Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Justyna74

Badanie HSG drożność jajowodów

Polecane posty

No mój M. ma 39 mln w ml, 7% o prawidłowej budowie i 25% nieruchomych ale za to ruch postępowy poniżej normy bo tylko 27% (M twierdzi że leniwe po tacie :) ogólnie jak nam lekarz mówił to nie jest źle ale ruch i budowa sa tak na granicy normy i mogłyby być lepsze. Ciężka sprawa z tym nasieniem. Ale wystarczy jeden bohater żeby sie udało :)

Gość justynka-83
Bohater:-) Fajnie to brzmi:-) Kupię dziś M. Colę albo Red Bulla żeby kopa dostały ;-D

Gość justynka-83
Wiesz co Słońce on już powera to po tych tabletkach na sterydach dostaje. Chodzi za mną i męczy że ma ciągle chcicę :-) A tu jak na złość musimy się kontrolować żeby za często nie było przytulanek :D

Gość justynka-83
No dobrze by było żeby chcica przekładała się na jakość nasionek :D Wszystko wyjdzie w praniu :-0

Cicho tu dzisiaj.. ja już tuptam i czekam do 15.. mój M. bedzie około 17 w domu i rozmyślam jak mu to powiem, normalnie nie wiecie jak mnie korci żeby mu napisać, ale sie boje że zawalca za kólkiem dostanie a pareset kilometrów ma do zrobienia.

A tak wogóle to mój chłop ma chyba jakiś szósty zmysł bo mi powiedział jak dzwonił że czuje że coś kombinuje bo mnie zna i wie że coś sie stało :) a podobno to kobiety maja intuicję.

Gość asia.pco.1
No jakoś cicho - dziewczyny to pracusie :) A Ty pewnie co chwilę wchodzisz na forum bo nie mozesz się doczekać wyniku i odchodzisz od zmysłów. Poczekaj aż odbierzesz bete będzie wielka niespodzianka dla M. :)

Gość asia.pco.1
A ja jak nigdy mam dziwne te objawy na @, bo od piątku czuję co jakiś czas bóle ale @ nie przychodzi. Bardzo bym chciała (no wiecie co) ale się nie łudzę :(

Gość justynka-83
Ja już też co miesiąc obmyślam sposób w jaki powiem szczęśliwą nowinę. Pomysłów tysiąc tylko okazji brak :-)

Dziewczyny, poradźcie. Czytałam dzisiaj o ziołach o. Sroki. Czy to pomaga czy to kit? Mam Pco. Niby one wspomagają owulację. Ale czy to nie farmazon?

Gość justynka-83
Asia a może jednak... :-0 Miałaś owulację? Przytulanko było? ;-)

Słońce gratuluje :) ruszyło sie na tym forum :D Pewnie niektore sie zastanawiaja kto to ja.? jakis czas temu pisałam tutaj , a teraz jedynie podczytuje i gratuluje ;)

A dla faceta co lepsze salfazin czy androwit? Amefa - może Ty poradzisz. Bo pamiętam, że M miał problemy. Mój nie ma. Ale wyniki ma na granicach norm, więc myślę by mu zaaplikować. Tylko co? Pytanie jest oczywiście też do wszystkich:)

Gość justynka-83
Marla mojemy M.lekarz polecił brać androvit:-)

marla ja miałam te zioła bo mój M. jest fanem naturalnych leków ale efektów niestety nie było :( jedynie co zauważyłam że śluz mi sie jakby poprawił ale nie wiem czy to przez to.

Gość asia.pco.1
Słońce tak samo mam ten cykl jak Ty :) czyli dzisiaj 29dc jeszcze poczekam do konca tygodnia i zobaczę .

marla ja od tego cyklu pije zolka o sroki... o efektach powiem za jakies 2 tygodnie ;)))

słońce a moze te 2 kreseczki to tescie to tez wynik ziolek... kiedy i przez jaki czas je pilas ??

Gość asia.pco.1
A jeśli już mowa o ziółkach to planowałam pić zioła o. Klimuszki na zrosty, są też na pco ale nie wiem czy te zioła można łączyć? któraś z was się orientuje?

Dzięki za odpowiedzi. Tak się naczytałam o tych ziołach Sroki, tyle achów i echów, ale wie, że często sami sprzedawcy takie opinie na forach wygłaszają, podszywając się. Więc za opinie jestem wdzięczna. Na śluz zamierzam brać wiesiołek.

co do ziółek ja rok temu piłam ojca Klimuszki (ohydztwo) przez pół roku i nic. kupiłam w zielarskim. cały worek miałam tej mieszanki. a co do śluzu to pije codziennie siemię lniane i mam bardzo dużo śluzu

Marla z tymi ziołami to było tak ze piłam ich dużo i może śluz sie poprawił od samej ilości płynu bo im sie więcej pije tym lepiej bo ma sie z czego śluz robić. Pamiętam że w smaku to okropne było :P (jak to zioła) chyba z 3 miesiące je piłam. A później to miałam kryzys, sie zbuntowałam i odsatwiłam wszystko. Tylko nie zrozumcie mnie źle że wam odradzam albo coś. Może akurat na was podziała. Jak czytałam opinie to było pełno dziewczyn którym pomogły. I zawsze to dobrze na psychike robi że działamy jakoś.

A piłam je jakoś z rok temu, jeszcze zanim zmieniłam lekarza. Ziółka niestety trzeba długo pić żeby efekt był. A przerabiałyscie femifertil?

Gość justynka-83
Dziewczyny ja się boję, że mogę właśnie mieć owulkę (bo coś mnie pokłuwa) a zaraz mam usg i ciekawe czy to usg nie zaszkodzi, bo przecież gumki mają jakąś tam warstwę plemnikobójczą:-(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować