Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miriaam

ORIFLAME konsultantki z Twojej okolicy

Polecane posty

Gość KonsultantkaGdańskZaspa
Mam na imię Ania. Mieszkam w Gdańsku na Zaspie. Jeżeli jesteś zainteresowana kupnem kosmetyków lub też dołączeniem do grona konsultantek firmy Oriflame proszę o kontakt. Tel.500812665 GG 7383660

Gość Olcia0989
Szukasz konsultantki z Wrocławia i okolic?? a może z Bielska i okolic?:) Bardzo chętnie pomogę w doborze kosmetyków i zapachów. gg: 1271572 tel: 668078089 mail: olcia0989@interia.pl Zapraszam do współpracy:) Aktualne katalogi zawsze są na stronie www.oriflame.pl To jest ten najaktualniejszy: http://pl.oriflame.com/products/catalogue-viewer.jhtml

Gość kasik8810
Wita ja pochodzę z okolic Zielonej Góry (lubuskie)...równie zachęcam do zostania konsultantki Avon...dodatkowe inf. 661-271-719..e mail: kasik8810@wp.pl zarabiaj i zbieraj prezenty:)

Zbliżają się święta Bożego Narodzenia, jeśli chcesz zarobić dodatkowe pieniądze zostań konsultantem Oriflame już dziś. Od 8 listopada świąteczny katalog a w nim wspaniałe wyprzedaże, świetne pomysły na prezenty. Pokaż katalog znajomym i zarób dodatkowe pieniądze na sprzedaży na prezenty dla siebie i twoich bliskich. Wejdź na http://www.ula.oriflame-klub.pl/ i pobierz darmowe multimedialne poradniki. Rejestracja na: http://ula.oriflame-klub.pl/Rejestracja.php Aktualne wpisowe wynosi 1 zł. Uwaga: Przy rejestracji wpisz ten NR OSOBY POLECAJĄCEJ: 2815 dostaniesz dodatkowo kosmetyk upominek gratis!

Gość konsultantka ze Szczecina
:) oriflame326@gazeta.pl Gdybyście chcieli zamówić kosmetyki (daję rabat 5% i wzwyż) lub zapisać się, aby również zostać konsultantem, serdecznie zapraszam :)

Gość ___rodzice__
Wiek przedszkolny to szczególny okres w rozwoju dziecka. Do 6 roku życia następuje rzeczywisty rozwój mózgu. Im młodsze jest dziecko, tym szybciej przyswaja nowe informacje. Im później je przyswoi tym dłużej będzie trwał ten proces i będzie coraz trudniejszy. Niestety często nie zdajemy sobie z tego sprawy. Dlatego chcemy Państwu pomóc i zaproponować zestawy, pomoce naukowe do stymulacji dzieci w wieku przedszkolnym i wczesnoszkolnym. Produkty naszej firmy wspomagają wszechstronny rozwój dziecka, przygotowując do poznania i pojmowania wiedzy. Sprawią, że Wasze pociechy szybciej i pełniej rozwiną się poprzez zabawę. Zestaw nr 3 to pond 150 literek i znaków o wysokości 5 cm do samodzielnego przyklejenia na blok techniczny, ( blok nie wchodzi w skład zestawu). Idealna pomoc do nauki alfabetu, pierwszych wyrazów, prostych zdań. Litery wykonane są z najwyższej jakości miękkiej samoprzylepnej folii. http://allegro.pl/literki-do-nauki-alfabetu-czytnia-zestw-3-i1313276713.html http://allegro.pl/cyferki-naklejki-zestaw-edukacyjny-nr2-i1313720175.html http://allegro.pl/alfabet-litery-literki-naklejki-zestw-nr-1-i1313720239.html

Jestem konsultantką Oriflame z Koszalina. Jeśli chcesz mieć możliwości takie jak ja z bycia konsultantką napisz do mnie: e-mail: p.skoczyk@wp.pl GG: 5394588 Nie zwlekaj!

Gość xara4
Jestem konsultantka z Łodzi i okolic oraz cała Polska Zapraszam. zapisując się do klubu mamy spory upust ,bonusy i prezenty,nawet kupując tylko dla siebie. Nie istotne ile kupujesz zawsze masz ten sam upust. Pomagam osobom które zapisują się u mnie. Oprócz zysku ze sprzedaży-23% można otrzymać od 3% do 21% upustu szczegóły na gg lub e-mail. Pozdrawiam Ewa xara4@op.pl gg1022009 kod promocyjny do zapisu przez stronę internetową 1239992 http://pl.oriflame.com/consultants/php/php-show.jhtml?nameInUrl=pl_kosmetyczkapani&_requestid=2554162 Zapraszam.

