Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vanilia84

Czy są tutaj dziewczyny 20-letnie pragnące mieć dzidziusia?

Polecane posty

Gość zoraaa
1.Zoraaa...Ula....lat19....Dzierzoniow....6 miesiac...28.09.05❤️ 2.Michelle....Kasia.....lat19..Inowrocław...2cykl..@06.07.05 3.Ell........Klaudia..lat21...Jastrzębie..chyba 1 miesiac...luty❤️ 4.Vanilia84.....Iza.....21lat.....Poznań.....2cykl.....@08.07.05 5. Mada86......Magda...19lat...Chełm.........1 miesiąc....luty❤️ 6.Alaa...19lat...Bydgoszcz...2cykl staran...24.06 @ -oby nie przyszla Witam Alu juz myslalam ze o nas zapomnialas:( Naszczescie Nie!!!:) Kochana juz dospialam cie do tabelki:) A cos ty kobietko robila w pradze??? Pozdrawiam cala reszte mlodych mamus i mlodych chcacych byc mamusiami:)

No to ja tez sie dopisuje, choc czekam wciaz na @, ktora juz sie dobija... 1.Zoraaa...Ula....lat19....Dzierzoniow....6 miesiac...28.09.05 2.Michelle....Kasia.....lat19..Inowrocław...2cykl..@06.07.05 3.Ell........Klaudia..lat21...Jastrzębie..chyba 1 miesiac...luty 4.Vanilia84.....Iza.....21lat.....Poznań.....2cykl.....@08.07.05 5. Mada86......Magda...19lat...Chełm.........1 miesiąc....luty 6.Alaa...19lat...Bydgoszcz...2cykl staran...24.06 @ -oby nie przyszla 7. Ewma.... Ewa..... 20lat...Toruń.....jak bedzie to bedzie.....@21.05 Ide dalej dziobac ;) 3majcie sie kobietki!

Oj dalabym wiele zeby juz te egzaminy miec za soba i cieszyc sie obecnoscia mojego misiaczka.... a tu jeszcze kilka ladnych dni siedzenia na tylku i udawania ze cos sie rozumie :) a propo tabelki nie umiem robic tego serduszka... Ell trzymajmy za siebie kciuki to na pewno sie uda ;) pomysl sobie ze potem wakacje... ufff

Gość Vanilia84
Widze, ze nowe dzieczyny do nas sie przylaczeyly :) Witam was bardzo serdecznie :) Ciesze sie ze jest "nas" wiecej! Czasem czuje jakbym byla w ciazy ;) bo jem za dwoch hihihi. Az wstyd sie przyznac ale przed chwilka zjadlam 5 kawalkow placka :):):) i wcale nie czuje sie najedzona! Zorka i co upichcilas cos dzisiaj?

Gość Michelle
Mój michu właśnie pojechał do domciu.Ale było dzisiaj fajowsko!!! Starzy wyjechali do ciotki na imieniny,siora z chłopakiem pojechali na basen,więc mieliśmy caaały dom dla siebie.Było pięknie!!!!Nikogo nie ma a mnie wciąż biedną bezsenność męczy :-( Pozdrawiam wszystkie kobitki!!!

Gość Michelle
Ciągle nie śpię :-( Już niedługo zacznie robić się jasno :-(

Gość Michelle
A ja wciąż nie śpię.Z chęcią wzieła bym ciś na sen,ale nie mogę :-(

Gość zoraaa
Michele wspolczuje bezsennosci czasami tez tak mam i strasznie sie wtedy wkurzam. Ty nie moglas usnac a ja wstalam juz o 6 rano i lazilam po domku. Nudzilo mi sie a wszyscy moi domownicy spali w koncu musialam ich obudzic bo bym swira dostala i tak od 7 nie spia u mnie juz wszyscy:) Vanilia upieklam ciasto z truskawkami i galaretka takie zwykle na biszkopcie:) ale oczywiscie dzis zostala juz tylko resztka:) We wtorek bede piekla sernik bo moj mezus go uwielbia a jak wroci chcem mu troszke dogodzic i zrobic mu mala niespodzianke:) Bo w koncu jak mowi przyslowie przez zoladek do serca:) Elll i Ewma napewno zdacie poprwanie egzaminy. Jeszcze tylko troszke i bedziecie mialy wszystko za soba:) Ewma jesli chodzi o serduszka to trzeba w nawias wpisac slowo "serce" i juz sa obrazki:) 1.Zoraaa...Ula....lat19....Dzierzoniow....6 miesiac...28.09.05❤️ 2.Michelle....Kasia.....lat19..Inowrocław...2cykl..@06.07.05 3.Ell........Klaudia..lat21...Jastrzębie..chyba 1 miesiac...luty❤️ 4.Vanilia84.....Iza.....21lat.....Poznań.....2cykl.....@08.07.05 5. Mada86......Magda...19lat...Chełm.........1 miesiąc....luty❤️ 6.Alaa...19lat...Bydgoszcz...2cykl staran...24.06 @ -oby nie przyszla 7. Ewma.... Ewa..... 20lat...Toruń.....jak bedzie to bedzie.....@21.05

