Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miriaam

ORIFLAME konsultantki z Twojej okolicy

Polecane posty

Gość kamilmaliszow
Witam:0 Mam na imię Kamil i jestem liderem AVON Dzięki tej firmie zacząłem spełniać swoje marzenia i rozwijać sie Pragnął bym podzielić się swoim doświadczeniem i umiejętnościami z innymi osobami:0 Ja też zaczynałem od bycia konsultantem(i wiem jak bardzo ważne jest wsparcie lidera )-więc wszystkim swoim konsultantom jestem dostepny do udzielenia i wyjaśnienia wszelkich wątpliwości i informacji. Każdy we mnie ma wsparcie i może na mnie polegać!!!!!!!!! AVON oferuje; -zarobek 15-50% -katalog z 3 terminami zamówień -darmowe dostawy do domu-nigdzie nie trzeba chodzić po kosmetyki -kosmetyki tańsze dla siebie nawet o 80% -różnego rodzaju promocję i konkursy-oferta demo,netto,program motywacyjny itp -możliwość budowania własnej grupy i możliwość awansu np.na lidera sprzedaży -różnego rodzaju szkolenia i wycieczki -możliwość zakupu po szkoleniu zestawów o wartości ponad 370zł -21 dni na zapłatę faktury Jeżeli jesteś zainteresowana zostaniem konsultantką lub liderem avon to serdecznie zapraszam do mojego zespołu NIC NIE TRACISZ MOŻESZ TYLKO ZYSKAĆ-ZOSTAŃ KONSULTANTKĄ AVON: eMAIL;kamilmaliszow@onet.pl tel;505293722 Pozdrawaim,Kamil,lider avon

Konsultantka Oriflame Kraków + okolice Dostawa kosmetyków do domu/pracy Spotkania mające na celu przybliżenie oferty Biorę też pod swoje skrzydła nowe konsultantki :)) gg:3319887 e-mail: no_body@onet.eu Masz pytania? Napisz:))

Witam:0 Mam na imię Kamil i jestem liderem AVON Dzięki tej firmie zacząłem spełniać swoje marzenia i rozwijać sie Pragnął bym podzielić się swoim doświadczeniem i umiejętnościami z innymi osobami:0 Ja też zaczynałem od bycia konsultantem(i wiem jak bardzo ważne jest wsparcie lidera )-więc wszystkim swoim konsultantom jestem dostepny do udzielenia i wyjaśnienia wszelkich wątpliwości i informacji. Każdy we mnie ma wsparcie i może na mnie polegać!!!!!!!!! AVON oferuje; -zarobek 15-50% -katalog z 3 terminami zamówień -darmowe dostawy do domu-nigdzie nie trzeba chodzić po kosmetyki -kosmetyki tańsze dla siebie nawet o 80% -różnego rodzaju promocję i konkursy-oferta demo,netto,program motywacyjny itp -możliwość budowania własnej grupy i możliwość awansu np.na lidera sprzedaży -różnego rodzaju szkolenia i wycieczki -możliwość zakupu po szkoleniu zestawów o wartości ponad 370zł -21 dni na zapłatę faktury Jeżeli jesteś zainteresowana zostaniem konsultantką lub liderem avon to serdecznie zapraszam do mojego zespołu NIC NIE TRACISZ MOŻESZ TYLKO ZYSKAĆ-ZOSTAŃ KONSULTANTKĄ AVON: eMAIL;kamilmaliszow@onet.pl tel;505293722 Pozdrawaim,Kamil,lider avon

