiego, dolnego 艣l膮ska, oraz pomorskiego. FM to 艣wiat w贸d perfumowanych, perfum贸w, make-up, chemii do domu...jak r贸wie偶 FM MOBILE Szczeg贸艂y przes艂amy na adres mailowy, b膮d藕 telefonicznie... Jest kilka opcji wsp贸艂pracy - od darmowej / odbiorca/, do pe艂ni profesjonalnej / starter - 160 pr贸bek prawdziwych perfum/ Wa偶ne jest 偶e FM posiada zamienniki markowych perfum....ju偶 od 17 PLN dla klienta, lub o 46% taniej dla Ciebie ! Kontakt: fmlodz@wp.pl, Tel. 883-450-054 Zapraszam, interesuje mnie nasz wsp贸lny SUKCES !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Magada86
Wejd藕 na stron臋 www.magdalena.mojeori.pl i poznaj ca艂膮 prawd臋 o Oriflame. Pobierz bezp艂atnie pierwsz膮 cz臋艣膰 Vademecum!!! Zapraszam!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nfc,nr
a ja szukam konsultantki oriflame z Lublina!!!!!!!1 jest taka?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zocha33
Jestem konsultantk膮 oriflame a raczej by艂am !!!!!!!!!!!!!!!! Czeka艂am z zam贸wieniem do ostatnich dni obowi膮zywania katalogu, 偶eby zebra膰 troche zam贸wie艅. Dzi艣 patrze - wi臋cej ni偶 po艂owa produkt贸w jest niedost臋pna !!! Co to ma znaczy膰 ??? U jednej klientki wychodzi na to, 偶e z ca艂ej listy b臋d臋 mia艂a dla niej jedn膮 rzecz !!!!!! To偶 to kpina !!!! Co mam m贸wi膰 ludziom ??? I po co tyle mojej pracy ??? To jest nie powa偶ne !!! B臋d臋 musia艂a odej艣膰 szybciej ni偶 zacz臋艂am .. Gdybym wiedzia艂a, 偶e tak jest w og贸le bym sobie tym g艂owy nie zawraca艂a a szczeg贸lnie ludziom przed kt贸rymi musz臋 teraz si臋 t艂umaczy膰. 呕enada. Kurcze, co za badziew !!!!!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Konsultantka z 艁odzi. :) Chcesz zarabia膰 pieni膮dze ? Nawi膮zywa膰 nowe znajomo艣ci ? Lub po prostu dobrze si臋 bawi膰 ? Zosta艅 konsultantk膮 Firmy Oriflame! Najlepsze szwedzkie kosmetyki, 30 % mar偶y dla Ciebie z ka偶dego kosmetyku, bezp艂atne szkolenia kosmetyczne i interes kt贸ry naprawd臋 si臋 op艂aca. Napisz, a wszystko Ci wyja艣ni臋. Nie wa偶ne sk膮d jeste艣 ani ile masz lat. ;) Zapraszam. gg - 8276871 e-mail - kasiula900@vp.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 martazbogdanca
kasiuchna a co m贸wisz ludziom jak po艂owy ich zam贸wienia nie ma ? ;) I ile wtedy zarabiasz ? ;)

Udost臋pnij ten post

W艂a艣nie to jest du偶y minus Oriflamu, ale staram si臋 sk艂ada膰 zawsze zam贸wienie w pierwszych dniach katalogu, wtedy prawie wszystko jest. ;) staram si臋 zbiera膰 zam贸wienia z wyprzedzeniem :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 powiem tylko tyle
Chcia艂abym kupi膰 srebrn臋 kredk臋 z oriflame. Macie jak膮艣 stronk臋 sprzedazy internetowej. Na allegro sprawdza艂am ale tam silver nie maj膮 :-(

Udost臋pnij ten post

Musisz poszuka膰 konsultantki tylko uwa偶aj - s膮 nawiedzone. Potem si臋 nie odczepisz. B臋d臋 do ciebie dzwoni膰, przypomina膰 o zakupach i wciska膰 jaki艣 badziew na si艂e po czym si臋 oka偶e, 偶e nie mog膮 sprzeda膰 bo nie ma ju偶 towaru w magazynie ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 konsultantka z Wroc艂awia
je艣li kto艣 poszukuje konsultantki z Wrocka to si臋 melduj臋;) nie jestem nawiedzona i nie wciskam niczego na si艂臋. ch臋tnie polec臋 sprawdzone kosmetyki i odradze zakup s艂abszych-uczciwie. Chc臋 aby moje klientki by艂y zadowolone:)

