Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duszyczka we łzach

Klub skrzywdzonych dusz... szkoda że takiego nie ma bo wstąpiłabym natychmiast..

Polecane posty

Hej Duszyczko i reszto, jestem! Nagły zwrot akcji... jutro znowu rozmowa w sprawie pracy, o 11.45. A tak poza tym to nic nowego. Gorąco Was pozdrawiam! ❤️

Ę to jutro gorący dzień! :) Ty to masz intensywne to życie. Trzymam oczywiście kciuki a Ty w ogóle nie dziękuj. Ciekawa jestem co jutro napiszesz.

Nie obraziłam się, tylko mam znów gorszy dzień. Jednego dnia mi się wydaje, że wszystko będzie dobrze, bo gorzej być nie może, a następnego, że jednak wszystko jest do bani. Huśtawka nastrojów z przewagą nastroju zwanego wisielczym. Dziś też taki mam...Eeeech, kto mi wreszcie tę duszę uleczy?!

Gość 18-latka
Czesc Wam!! Nie bylo mnie troche ale chyba kazda wie dlaczego... Zaczal sie co dopiero rok akademicki a juz jest niezly mlyn. Ufff kiedy bede nastepne wakacje?? :D Mam nadzieje,ze teraz wszyscy tylko tak strasza a potem nam odpuszcza (chyba slowa,ze mam byc optymistka za bardzo wzielam do siebie...) Nie przeczytalam tego co pisalyscie bo nie mam sil jestem zmeczona i zasypiam na siedzaco. Narazie moja grupa mi sie podoba, zobaczymy jak bedzie dalej... Wiecie ja chyba na zawsze zostane w tym naszym klubie jako skrzywdzona dusza :( Znowu zawiodla mnie bardzo bliska mi osoba :( Dlaczego tak jest, ze jak sie jedno uklada to drugie sie psuje?? Ja tak nie chce!! :( Teraz ide spac. Zycze wszystkim spokojnej nocki.Pa 👄 🌻

Dzięki, staram się, żeby takie było :) a póki co to mi d... przyrasta do krzesła... Kasiu, bierz się ostro do nauki, pierwszy rok służy z reguły do tego, żeby odsiać jak najwięcej ludzi... tak przynajmniej było, jak ja zaczynałam studia. Pozdrawiam Cię!

No ludzie kochani wstawać , a teraz na przebudzenie sypnę kawałem z innego topiku Pewien facet, macho, wybrał się ze swoją żoną do ZOO. Żona, suczka jak przystało na taką wycieczkę założyła obcisłą mini i głęboko wydekoltowaną bluzkę. Zwiedzając ZOO podeszli do klatki niedźwiedzia. Niedźwiedź na widok panienki zaczął wariować i włazić na kraty. Facet widząc to zachęca panienkę, pokaż mu coś więcej zobaczymy co zrobi. Laska podciągnęła nieznacznie spódniczkę i ukazału się koronkowe majteczki. Niedźwiedź zaczął skakać po całej klatce wyraźnie rozochocony. Facet zachęca: Pokaż mu więcej, panienka rozgląda się i podnosi bluzkę do góry, niedźwiedź widząc cyce zaczyna przewracać wystrój klatki, wyrywa drzewa, rzuca kamieniami. W tym momencie facet otwiera klatkę i wpycha tam zaskoczoną żonę. -Dobra a teraz wytłumacz mu, że boli Cię głowa :) :) :) :) :)