Gość ania oriflame
Chcesz zostać konsutlantką zgłoś sie :) www.my.oriflame.pl/aniori

Gość kirikirikiri
warszawa gocław k1979a@wp.pl

Gość FM ŁÓDŹ
Witam, Zapraszam do współpracy z FEDERICO MAHORA GROUP Moja grupa działa na terenie woj. łódzkiego, wielkopolskiego, dolnego śląska, oraz pomorskiego. FM to świat wód perfumowanych, perfumów, make-up, chemii do domu...jak rówież FM MOBILE Szczegóły przesłamy na adres mailowy, bądź telefonicznie... Jest kilka opcji współpracy - od darmowej / odbiorca/, do pełni profesjonalnej / starter - 160 próbek prawdziwych perfum/ Ważne jest że FM posiada zamienniki markowych perfum....już od 17 PLN dla klienta, lub o 46% taniej dla Ciebie ! Kontakt: fmlodz@wp.pl, Tel. 883-450-054 Zapraszam, interesuje mnie nasz wspólny SUKCES !

Gość Magada86
Wejdź na stronę www.magdalena.mojeori.pl i poznaj całą prawdę o Oriflame. Pobierz bezpłatnie pierwszą część Vademecum!!! Zapraszam!!!

Gość nfc,nr
a ja szukam konsultantki oriflame z Lublina!!!!!!!1 jest taka?

Gość zocha33
Jestem konsultantką oriflame a raczej byłam !!!!!!!!!!!!!!!! Czekałam z zamówieniem do ostatnich dni obowiązywania katalogu, żeby zebrać troche zamówień. Dziś patrze - więcej niż połowa produktów jest niedostępna !!! Co to ma znaczyć ??? U jednej klientki wychodzi na to, że z całej listy będę miała dla niej jedną rzecz !!!!!! Toż to kpina !!!! Co mam mówić ludziom ??? I po co tyle mojej pracy ??? To jest nie poważne !!! Będę musiała odejść szybciej niż zaczęłam .. Gdybym wiedziała, że tak jest w ogóle bym sobie tym głowy nie zawracała a szczególnie ludziom przed którymi muszę teraz się tłumaczyć. Żenada. Kurcze, co za badziew !!!!!!!!!!!!!!!!!

Konsultantka z Łodzi. :) Chcesz zarabiać pieniądze ? Nawiązywać nowe znajomości ? Lub po prostu dobrze się bawić ? Zostań konsultantką Firmy Oriflame! Najlepsze szwedzkie kosmetyki, 30 % marży dla Ciebie z każdego kosmetyku, bezpłatne szkolenia kosmetyczne i interes który naprawdę się opłaca. Napisz, a wszystko Ci wyjaśnię. Nie ważne skąd jesteś ani ile masz lat. ;) Zapraszam. gg - 8276871 e-mail - kasiula900@vp.pl

Gość martazbogdanca
kasiuchna a co mówisz ludziom jak połowy ich zamówienia nie ma ? ;) I ile wtedy zarabiasz ? ;)

Właśnie to jest duży minus Oriflamu, ale staram się składać zawsze zamówienie w pierwszych dniach katalogu, wtedy prawie wszystko jest. ;) staram się zbierać zamówienia z wyprzedzeniem :)

Gość powiem tylko tyle
Chciałabym kupić srebrnę kredkę z oriflame. Macie jakąś stronkę sprzedazy internetowej. Na allegro sprawdzałam ale tam silver nie mają :-(

Musisz poszukać konsultantki tylko uważaj - są nawiedzone. Potem się nie odczepisz. Będę do ciebie dzwonić, przypominać o zakupach i wciskać jakiś badziew na siłe po czym się okaże, że nie mogą sprzedać bo nie ma już towaru w magazynie ;)

Gość konsultantka z Wrocławia
jeśli ktoś poszukuje konsultantki z Wrocka to się melduję;) nie jestem nawiedzona i nie wciskam niczego na siłę. chętnie polecę sprawdzone kosmetyki i odradze zakup słabszych-uczciwie. Chcę aby moje klientki były zadowolone:)

Jestem konsultantkom z Poznania. Również nie jestem nawiedzona, uczciwie dziele się swoją wiedzą o kosmetykach Oriflame. Poza tym buduje swoją grupę konsultantów, więc jeśli jesteś z Poznania lub okolic zapraszam do współpracy. Pomagam w stawianiu pierwszych kroków w firmie. W razie pytań proszę o kontakt: balbinka-86@tlen.pl