Udost臋pnij ten post

Jestem konsultantkom z Poznania. R贸wnie偶 nie jestem nawiedzona, uczciwie dziele si臋 swoj膮 wiedz膮 o kosmetykach Oriflame. Poza tym buduje swoj膮 grup臋 konsultant贸w, wi臋c je艣li jeste艣 z Poznania lub okolic zapraszam do wsp贸艂pracy. Pomagam w stawianiu pierwszych krok贸w w firmie. W razie pyta艅 prosz臋 o kontakt: balbinka-86@tlen.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasia1241651
Witam serdecznie. Zapewne spotkali si臋 ju偶 Pa艅stwo nie raz z nazw臋 firmy Oriflame. W zwi膮zku z tym macie Pa艅stwo niebagateln膮 okazj臋 zosta膰 jej oficjalnym klientem. Wystarczy zg艂osi膰 si臋 na jeden z poni偶szych kontakt贸w, a otrzymacie Pa艅stwo profesjonaln膮 pomoc i obs艂ug臋. Nawi膮zanie wsp贸艂pracy z firm膮 Oriflame (naturalne szwedzkie kosmetyki) 艂膮czy si臋 z podpisaniem umowy partnerskiej, co do rozprowadzania produkt贸w w艣r贸d os贸b zainteresowanych kosmetykami firmy Oriflame. Dodatkowo wsp贸艂praca z nami wi膮偶e si臋 z otrzymywaniem punkt贸w premium, kt贸re to s膮 produktami w prezencie. Moja wsp贸艂praca z firm膮 Oriflame si臋ga roku 1998 r., nawi膮zuj膮c wsp贸艂prac臋 ze mn膮 macie Pa艅stwo mo偶liwo艣膰 przej臋cia nabytej przeze mnie wiedzy. Sprzeda偶 kosmetyk贸w wi膮偶e si臋 z 30 %-towym zyskiem dla Pa艅stwa za rozprowadzanie produkt贸w. W zale偶no艣ci od ilo艣ci sprzedanych produkt贸w macie Pa艅stwo szans臋 na zdobycie dodatkowych pieni臋dzy. Kontakt ze mn膮: tel. 513168578 gg. 4701801 e-mail. kasianml65@gmail.com Serdecznie zapraszam do wsp贸艂pracy. Konsultantka firmy Oriflame, Katarzyna Truszczy艅ska.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasia1241651
Witam serdecznie. Zapewne spotkali si臋 ju偶 Pa艅stwo nie raz z nazw臋 firmy Oriflame. W zwi膮zku z tym macie Pa艅stwo niebagateln膮 okazj臋 zosta膰 jej oficjalnym klientem. Wystarczy zg艂osi膰 si臋 na jeden z poni偶szych kontakt贸w, a otrzymacie Pa艅stwo profesjonaln膮 pomoc i obs艂ug臋. Nawi膮zanie wsp贸艂pracy z firm膮 Oriflame (naturalne szwedzkie kosmetyki) 艂膮czy si臋 z podpisaniem umowy partnerskiej, co do rozprowadzania produkt贸w w艣r贸d os贸b zainteresowanych kosmetykami firmy Oriflame. Dodatkowo wsp贸艂praca z nami wi膮偶e si臋 z otrzymywaniem punkt贸w premium, kt贸re to s膮 produktami w prezencie. Moja wsp贸艂praca z firm膮 Oriflame si臋ga roku 1998 r., nawi膮zuj膮c wsp贸艂prac臋 ze mn膮 macie Pa艅stwo mo偶liwo艣膰 przej臋cia nabytej przeze mnie wiedzy. Sprzeda偶 kosmetyk贸w wi膮偶e si臋 z 30 %-towym zyskiem dla Pa艅stwa za rozprowadzanie produkt贸w. W zale偶no艣ci od ilo艣ci sprzedanych produkt贸w macie Pa艅stwo szans臋 na zdobycie dodatkowych pieni臋dzy. Kontakt ze mn膮: tel. 513168578 gg. 4701801 e-mail. kasianml65@gmail.com Serdecznie zapraszam do wsp贸艂pracy. Konsultantka firmy Oriflame, Katarzyna Truszczy艅ska.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xara4
Jestem konsultantka z 艁odzi i okolic oraz ca艂a Polska Zapraszam. zapisuj膮c si臋 do klubu mamy spory upust kupuj膮c tylko dla siebie ,bonusy i prezenty,nawet kupuj膮c tylko dla siebie.Nie istotne ile kupujesz zawsze masz ten sam upust. Pomagam osobom kt贸re zapisuj膮 si臋 u mnie. opr贸cz zysku ze sprzeda偶y-23% mo偶na otrzyma膰 od 3% do 21% upustu szczeg贸艂y na gg lub e-mail. Pozdrawiam Ewa xara4@op.pl gg1022009 specjalny kod promocyjny 1239992 do poni偶szej strony www je艣li kto艣 chce si臋 zapisa膰 i zamawia膰 dla siebie z rabatem 30% http://pl.oriflame.com/consultants/php/php-show.jhtml?nameInUrl=pl_kosmetyczkapani&_requestid=2554162

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zytabeach
logowa艂y艣cie si臋 na stronie oriflame ? Dopiero wszed艂 nowy katalog a ju偶 s膮 braki :) Co chcecie zaoferowa膰 klientkom ? Ale obciach pracowa膰 dla takiej firmy he he

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 konsultantka z Wroc艂awia
owszem,s膮 braki. ja juz wczoraj, 1 dnia katalogu nie dosta艂am 3 produkt贸w co uwa偶am za skandal.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Behemocik
A ja ch臋tnie porozmawiam ze wszystkimi konsultantkami kt贸re z Ori nie s膮 do ko艅ca zadowolone. 艢miem twierdzi膰, 偶e mam na to lekarstwo :D GG: 127 638.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bethi Jo
Jestem strasznie w艣ciek艂a na t膮 firme. Prosi艂am siostrzenice, 偶eby co艣 sobie wybra艂a na 艣wi臋ta. Nie maj膮 pieni臋dzy i bardzo si臋 ucieszy艂a, 偶e dostanie kosmetyki. Wybra艂a pere艂ki br膮zuj膮ce i p臋dzel. By艂 taki komplet bodaj偶e na pierwszych stronach. Konsultantka powiedzia艂a mi, 偶e ju偶 nie ma. Ju偶 NIGDY przenigdy w 偶yciu nie chce mie膰 z t膮 firm膮 nic wsp贸lnego. Kupi艂am gdzie艣 na allegro sporo dro偶ej to samo. Robicie po艣miewisko z ludzi. Gdyby syn nie mia艂 konta na allegro co bym powiedzia艂a ?

Udost臋pnij ten post