Hej! O 18-latko jak miło znów Cię widzieć!!!!!!!!! 🖐️ Jesteśmy wyrozumiałe dlatego wybaczamy nieobecność i zmęczenie i w ogóle... Nic się nie martw tak to chyba już jest że jeszcze nie raz spotkasz osoby na których się zawiedziesz. Ale osoby warte zaufania też spotkasz! I tych drugich będzie więcej! :) Ciekawe jak tam Ę dziś poszło. Ę? Słyszysz? 🌼 RENNA!!!!!!! Musi ktoś uleczyć i koniec. A narazie ja Ci kwiatki dam. O proszę takie: 🌼 🌼 🌼 GDZIE JEST DARIELKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak mam odrobić pracę domową skoro nie ma osoby która mi tę pracę sprawdzi i oceni i w ogóle się wypowie!!! No jak! Darielko nie lubisz już nas? :( Cari już wstałam zgodnie z rozkazem! :D :D :D :D :D :D Jakoś przez to słońce w ciągu dnia w ogóle nie czuję aby był pazdziernik!!! Bardziej jakaś końcówka sierpnia. Żeby tak jeszcze z 2 miesiące było.... Ech nie mialabym nic przeciwko! :D

No i znowu minął kolejny dzień. Ani gorszy, ani lepszy od innych. Tyle że ładny taki, słoneczny. A mi się od rana spać chce!!! Coś z ciśnieniem, czy co... Wy, jak widzę, pełne werwy. Aż Wam zazdroszczę. A ja zaraz nosem w klawiaturę bęc.... Chyba muszę jednak iść spać. Trzymajcie się i lepszego jutrzejszego dnia wszystkim życzę. Pa. ❤️

Hej! No i jestem, wczoraj pojechałam na działkę, więc nie mogłam napisać. Poszło całkiem pozytywnie, tyle że ta praca ma pewien poważny mankament: nie jest to praca sensu stricto (żadna tam umowa o pracę czy zlecenie), tylko luźna współpraca dziennikarska z pewnym czasopismem z branży turystycznej widzianej z tej drugiej strony - z perspektywy pracowników biur podróży, organizacji turystycznych, pilotów, przewodników etc. Czyli poświęcone nie tym, którzy lubią podróżować, ale tym, którzy zarabiają na tym, że ktoś lubi podróżować. Dziś miałam całkiem przyjemny dzień. Zrobiłam coś fajnego dla siebie.A mianowicie wbiłam się w mini (po raz drugi w życiu!!! - a niby z jakiego powodu mam chować przed światem takie zgrabne nogi???), do tego dopasowana kolorystycznie i pod względem fasonu górna część garderoby, buty na obcasie, po czym pojechałam na korepetycje. Matka mojej uczennicy na mój widok zapiała: \"Ale pani dziś pięknie wygląda!\" Wolałabym, żeby faceci tak piali, ale niech tam. Świadomość, że się fajnie wygląda (a nie wciąż tylko nieśmiertelne dżinsy i polarowa bluza) i potwierdzona uznaniem ze strony otoczenia bardzo poprawia humor... Nie żeby zaraz zrobić z siebie malowaną lalę (nie miałam w ogóle makijażu), strój nie musi być krzykliwy, wyuzdany ani nie trzeba się obwieszać tonami świecidełek - ale fajnie jest się pobawić strojem, pokomponować jakieś ciekawe zestawy, wydobyć na światło dzienne atuty i zatuszować mankamenty. Wiele nie trzeba. A potem wieczorem ciepła kąpiel i lekturka pod pierzyną. Precz z TV! Pozdrawiam Was ciepło! bardzo zadowolona z siebie ę :)

A gdzie brawa dla ę (brawo!!!) i dla innych duszek również

Oczywiście, że brawa dla ę!!! Trochę jej zazdroszczę, bo ja nie pamiętam, kiedy ostatnio byłam z siebie zadowolona... Ale miło poczytać, że komuś się nastrój poprawił, bo to daje nadzieję, że pozostałym może kiedyś też... ❤️

Gość Adam M.
Jeśli czujesz się czasem mały, smutny, bezużyteczny, pomyśl o tym, że kiedyś byłeś najszybszym i najbardziej farciarskim plemnikiem w swojej grupie

W zielonych nurtach Wisły płynęły dziś rano Różyczka holenderska i zwykłe guano. Ona lekko pociąga noskiem z łobuzerska i przedstawia się: \"Jestem róża holenderska!\". A guano, bidula, myśli, co by tu rzec Żeby szemnym tytułem dumną różę urzec. Myśli, a potem rzecze z żałosnym grymasem: \"A ja... ja jeszcze wczoraj byłem ananasem!\"

Dziękuję za brawka... a dla Was, kochane dziewuszki, małe niebieskie kwiatuszki! 🌻-->--- 🌻-->--- 🌻-->--- 🌻-->--- 🌻-->--- 🌻-->--- 🌻-->--- 🌻-->--- Dobrej nocy!