Gość edysiaax33@op.pl
Aby zostać Konsultantką AVON musisz spełnić 3 warunki: 1) mieć ukończone 18 lat i posiadać dowód osobisty; 2) podpisać umowę; 3) zebrać zamówienie na 150 zł w cenach katalogowych w ciągu 5-10 dni. Na początek zwykle kontaktujemy się poprzez e-mail lub telefon. Napisz coś o sobie. Napisz czym się zajmujesz, jakie są Twoje oczekiwania od AVON. Jeśli masz pytania - napisz do mnie mail prześlę Ci dodatkowe informacje. Możesz również skorzystać z Gagu-Gadu (wkrótce nr GG). Przeczytaj odpowiedzi na najczęstsze pytania. Na tym etapie poznasz możliwości, które najbardziej będą dla Ciebie korzystne. Następnie wybieramy jakieś fajne i spokojne miejsce na rozmowę i podpisanie umowy. Ważne! Aby zostać Konsultantką wartość Twojego zamówienia nie może być mniejsze niż 150 zł. Dla kolejnych zamówień obowiązują nieco inne zasady. Dalsze instrukcje (terminy kolejnych zamówień i dostawy paczek, ulotkę TPS Twój Pewny Start, najważniejsze informacje praktyczne i pierwsze porady) otrzymasz podczas naszych kolejnych kontaktów. Od czego zacząć? Od zbudowania listy swoich potencjalnych Klientów! Wszyscy ludzie biznesu od tego zaczynają. Kto będzie na tej liście: Twoi najbliźsi, ludzie, których znasz, ludzie z którymi się często spotykasz, przejrzyj też zawartość Twojego telefonu i listę adresów e-mail. Pokaż katalog jak największej liczbie osób z listy. A jeśli ktoś nie będzie zainteresowany poproś o polecenie. Jestem przekonana, że zna przynajmniej kilka osób, które mogą być zainteresowane. Uprzedź Klientki, że będą musiały zapłacić Ci za kosmetyki przy ich odbiorze (to ważne, szczególnie dla Ciebie). Gdy już zakończymy formalności zaczyna się okres Twojej intensywnej pracy nauka, nauka i jeszcze raz nauka. Poznaj Katalog (Twoje narzędzie pracy), produkty, firmę. Traktuję to bardzo poważnie i nie wyobrażam sobie, abyś chcąc odnieść sukces nie zdobywała stale nowej wiedzy i nie doskonaliła umiejętności. Całe nasze doświadczenie i wiedza będą do Twojej dyspozycji. W formie odpowiedzi na Twoje pytania, a także w formie „poradników, które będziesz otrzymywać na e-mail. Zobacz sama ile możesz zyskać: 1) w każdej sytuacji służę Ci moją osobistą pomocą 2) produkty demo dostępne są dla Ciebie już od pierwszego zamówienia 3) bezpłatna dostawa paczki na wskazany adres 4) profesjonalne materiały szkoleniowe 5) wiele sprawdzonych sposobów abyś łatwo zwiększała swój zarobek 6) dostęp do sprawdzonego systemu na własny biznes 7) możliwości rozwoju, których nie da Ci praca na etacie

