Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miriaam

ORIFLAME konsultantki z Twojej okolicy

Polecane posty

Witam jestem konsultantką Oriflame z Warszawy. Tworzę zespół sprzedaży dla firmy i szukam nowych osób do swojego zespołu bądź klientów. Jeżeli jesteś zainteresowany dodatkowymi zarobkami lub chcesz kupić kosmetyki oriflame zapraszam na moją stronkę :) http://pl.oriflame.com/consultants/php/php-show-main.jhtml?nameInUrl=pl_kamiladutkowska

Jestem z Białej Rawskiej. Działam na terenie swojego miasta oraz najbliższej okolicy m.in. Rawy Mazowieckiej(woj. łódzkie). Jeśli chcesz zamówić kosmetyki bądź dołączyć do klubu Oriflame, napisz do mnie. To jest naprawdę łatwe. Niestety, często bywa również loterią. Nigdy nie wiadomo, kto zostanie Twoim sponsorem i czy dobrze przekaże Ci tak ważną dla Ciebie wiedzę. Możesz uniknąć tej loterii... Zapraszam do współpracy, wszystko wyjaśnię i wprowadzę Cię w świat kosmetyków Oriflame! Pozdrawiam:) Asia

Gość dsfgrthrjym6
Witam wszystkich zalogowanych i niezalogowanych:) Przedtawiam nową, fajna stronę :) http://www.takeagift.pl/polecam:25667 -> zarejestruj się :P Wypelniaj ankiety, rozwiazuj zadania i zdobywaj fajne nagrody rzeczowe :) Polecam i pozdrawiam :D Witam wszystkich zalogowanych i niezalogowanych:) Przedtawiam nową, fajna stronę :) http://www.takeagift.pl/polecam:25667 -> zarejestruj się :P Wypelniaj ankiety, rozwiazuj zadania i zdobywaj fajne nagrody rzeczowe :) Polecam i pozdrawiam :D Witam wszystkich zalogowanych i niezalogowanych:) Przedtawiam nową, fajna stronę :) http://www.takeagift.pl/polecam:25667 -> zarejestruj się :P Wypelniaj ankiety, rozwiazuj zadania i zdobywaj fajne nagrody rzeczowe :) Polecam i pozdrawiam :D Witam wszystkich zalogowanych i niezalogowanych:) Przedtawiam nową, fajna stronę :) http://www.takeagift.pl/polecam:25667 -> zarejestruj się :P Wypelniaj ankiety, rozwiazuj zadania i zdobywaj fajne nagrody rzeczowe :) Polecam i pozdrawiam :D Witam wszystkich zalogowanych i niezalogowanych:) Przedtawiam nową, fajna stronę :) http://www.takeagift.pl/polecam:25667 -> zarejestruj się :P Wypelniaj ankiety, rozwiazuj zadania i zdobywaj fajne nagrody rzeczowe :) Polecam i pozdrawiam :D Witam wszystkich zalogowanych i niezalogowanych:) Przedtawiam nową, fajna stronę :) http://www.takeagift.pl/polecam:25667 -> zarejestruj się :P Wypelniaj ankiety, rozwiazuj zadania i zdobywaj fajne nagrody rzeczowe :) Polecam i pozdrawiam :D Witam wszystkich zalogowanych i niezalogowanych:) Przedtawiam nową, fajna stronę :) http://www.takeagift.pl/polecam:25667 -> zarejestruj się :P Wypelniaj ankiety, rozwiazuj zadania i zdobywaj fajne nagrody rzeczowe :) Polecam i pozdrawiam :D

Gość Iwonia101010
hej ja mam 17 lat jestem z Opola i chciałam zostać konsultantką oriflame. Czy mnie przyjmą ?? i czy jest biuro w Opolu?? jeśli tak to gdzie?

Gość Iwonia101010
hej ja mam 17 lat jestem z Opola i chciałam zostać konsultantką oriflame. Czy mnie przyjmą ?? i czy jest biuro w Opolu?? jeśli tak to gdzie??

Witaj Iwonia101010 jeśli jesteś zainteresowana współpracą z naszą firmą to z chęcią wytłumaczę Ci wszystko o co w tym chodzi :) napisz do mnie na maila aneta1122@o2.pl lub gg 7780307. Pozdrawiam.