Witam! 🖐️ Pewnie że brawo! To ja też klaszczę! Powinno być słychać! :D O rany witamy faceta!!!!!! Hiihhihiih!!!!! Święta prawda! Aż się roześmiałam na głos! :D Nie wiem dlaczego ale od kilku dni mam wyśmienity nastrój. Nie moge przestać sie uśmiechać. Wesoło mi i znowu mnie roznosi energia. Może to przez tę pogodę? Ale to chyba dobrze bo jest czas smutku i czas radości... i może chociaż trochę teraz naładuję akumulatory! :) Zrozumiałam chyba trochę pewną rzecz.... ale o tym powiem jak Darielka wróci! Gdzie jest Darielka? ❤️ Renna!!! Masz rację! Też będę się trzymała chociaż trochę myśli że może kiedyś.... :) Renna dla Ciebie 🌼 Ę.... 👄 18-latko zajrzyj znów! :) Cari !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🖐️ 🖐️ 🖐️ :D A gdzie jest DARIELKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No gdzie? Zapisuję te złote myśli i przeczytam jak przyjdą szare dni. Narazie dziewuszki! O przepraszam! I mężczyzno jeden! :D 🖐️ :D

Witam Adama i brawo dla Adama, 🌼 buziaki dla wszystkich 👄

Dzieńdoberek wszystkim ❤️ Duszyczko! No nie mogię, nie wytrzymię!!! Suuuuuper... Tak trzymaj! Student przychodzi na egzamin z logiki i na bezczelnego pyta profesora: - Panie profesorze, pan to w ogóle coś kuma z tej logiki? Profesor: - No, myślę, że dobrze się na tym znam... Student: - No to ja mam taką propozycję: zadam pany pytanie. Jak pan na nie nie odpowie, to stawia mi pan piątkę, a jak pan odpowie, to wywala mnie pan na zbity pysk. Zgoda? Profesor się zgodził i student pyta: - Co jest nielogiczne ale legalne, logiczne ale nielegalne, a co nie jest ani legalne, ani logiczne? Profesor myśli, myśli, ale nic nie możw wymyślić, bierze więc indeks i stawia studentowi piątkę. Student wychodzi, a profesor przywołuje do siebie swojego najlepszego studenta i prosi, by ten mu wyjaśnił, o co chodzi. A student na to: - Ma pan, panie profesorze, 65 lat i ma pan 25-letnią żonę, co jest nielogiczne, ale legalne. Pana żona ma 20-letniego kochanka, co jest logiczne, ale nielegalne. I pan kochankowi swojej żony stawia piątkę zamiast wywalić go na zbity pysk, co nie jest ani legalne, ani logiczne...

Hej dziewczynki!!!!!!! :) Zaglądacie tu jeszcze? Jak tam po dniach wolnych? Cari już spieszę się zameldować że jestem! A Darielki jak nie było tak nie ma... :( Chyba zacznę jej szukać przez telewizję!!!!!! Jaki jest średnia klubowego humoru? Mam nadzieję że uśmiechy na twarzy przeważają! Narazie!! :D 🖐️ Ę kawal jak zwykle dobry!!! :D