Gość edysiaax33
Aby zostać Konsultantką AVON musisz spełnić 3 warunki: 1) mieć ukończone 18 lat i posiadać dowód osobisty; 2) podpisać umowę; 3) zebrać zamówienie na 150 zł w cenach katalogowych w ciągu 5-10 dni. Na początek zwykle kontaktujemy się poprzez e-mail lub telefon. Napisz coś o sobie. Napisz czym się zajmujesz, jakie są Twoje oczekiwania od AVON. Jeśli masz pytania - napisz do mnie mail prześlę Ci dodatkowe informacje. Możesz również skorzystać z Gagu-Gadu (wkrótce nr GG). Przeczytaj odpowiedzi na najczęstsze pytania. Na tym etapie poznasz możliwości, które najbardziej będą dla Ciebie korzystne. Następnie wybieramy jakieś fajne i spokojne miejsce na rozmowę i podpisanie umowy. Ważne! Aby zostać Konsultantką wartość Twojego zamówienia nie może być mniejsze niż 150 zł. Dla kolejnych zamówień obowiązują nieco inne zasady. Dalsze instrukcje (terminy kolejnych zamówień i dostawy paczek, ulotkę TPS Twój Pewny Start, najważniejsze informacje praktyczne i pierwsze porady) otrzymasz podczas naszych kolejnych kontaktów. Od czego zacząć? Od zbudowania listy swoich potencjalnych Klientów! Wszyscy ludzie biznesu od tego zaczynają. Kto będzie na tej liście: Twoi najbliźsi, ludzie, których znasz, ludzie z którymi się często spotykasz, przejrzyj też zawartość Twojego telefonu i listę adresów e-mail. Pokaż katalog jak największej liczbie osób z listy. A jeśli ktoś nie będzie zainteresowany poproś o polecenie. Jestem przekonana, że zna przynajmniej kilka osób, które mogą być zainteresowane. Uprzedź Klientki, że będą musiały zapłacić Ci za kosmetyki przy ich odbiorze (to ważne, szczególnie dla Ciebie). Gdy już zakończymy formalności zaczyna się okres Twojej intensywnej pracy nauka, nauka i jeszcze raz nauka. Poznaj Katalog (Twoje narzędzie pracy), produkty, firmę. Traktuję to bardzo poważnie i nie wyobrażam sobie, abyś chcąc odnieść sukces nie zdobywała stale nowej wiedzy i nie doskonaliła umiejętności. Całe nasze doświadczenie i wiedza będą do Twojej dyspozycji. W formie odpowiedzi na Twoje pytania, a także w formie „poradników, które będziesz otrzymywać na e-mail. Zobacz sama ile możesz zyskać: 1) w każdej sytuacji służę Ci moją osobistą pomocą 2) produkty demo dostępne są dla Ciebie już od pierwszego zamówienia 3) bezpłatna dostawa paczki na wskazany adres 4) profesjonalne materiały szkoleniowe 5) wiele sprawdzonych sposobów abyś łatwo zwiększała swój zarobek 6) dostęp do sprawdzonego systemu na własny biznes 7) możliwości rozwoju, których nie da Ci praca na etacie

Gość Ambasadorka Paese
Hej Znacie firmę PAESE? Marka ta uzyskała tytuł : Doskonałość Roku 2010 Twojego Stylu.!!!! Paese to kosmetyki kolorowe do makijażu. Dobra Jakość za przystępną cenę. Zainteresowanych zapraszam do składania zamówień. Dla stałych klientek, lub zamawiających powyżej 100 zł poza promocjami producenta przygotowałam specjalne oferty.:) Jednocześnie zapraszam osoby, które chcą tak jak ja sprzedawać produkty Paese: Dla tych osób przygotowany jest specjalny program WITAMY!!! - 0 ZŁ WPISOWE - OD -35% DO -50% ZAROBKU NA KOSMETYKACH - DOSTĘP DO DOBREJ JAKOŚCI KOSMETYKÓW ZA PRZYSTĘPNĄ CENĘ PROSTO OD PRODUCENTA. WSTĄP DO KLUBU PAESE I ZOSTAŃ AMBASADORKĄ ZAPRASZAM Marta_ciesla@op.pl

Gość PRZESTRZX
FFFF

Gość NOWICJUSZKA22 OSZUST
Na różnych forach ogłasza się NOWICJUSZKA22-Żaklina Borucka. Przestrzegam przed tą oszustką w rzeczywistości jest naciągaczką ... Po podpisaniu umowy ma swoje konsultantki w dupie!!!! Przekonałam się na własnej skórze-przez nią straciłam sporo kasy!!!!

Gość Monia Kraków
Potrzebujesz cos pilnie zamowic z Oriflame lub po prostu szukasz solidnej , sumiennej konsultantki z Krakowa?? dobrze trafiłas! Zamówienia realizowane szybko, dostawa gratis.Odpowiem na wszystkie pytania również na te dotyczące bycia konsultantka. Monika Kraków gg5898901 lub email monika_887@poczta.fm

NOWICJUSZKA22 OSZUST----> najłatwiej pisać jako anonim ? Jeśli faktycznie Cię skrzywdziłam, to proszę przedstaw się. Żadna z moich Konsultantek jeszcze nigdy mi nic nie zarzuciła. Nigdy. Do każdej swojej Konsultantki podchodzę indywidualnie i załatwiam każdy jej problem, ale jak widzę, albo jesteś z konkurencyjnej firmy, albo po prostu jedną z osób, które ogłaszają się powyżej mnie nie przejmuje się takimi obelgami. Moje Konsultantki doskonale mnie znają i wiedzą o tym jaka na prawdę jestem. A Ty jak widzę jesteś po prostu jedną z zazdrosnych Konsultantek, która nie może znieść jak ktoś inny rozwija się lepiej, poza tym moje nazwisko jest inne niż to, które napisałaś gdybyś była jedną z moich Konsultantek wiedziałabyś chociaż jak się nazywam :D

