Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szaninka

Poradzę jaki kolor włosów ci pasuje...

Polecane posty

Gość karoolciaa
Ja również proszę o radę co do koloru włosów. Mam bardzo jasną karnację,niebieskie oczy a mój naturalny kolor włosów to jasny brąz. Ciągle farbuję na mahoń ale trochę mi sie juz znudził, chcę spróbowac czegoś innego. Z góry uprzedzam że mimo delikatnego typu urody blond mi nie pasuje;)

Gość *TruskaFFka *
Witam ;)) Poradzcie mi czy kolor włosow braz ,czekoladowy, jasny braz, czy by mi pasował. Mam niebieskie oczy, prawie zielone. Obecnie mam włosy koloru blond i nie chcem byc juz blaondynka, bo włosy sie strasznie nieszczą od farbowania i wolę jakis ciemniejszy kolorek ;) Mam jasna karnacje, ciemna oprawe oczu i w miare ciemne brwi. Moj naturalny kolor włosów to ciemny bląd-jasny brąz ;) Prosze o radę, jesli nie te kolory to prosze o propozycje;)) Dziękuje wam z gory ;* Pozdrwaiamm :)

Gość *TruskaFFka *
Witam ;)) Poradzcie mi czy kolor włosow braz ,czekoladowy, jasny braz, czy by mi pasował. Mam niebieskie oczy, prawie zielone. Obecnie mam włosy koloru blond i nie chcem byc juz blaondynka, bo włosy sie strasznie nieszczą od farbowania i wolę jakis ciemniejszy kolorek ;) Mam jasna karnacje, ciemna oprawe oczu i w miare ciemne brwi. Moj naturalny kolor włosów to ciemny bląd-jasny brąz ;) Prosze o radę, jesli nie te kolory to prosze o propozycje;)) Dziękuje wam z gory ;* Pozdrwaiamm :)

Gość manka wiol
hej. podziwiam za zaangazowanie. ja tez prosze o porade. jasna blondynka, oczy zielone-taki koci kolor z ciemniejszym zarysem zrenicy, jasne brwi, cera blada ciezka do opalania z rozowym odcieniem,widocznymi naczynkami, co mi poradzisz myslalam o balejazu w cieplym kolorze ale moze Ty doradz co moglo by mi pasowac. wlosy dlugie

Gość pata
Mam zielono-piwny kolor oczu , ciemną oprawe- rzęsy i brwi, jasną karnacje, usta takie malinowe jaki kolor włosów będzie odpowiedni ?, zastanawiam sie nad brązem.

Gość dann
Witam! Mój kolor włosów to brąz - nie jasny i nie ciemny. Cera jakby brzoskwiniowa, nie żółta zupełnie i nie różowa. Chce użyć szamponetki i nie wiem na jaki kolor brązu. Chciałabym z odcieniami rudości - ale tylko troszeczke. Jeśliby ten kolor mi nie pasował (ja sie nie znam... więc prosze o rade) to ciemniutki brąz. I teraz - które lepsze? Siostra mowila, że jak już to szamponetką, a że ja właśnie chce tylko szamponertką, to już sie nie moge doczekać. Pozdrawiam i czekam z niecierpliwością na odp.

Gość GLINA
nie znam sie na tym..ale dla dziewczat jest odpowiedni Bląd,a dla chłopców ciemny brąz......MOJE GG 1961759

Gość a jaaaaaaa
hej! Mam bardzo, bardzo ciemne oczy (taka czekolada heh), usta...hmmm blado różowe, brwi ciemne (ale nie można powiedzieć że czarne!!!), cera jasna... Jaki kolor mogłabyś mi zaproponować:)?? Mam prośbe, mogłabys mi odp na pocztę, bo tam częściej zaglądam heh ( iwona.volleyball@wp.pl ) Z góry wielkie dzięki Pozdrawiam!

Gość angelicious_90
Witam ;) Mój naturalny kolor włosów to bardzo ciemny blond, mam też ciemną oprawę oczu i bardzo bladą cerę, szaroniebieskie oczy.Ostatnio przefarbowałam się na jasny blond i jest mi nawet dobrze, myślę też o ciemnym brązie...jaki kolor najbardziej by mi pasował?

Gość aneczka00
To i może ja spróbuję ,bo też ma problem co wybrac ,otóż oczy -niebieskie,ale taki trochę ciemniejszy ,nie jasny usta różowe ale nie jasne ,blada jestem ,piepszyki mam w kolorze braz -a może to piegi...włosy ,brwi irzęsy brąz, generalnie wdaje mi się ze usta i oczy mam zimne ,a rzesy ,brwi ciepłe ,włosy mam naturalne -brązowe, latem z refleksami kasztanowymi ,zimą mysie, Ogólnie jeeli to pomoze dobrze mi w kolorach pastelowych , kości słoniowej, raczej kolorach jaSNYCH ,ALE W PODKŁADCIE RÓZOWAWYM I ZIMNYM MAKIJAŻU WYGLADAM cgyba źle...

