Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miriaam

ORIFLAME konsultantki z Twojej okolicy

Polecane posty

Gość malgmu
Witam, Jestem konsultantką AVON-u i Oriflame z Lublina ale zapraszam również klientki z innych miast do zakupów u mnie. Na życzenie klienta mogę przesłać swoją ofertę. Tylko u mnie przy każdym zamówieniu próbki GRATIS!! a przy większych zamówieniach wybrane kosmetyki GRATIS!! Katalog dostaniesz zawsze w prezencie :) dodatkowo robię korzystne promocje. osoby zainteresowane proszę o kontakt : malgmu@wp.pl, gg: 2484543 Pozdrawiam Gosia

Gość malgmu
Witam, Jestem konsultantką z Lublina ale zapraszam również klientki z innych miast do zakupów u mnie. Na życzenie mogę przesłać swoją ofertę. Tylko u mnie przy każdym zamówieniu próbki GRATIS!! a przy większych zamówieniach wybrane kosmetyki GRATIS!! Katalog dostaniesz zawsze w prezencie :) dodatkowo robię korzystne promocje. osoby zainteresowane proszę o kontakt : malgmu@wp.pl, gg: 2484543 Pozdrawiam Gosia

Gość xara4
Jestem konsultantka z Łodzi i okolic oraz cała Polska Zapraszam. zapisując się do klubu mamy spory upust kupując tylko dla siebie ,bonusy i prezenty,nawet kupując tylko dla siebie.Nie istotne ile kupujesz zawsze masz ten sam upust. Pomagam osobom które zapisują się u mnie. Teraz wstąpienie do klubu 1zł + świetny program na powitanie z nagrodami 20zł+ 30zł + kuferek za 19,90 oraz woda ENIGMA. szczegóły na gg lub e-mail. Pozdrawiam Ewa xara4@op.pl gg1022009

Gość xara4
Jestem konsultantka z Łodzi i okolic oraz cała Polska Zapraszam. zapisując się do klubu mamy spory upust kupując tylko dla siebie ,bonusy i prezenty,nawet kupując tylko dla siebie.Nie istotne ile kupujesz zawsze masz ten sam upust. Pomagam osobom które zapisują się u mnie. Teraz wstąpienie do klubu 1zł + świetny program na powitanie z nagrodami 20zł+ 30zł + kuferek za 19,90 oraz woda ENIGMA. szczegóły na gg lub e-mail. Pozdrawiam Ewa xara4@op.pl gg1022009

Gość xara4
Jestem konsultantka z Łodzi i okolic oraz cała Polska Zapraszam. zapisując się do klubu mamy spory upust kupując tylko dla siebie ,bonusy i prezenty,nawet kupując tylko dla siebie.Nie istotne ile kupujesz zawsze masz ten sam upust. Pomagam osobom które zapisują się u mnie. Teraz wstąpienie do klubu 1zł + świetny program na powitanie z nagrodami 20zł+ 30zł= kuferek za 19,90 oraz woda ENIGMA. szczegóły na gg lu e-mail. Pozdrawiam Ewa xara4@op.pl gg1022009 http://pl.oriflame.com/consultants/php/php-show-main.jhtml?nameInUrl=pl_kosmetyczkapani

Gość xara4
Jestem konsultantka z Łodzi i okolic oraz cała Polska Zapraszam. zapisując się do klubu mamy spory upust kupując tylko dla siebie ,bonusy i prezenty,nawet kupując tylko dla siebie.Nie istotne ile kupujesz zawsze masz ten sam upust. Pomagam osobom które zapisują się u mnie. Teraz wstąpienie do klubu 1zł + świetny program na powitanie z nagrodami 20zł+ 30zł= kuferek za 19,90 oraz woda ENIGMA. szczegóły na gg lu e-mail. Pozdrawiam Ewa xara4@op.pl gg1022009 http://pl.oriflame.com/consultants/php/php-show-main.jhtml?nameInUrl=pl_kosmetyczkapani