Jestem Liderem AVON i chciałabym zachęcić Cię do współpracy w moim zespole. Chciałabym, aby każdy mógł się rozwijać tak jak ja i mieć nieograniczone możliwości zarobkowe także zaczynałam od tego, że na początku byłam Konsultantką i ze względu na to, że na początku miałam złego Lidera prowadzącego, wiem jak to jest nie mieć w ogóle pomocy. Dlatego ode mnie masz nieograniczone wsparcie i pomoc w każdej sytuacji. Zawsze doradzę i pomogę załatwić każdy problem związany z AVON. AVON oferuje wam na prawdę wiele: -17 katalogów w roku, z 3 terminami bezpłatnej dostawy -zarobek od 15% nawet do 50% !! -dostawa kosmetyków już na następny dzień -oferty DEMO (kosmetyki w promocyjnych cenach, które ukażą się w kolejnym katalogu) -oferty NETTO (kosmetyki w bardzo atrakcyjnych cenach dostępne tylko dla Konsultantek) -możliwość stworzenia własnej grupy Konsultantek, dzięki temu awansujesz na poziom Lidera Sprzedaży i masz możliwość otrzymania różnych bonusów pieniężnych w wysokości kilku tys. złotych miesięcznie -szkolenia kosmetyczne-na temat typów urody, makijaży itp. (po szkoleniu możesz zakupić zestawy, których wartość katalogowa wynosi 370 zł) -możliwość zapłaty za kosmetyki aż do 21 dni Jeśli jesteś zainteresowana, aby w mojej grupie zostać Liderem bądź Konsultantką zapraszam na: e-maila: zaklinaborycka44@gm ail.com nr gg: 2164642 tel: 607551970 jeśli masz jakieś pytania, możesz pisać również tutaj na forum, chętnie odpowiem Pozdrawiam, Żaklina - Lider Sprzedaży AVON zapraszam do AVON :) podpiszę umowę z każdym niezależnie od miejsca zamieszkania :) dla każdego prezent! :) mój email: zaklinaborycka44@gmail.com i gg: 2164642 zapraszam wszystkich chętnych :)

Gość Ambasadorka Paese
Hej Znacie firmę PAESE? Marka ta uzyskała tytuł : Doskonałość Roku 2010 Twojego Stylu.!!!! Paese to kosmetyki kolorowe do makijażu. Dobra Jakość za przystępną cenę. Zainteresowanych zapraszam do składania zamówień. Dla stałych klientek, lub zamawiających powyżej 100 zł poza promocjami producenta przygotowałam specjalne oferty. Jednocześnie zapraszam osoby, które chcą tak jak ja sprzedawać produkty Paese: Dla tych osób przygotowany jest specjalny program WITAMY!!! - 0 ZŁ WPISOWE - OD -35% DO -50% ZAROBKU NA KOSMETYKACH - DOSTĘP DO DOBREJ JAKOŚCI KOSMETYKÓW ZA PRZYSTĘPNĄ CENĘ PROSTO OD PRODUCENTA. WSTĄP DO KLUBU PAESE I ZOSTAŃ AMBASADORKĄ ZAPRASZAM Marta_ciesla@op.pl

