Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miska

POSTINOR

Polecane posty

Ja mam male pytanie wlasnie wysikalam kawalek prezerwatywy ktora pekla mojemu chlopakowi przedwczoraj oczywiscie jak wczesniej pisalam bralam 4h po stosunku Postinor nie wiem czy pozostajacy we mnie az do dzis kawalek prezerwatywy mogl jakos wplynac na moje zajscie w ciaze lub nie.Moze to glupie ale zastanawiam sie czy w prezerwatywie mogly i na pewno byly plemniki i czy Postinor je skutecznie zwalczyl...

Gość do Klucha0
O kurde. Nie wiem co Ci powiedzieć. ale mysle ze mozesz być spokojna. Małoprawdopodobne aby tam były jeszcze plemniki. A duzy ten kawałek? I tak powinnas przejsc sie do lekarza zeby sprawdził czy wiecej takich kawałków tam nie zostało bo mozesz dostać zakarzenia.

Nie w 100% nie ma zadnych pozostalosci prezerwatywy we mnie bo dokladnie taki sam kawalek nam sie oderwal z samego czubka prezerwatywy tylko teraz pozostaje mi pytanie czy ta prezerwatywa mogla zawierac plemniki ktore byly we mnie i jakos wplynac na dzialanie Postinoru juz nie wiem sama

Gość Słoneczko 1000
Witam czy ma ktos do sprzedania postinor. Jestem bardzo zainteresowana.

Gość Słoneczko 1000
Myśle ze nie ma szans zebys zaszła w ciążę a jak nawet to postinor to załatwił. A miałas akurat płodne dni???

Gość trochę przerażona
Witam! W sobotę wziełam postinor ( 24 godz. po wpadce), dzisiaj dostałam krwawienia wiem że to efekt działania leku ale czy to dobrze czy źle?

Gość f16
rznijcie sie dalej bez zastanowienia a potem lykajcie to swinstwo! Niech zyje kur.....o!

Gość bandama
-----salmah - znam takie przemadrzale specjalistki od wychowania do zycia w rodzinie..bez przygotowania psychologicznego i pedagogicznego! Poza tym w opisie postnoru jest wyraznie napisane..

Gość Salmah
Do bandamach... zapraszam do Instyt. Pedagog. we Wroclawiu gdzie mam w tym sem. 10 godz. cwiczen ze studentami 1 roku jako doktorantka z zakresu poradnic. rodzinnego , zgodze sie zebys w nich uczestniczyla. Omawiam tam m. in. naturalne metody ktore nazywamy z pania profesor watykanska ruletka. Zobaczysz przemadrzala specjalistke w akcji. Podaj swoj nr gg albo mail to podam Ci konkretniejsze namiary.

Gość postinor zabija
"W rozumieniu ustawy dzieckiem jest każda istota ludzka od poczęcia do osiągnięcia pełnoletności. [Ustawa z dnia 6 stycznia 2000 r o Rzeczniku Praw Dziecka.]"

Gość do salmah
wiesz- to mnie nie przekonuje-tez jestem z wroclawia i nie mysl sobie, ze mam 15 lat czy wyksztalcenie podstawowe.. Coz kazdy szerzy to, w co wierzy. Ja mam swoje zdanie i nie potrzebuje by ktos udowadnial mi, ze wedlug niego nie mam racji. Zwlaszcza, ze jestes mloda i malo jeszcze w zyciu widzialas- z calym szacunkiem.

Gość Salmah
zastanawia mnie tylko po co takie zagorzale przeciwniczki postinoru wlaza na ta kafeteria i psuja humor ludziom, ktorzy uprawiaja sex z milosci a nie z malzenskiego obowiazku, pare dni w miesiacu i tylko "po bozemu" ciekawe czy to jest forma samobiczowania czy tez jakas misja ulepszania zlego swiata?? to jest pytanie retoryczne wiec blagam badamy, f16 i inne fanatyczki nie rozpoczynajcie ze mna kolejnych dysput na ten temat bo one mnie po prostu klada na lopatki swoja zalosnoscia i infantylizmem emocjonalnym ja tez raz w zyciu bralam postinor i wcale sie nie rzne, nie jestem kurwa i o dziwo wbrew waszym przesadom nadal zyje! moje dziecko ma 7 lat i tez jest zdrowe, wiec blagam - zamilcznie na tej kafeterii na wieki!! dzieki za wsparcie dobrym duszyczkom, ktore mnie wspieraja w tej walce z wiatrakami:*:*:*:*:* trzymam za Was kciuki kochane:*:*:*:*:*

Gość Salmah
hahahaha, dzieki za to mloda:* o Twoim wyksztalceniu tez nic nie wspomnialam wiec chyba masz jakis kompleks wiekowy i wyksztalceniowy

Gość prof.
"Omawiam tam m. in. naturalne metody ktore nazywamy z pania profesor watykanska ruletka" samo okreslenie-watykanska ruletka-dyskwalifikuje pania jako naukowca..Kazdy bowiem musi dowiesc swoich racji w sposob empiryczny, a nie tylko poprzez deprecjacje slowną. W ten sposob wyraza pani rowniez brak szacunku tym, ktorzy mają inne zdanie. Niezbyt dobrze to o pani swiadczy.