Gość agnieszia84
Moje gg: 6874095 napisz a pomoge Ci w zapisaniu się. Zapraszam

Gość agusia_kwiatek ORIFLAME
W każdym mieście jest biuro Oriflame w Opolu ul 1 Maja 63/65 oraz ul Ozimska 48 pok. 63, Pozdrawiam! ;) Agata gg 5079706

Gość xara4
Zapisuję chętne osoby on-line. Zapraszam gg 1022009 xara4@op.pl

Gość magdus84snk
Witam, Chciałabym Cię zaprosić do Klubu Oriflame. Od ponad roku jestem konsultantką tej, jednej z najlepszych na świecie firm kosmetycznych, produkującej naturalne szwedzkie kosmetyki. Firma Oriflame działająca w systemie sprzedaży bezpośredniej, została założona ponad 40 lat temu, a na polskim rynku funkcjonuje od przeszło 18 lat. Oriflame oferuje swoim klientom bogatą ofertę kosmetyków, opartych na naturalnych składnikach, produkowanych według nowoczesnej receptury, zgodne z trendami kosmetycznymi, w funkcjonalnych opakowaniach. Konsultantem Oriflame może zostać każdy kto ukończył 16 lat i chce zarobić dodatkowe pieniądze lub rozpocząć własną karierę. Praca konsultanta pasuje do każdego stylu życia, dzięki niej możesz zawrzeć nowe znajomości, przy jednoczesnym rozwoju osobistym i zawodowym. W Oriflame zarabiasz na trzy sposoby: 1) na marży 30 % ze sprzedanych kosmetyków, 2) z indywidualnego rabatu (0 21%), wyliczonego od sprzedanych kosmetyków 3) z bonusu wynikowego (0 21 %), wyliczonego od sprzedaży całej Twojej grupy Co trzy tygodnie otrzymujesz nowy katalog, a w nim mnóstwo promocji i nowości kosmetycznych. Ponadto masz stały dostęp do pełnej gamy produktów Oriflame, oraz porad kosmetycznych. Jesteś zainteresowana zapraszam!! Napisz (mail: magdalena.gazdowicz@interia.pl, lub gg: 2215353) a odpowiem na wszystkie dodatkowe pytania i pomogę Ci zacząć Twoją karierę w Oriflame!!

Gość xviolax
hej wam:) jeżeli chcecie zamówić sobie kosmetyki z Oriflame z katalogu 6 piszcie na nr gg 12273359 albo na e maila: wioleta94_14@tlen.pl:)))) serdecznie pozdrawiam:)

Gość Iwonka2102
Cześć! Jestem konsultantką Oriflame z Ostrowi Mazowieckiej. Jeśli chcesz zamówić kosmetyki i jesteś z okolicy zgłoś się do mnie. Jeśli jesteś z jakiegokolwiek miasta i chcesz wstąpić do klubu oriflame także zapraszam:) Zobacz moją stronę: http://my.oriflame.pl/iwonellka Możesz napisac tez na maila:) lub gg 3893307 Pozdrawiam:**

Gość xara4
Kiedy wstąpisz do Klubu Oriflame otworzą się przed Tobą nowe możliwości. Poznasz mnóstwo ciekawych osób, którzy mają tą samą pasję. Będziesz mogła kupować wszystkie produkty z Katalogu, po cenie niższej o 23%, dzięki temu oszczędzisz na własnych zakupach. Sprzedając kosmetyki po cenach katalogowych zarabiasz właśnie na tej różnicy. Pamiętaj, nie masz obowiązku zamawiania produktów co miesiąc za określoną kwotę. Jednym z najbardziej pożądanych aspektów bycia w Oriflame jest to, iż sama stajesz się dla siebie szefową. Pracujesz tyle ile chcesz, kiedy chcesz i z kim chcesz. Twoje zarobki zależą od twojego zaangażowania i ilości czasu, jaki chcesz poświęcisz na Oriflame. Nikt nie podejmuje za Ciebie decyzji o twoim planie dnia. Ten elastyczny charakter pracy sprawia, że wśród naszych Konsultantów można spotkać studentki, pracowników etatowych, uczniów, emerytów oraz matki, które opiekują się dziećmi. Wśród ponad stutysięcznej grupy Konsultantów są także mężczyźni, którzy z powodzeniem rozwijają swoją karierę w Oriflame. Możesz też zbudować swój własny biznes, zapraszając innych aby wstąpili do Klubu Oriflame. Twoje zyski pochodzą także z obrotów całej Twojej grupy. Możliwości są nieograniczone! W Klubie Oriflame nie tylko zarabiasz pieniądze, lecz także rozwijasz się zawodowo i osobiście. Chcemy abyś dzięki intensywnym szkoleniom i seminariom, które oferujemy, mogła rozwijać swoją karierę i odnosiła coraz większe sukcesy. Pomogą Ci w tym narzędzia wspierające sprzedaż (np. katalogi, karta kolorów, próbki kosmetyków), które przygotowujemy po to, aby praca Konsultantów stała się łatwiejsza i bardziej efektywna. W Klubie Oriflame, pogłębisz swoją wiedzę z zakresu kosmetyki i biznesu. Oferujemy wielostopniowe szkolenia marketingowe, na których poznasz techniki sprzedaży, sponsorowania, tworzenia biznesplanów, zarządzania grupą, komunikowania się oraz szkolenia kosmetyczne pogłębiające wiedzę z zakresu kosmetyków, ich stosowania, makijażu i pielęgnacji. Po premierze każdego Katalogu, na specjalnym szkoleniu kosmetycznym możecie poznać nowości katalogowe i dowiedzieć się więcej o ich właściwościach. Oriflame organizuje również corocznie konferencje w egzotycznych miejscach, na które są zapraszani Konsultanci, którzy odnieśli największy sukces w danym roku. Dla nowych Konsultantów, którzy dopiero przyłączyli się do Oriflame mamy przygotowane specjalne programy, dzięki którym start w Klubie Oriflame jest jeszcze łatwiejszy. Pozdrawiam Ewa xara4@op.pl gg1022009 Jest to dla wszystkich z każdego miejsca w Polsce.

