Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AAbbccc

Najlepszy ginekolog w Toruniu?

Polecane posty

Gość gość
Jeśli walczysz możesz przegrać..., jeśli nie walczysz jesteś przegrany.  Walczyłam.Pozdrawiam. Ps.Tylko czas moze pokazać czy przegrana to wygrana a wygrana to przegrana. Powodzenia w leczeniu...i w zyciu.

Gość gość
walczyłam o ciążę i dziecko w sposob naturalny.teraz jestem w trakcie walki o adopcje...dlatego napisalam ze czas pokarze czy przegrana walki o biologiczne dziecko nie bedzie wygrana...moja i dziecka-tego dziecka ktorego imienia jeszcze nie znam. wam panie powodzenia w leczeniu i zyciu zycze. bo czasem trzeba przestac sie leczyc i pomyslec o innych metodach.pozdrawiam jeszcze raz.

Gość gość
a komentarz do mojego poprzedniego postu nspisalam pp uwaznym przecztaniu poprzednich szczegolnie tego ze trzeba pisac zrozumiale zeby nie budzic kontrowersji :)

Gość gość
trzymam kciuki za Walkę i Starania bo warto.

Gość gość
Ja zdecydowanie polecam dr Janusza Stankiewicza. Miły, kompetentny, rzeczowy, bardzo taktowny i delikatny- idealny lekarz!!!

Gość gość
a ja stankiewicza odradzam.jacek gbiorczyk jest najlepszy!

Gość kisee
NIGDY Wojtynka! na bielanach sie z niego smieja. Tak mi założył Miene ze po pol roku wypadła sama i narobił mi duuużych szkod-lecze sie z tego do teraz!!!!!

Gość kisee
Stankiewicz..wizyta trwała z 4min??? nawet NIE zbadał na fotelu! Niby taaki chwalony a dla mnie naciagacz na kase. Pytania zbywał byle szybciej sie mnie pozbyć a miałam powazny problem bo koleżka z matopadu sieprzyl sprawę i z problemem bujam się już ROK! do tego wypisał tabletki których absolutnie nie powinnam brac jak się okazło! i doszedł mi kolejny problem zdrowotny. lekarze od siedmiu boleści! czyli zabuliłam 1300zł za mirene plus wizyty cholernie drogie po to by nabawiać sie kolejnych kłopotów.

Gość gość
tak ja tez bylam zniesmaczona wizyta u dr stankiewicza...pospiech pospiech pospiech

Gość gość
czy dr Gbiorczyk dobry specjalista od nieplodnosci kobitki???

Gość gość
najlepszy!!!!

Gość gość
Najgorszy!

Gość gość
nikt nie wie kto tam urzeduje??

Gość gość
iga 70w wojskowej przychodni?

Gość gość
W Wojsku przyjmuje Pan Tomasz Gawroński i Marek Nowicki.

Gość gość
Ani o jednym ani o drugim nikt na forum nie pisał więc pewnie Iga 70 vel Renata 11 pisze o kimś innym

Gość gość
a czy któras z Pań była u dr Tomasza Gawrońskiego???

Gość gość
e tam na tej stronce sa różne opinie sprzed kilku lat, zawsze mogło coś się zmienić... niektóre sa dobre niektóre złe , zalezy jak kto trafił.. interesują mnie tegoroczne, alebo kogo polecacie z nfz i jakiej przychodni?:)

Gość gość
najlepszy jest GBiORCZYK.Nie ma lepszego gina w Toruniu.

Gość gość
Ja też chciałabym się dowiedzieć,jakiego ginekologa polecacie na NFZ i ile za wizytę bez cytologi i z cytologią biorą dr Mizarewicz, dr Bednarek, dr Gbiorczyk . Podobno Ci ginekolodzy są nieźli teraz tylko pytanie, który z nich ma najbardziej przystępne ceny. Z góry dzięki za info.

Gość gość
Polecam na fundusz zdrowia isc sie zapisac do http://www.civisvita.pl/zespol na ul. Warszawskiej w Toruniu. Na przeciwko kina Grundwald.Michał Migda to młody ginekolog, ale jest bardzo dobry, a ponieważ ta mini klinka działa chyba od 2 lat to maja najnowszy sprzet. Polecam kobietom w ciaży USG bardz dobry sprzęt. Za cytolgie tez sie nie płaci. Jak juz płacimy te skladki to musimy cos z nich mieć lepiej wykonaywac badania wlasnie na fundusz a nie chodzic prywatnie.

Gość gość
AUTOPROMOCJA POWYŻEJ? Michał Migda o ile mi wiadomo jest w trakcie specjalizacji z ginekologii - tak więc nie jest jeszcze ginekologiem z egzaminem ;-)

Gość Gerdzia
a ja z kolei nie polecam Civis Vitae - może Migda i w porządku (Marian), ale sama "obsługa" to totalna porażka. W recepcji umawiają jak chcą, potem przekładają telefonicznie a na miejscu się okazuje, że np. nie ta godzina. Do tego jeszcze żadnej intymności przy rejestracji - drzwi otwarte na korytarz a kobieta się drze - "która ciążą?", "a czemu poroniła wcześniej..." itp. Biorąc pod uwagę,że dobrych gin w Toruniu jest trochę to polecam sobie odpuścić. A co do dobrego gin. - ja chodzę do dr Jackowskiego i jestem bardzo zadowolona.

Gość gość
a ktoś poleci ginekologa ale kobietę? i na nfz a nie prywatnie, nie chce płacić za sama rozmowę 100zł . na razie nie mam pieniążków a pilnie chcialabym pójść się zapisać

Gość gość
gosc06.09.2013r to nie AUTOPROMOCJA. Napisalam ten post bo naprwde jest zadowlona z dr Migdy a z teg co widzialam na scianch to dyplom z ginekologii ma zrobiony n chyba ze sie nie znam. Mam porownianie bo juz pare ginekologw z swoim zyciu odwiedzilam m.in dr Kipigrocha, dr Różycka Jaruszewska i naprawde tylko dr Migda tak naprawde wyjasnia co i jak. Reszta zapisywala leki i nie tlumaczyla co jak i skad i po co. Uwazli sie za bogow i chyba za glupia jestem zeby mi cos tlumaczyc.

Gość gość
najlepszy jest gbiorczyk i tyle!

Gość gość
Kiedyś może i był.

Gość gość
Dziewczyny ponawiam prośbę o podanie cen za wizytę z cytologią i bez u dr Bednarka, GBiorczyka i Mizarewicza, bo lekarza na NFZ już znalazłam. Może ktoś jest zorientowany?

Gość angel8888888888
najlepszy w leczeniu niepłodności jest dr bednarek. jedyny ginekolog z okolic torunia , któremu udało się ustalić przyczynę mojej niepłodności , bardzo jestem mu wdzięczna

Gość gość
najlepszy jest jacek gbiorczyk w leczeniu niepłodności!