Jestem Liderem AVON i chciałabym zachęcić Cię do współpracy w moim zespole. Chciałabym, aby każdy mógł się rozwijać tak jak ja i mieć nieograniczone możliwości zarobkowe. Również zaczynałam od tego, że na początku byłam Konsultantką i ze względu na to, że miałam złego Lidera prowadzącego, wiem jak to jest nie mieć wogóle pomocy. Dlatego ode mnie masz nieograniczone wsparcie i pomoc w każdej sytuacji. Zawsze doradzę i pomogę załatwić każdy problem związany z AVON. AVON oferuje wam na prawdę wiele: -17 katalogów w roku, z 3 terminami bezpłatnej dostawy -zarobek od 15% nawet do 50% !! -dostawa kosmetyków już na następny dzień tylko za 6,90! -oferty DEMO (kosmetyki w promocyjnych cenach, które ukażą się w kolejnym katalogu) więc możesz zamawiać hity z wyprzedzeniem -oferty NETTO (kosmetyki w bardzo atrakcyjnych cenach dostępne tylko dla Konsultantek z opustem nawet o 80%) -możliwość stworzenia własnej grupy Konsultantek, dzięki temu awansujesz na poziom Lidera Sprzedaży i masz możliwość otrzymania różnych bonusów pieniężnych w wysokości nawet do kilku tys. złotych miesięcznie -szkolenia kosmetyczne-na temat typów urody, makijaży, warsztaty makijaży itp. (po szkoleniu możesz zakupić 3 zestawy po 20zł, których wartość katalogowa wynosi 370 zł, a po warsztatach makijażu 3 zestawy po 40zł, których wartość katalogowa wynosi 670zł), również po ukończeniu szkolenia otrzymujesz dyplom za uczestnictwo -możliwość zapłaty za kosmetyki aż do 21 dni -program lojalonściowy, dzięki któremu przy zamówieniu na określoną kwotę, możesz zamówić HIT z następnego katalog za bardzo atrakcyjną cenę, maxymalnie do 10zł !! -wycieczki, bankiety, konferencje, to coś, w czym Ty także moższesz uczestniczyć :) -AVON CLUB - club najlepszych Konsultantek, do którego dostają się te z wysoką sprzedażą, Ty też możesz! Bądź aktywna w minimum 2 katalogach, tj. 5/2011 i 6/2011 lub 6/2011 i 7/2011 lub 5/2011 i 7/2011. I złóż w tych katalogach zamówienia na min. 250zł, a będziesz mogła zamówić wodę perfumowaną rare gold w cenie 5,90! lub biżuterię za 5,90! Jeśli jesteś zainteresowana, aby w mojej grupie zostać Liderem bądź Konsultantką zapraszam na: e-maila: zaklinaborycka44@gmail.com nr gg: 2164642 tel: 607551970 jeśli masz jakieś pytania, możesz pisać również tutaj, chętnie odpowiem :) cały pakiet nowej Konsultantki przesyłam bezpłatnie na Twój adres domowy, w ciągu 3 dni, masz aktualne katalogi, umowę, przewodniki i materiały pomocne w sprzedaży :) gorąco zapraszam :) każda nowa osoba dostaje prezent, można też negocjować ;) Pozdrawiam, Żaklina - Lider Sprzedaży AVON

Gość NOWICJUSZKA22 OSZUST
uwaga!!!! NIE słuchajcie tej NOWICJUSZKI22 bo to jest oszust i kręt. Co innego pisze a co innego robi. Ja jestem liderem ale w porównaniu do niej mam 3 razy większą grupę i bardziej się rozwinęłam w ciągu 1miesiąca niż ona w ciągu 6miesięcy. Jak ktoś zostanie u niej konsultantką to po pewnym czasie będzie tego okropnie żałować -PRZEZ NIĄ STRACIŁAM SPORO KASY. Po podpisaniu umowy ma każdą konsultantkę w dupie!!!! Ona wcale się nie rozwija,jest najgorszą liderką w naszym okręgu... I ogłasza się na forach bo nikt nie chce wejść do jej grupy,.. Ma bardzo małą grupę gdyż każdy od niej ucieka.... Po podpisaniu umowy wypisuje do Ciebie lub bd dzwonić i namawiać bd do zamawiania kosmetyków dla siebie żeby jak najwięcej zarobić... A po za tym jest człowiekiem nie obliczalnym psychicznie-pisze do każdej osoby że jak nie przestanie dodawać ogłoszenia to założy mu sprawę w sądzie... Ostrzegam każdą osobę która myśli o wejściu do Avonu..polecam inne konsultantki na forum....UWAŻAJCIE NA NIĄ!!!!!!

Gość Faustine
Chcesz się sprawdzić? Zarobić dodatkowe pieniądze, albo po prostu zaoszczędzić trochę na kosmetykach? Zacząć budować grupę z samą sobą na pozycji lidera? Zapewnić sobie stały dochód w przyszłości? To prostsze niż myślisz! Dołącz już dziś! Firma Oriflame działa na polskim już od 20 lat. Założono ją w Szwajcarii i od samego początku cieszyła się zaufaniem swoich klientów. Jej innowacyjność polega na sprzedaży poprzez katalogi, ale bez żadnego ryzyka. Wiesz co sprzedajesz. Masz stały dostęp do broszur i próbek tego co aktualnie potrzebujesz. Od sprzedanych produktów otrzymujesz 30% pieniędzy. Dodatkowo masz możliwość nieustannego rozwoju, zwiększenia zarobków i poznania nowych ludzi! Nie wykluczony jest stały zarobek! Oriflame oferuję Ci jeszcze kilka bonusów, aby zmotywować Cię od samego początku. Program witamy to produkty warte od 30 do 150 złotych w każdym z pierwszych trzech katalogów, dla Ciebie już za złotówkę! Zastanów się! Im wcześniej zaczniesz tym więcej możesz osiągnąć! Wystarczy, że masz ukończone 16 lat. Napisz na: faustyna.filipowicz@oriflame.biz Osoby z Warszawy zapraszam na spotkanie informacyjne, a resztę zainteresowanych pokieruję poprzez kontakt głównie mailowy.

Witam:0 Mam na imię Kamil i jestem liderem AVON Dzięki tej firmie zacząłem spełniać swoje marzenia i rozwijać sie Pragnął bym podzielić się swoim doświadczeniem i umiejętnościami z innymi osobami:0 Ja też zaczynałem od bycia konsultantem(i wiem jak bardzo ważne jest wsparcie lidera )-więc wszystkim swoim konsultantom jestem dostepny do udzielenia i wyjaśnienia wszelkich wątpliwości i informacji. Każdy we mnie ma wsparcie i może na mnie polegać!!!!!!!!! AVON oferuje; -zarobek 15-50% -katalog z 3 terminami zamówień -darmowe dostawy do domu-nigdzie nie trzeba chodzić po kosmetyki -kosmetyki tańsze dla siebie nawet o 80% -różnego rodzaju promocję i konkursy-oferta demo,netto,program motywacyjny itp -możliwość budowania własnej grupy i możliwość awansu np.na lidera sprzedaży -różnego rodzaju szkolenia i wycieczki -możliwość zakupu po szkoleniu zestawów o wartości ponad 370zł -21 dni na zapłatę faktury Jeżeli jesteś zainteresowana zostaniem konsultantką lub liderem avon to serdecznie zapraszam do mojego zespołu NIC NIE TRACISZ MOŻESZ TYLKO ZYSKAĆ-ZOSTAŃ KONSULTANTKĄ AVON: Wiem ,że nie zarobicie na tym wielkich kokosów ,ale zawsze kilka stówek wpadnie do portfela:) eMAIL;kamilmaliszow@onet.pl tel;505293722 Pozdrawaim,Kamil,lider avon

Gość PoznańOriflame
Witam Jestem konsultantką/sponsorem Oriflame z POZNANIA. JEŚLI: -Chcesz złożyć zamówienie??? -Chcesz dołączyć do ORIFLAME , zarabiać lub taniej kupowac produkty dla siebie i rodziny/znajomych?? Czekam na Ciebie!!! ZAPRASZAM GG 1054762 julia.antkowiak@onet.eu SMS 888967734

