Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szaninka

Poradzę jaki kolor włosów ci pasuje...

Polecane posty

Gość coolezanka23
czesc blue6velvet, bardzo prosze cie o rade. mam ciemne brwi i rzesy, oliwkowe oczy , cere bezowa, naturalny kolor wlosow to braz ale mam zafarbowane na duzo ciemniejszy. jakie odcienie najlepiej by mi pasowaly? mam dlugie krecone wlosy. z gory bardzo ci dziekuje

Gość gabcia16
Mam okrągłą twarz,karnacje delikatny brąz,usta intensywna czerwien, brwi ciemny brąz,kolor włosów naturalny brąz i chciała bym zafarbować na czarny lub bląd i niewiem czy mi pasuja takie odcienie. prosz o pomoc;)

Gość kaludyneczka
hej.prosze pomóżcie.chce zmienic kolor włosów ale nie moge zdecydować sie na jaki.z natury jestem blondynka,mam bardzo jasna karnacje i zielone oczy.chcialabym zmienic kolor na jakis ciemniejszy.moge przeslac zdjecie aby ulatwic wybor :)

Mam ochote zmienic kolor włosków od zawsze robie sobie balayage blond, mój kolor włosów to ciemny blond oczy mam błękitne, mam ciemną oprawę oczu myśle nad zafarbowaniem włosów na platynowy blond chodzi mi o całość ..niewiem czy sie zdecydowac a chce cos zmienic Prosze o porade!Dziekuje

Gość Martaaa.
Wiele trudu wkładasz w doradzanie zawsze spragnionych piękna i zmian kobiet. Chciała bym abyś i mi coś doradziła: otóz mój naturalny kolor to taki ciemny szary, kiedyś włosy farbowałam na rudo, czerwono, ale od dwóch lat towarzyszy mi ciepły brąz. Chciała bym zmienić kolor włosów i myśle o blondzie tylko nie wiem za bardzo czy ciepły, czy zimny blond, czy pasemka cieniutkie delikatne. Mam włosy delikatne, dużo ich ale cienkie z osobna. Mam zielone jasne oczy, czasem wpadający w żółty kolor, cerę mam brzoskwiniową, zakrapianą odrobiną piegów na nosie i policzkach. Usta pełne i brzoskwiniowe. Doradź mi proszę w jakim kolorze mi będzie dobrze i czy blondzik do mnie pasuje? Z góry dziękuję i pozdrawiam:_*

Gość olazysk
Bardzo podobają mi się twoje porady...więc sama chciałam Cię zapytać o poprawę mojego wyglądu.Mam aktualnie naturalne włosy, nigdy nie były farbowane ale jestem znudzona moim naturalnym kolorem.Mam brązowe włosy ze złotymi refleksami, ale po lecie są wysuszone(szczególnie końcówki).Oczy mam piwne i posiadam piegi. Chciałabym pofarbować włosy henną albo basmą , ale nie chcę rudych ani czerwonych refleksów.Nie wiem więc co kupić, czy wystarczy henna brązowa czy powinnam wybrać czarną basmę. Czytam na różnych forach i wypowiedzi są czasem całkiem sprzeczne co do efektów farbowania henną(szczególnie rudego odcienia).Proszę o pomoc, bo nie chciałabym zrobić z siebie czegoś jeszcze gorszego:) DZIĘKI WIELKIE:)

Gość malinka199
mam, jasną cerę z piegami i piwne oczy,brwi mam ciemne, a usta malinowe, mój naturalny kolor włosów to jasny brąz. Już wiem że np dobrze wyglądam z rudymi włosami :) ale już mi się znudził ten kolor i chce spróbować czegoś nowego :) myślę nad ich przyciemnieniem. Jaki kolor byłby odpowiedni dla mnie? Pozdrawiam :)

Gość orchiszzzz22
czesc dziewczyny prosze was o rade w zamian chetnie sama poradze co sadze. mam ciemna oprawe i brwi rozniez, oliwkowe chyba cieple oczy i malinowe chlodne usta. cera bezowa powieki ciut ciemniejsze od reszty. naturalnie wlosy ciemny blond ale farbuje na cieply ciemny braz tylko czyje sie w nim tak nijako. czarny mnie poszarza i postarza a w machoniach znowy cera wydaje sie jakas pomaranczowa i generalnie efekt tez na nie. prosze pomozcie dziewczynki bo ja juz sama naprawde nie wiem co.