Gość Salmah
dobra spadam spac, tak tez myslalam, ze pani ktora uznala ze nie mam wyksztalcenia pedagogicznego nie odwazy sie stawic mi czola na moich zajeciach... dobranoc:)

Gość prof.
do salmah mloda bo sama napisalas,"jako doktorantka"- no chyba, ze tak pozno zaczelas..a kompleksow nie mam tylko wiem jak takie jak ty reaguja-po prostu wyprzedzilam twoj zarzut, ze pewnie jestem mloda i glupia. I nie jestem fanatyczka religijna a sex to dla mnie przyjemnosc, nie obowiazek..ale najlepiej jest obrazac kogos ze wzgledu na wiare. To zalosne.

Gość Salmah
okreslenia "watykanska ruletka" nauczylam sie od prof. dr hab. na Akademii Medycznej Zygmunta Zdrojewicza jest to wybitny seksuolog, endokrynolog... zapraszam na jego str. mozna wyslac do niego maila i z checia podyskutuje z pania na ten temat http://www.zdrojewicz.wroc.pl/ ja tego okreslenia uzywam w formie zartobliwej:*

Gość Salmah
tak, pozno zaczelam jak na drugi fakultet, a dla Pani wiadomosci mam 35 lat wiec az tak mloda nie jestem:) dobranoc

Gość no jeden wybitny
psycholog dziecięcy tez..siedzi juz za pedofilie

Gość jeden wielki stres
Ja również zażyłam postinor dopiero w 70 godzinie :(, ponieważ wcześniej nie udało mi się go zdobyć. Cykl mam zazwyczaj 31 dniowy i kochałam się w 12 dniu cyklu ( 30.12 )i na dodatek prezerwatywa zawiodła i doszło do wytrysku we mnie - może być bardzo żle :(. Nie odczuwam żadnych skutków ubocznych, ale bardzo, bardzo się denerwuję. Dlatego też za 3 dni chce pójść na badanie krwi żeby wątpliwości i ogromny stres się skończyły - będzie to 3 tydzień po ostatniej @ i 11 dni po stosunku . Wynik testu powinien być miarodajny, prawda ?

Gość abecede
a ja chcę Was dziewczynki pocieszyć - wczoraj dostałam @, w terminie, po wzięciu postinoru w zeszłym tyg. nic mi się nie rozregulowało, żadnych skutków ubocznych oprócz może zwięszkonego apetytu ;) będzie dobrze, trzymam kciuki, żeby i Wam tak się udało :)

Gość azallia
No super ale sa tu jakies dziewczyny ktore rowniez wziely postinor w 70 godz i maja pewnosc ze tabletka zadzialala? czekam na okres juz 45 dni wiec sie martwie.

Gość do azallia
----> spokojnie. Moja kumpela dostała okres dopiero po 83 dniach od zażycia postinoru. Zrób test i przestaniesz sie niepokoić.Postinor nie wpływa na jego wynik.

Gość jeden wielki stres
Azalio ! Ja martwię się tak samo jak Ty! Myślę, że prawda -nawet ta najgorsza jest lepsza od ciągłego bycia w niewiedzy i dlatego, jak już pisałam wkrótcę robię sobie test - ten z krwi bo pewniejszy. Może też tak zrób i będziesz wiedziała na czym stoisz? Ja nie wytrzymam długiego czekania. O niczym innym nie myślę a tu sesja za pasem :(

Gość jeden wielki stres
Azallio! Jeszcze jedno, czas , w którym się kochałaś ( prawie na 100% dni niepłodne ) powinien znacznie Cię pocieszyc,że wszystko będzie dobrze. Zrób test i przestaniesz się martwić.

Gość jeden wielki stres
Salmah ! Widziałam, że wcześniej wypowiadałaś się na temat przypadków innych dziewczyn. Jak oceniasz moje szanse ? Z gory dziekuję za odpowiedź.

Gość madrinka
ja zazylam postinor po 32h naszczescie pomoglo, straszliwy stres, nikomu nie zycze tego co przezylam.grrrr jak sobie pomysle..przyznam ,ze po tej akcji odechacialo mi sie wszystkiego :(

Gość Salmah
Do Jeden wielki stres: Witaj, mysle, ze nie masz powodu do wielkiego stresu glownie dlatego, ze 12 dzien cyklu przy cyklach 31 dniowych sa jeszcze dni nieplodne. Do tego dochodzi stres po peknieciu prezerwatywy, ktory jeszcze dodatkowo opoznil pewnie owulacje. Nie szkodzi, ze minelo 70 godz. i moim zdaniem postinor w Twoim przypadku nie byl konieczny zakladajac ze Twoje cykle sa regularne i nie masz krotszych niz 26dni. Glowa do gory. test zrob dla swojego swietego spokoju, ale ja czuje, ze bedzie negatywny. Pozdrawiam cieplo i koniecznie pochwal sie jak dostaniesz upragniony okres:)