Gość sranie w baniak
ale głupoty wypisujecie piszcie o REALNYCH zarobkach a nie, ze 30% - bo tgo NIE JEST 30%, piszcie ile KOSZTUJE DOSTAWA i piszcie za ile trzeba zamowic, zeby miec znizki (ZA PONAD 200 zł) BEZ SENSU

Gość sranie w baniak
ale głupoty wypisujecie piszcie o REALNYCH zarobkach a nie, ze 30% - bo tgo NIE JEST 30%, piszcie ile KOSZTUJE DOSTAWA i piszcie za ile trzeba zamowic, zeby miec znizki (ZA PONAD 200 zł) BEZ SENSU

Gość xeena
Szukam dojrzalej, wygadanej i aktywnej Konsultantki z Krakowa. Sama jestem konsultantką od 3 lat .Prosze o kontakt osoby które pomogą mi rekrutować(tłumaczyć, zachęcać) nowe osoby do mojej grupy. W zamian zapisze sie do Twojej grupy. Propozycje na maila:)

Gość agusia_kwiatek
INFO DLA KOGOŚ "SRANIE W BANIAK" 30% TO ZYSK ZE SPRZEDAŻY A RABAT TO 23%, MOŻESZ ZAMÓWIĆ ZA ILE CHCESZ I TAK ZAWSZE MASZ RABAT, CO DO PRZESYŁKI WÓWCZAS GDY NIE MASZ ZA TE 200ZŁ WYBIERASZ JEDEN PRODUKT (OK9ZŁ), LUB MOŻESZ WYBRAĆ OPŁATĘ 8ZŁ PRZY ZAMÓWIENIU NA BIURO LUB 10ZŁ PRZY ZAMÓWIENIU NA ADRES DOMOWY. PRAWDOPODOBNIE TWÓJ SPONSOR ALBO KTOŚ NIE DOINFORMOWAŁ CIĘ, ALE NIE PRZEJMUJ SIĘ SĄ INNE KONSULTANTKI KTÓRE BEZ PROBLEMU ODPOWIEDZĄ NA WSZYSTKIE PYTANIA ;) POZDRAWIAM! AGATA GG 5079706

Bądź niezależna zostań konsultantką Oriflame i zarabiaj duże pieniądze. Zamawiaj kosmetyki i stwórz swoją strukturę. To jest w zasięgu Twoich możliwości!!!! Wejdź i dowiedź się więcej www.my.oriflame.pl/kupony

Bądź niezależna zostań konsultantką Oriflame i zarabiaj duże pieniądze. Zamawiaj kosmetyki i stwórz swoją strukturę. To jest w zasięgu Twoich możliwości!!!! Wejdź i dowiedź się więcej www.my.oriflame.pl/kupony

Gość konsultantkakasiaaaa
Jeśli chcesz zamówić kosmetyki lub sama zostać konsultantką, pisz: gg 22919766 e mail oriflame00@op.pl Cała Warszawa, zapraszam :)

Witam! Zapraszam do Oriflame, kupuj dla siebie taniej, dodatkowo zarabiam i zbieraj nagrody! Pisz do mnie! Pomogę.