Gość Poppyjo
Witam! Pozwoliłam sobie do Pani napisać, ponieważ jestem Przedstawicielem/Konsultantem angielskiej firmy Betterware zajmującej się sprzedażą katalogową artykułów gospodarstwa domowego. Może chciałaby któraś z Pań Konsultantek Oriflame dołączyć do nas? Jako konsultant Oriflame ma Pani zapewne wielu klientów i może warto byłoby rozszerzyć swój asortyment o nasze produkty? Jeśli jest Pani zainteresowana, czekam na odpowiedź - prześlę więcej informacji. poppyjo@wp.pl

Chcesz kupować kosmetyki 23% taniej?! Skorzystaj z wyjątkowej oferty! Zdobądź Kartę Klubu Oriflame rejestrując się na stronie www.oriflame.pl/recruits Rejestracja Online ! Wpisując kod promocyjny 1335648 otrzymasz Kartę Klubową za 1 zł uprawniającą do tańszych kosmetycznych zakupów! Oszczędzaj na zakupach już dziś! Karta Klubu Oriflame uprawnia do 23 % tańszych zakupów kosmetyków z oferty firmy kosmetycznej Oriflame Przynależność do Klubu nie wiążę się z obowiązkiem regularnego zamawiania produktów Osoba posiadająca Kartę Klubową nie jest zobowiązana do zamawiania określonej ilości produktów miesięcznie, ilośc zakupów jest dowolna Otrzymując Kartę Klubową ma się możliwość zdobycia nagród przewidzianych w tzw. Programie Witamy o łącznej wartości 230 zł! Panie z Katowic, Będzina, Dąbrowy, Sosnowca i okolic zapraszam do skorzystania z darmowych zabiegów kosmetycznych - możliwy do ustalenia najdogodniejszy termin! :)

Gość oriflame_2010
Witam!!! Która dziewczyna nie chciałaby wyglądać pięknie. Dosłownie każda, a Oriflame stwarza właśnie takie możliwości. Jeśli chcesz kupować kosmetyki taniej niż w katalogu to bardzo dobrze trafiłaś, rabaty nawet do 15 % ( dla stałych klientów). Wiele niespodzianek i gratisów. Przy zakupie za 100 zł - 1 niespodzianka gratis przy zakupach za 150 zł - 2 niespodzianki gratis przy zakupach za 250 zł - koszt przesyłki i 2 niespodzianki gratis Koszt przesyłki za zamówienia do 250 zł wynosi 5,50 zł. Aktualne ofert na moim blogu: oriflame2010ettka83.blog.onet.pl/ WSZYSTKIE WODY TOALETOWE 10 % TANIEJ dla każdego !!!!!! kontakt: tel 792 437 856 nr. gg 12224718 e-mail ettka1983@interia.pl W zamówieniu należy podać kod kosmetyku, stronę, ilość i dane adresowe. W wiadomości zwrotnej dostajecie numer konta na który należy wpłacać pieniądze. KOSMETYKI WYSYŁAM PO WPŁYNIĘCIU PIENIĄŻKÓW NA KONTO.

Gość agusia_kwiatek ORIFLAME
WITAM ! CHCESZ ZOBACZYĆ NOWY KATALOG, ZAMÓWIĆ KOSMETYKI? A MOŻE CHCESZ MIEĆ KOSMETYKI TANIEJ DLA SIEBIE? PISZ DO MNIE ODPOWIEM NA WSZYSTKIE PYTANIA GG 5079706 agatamail@op.pl POZDRAWIAM, AGATA.

Gość beata_lagodna
Witam . Mam na imię Beata i jestem konsultantką Oriflame z woj. łódzkiego. Poszukuję ambitnych, dynamicznych osób z całej Polski. Dla osób, które zechcą współpracować z moją grupą oferuję pomoc i materiały, które pozwolą się szybko rozwinąć i osiągnąć sukces. Zapraszam wszystkich. Nic nie ryzykujesz - możesz wiele zyskać. Tylko teraz wpisowe 1 zł oraz super nagrody w postaci bonów rabatowych o wartości 50 zł oraz zielony kuferek na kosmetyki za 19,90 zł. Napisz otrzymasz wszelkie niezbędne informacje. kontakt: WWW: www.beata.mojeori.pl e-mail: beata.mojeori@gmail.com tel.: 662 510 750