Gość zmywacz do paznokci
witam ja mam oczy koloru ciemnego brazu podchodzacego do czarnego,ciemna karnacje,czarne brwi i teraz mam czarne włosy a naturalne mam taki posredni brąz ale chciałabym zmienic kolor ale nie wiem na jaki;/

Gość dziefcynka
Witam, rozwniez bym chciala sie zapytac jaki kolor mi pasuje.Moj naturalny kolor wlosow to ciemny blond.Mam niebieskie oczy.Brwi sa brazowe takie jak wlosy.Cere mam oliwkową.Z typow urody jestem chyba zima.Ale nie jestem pewna.Usta mam jasne...różowe...Dziekuje za odpowiedz

Gość dziefcynka
Witam, rozwniez bym chciala sie zapytac jaki kolor mi pasuje.Moj naturalny kolor wlosow to ciemny blond.Mam niebieskie oczy.Brwi sa brazowe takie jak wlosy.Cere mam oliwkową.Z typow urody jestem chyba zima.Ale nie jestem pewna.Usta mam jasne...różowe...Dziekuje za odpowiedz

Gość olisia03
Chciałabym uzyskać kolor popielaty blond (taki pod siwy). Moje naturalne włosy to blond, ale mam ciemne pasemka i pod spodem również pofarbowane na ciemno (ciemny blond). Te kolory już mi trochę wypłowiały i nie są tak intensywne. Farbowałam farbą z firmy palette. Proszę doradź mi czy farba pokryje mi te ciemne pasemka i kolor będzie równomierny i jaką farbą najlepiej pofarbować ???

Gość justakola
naturalny kolor włosów to ciemny braz, oczy brazowo- zielone, cera raczej różowa, blada z problemami tradzikowymi, brwi jasne, usta czerwone nie za jasne. :) aktualnie mam blond pasemka, ale chcialam przefarbowac na jakis braz, tylko jaki??

Gość *** JA MAM PILNY PROBLEM ***
Ja mam fajoski problem:) moj chłoptas ma irokeza i chcialammu strzelic pasemka ale nie wiem jak sie do tego zabrac bo te na krotkich i poldlugich opanowalam do perfekcji:) ale niestety nikt nigdy mi nie powiedzialjak robi sie pasemkana glowie faceta... Gdzies kiedys slyszalam ze mozna to zrobic grzebieniem z szeroko rozstawionymi zembami... jesli ktos zna jakis super sposob to prosze pisac :) najlepiej do jutra bo mamy tylko soboty wolne i mamy troche czasu:) pozdrawiam

Gość kama1990509
ponad miesiąc temu farbowałam włosy Casting Creme Gloss [poczatkowo zaczely wypadac garsciami, teraz jest ok] ale kolor nie chce sie zmyc!! zrobiły się odrosty i to ciemniejsze bo rozjsnialam kolor. Czy mimo tego ze kolor sie nie zmyl moge trwale pofarbowac wlosy? czym zeby nie zniszczyc i jaki kolor by mi pasował: naturalnie mam włosy w odcieniu ciemnego blondu, brwi mam dosc ciemne od srodka twarzy dosc geste [potem coraz rzadsze ], powieki mam jasniejsze niz cere którą mimo wszystko mam bardzo jasną , czesto slysze ze jestem blada jak sciana ale za to bardzo szybko sie rumienie [przy wysilku lub upale robie sie czerwona..] opalam sie na czerwono.. pomocy!

Gość Askass
to moze i mi ktoś doradzi . Nigdy wczesniej niefarbowalam włosów bo niechciałam teraz mam ochote na zmianę ... mój naturalny kolor to ciemny blond z jasniejszymi naturalnym refleksami brwi mam ciemne ale nie czarne a oczy niebieskawo zielone (niebieskie z zółtawą otoczka dookola źrenicy) i wiekszosc mowi ze to niebieskie ... wiec niech im bedzie. karnacja ... uzywam prawie najjasniejszgo koloru podkladu. mam pare piegów na nosie sa dosc jasne ale sa a latem troche czau potrzebuje na opalenie sie :/ i zazwyczaj jest tak ze najpiew czerwien a potem brąz ... czekam na podpowiedzi

Gość Karoolcia
Witaj:) Średnia cera o żółtawym odcieniu,powieki lekko ciemniejsze:P,usta raczej czerwone (dobrze wyglądam w pastelowych naturalnych beżowych szminkach). brązowe oczy,bardzo ciemna oprawa oczu (znaczy czarna,nie np ciemnobrązowa:P),z natury włosy jakieś średniobrązowe (sczerze mówiąc juz nie pamiętam xD) obecnie również jakieś takie troche podobne:Pmiejscami czarne (od spodu i pare pasemek)i jaśniejszy brąz (w wyniku rozjaśniania i źle pokrywającej ciemnej farby:P). Miałam czarne (nawet sporo osób mowi ze mi najładniej w takich),ciemny brąz. Inne tez:D proszę doradź,co polecasz?:) Jakbyś mogła to konkretną farbe,byle nie palette:P aha i mogłaby być zmywalna tez, bo ogólnie chciałam powrócic do naturalnego koloru,ale lubię eksperymentować i wolę ciemniejsze włoski niż moje naturalne:) pozdrawiam