Gość alaa
witam kochane przyszle i obecne mamusie !!! w Pradze bylam na wakacjach strasznie duzo lazenia i jezdzenia :( ale bylo na co popatrzec :) straszna szarosc tam panuje zadnych kolorowych ubran golych pepkow spodniczek nie to co w Polsce :) pozdrawiam Zora kiedy znowu idziesz na wizyte i dowiesz sie co tam nosisz?? bo mnie straszna ciekawosc bierze hiihih POZDRAWIAM WSZYSKIE LASKI :)

Gość alaa
acha zapomnialalabym :( czy ta wymiana zdjec jestes jeszcze aktualna?? bo lepiej bedzie rozmawiac jak zobacze kto siedzi po drugiej stronie :)

Gość zoraaa
Alla jasne ze wymiana zdjec jest aktualna:) Podaj meila to wieczorkiem postaram ci sie wyslac zdjecia moje i mojej kruszynki. Do lekarza ide 13 lipca jednak niestety nie bede miala robione USG wiec nadal nie bede wiedziala. Wszyscy z mojej rodziny smieja sie ze nosze w sobie jajko niespodzianke:) No nic uciekam na rodzinnego grilla. Pozdrawiam do wieczorka. Alla zazdroszcze ci tych wakacji ja tegoroczne jak nigdy spedze chyba w domku :(

Gość MIchelle
A moje wakacje zależą od tego co ten miesiąc nam przyniesie :-) Jak nic to wyjedziemy gdzieś z michem i może wtedy się uda.Pozdrówki dla wszystkich dziewczynek.

Czesc mamuski i jeszcze nie mamuski! Ja tak tylko na chwileczke bo mam dzisiaj wene co do nauki. Zoraa dziekuje za pozytywne fluidki co do egzaminow, mam nadzieje ze te dwa tygodnie szybko mina bo ksiazki juz wywoluja u mnie obrzydzenie. Alaa.. zazdroszcze wyjazdu, tez bym tak chciala... a tu jeszcze kupa nauki... Zoraaa narobilas mi ochoty tym ciastem, wiec pojde chyba dzisiaj tez cos upiec, zwlaszcza ze moja @ sie tego domaga (moj misiu sie smieje ze jestem slodki Julek przed @ :) A jesli chodzi o zdjecia to moge sie tez zalapac na wymiane?? ;) Michelle na moja bezsennosc najlepiej dziala cieplutka kapiel z pianka :) moze u Ciebie tez cos pomoze :) Milego dnia kobietki! P.S. Moja @ nie nadeszla jeszcze a moj misiu sobie nawet nic z tego nie robi ;) :)

Gość MIchelle
No to życzę żeby nie nadeszła(z wiadomych powodów).Na moją bezsenność nic nie pomaga :-( Dziś poszłam spać o 4:00,ale i tak jakiś czas nie mogłam usnąć.Podaj maila to się zdjęciami powmieniamy.

Gość Michelle
Własną ksywe przekręcić!!!To tylko ja jestem do tego zdolna :-D

Gość alaa
misia.m@wp.pl wszystkim ktore przesla swoje fotki odesle swoje zdjecie :) pozdrawiam Zore i jej jajko niespodzianke :) Ewmie milej nauki zycze zmykam do kosciolka odezwe sie pozniej!! pap

Michelle moj adres to Ewma20@op.pl. Jak dostane od Ciebie, to zaraz postaram sie odeslac moje :) Milego dnia kobietki!

Ups. sorki, napisalam adres jak zwykle z duzej litery a miala byc mala.. ewma20@op.pl. Papaski

Gość Michelle
Zdjęcia wysłane.Możecie sprawdzać pocztę.Zaraz przyjedzie po mnie mój michu.Spadam,pa,pa,pa!!!!