Gość beata_lagodna
Witam. Jeśli jesteś zainteresowana ofertą produktową Oriflame i mieszkasz w Łodzi, Zgierzu, Ozorkowie, Konstantynowie Łódzkim lub Aleksandrowie Łódzkim ta oferta jest skierowana do Ciebie. Oferuje pomoc w doborze kosmetyków do pielęgnacji ciała, kremu, makijażu. Pomogę dobrać kosmetyki do Twojego typu urody. Dostarczam katalogi, bezpłatne próbki kosmetyków. Dla stałych Klientek oferuję rabaty, upominki w postaci kosmetyków itp. Zapraszam Beata kontakt beata.mojeori@gmail.com tel. 662 510 750

Gość jkhgdsfjdgfjsdhg
a co oferujecie?

Gość paulina230906
Witam! Poszukuję osób, które chciałyby zostać konsultantkami (konsultantami ) w firmie Avon. Ja jestem konsultantka od kilku lat i jestem bardzo zadowolona z tego co robię. Poza tym, że mam kontakt z różnymi osobami, to także pieniążki. Zarobek uzależniony jest od naszej sprzedaży i wynosi od 15 do 40 %, czyli nawet do 1200 zł przy jednym zamówieniu. Oprócz tego mamy dużo prezentów w postaci kosmetyków, próbek, oraz materiałów potrzebnych w sprzedaży. Są różnego rodzaju konkursy w których można wygrać cenne nagrody, wycieczki lub kosmetyki. Także kosmetyki dla konsultantek są tańsze. Więc jeżeli jesteś osobą która chce zarobić lub dorobić sobie dodatkowe pieniążki to zapraszam do skorzystania. ZBIERAM RÓWNIEŻ ZAMÓWIENIA NA KOSMETYKI . Aktualny KATALOG 8: (zamówienia do 16 maja) KATALOG 9: (zamówienia do 7 lipca) KATALOG 10: (zamówienia do 28 lipca) KATALOG 11: (zamówienia do 18 sierpnia) Katalogi dostępne na: www.avon.com.pl lub do pobrania na www.chomikuj.pl/Mistra/Katalogi bądź po skontaktowaniu się ze mną. Osoby chętne proszę o kontakt; Tel.: 792 833 466 gg: 9059146

Gość xara4
Jestem konsultantka z Łodzi i okolic oraz cała Polska Zapraszam. zapisując się do klubu mamy spory upust kupując tylko dla siebie ,bonusy i prezenty,nawet kupując tylko dla siebie.Nie istotne ile kupujesz zawsze masz ten sam upust. Pomagam osobom które zapisują się u mnie. Teraz wstąpienie do klubu 1zł + świetny program na powitanie z nagrodami 20zł+ 30zł+ kuferek za 19,90 oraz woda ENIGMA. oprócz zysku ze sprzedaży można otrzymać od 3% do 21% upustu szczegóły na gg lu e-mail. Pozdrawiam Ewa xara4@op.pl gg1022009

WITAM :) ZAPRASZAM NA BEZPŁATNY MAKIJAŻ z Oriflame W TORUNIU LUB GOLUBIU-DOBRZYNIU--- UMÓW SIĘ NA DOGODNY TERMIN --- CHCESZ KUPOWAĆ TANIEJ KOSMETYKI? TO PROSTE WSTĄP DO KLUBU ORIFLAME I ZACZNIJ ZARABIAĆ OD ZARAZ :) ODPOWIEM NA WSZYSTKIE PYTANIA GG 5079706 agatamail@op.pl AGATA http://www.my.oriflame.pl/agusia_kwiatek