Witam:0 Mam na imię Kamil i jestem liderem AVON Dzięki tej firmie zacząłem spełniać swoje marzenia i rozwijać sie Pragnął bym podzielić się swoim doświadczeniem i umiejętnościami z innymi osobami:0 Ja też zaczynałem od bycia konsultantem(i wiem jak bardzo ważne jest wsparcie lidera )-więc wszystkim swoim konsultantom jestem dostepny do udzielenia i wyjaśnienia wszelkich wątpliwości i informacji. Każdy we mnie ma wsparcie i może na mnie polegać!!!!!!!!! AVON oferuje; -zarobek 15-50% -katalog z 3 terminami zamówień -darmowe dostawy do domu-nigdzie nie trzeba chodzić po kosmetyki -kosmetyki tańsze dla siebie nawet o 80% -różnego rodzaju promocję i konkursy-oferta demo,netto,program motywacyjny itp -możliwość budowania własnej grupy i możliwość awansu np.na lidera sprzedaży -różnego rodzaju szkolenia i wycieczki -możliwość zakupu po szkoleniu zestawów o wartości ponad 370zł -21 dni na zapłatę faktury Jeżeli jesteś zainteresowana zostaniem konsultantką lub liderem avon to serdecznie zapraszam do mojego zespołu NIC NIE TRACISZ MOŻESZ TYLKO ZYSKAĆ-ZOSTAŃ KONSULTANTKĄ AVON: Wiem ,że nie zarobicie na tym wielkich kokosów ,ale zawsze kilka stówek wpadnie do portfela. Tylko teraz możesz zdobyć perfumy i zestaw biżuterii!!!! W mojej grupie w każdym katalogu najlepsza konsultantka dostaje super prezent:):) eMAIL;kamilmaliszow@onet.pl tel;505293722 Pozdrawaim,Kamil,lider avon

Gość oriflamelwowek
Witam. Jestem konsultantką ze Lwówka Śląskiego. Zapraszam wszystkich chętnych do korzystania z najnowszej oferty. W razie jakichkolwiek pytań proszę pisać na adres oriflamelwowek@onet.pl

Gość sylwia.wk
Sylwia Konsultantka Kraków-Wieliczka-Gdów - okolice!! Zapraszam!!!

Gość Pauliszka
Jeśli interesuje Cię praca dodatkowa. Kosmetyki Oriflame. Możliwość dorobienia bez żadnych konsekwencji. Bez żadnych zobowiązań. www.konsultantka-oriflame.com.pl Uwaga: Przy rejestracji wpisz ten NR OSOBY POLECAJĄCEJ: 1993– dostaniesz dodatkowo kosmetyk upominek gratis! W razie pytań mój numer gg :31898977 lub e-mail paulina@konsultantka-oriflame.com.pl

Gość avonjudyta
Jestem Liderem Sprzedaży firmy AVON ( działam na terenie województwa opolskiego i śląskiego : Opole, Częstochowa, Katowice, Sosnowiec) Jeśli marzysz o dodatkowym zarobku, lubisz kosmetyki- chcesz je zamawiać, bądź sprzedawać lub cieszy Cię niezależność finansowa zostań jedną/ jednym z nas!!! Świat AVON oferuje Ci: -Atrakcyjne szkolenia kosmetyczne -Nagrody i prezenty -Niezależność finansową ( co tydzień nawet do 40% ze sprzedaży własnej) -Czas pracy, który uzgadniasz sobie sama/ sam -Możliwość awansu !!! -Tańsze kosmetyki i co najważniejsze wspaniałą atmosferę i spełnienie swoich marzeń. Nie czekaj i powitaj nowe jutro. Skontaktuj się ze mną Judyta Tel. 723350078 gg:795770 avon.judyta@gmail.com

Jeżeli interesuje Cie współpraca z Oriflame - zapraszam na moje gg 4598133! Odpowiem na wszystkie pytania!

witam wszystkie panie jestem konsultantka z WAŁBRZYCHA i serdecznie zapraszam wszystkich do kupowania kosmetykow oczywiscie firmy oriflame! jezeli jest ktos zainteresowany to zapraszam do kontaktu ze mna (mozliwe takze spotkanie sie) w celu przedstawienia oferty oraz dostarczenia katalogu GG28640613 , misiakasia2@op.pl badz pod prywatnym numerem tel.505470940 ZAPRASZAM