Witam! Zapraszam do Oriflame, kupuj dla siebie taniej, dodatkowo zarabiam i zbieraj nagrody! Pisz do mnie! Pomogę.

Gość adas27
Witam- serdecznie wpisowe do klubu 0 zł - zapraszam do skorzystania z programu witaj 20 +30 zł oraz kuferek za 19,90. Dodatkowo każdą osoba która zapisze się dumnie otrzyma za 1 zamówienie która zrobić na 100 pp otrzyma prezent Niespodziankę o wartości 100 zł . Dodatkowo jeśli zapiszesz 2 osoby i wejdą na program witamy i zrobią 100 pp otrzymasz wodę toaletowa za symboliczna 1 zł . To wszystko pod numerem GG 12499228 oraz e-mail ori217@tlen.pl

Gość Natalia jazzy
ZOSTAŃ KONSULTANTKĄ ORIFLAME-PROMOCJA! Wpisowe w katalogu 7 tylko 1zł!!! Poznaj korzyści płynące ze sprzedaży kosmetyków najwyższej jakości: zarobek - 30% marży - dodatkowo od 3-21% bonusu - 17 katalogów w ciągu roku . Brak minimalnej kwoty zamówienia, brak kar za nie złożenie zamówienia. Odroczony termin płatności za kosmetyki- 14 dni. Teraz super program dla Nowych Konsultantów, a w nim super nagrody! Możesz budować własną grupę konsultantów i otrzymywać za to premię 3-21% od sprzedaży całej grupy! Chętnie udzielę szczegółowych informacji- pod numer gg 1481295. Praca od 16 lat;)

Gość Natalia jazzy
ZOSTAŃ KONSULTANTKĄ ORIFLAME-PROMOCJA! Wpisowe w katalogu 7 tylko 1zł!!! Poznaj korzyści płynące ze sprzedaży kosmetyków najwyższej jakości: zarobek - 30% marży - dodatkowo od 3-21% bonusu - 17 katalogów w ciągu roku . Brak minimalnej kwoty zamówienia, brak kar za nie złożenie zamówienia. Odroczony termin płatności za kosmetyki- 14 dni. Teraz super program dla Nowych Konsultantów, a w nim super nagrody! Możesz budować własną grupę konsultantów i otrzymywać za to premię 3-21% od sprzedaży całej grupy! Chętnie udzielę szczegółowych informacji- pod numer gg 1481295. Praca od 16 lat;) Region to Słupca i okolice;)

Gość Natalia jazzy
ZOSTAŃ KONSULTANTKĄ ORIFLAME-PROMOCJA! Wpisowe w katalogu 7 tylko 1zł!!! Poznaj korzyści płynące ze sprzedaży kosmetyków najwyższej jakości: zarobek - 30% marży - dodatkowo od 3-21% bonusu - 17 katalogów w ciągu roku . Brak minimalnej kwoty zamówienia, brak kar za nie złożenie zamówienia. Odroczony termin płatności za kosmetyki- 14 dni. Teraz super program dla Nowych Konsultantów, a w nim super nagrody! Możesz budować własną grupę konsultantów i otrzymywać za to premię 3-21% od sprzedaży całej grupy! Chętnie udzielę szczegółowych informacji- pod numer gg 1481295. Praca od 16 lat ;) Region to Słupca(Wielkopolska) i okolice;)

Gość Natalia jazzy
ZOSTAŃ KONSULTANTKĄ ORIFLAME-PROMOCJA! Wpisowe w katalogu 7 tylko 1zł!!! Poznaj korzyści płynące ze sprzedaży kosmetyków najwyższej jakości: zarobek - 30% marży - dodatkowo od 3-21% bonusu - 17 katalogów w ciągu roku . Brak minimalnej kwoty zamówienia, brak kar za nie złożenie zamówienia. Odroczony termin płatności za kosmetyki- 14 dni. Teraz super program dla Nowych Konsultantów, a w nim super nagrody! Możesz budować własną grupę konsultantów i otrzymywać za to premię 3-21% od sprzedaży całej grupy! Chętnie udzielę szczegółowych informacji- pod numer gg 1481295. Praca od 16 lat ;) Region to Słupca(Wielkopolska) i okolice;)