Gość może jasny orzechowy brąz
i do tego jakieś jaśniejsza pasmeka w odcieniu karmelu:-)Powinno być Ci w tym ładnie:-) Pozdrawiam🌻

Gość ewelk
hej ja mam niebieskie oczy ciemna karnacje duzo piegów i okrągłą buzie do tej pory zawsze robiłam baleyage w kolorach platynowa czern i platynowy blond ogólnei zawsze i tak sie stawało ze ten ciemniejszy sie wypłukiwał i bylam blondynka ale teraz chcde zeby moje włosy byly ciemne poradz mi czy do mnie ten kolor bedzie pasował>??????

Gość ewelk
prosze dziwczyny pomóżcie bo ja chce juz cos w sobie zmienic tylko sie boje bo zawsze mialam blond a teraz chce miec ciemny

Gość olaaaaaa
Cześć Dziewczyny! Mam nadzieję, że mi pomożecie..mam włosy farbowane na brąz(nie za ciemny ale tez nie jest jasny) średnią karnację i piwne oczy. Z natury jestem raczej brunetką ale ostatnio marzy mi się blond. Znajoma fryzjerka powiedziała, że blond mi nie wyjdzie, jedynie taki jak to określiła ,,słomkowy odcień". Ja jednak cały czas myślę o blondzie i zastanawiam się czy naprawdę nie da się nic zrobić.. Za każdą odpowiedź z góry dziękuję :)

Gość AHA....................
A ja? Bardzo jasna cera, oczy średni brąz, ciemna oprawa oczu.

Gość bachi
witam, ja bym sie chciala dowiedziec jaki kolor by mi odpowiadal... oczy mam niebieskie, przy zrenicach lekko zoltawo-zielone, moje powieki wygladaja raczej na ciemne... moj naturalny kolor wlosow to ciemny blond (szarawy) w takim kolorze ssa tez moje brwi. usta rozowe...jezeli jest taka mozliwosc to bym mogla wyslac zdjecie na maila...?? pozdrawiam i z gory dziekuje

Gość bachi
jeszcze pisze maila bachi87@o2.pl , cere mam taka srednia...czekam na odpowiedz... :)

Gość bachi
jeszcze pisze maila bachi87@o2.pl , cere mam taka srednia...czekam na odpowiedz... :)

Gość liliii
Witam chcialabym wiedziec jaki kolor włosów mi pasuje... mam włosy długosci lekko za ucho, ostatnio polubilam krótkie grzywki a'la magda rozdzka, teraz mam wlosu koloru jasny braz i lekkie blond pasemka.. oczy mam koloru ciemnoniebieskiego..nieduze, waskie usta, twarz cos miedzy trojkatna a okragla;p...mialam juz ciemne wlosy (a raczej czarne pasemka) mialam wlosy koloru miedzianego z blond pasemkami...mialam czerwony kolor na glowie...;p jednak najlepiej czuje sie w tym brazie ktory mam teraz...blondu nigdy nie mialam...a mam raczej dosc jasna, wrecz blada cere..., moj natualny kolor to ciemny blond/popielaty z gory dziekuje za rade ;)

Gość slimkim
Cześć! ja też bym prosiła o rade. a więc wybieram sie do fryzjera i chce się farbnąc na blond taki jaki ma Aneta Kręglicka ale problem w tym ze nie wiem czy mi taki wyjdzie. Z natury mój kolor włosów to ciemny blond, brwi tez mam bardzo ciemne ,wyglądają jak bym je farbowała henną ale tego nie robie, moje oczy są koloru zielonego, cera nie za ciemna nie zajasna;-) twarz mam kwadratową. moze da radę wrzucic jakies fotki? ja moje mogę przesłac na maila.z góry bardzo dziekuje!!!!!!

Gość orchiszzzz22
dzieki ''moze jasny orzechowy...''wyprobuje moze akurat, wreszcie;)

Gość brunetka_
A ja błagam o pomoc! Zafarbowałam włosy szamponem,chciałam je trochę przyciemnić wyszły BARDZO ciemne... Czy znacie jakieś sprawdzone sposoby jak szybciej zmyć ten cholerny kolor??