U mnie dziś było w miarę w porządku. Mam i ja dla Was kawał, który mnie osłabił kompletnie...Proszę, oto on, zrelaksujcie się i śpijcie dobrze. Pewien gosc, wlasciciel sklepu, bardzo nie lubil Chinczyków. > > Jednego dnia przyszedl do niego Chinczyk i pyta: Ma Pan Whiskas? > > Potrzebuje go dla mój kot. > > A gdzie masz tego kota? - odpowiada sprzedawca. > > No ja kot zostawic w domu, ja go nie brac ze soba do sklep. > > - To jak go przyniesiesz, to ja ci sprzedam ten Whiskas. > > Chinczyk rad nie rad poszedl po kota do domu, a gdy wrócil otrzymal > Whiskas. > > Dwa dni pózniej przychodzi ponownie, ale tym razem prosi: > > Ja chciec kupic Pedigripal dla mój pies. > > Sprzedawca odpowiada: > > - A gdzie masz tego psa? Bez niego ci nic nie sprzedam! > > Chinczyk oburzony: > > Ja nie chodzic z pies na zakupy! > > - Bez psa nie wracaj! - burknal sprzedawca. > > Tak sie stalo, po przyjsciu z psem, Chinczyk otrzymal swój Pedigripal. > > Nastepnego dnia Chinczyk przychodzi do sklepu z duza papierowa torba i > mówi > > sprzedawcy: > > - Pan tu wlozyc reka. > > - A po co? > > - Pan wlozyc > > Sprzedawca wklada reke do torby, a Chinczyk mówi: > > - Pan pomacac! Miekkie? > > - No tak... > > - Cieple? > > - No tak.. > > Na to Chinczyk uprzejmym glosem prosi: > > Ja chciec kupic papier toaletowy !

Cari ja tu odpisuję, odpisuję a tu tylko błąd i kropka! Chciałam jeszcze chociaż pozdrowić i dobrej nocy życzyć. Co ta kafeteria taka z błędami jakaś.... ;) Pa dziewuszki!!!!!! 🖐️ :D