Gość ooleka
cześć dziewczynki:-)) Sciskam Was mocno i życzę powodzenia w staraniach i w hodowli fasolek:-)) Bardzo bym chciała wpisać się jako przyszła mamusia lub "starająca się mamusia"...nawet nie wiecie jak bardzo. Mam juz 26lat i jestem w stałym związku od 4 lat. Niestety teraz nam się nie układa i potwornie boję się, ze to już koniec...a moje marzenia o dzidziusiu odpływają w siną dal...Kiedyś mi się wydawało , że to już:-) i może poczuję w sobie maleństwo ale niestety - fałszywy alarm - i dalej nic. Jestem po cięzkich studiach, które skończyłam po długiej walce, teraz nie mogę znaleźć pracy, rozpada mi się związek i ...straciłam już chyba całą radość życia...a na nkoło same mamusie w ciązy lub już z wózkiem...ciężko mi dziewczyny - cięzko jak diabli - przepraszam, ze tak marudzę ale wasze marzenia są moimi:-))) powodzenia

Gość alaa
ooleka wcale nie marudzisz!!! kazda z nas wylewa tu swoje zmartwienia i radosci!!! nie martw sie ja jestem tez od 4 lat w zwiazku a mam dopiero 19 lat i juz duuzo razy wydawalo mi sie ze to juz na 100% koniec, poprostu za czesto sie widujemy -codziennie po okolo 5 godzin (uff co za rutyna :-P wystarczy wyjazd jednego z nas i juz zyc bez siebie nie mozemy !! pozdrawiam i trzymaj sie

Gość alaa
Michelle dziekuje slicznie za zdjecia sa super zwlaszcza te z garbem :)

Michelle dziekuje za super zdjecia! Juz wyslalam moje! Jeszcze musze do Ciebie Alaa wyslac, zreszta pewnie zaraz to zrobie :) Zoraa, jak mozesz podziel sie tez zdjatkami i Vanilia... buziaczki dziewczynki! :)

Ooleka! Nie martw sie! Na kazda z nas przyjdzie odpowiedni moment. Mnie wlasciwie tu tez nie powinno byc bo nie jestem ani przyszla ani starajaca sie mamusia, ale tu z dziewczynkami jakos mi razniej, poza tym tak cieplo przyjely mnie do swojego grona. A jesli chodzi o Wasz zwiazek moze powinniscie sobie gdzies wyjechac razem, albo kazde z osobna, to zawsze pomaga. Jestem pewna ze bedzie dobrze, a moze po prostu sprawcie sobie dzidzie to wszystko bedzie pod innym katem! Pozdrawiam i trzymaj sie! Ja zmykam do ksiazek, ale pewnie zajrze wieczorkiem! ❤️ ;)

Gość ooleka
do alaa dziękuję u mnie jest troche inaczej - w czasie studiów mieszkałam z moim kochaniem przez dwa lata i było wtedy wszystko w porzadku. A teraz kiedy dzieli nas 300km on sie przyzwyczail do tego, ze jest sam i chyba dobrze mu z tym'-)))chociaz jak poruszam ten temat, to sie obrusza ni mówi, ze wymyslam. Tylko, ze jedno mowi, a drugie robi. Smutno mi...ide zaraz do dzieciatej przyjaciolki - poprzytulam sie do jej malenstwa...potem bedzie mi jeszcze gorzej, ale przez chwile chociaz sie posmieje z jego wybibaskow - milego dnia dziewczynki:-)

Acha, no to moze nie wyjezdzajcie osobno, bo ciagle jestescie daleko od siebie... :) To moze jednak szkrabek?? :p

Gość ooleka
Ewma - również dziękuję - tak, tak, tak - chciałabym dzidziusia. Ale teraz to tylko "wpadka"może mnie uratowac - niestety moje kochanie(?)pod tym względem jest az za bardzo uważający i "troskliwy". Chciałabym żeby choć raz stracił nad sobą kontrolę...może to smieszne ale tak mi źle...

Gość kaskar
czeswc :) ja mam 22 lata i 7 miesieczna coreczke oliwie ...jak bylam w ciazy nie wiedzialam jak to bedzie ale jest fajnie coreczka jest kochana . jezeli ktos ma partnera z ktorym moze miec dziecko to juz..bardzo fajnie byc mloda mama bardzo czesto jest ciezko ale dziecko to wynagradza swoim usmiechem...pozdrawiam

Gość alaa
zndjecia sa sliczne :) Ewma Tobie tez juz poslalam pozdrawiam