Gość kasia1241651
Witam serdecznie. Zapewne spotkali się już Państwo nie raz z nazwę firmy Oriflame. W związku z tym macie Państwo niebagatelną okazję zostać jej oficjalnym klientem. Wystarczy zgłosić się na jeden z poniższych kontaktów, a otrzymacie Państwo profesjonalną pomoc i obsługę. Nawiązanie współpracy z firmą Oriflame (naturalne szwedzkie kosmetyki) łączy się z podpisaniem umowy partnerskiej, co do rozprowadzania produktów wśród osób zainteresowanych kosmetykami firmy Oriflame. Dodatkowo współpraca z nami wiąże się z otrzymywaniem punktów premium, które to są produktami w prezencie. Moja współpraca z firmą Oriflame sięga roku 1998 r., nawiązując współpracę ze mną macie Państwo możliwość przejęcia nabytej przeze mnie wiedzy. Sprzedaż kosmetyków wiąże się z 30 %-towym zyskiem dla Państwa za rozprowadzanie produktów. W zależności od ilości sprzedanych produktów macie Państwo szansę na zdobycie dodatkowych pieniędzy. Kontakt ze mną: tel. 513168578 gg. 4701801 e-mail. kasianml65@gmail.com Serdecznie zapraszam do współpracy. Konsultantka firmy Oriflame, Katarzyna Truszczyńska.

Gość kasia1241651
Witam serdecznie. Zapewne spotkali się już Państwo nie raz z nazwę firmy Oriflame. W związku z tym macie Państwo niebagatelną okazję zostać jej oficjalnym klientem. Wystarczy zgłosić się na jeden z poniższych kontaktów, a otrzymacie Państwo profesjonalną pomoc i obsługę. Nawiązanie współpracy z firmą Oriflame (naturalne szwedzkie kosmetyki) łączy się z podpisaniem umowy partnerskiej, co do rozprowadzania produktów wśród osób zainteresowanych kosmetykami firmy Oriflame. Dodatkowo współpraca z nami wiąże się z otrzymywaniem punktów premium, które to są produktami w prezencie. Moja współpraca z firmą Oriflame sięga roku 1998 r., nawiązując współpracę ze mną macie Państwo możliwość przejęcia nabytej przeze mnie wiedzy. Sprzedaż kosmetyków wiąże się z 30 %-towym zyskiem dla Państwa za rozprowadzanie produktów. W zależności od ilości sprzedanych produktów macie Państwo szansę na zdobycie dodatkowych pieniędzy. Kontakt ze mną: tel. 513168578 gg. 4701801 e-mail. kasianml65@gmail.com Serdecznie zapraszam do współpracy. Konsultantka firmy Oriflame, Katarzyna Truszczyńska.

Gość xara4
Jestem konsultantka z Łodzi i okolic oraz cała Polska Zapraszam. zapisując się do klubu mamy spory upust kupując tylko dla siebie ,bonusy i prezenty,nawet kupując tylko dla siebie.Nie istotne ile kupujesz zawsze masz ten sam upust. Pomagam osobom które zapisują się u mnie. oprócz zysku ze sprzedaży-23% można otrzymać od 3% do 21% upustu szczegóły na gg lub e-mail. Pozdrawiam Ewa xara4@op.pl gg1022009 specjalny kod promocyjny 1239992 do poniższej strony www jeśli ktoś chce się zapisać i zamawiać dla siebie z rabatem 30% http://pl.oriflame.com/consultants/php/php-show.jhtml?nameInUrl=pl_kosmetyczkapani&_requestid=2554162

Gość zytabeach
logowałyście się na stronie oriflame ? Dopiero wszedł nowy katalog a już są braki :) Co chcecie zaoferować klientkom ? Ale obciach pracować dla takiej firmy he he

Gość konsultantka z Wrocławia
owszem,są braki. ja juz wczoraj, 1 dnia katalogu nie dostałam 3 produktów co uważam za skandal.

Gość Behemocik
A ja chętnie porozmawiam ze wszystkimi konsultantkami które z Ori nie są do końca zadowolone. Śmiem twierdzić, że mam na to lekarstwo :D GG: 127 638.

Gość Bethi Jo
Jestem strasznie wściekła na tą firme. Prosiłam siostrzenice, żeby coś sobie wybrała na święta. Nie mają pieniędzy i bardzo się ucieszyła, że dostanie kosmetyki. Wybrała perełki brązujące i pędzel. Był taki komplet bodajże na pierwszych stronach. Konsultantka powiedziała mi, że już nie ma. Już NIGDY przenigdy w życiu nie chce mieć z tą firmą nic wspólnego. Kupiłam gdzieś na allegro sporo drożej to samo. Robicie pośmiewisko z ludzi. Gdyby syn nie miał konta na allegro co bym powiedziała ?