Hej kobietki! 🌼 Mały ruch tutaj to wrzucam coś na ożywienie i rozruszanie. A właściwie na uśmiech! :D Opinie dzieci na temat miłości: Jaki jest pewny sposób, żeby ktoś się w Tobie zakochał? - \"Powiedz mu, że jesteś właścicielką sieci cukierni.\" (Dagmarka, lat 6) - \"Poruszaj biodrami i licz na szczęście.\" (Kamilka, lat 9) - \"Wykrzycz, że ją kochasz z całej siły... i nie przejmuj się, jeśli jej rodzice stoją obok.\" (Mareczek, lat 8) - \"Nie noś pachnących, zielonych tenisówek. Może zwrócisz na siebie uwagę, ale to nie to samo co miłość.\" (Adas, lat 9) - \"Jednym ze sposobów jest zaproszenie dziewczyny gdzieś na jedzenie. Upewnij się, że jest to coś, co ona lubi jeść. W moim przypadku zazwyczaj działają frytki.\" (Bartek, lat 9) Po czym poznać, że dwóch dorosłych w restauracji jest w sobie zakochanych? - \"Trzeba zobaczyć kto płaci za rachunek. Po tym najłatwiej.\" (Bartuś, lat 9) - \"Zakochani będą sobie patrzeć w oczy i wystygnie im jedzenie. Inni ludzie w restauracji będą woleli jeść ciepłe.\" (Michaś, lat 9) - \"Romantyczni dorośli z reguły ładnie się ubierają. Jeśli mają na sobie dżinsy to albo się nie kochają albo właśnie ze sobą zerwali...\" (Sandra,lat 9) - \"Zobacz czy facet ma szminkę na twarzy.\" (Zuzia, lat 7) - \"Jeśli zamówią ten płonący deser. On jest jak ich serca - płonie i dlatego go zamawiają.\" (Krysia, lat 9) Jak wymyślono całowanie? - \"Ja wiem jak to było... Jak całujesz to jest Ci cieplej, a wtedy nie było kaloryferów.\" (Zosia, lat 8) Jak można nauczyć się dobrze całować? - \"Możesz poćwiczyć na Barbie lub Kenie.\" (Zuzia, lat 7) - \"Nie można - to robi się samo jak tylko masz się pocałować.\" (Boguś, lat 7) - \"Trzeba oglądać dużo seriali w telewizji.\" (Sandra, lat 9) Kiedy można kogoś pocałować? - \"Kiedy jest bogaty.\" (Zuzia, lat 7) - \"Nigdy nie wolno całować chłopaka! Oni są zawsze brudni - dlatego ja przestałam to robić.\" (Gosia, lat 7) - \"Jeśli to jest Twoja mama, możesz ją całować kiedy chcesz. Ale jeśli jest to obca osoba, to musisz poprosić o pozwolenie.\" (Robert, lat 6) - \"Ja to widzę tak: Całowanie się jest ok jeśli to lubisz. Ale nie wolno nikogo do tego zmuszać, bo to wolny kraj... Tak słyszałem...\" (Andrzejek, lat 8) - \"Nigdy nie powinieneś całować dziewczyny zanim nie masz wystarczająco pieniędzy, żeby kupić jej duży pierścionek i video, ponieważ ona na pewno będzie chciała mieć kasetę z waszego wesela.\" (Mateusz, lat 10) Jak ważna jest miłość? - \"Bardzo ważna! Prawie tak ważna jak piłka nożna!\" (Bartuś, lat 9) Dlaczego zakochani trzymają się za ręce? - \"Oni nie chcą, żeby spadły im obrączki i dlatego się tak mocno trzymają, bo dużo za nie zapłacili...\" (Gosia, lat 7) Kiedy jest najlepszy czas, aby się ożenić? \"Kiedy tylko skończę przedszkole, zamierzam znaleźć sobie żonę.\" (Tomek,lat 5) Co ludzie robią na randkach? - \"Na pierwszej randce ludzie zazwyczaj mówią sobie kłamstwa, i są one tak ciekawe, że umawiają się na drugą randkę.\" (Michał, lat 9) Dlaczego miłość przytrafia się właśnie tym dwóm określonym osobom? - \"Nikt nie wie tego na pewno, ale słyszałem, że to ma coś wspólnego z tym, jak pachniesz. To dlatego perfumy i dezodoranty są popularne.\" (Janek, lat 9) Do czego podobna jest miłość? - \"To jest jak lawina, kiedy musisz uciekać, by ratować swe życie.\" (Marcin, lat 9) Jaką rolę w miłości odgrywa wygląd? - \"Jeśli chcesz być kochany przez kogoś, kto nie jest z twojej rodziny, to bycie pięknym nie jest takie trudne.\" (Asia, lat 8) - \"To nie zawsze jest kwestia wyglądu. Spójrz na mnie, jestem przystojny jak nikt, a jeszcze nie znalazłem nikogo, kto chciałby się ze mną ożenić.\" (Michał, lat 7) - \"Piękno jest powierzchowne i krótkotrwałe. Dlatego lepiej być bogatym, bo majątek trwa dłużej.\" (Małgosia, lat 9) Sekretne opinie na temat miłości - \"Ja jestem za miłością, dopóki nie przytrafia się ona kiedy w telewizji są kreskówki.\" (Anita, lat 6) - \"Miłość znajdzie cię nawet wtedy, kiedy próbujesz się przed nią schować. Ja próbuję się przed nią ukryć odkąd skończyłem 5 lat, ale dziewczyny nie przestają mnie podrywać.\" (Robert, lat 8) Konieczne uzdolnienia do stworzenia udanego związku - \"Jedno z was musi umieć wypisać czek, dlatego, że kiedy bardzo się kochacie, to musicie płacić duże rachunki.\" (Ewa, lat 8) Co myślą ludzie, kiedy mówią \"kocham cię\"? - \"Taka osoba myśli: \'No, ja naprawdę go kocham. Ale mam nadzieję, że przynajmniej raz dziennie bierze prysznic\'.\" (Ewelina, lat 9) :D :D :D Narazie dziewczyny! 🖐️ Ps. A Darielki jak nie było tak nie ma.... :( Dobrze że chociaż Renna, Cari i Ę mnie nie opuszczają! :D