Gość xara4
Jestem konsultantka z Łodzi i okolic oraz cała Polska Zapraszam. zapisując się do klubu mamy spory upust kupując tylko dla siebie ,bonusy i prezenty,nawet kupując tylko dla siebie.Nie istotne ile kupujesz zawsze masz ten sam upust. Pomagam osobom które zapisują się u mnie. Teraz wstąpienie do klubu 1zł + świetny program na powitanie z nagrodami 20zł+ 30zł+ kuferek za 19,90 oraz woda ENIGMA tylko w katalogu 8 oprócz zysku ze sprzedaży można otrzymać od 3% do 21% upustu szczegóły na gg lu e-mail. Pozdrawiam Ewa xara4@op.pl gg1022009 http://pl.oriflame.com/consultants/php/php-show.jhtml?nameInUrl=pl_kosmetyczkapani&_requestid=2554162

Gość diana_avon
Witam, Jestem konsultantką Avonu z Leżajska diana464@wp.pl Zapraszam !!!

Gość Emilia 273
Witan jesten konsuktantką z Avonu i Oriflame z Białegostoku.Jak by ktoś chciał zamówić komsetyki dla siebie do zapraszam do mnie na gg 7655411 lub na meila melania20@interia.pl.

Witam, a ja zapraszam konsultantki (oraz konsultantów) Oriflame na warsztaty TeTa prowadzone przez Tadeusza Niwińskiego oraz trenerów systemu TeTa - najbliższe warsztaty w Warszawie w dniu 19 czerwca. 100% gwarancja satysfakcji. Zajrzyj na stronę: http://www.amz.org.pl!

Oprócz 100% gwarancji satysfakcji - wystarczy podać Kod Promocyjny 1004 aby uzyskać 15% zniżki, lub zarejestrować się w Programie Partnerskim AMŻ i uzyskać jeszcze większe zniżki! Więcej na stronie Akademii Mądrego Życia: http:/www.amz.org.pl w zakładce "Program Partnerski"!

Gość anemisia
jestem konsultantką Oriflame i Avon. Zainteresowanych którzy chcieliby uzyskać jakieś informacje na ten temat i zapisać się jako konsultanka zapraszam. tak na marginesie to jestem konsultantka mieszkajacą w Łodzi

Witaj Mam na imię Justyna mieszkam na Podhalu jeżeli ktoś byłby zainteresowany kupnem kosmetyków bądź zapisaniem się do klubu Oriflame zapraszam na moją stronę internetową: http://my.oriflame.pl/papuga bądź do skontaktowania się przez meila papuga.oriflame@gmail.com lub gg 1685533. Klienci mogą u mnie zamawiać z całej Polski nie tylko z Podhala.

WITAM :D KUPUJ TANIEJ KOSMETYKI ORIFLAME ! TO PROSTE - WSTĄP DO KLUBU I ZACZNIJ ZARABIAĆ OD ZARAZ. NIEZALEŻNIE OD ILOŚCI ZAMÓWIEŃ MASZ STAŁY RABAT, MASZ RÓWNIEŻ MOŻLIWOŚĆ POWIĘKSZANIA TEGO RABATU. SKONTAKTUJ SIĘ ZE MNĄ, CHĘTNIE ODPOWIEM NA TWOJE PYTANIA. MOŻESZ ZAPISAĆ SIĘ POPRZEZ LINK NA MOJEJ STRONCE www.my.oriflame.pl/agusia_kwiatek GG 5079706 agatamail@op.pl POZDRAWIAM, AGATA. ;)

Gość Emilia 273
Witam wszytskich!!!! Jestem konsutantką Avoni i Oriflame z Białegostoku i zapraszam do zamawiania kosmetyków jeżeli nie masz swojej konsultanki i nie masz u kogo zamówić to zapraszam do mnie:).Przy zamówieniu za 20 zł próbka wody toaletowej.Prosze pisać na gg 7655411 lub ne meila melania20@interia.pl

Gość Osja
Jestem z Częstochowy i mam zamiar podjąć dodatkową pracę w Oriflame, proszę o kontakt konsultantki z tego miasta, chciałabym pogadać, dowiedzieć się kilku szczegółów:) mój adres: Atsehakla@yahoo.pl

Gość Emilia 273
Ja jestem z Białegostoku:).Moje gg to 7655411 i wszystkich zainteresowanych zapraszam na melania20@interia.pl