Gość bittersweet
podobnie jak reszta odwiedzajacych ten temat chcialabym sie dowiedziec jaki kolorek wlosow mi pasuje najbardziej:) mam zielone oczy, naturalny kolor wlosow to mysi ciemny blond, brwi bardzo ciemny blond (chyba :P ) cera srednia XD - latwo sie opalam i na brazowo ... kiedys zrobilam sobie blond pasemka i stwierdzilam ze sa dla mnie zbyt jasne... teraz mam cos pomiedzy blondem a brazem... zastanawiam sie czy pasowal by mi taki srednio ciemny braz... :) czy lepiej isc w strone blonu? a moze jakas mieszanka? :) (moge wyslac zdjecie XD )

Gość slonk
prosze pomóz mi dobrac kolor do moich włosów!! jestem sredniego wzrostu brunetką (farbowane miałam na czarno ale mi juz zbladł ten kolor ostatnio farbowałam 4 miesiace temu) mam ciemne brwi długie czarne rzesy powieki mam ciemniejsze od reszty skóry aha i zielone oczy!! nie mam ciemnej cery ani tez nie mam jasnej mam taka srednią ciepłą karnacje bardzo cie prosze o odpowiedz bo naprawde nie wiem co zrobic z wlosami a dodam ze marzy mi sie cos z blondem (ogólnie zawsze marzyłam by miec włosy blond ale nie wiem czy to mozliwe) jezeli bedzie taka potrzeba to wysle zdjecia e-meilem tylko potrzebowałabym adresu prosze o pomoc z góry dziekuje

Gość Blondynka_nowa
Cześć dziewczyny proszę pomóżcie mi dobrać odpowiedni kolor. Włosy mam gęste, krótkie (przód jest troche dłuższy, a tył tapiruje) od 5 lat cały czas farbowane na jasny blond. Chciałaby jakiś ładny rudy, może z odcieniem brązu...Cere mam jasną, brwi czarne, a naturalny kolor miałam ciemny blond. Pomóżcie proszę jaką farbą mam pomalować

Gość Lilka177
Witam! czytam i czytam te Twoje porady i są naprawde świetne :) więci ja chciałabym poprosić Cię o rade. Mam owalną, jasną cerę chociaż rumiane policzki w okolicy oczu i nosa niewielką ilość piegów.Oczy mam koloru zielono- szarego o kształcie kocim :P Caly czas robie pasemka z jasnego blondu ale już mam ich serdecznie dość i tych ciągłych odrostów :( Chciałabym abyś poradziła mi jakiś jednolity odcień na włosy jakiś ciemniejszy może jakieś brązy?? Odpowiadałoby mi to?? Pozdrawiam i czekam na szybką odpowiedz :)

Gość olcia5003
Hej! uparlam sie ostatnio na kolor głęboki mahoń z garnier 100% color i nie wiem czy mi bedzie pasowal. Mam blond wlosy..tzn po wierzchu co jasniejsze takie zlociste od slonca jeszcze z lata a wewnatrz takie..hmm jak ja to oceniam mysie:P bezplciowe:Ptaki ni to ciemny blon ni to braz. i strasznie nie lubie tego koloru..blondynka juz bylam dlugo i znudzilo mi sie. mam piwne oczy karnacje nie za jasna nie za ceimna...usta raczej widoczne..takie malinowo czerwone. myslicie ze bedzie mi pasowal takie hmm jakby tu okreslic ten kolor...na opakowaniu jest taki brazowawy z polyskiem rudo-czerwonego:)?? prosze o odpowiedz!!

Gość kipmn
Witam. Proszę o radę.Jaki kolor włosów mi pasuje.Mam niebiieskie oczy-raczej ciemno niebieskie.Cera jasna jasno beżowa z zaróżowieniami z trądzikiem z ktorym walcze-juz prawie go nie ma.Naturalny kolor włosów ciemny bląd,jasny brąz z elementami szarości,oprawa oczu raczej ciemna.Zawsze chciałam mieć ciemne włosy ale raczej do mnie nie pasują wiec prosze o rade.

Gość werna
Witam.Prosze o pomoc w doborze koloru włosów.Mam ciemno niebieskie oczy,ciemna opawa oczu,jasna cera-beżowa z zaróżowieniami,jest trądzik ale z nim walcze-juz praiwe nie ma,szybko przetłuszczająca i błyszcząca się cera.Naturalny kolor włosów ciemny bląd,jasny brąz z elementami szarości.Zawsze chciałam mieć ciemne włosy ale chyba do mnie nie pasuja.Jaki kolor mi pasuje?

Gość werna
werna i kipmn to ta sama osoba:P czyli ja.Chciałam dodać ze mam raczej owalna twarz.Prosze o rade.

Gość Anetaaaa
mam wielką prośbę chce zmienić kolor ale nie wiem na jaki.Jestem szatynka o niebieskich oczach, mam dość ciemną oprawę oczu a kolor cery nie najjaśniejszy ale zbyt ciemny tez nie jest:) miałam już wiele odcieni brązu bo do tej pory wydawało mi się ze wyglądam w nich ok teraz zastanawiam sie nad czymś jaśniejszym ale nie chce wyjść na "tlenioną blondynkę" proszę o poradę:)