Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AAbbccc

Najlepszy ginekolog w Toruniu?

Polecane posty

I jeszcze jedno pytanie, czy ma ktoś porównanie dr Bednarka i dr Gbiorczyka? Jak to wygląda jeśli chodzi o kompetencje i cenę wizyty?

Gość asdfredfre
gbiorczyk pracuje dluzej wiec pewnie ma wieksze doswiadczenie niz bednarekmw sposobie bycia sa podobni.

hej. mam pytanie czy wiecie może ile kosztuje wizyta prywatna u dr maleńczyka? słuszałam że jest bardzo dobry i do tego pracuje na bilanach... więc mam nadzieję że jak pójdę do niego prywatnie to na bielanach jak będę rodzić też jakoś będzie wspierał..

Gość black_girl_
Z tego co wiem wizyta u dr Malenczyka kosztuje 100zł, tak powiedziala mi jego pacjentka, z która rozmawiałam w szpitalu. Doktor jest ordynatorem oddziału ginekologicznego na Bielanach :) Ja osobiscie nie byłam jego pacjentką , ale polecam dr Didkowskiego (zastępca ordynatora)

Gość black_girl_
no jak uważasz :) a z kobiet ginekologow pracujacych na bielanach to polecam jedynie dr Izabelę Dziekonska-Marciniak. Chyba jedyna, która zna się na rzeczy

Gość Olaa87
Bardzo proszę o namiary do doktora Maleńczuka w Toruniu, gdzie on przyjmuję prywatnie?

Gość sele321
A czy wie ktoś, czy dr Walentowicz przyjmuje gdzieś w Toruniu poza Matopatem? Może ma gdzieś prywatny gabinet? Albo ma jakiś telefon do niej? Bo chciałabym się umówić na wizytę, a w Matopacie do końca maja nie ma miejsc. :(

gdzieś widziałam że przyjmuje jeszcze w Bydgoszczy w szpitalu chyba biziela...

Gość mamproblemzciaza
komu Gbiorczyk pomógł zajść w ciązę ???????

Gość 7 tydz ciazy
chodzilam do gbiorczyka jak staralismy sie o dziecko ale niestety troche przeciagal, a wizyty nie byly wyczerpujace.na 3 miesiace przestalam chodzic do lekarzy bralam tabletki dla mamy w ciazy karmiacej, bo maja duzo witamin i kwas foliowy i jako sie udalo.jestem w 2 miesiacu ciazy.a wybieram palucha do prowadzenia ciazy.paluch podobno jest najlepszy w usg a to w tej chwili jest najwazniejsze.

Gość gość
ttu mamproblemzciaza no nie moge cos zajsc i chodze do gbiora wlasnie i chce sie dowiedziec czy jest skuteczny w pomocy ,leczeniu bp narazie mi dal na droznosc ale procz tego 3 mce jajeczkowanie obserwowal a ile to kasy juz zosttawilam.szok

Gość gość
dziewczyny a takie starania o dziecko są bardzo kosztowne.Minął rok odkad staramy się z mężem o dziecko, niestety bez efektu. Póki co nie korzystamy z pomocy ginekologa, ale już jestem tak załamana, że chyba będziemy musieli się wybrać . Na jaką kwotę trzeba być średnio przygotowanym, jak częste są wizyty, pytam, bo u nas z kasą trochę krucha, więc chyba jakaś pożyczka będzie wchodziła w grę. A nie lepiej od razu jechać do jakieś spcecjalistycznej kliniki od niepłodności? Proszę o jakieś informacje

Gość gość
myślę że helena33 sama zgłosi w kafeterii post jako nadużycie i o wszytkim zapomnimy.

Gość gość
prosze przecztac post wynika z tego postu zupelnie co innego.post zgloszono do usuniecia.

Gość gość
trzeba pisac zrozumiale bo z bledow stylistycznych moga wynikac wielkie nieporozumienia.dlatego widocznie ktos byl oburzony.

Gość gość
a skad anonimowosc wie co miala na mysli helena33?

Gość gość
post helena33 skasowano.

Gość anonimowość
to dobrze, że skasowano ten post :)

Gość anonimowość
Nie wiem kto napisał tego posta. Sama tak sobie pomyślałam, że kobieta ,która to napisała to źle się wyraziła. Leczę się u Pana Gbiorczyka od wielu lat. To jest bardzo kulturalny i pomocny lekarz.

Gość gość
hej kobitki czy dr gbiorczyk jest skuteczny jesli chodzi o nieplodnosc? mial ktoś jakies doswiadczenie w tej sprawie? bo dopiero zaczełam do dr chodzić od pół roku i narazie skonczył obserwować mi jajeczkowanie i teraz mam na drożność jajowodów miała może ktoraś z Was to badanie ? pzdr i czekam na odp

Gość gość
hej jestem juz po hsg jajowody drożne! , badanie super bolesne mialam bez znieczulenia ,jajeczkowanie jest, brak pomysłów gdzie tkwi problem! teraz badania nasienia! juz sama nie wiem z czego sie cieszyc bo chocby u mnie jeszcze moze byc milion przyczyn .......

Gość kkkaaasss10
dziewczyny napiszcie proszę jaki jest dobry lekarz w Toruniu który pomaga w niepłodności.

Gość gość
odradzam dobrowolskiego, iżycką. . natomiast rewelacyjnie zajmuje się niepłodnością dr bednarek

Gość gość
szczerze odradzam iżycką a szczególnie dobrowolskiego, najlepszy jest szymon bednarek

Gość gość
GBIORCZYKA JACEK-odp dotyczy leczenia niepłodności.Polecam!

Gość gość
GBIORCZYKA JACEK-odp dotyczy leczenia niepłodności.Polecam!