Gość nieebieeskooka
Bardzo prosze poradz mi. Chcialabym zrobic cos z wlosami. Moj naturalny kolor to brazowy, mam wlosy do ramion. Moje oczy sa koloru niebieskiego. Myslalam sobie zafarbowac szamponetka na czarno poniewaz podoba mi sie ten kolor ale nie wiem czy bedzie mi dobrze w takim kolorze. Pozdrawiam

Gość anialica
Witam. Ja też proszę o pomoc. Mam jasną cerę, błękitne oczy i bardzo jasną oprawę oczu. Waham się na brązową henną na brwi bo od 2 lat farbuje włosy na brązowo. A kolor włosów o jakim teraz myślę to kasztanowy. Co o tym myślicie??

Gość ania.p
skoro masz zostac fryzjerka to powiedz mi, mam ciemne wlosy i blond pasemka, chcem teraz przefarbowac cale wlosy na koloro brazowy-czy nie ma zadnych przeciwskazan??

Witam. Mam duży problem i bardzo prosiłabym o poradę wszystkie forumowiczki. Ponad miesiąc temu postanowiłam zafarbować włosy szamponetką, niestety nie doczytałam opinii i zabieg ten wykonałam szmponetką firmy Palette na 24 mycia. Kolor miał wyjść brązowy a wyszedł fioletowy. W ciągu 3 dni schudłam ponad 3 kilo, nie sypiałam po nocach i dostawałam już choroby sierocej. Wkońcu udałam się do fryzjera i włosy musiałam farbować farbą. Kolor wyszedł taki jak chciałam czyli brąz. Teraz nie wiem co dalej. Kolor bardzo mi odpowiada, natomiast zastanawiam się co robić gdy pojawią się odrosty. Nie chcę farbować włosów systematycznie. Zgadzam się z opinią mojej mamy że 19 lat to za wcześnie na rozpoczęcie takich zabiegów. Myślałam aby stosować szamponetki i czekać aż włosy odrosną(włosy dość długie), obawiam się jednak, że znów nie utrafię z kolorem i wyjdzie mi np. rudy. Inne wyjście to zafarbowanie włsow na kolor zbliżony do mojego naturalnego czyli szatyn. Tylko pojawia się kolejne pytanie czy fryzjer dobierze odpowiedni kolor i czy znów nie będę martwiła się o odrosty. Bardzo prosiłabym o poradę. Mam dość wrażeń z farbowaniem włosów. Miała być taka krótka zmaiana wizerunku z szatynki na brunetkę a powstał duży problem. Z góry dziękuję. Magdalena

Gość kachna 2006
hej, jedyne co moge ci doradzic to robienie pasemek brąz by wrocic do swojego naturalnego koloru , tylko pytanie jak długo wytrzymasz , ja zaczełam farboac włosy gdy miałam 18 lat i trwa to do tej pory 15 lat, pasemka to chyba dobry pomysł odrostów nie widac i mozna przez dłuższy czas nie robic , chyba ze szamponetki np. firmy wella (ale o nich wiele tez nie wiem) powodzenia ;)

Gość obsession22
Jestem ciemną brunetką (brazowe włosy, cera, oczy). Znudził mi sie już mój ciemny kolor włosów, jaki jaśniejszy byś mi poleciła?

Gość shirley23
Proszę o poradę. Mój naturalny kolor włosów to ciemny blond, ale od paru lat farbuję je na zwykły blond (+ mam jaśniejsze pasemka jako pozostałość po nieudanym rozjaśnianiu), mam jasna karnację, wręcz bladą i wyraźnie ciemniejszą skórę wokół oczu i sińce pod oczami, moje oczy mają kolor ciemno-zielony, mam bardzo czarne brwi i rzęsy, jeśli chodzi o opalanie, to skóra na twarzy opala mi się równomiernie, bez zaczerwienień. I teraz mam taki problem: czy pofarbować włosy na jakiś czekoladowy brąz? czy na jasny platynowy blond i do tego rozjaśnić trochę brwi, bo szczerze powiedziawszy czułabym się lepiej jako blondynka, ale brwi i sińce są sporym problemem.

Gość ilonaaaa
Witam i proszę o poradę , bardzo zależy mi na opini innych osób gdyż aczkolwiek sama nie mam pojęcia na ten temat .A więc 1.naturalny kolorek włosków to ciemny brąz , farbuje sobie włoski już od 3 lat .Zawsze robie balejaż platyna +brąz lub platyna +jakiś złocisty bląd 2.kolor brwi czarny 3.kolor powiek ciemny odróżnia się znacznie od kolorytu cery 4.kolorek oczu niebieski z żółtą oprawą 5.kolor cery jasny , 6,blady .tak jakby zmyty ciemny róż 7.opalanie na złocisty kolor

Gość ilonaaaa
mam jasną karnację, wręcz bladą i wyraźnie ciemniejszą skórę wokół oczu i sińce pod oczami

Gość ilonaaaa
dodam jeszcze ,że 6 to kolor ust