Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Justyna74

Badanie HSG drożność jajowodów

Polecane posty

Gość elka84
ziuta po ilu po odstawieniu duphastonu dostawałas okres?

hej elka,wtrace sie,bo tez bralam duphaston,zawsze 4 dnia po odstawieniu(rano)czasem delikatne plamienia zaczely sie 3 dnia po odsawieniu(wieczorem),ja jestem juz prawie 3 tyg po lapro i gdzie ta @...

Gość elka84
u mnie dzis mija 2 dzien po odstawieniu a brzuch mnie boli jakbym miala zaraz dostac a tutaj nic:/napewno kasiula i twoja przyjdzie niedlugo

Nie pogniewam sie jak by nie przyszls@ ale az boje sie pomyslec jaki to bylby cud,nie moge sie ludzic...oby elus twoja nie przyszla:) jak do 10 dni po odstawieniu duphastonu nie przyjdzie to mi zawsze lekarka mowila ze robic test,niestety zawsze w 4 dniu po odstawieniu przychodzila,napewno moja wkrotce przyjdzie,bo dzis caly dzien jadlam naprzemian czekolade z kapusta kiszona,mam straszna ochote na lody i piersi sie ladnie ujedrnily ,chociaz zawsze ja jedrne ale teraz jakos bardziej

Gość elka84
kasiula a robiłas test?

Psioszka dziękuje Ci z aopinie jeszcze się zastanawiam właśnie co tu robić

nie nie robila,nie mam odwagi,ide we wtorek do gina na wizyte,wiec wytrzymam do tego czasu:)

Myszka wstyd się przyznać ale ja tak mam jak jestem wypoczęta to spać nie mogę a właśnie teraz jestem na urlopie:)

Dziewczyny tak sobie teraz pomyślałam że może określenie "ciężaróweczki" jest dla was obrażliwe jak tak to przepraszam:)

mam do was jeszcze jedną prośbę możecie mi powiedzieć przytulanko powinno być co drugi dzień?

Fionka co drugi dzien, ale jak Wam sie chce czesciej to chyba nie zaszkodzi ;-)

hehe Fionnka zapomniałam zupełnie ze ty teraz odpoczywasz:) to tak juz jest,żę jak sie człowiek wreszcie przyzwyczai że jest na urlopie to trzeba już wracać do pracy.

mam nadzieje że ten urlop pomoże i niedługo będę siedziała w domu i patrzyła jak mi brzuszek rośnie;)

Gość elka84
no i wstretna przyszla:(a ten cykl pewnie starcony bo po stronie niedrzonego jajowodu bedzie:(

Elka niekoniecznie stracony, nie zawsze owulacje występuje naprzemian tak jak piszą w książkach. dla pewności umów sie do gina w 10-11dc to będzie już widac gdzie jest dominujący pęcherzyk

Gość elka84
myszkam a jak bym poszla w 9 dc albo 14 bo wtedy mam wolne i tylko wtedy mogla bym isc to nie zawczesnie na 9 dc i nie za pozno w 14 dc?

w 14dc to raczej za późno, a jak długie masz cykle? spróbuj 9dc coś tam powinno byc już widać

Gość elka84
cykle mam 26 dni dosyc krotkie owuoacje mam dokladnie 14 dc

Ale mam dzisiaj ciężki dzień Dziewczyny. Od rana boli mnie "dół" nie wiem co konkretnie.. Pęcherz, jajniki czy coś innego.. Niby jak na @ niby inaczej. Boję się że to grypa jelitowa która panuje w mojej miescinie i trzepie do tego stopnia że chcą szkołę zamknąć bo nie ma większości uczniów i nauczycieli. Jestem co prawda zaszczepiona ale kto to wie.. Bez walki się nie poddam :)

Gość asia.pco.1
Ale tu cisza zaległa. beti co u ciebie?

Myszka dzisiaj proszę o modlitwę do św Idziego w intencji koleżanki z forum :) Dziewczyny trzymajcie kciuki, jutro testuję. Tym razem się zaparłam i nie robiłam żadnego testu wcześniej.

Gość elka84
slonce trzymam kciuki i daj znac jutro

Słońce trzymam kciuki za Ciebie:) tak się zastanawiam czy ja mam szanse w tym miesiącu:) wiecie my się już długo staramy o dzidzie i to że się ostatnio udało to była chyba zasługa tego badania hsg a teraz to niewiadomo jak będzie:(

Słońce będę pamiętała:) Fionnka więcej wiary, udało sie raz to i drugi też sie uda:) jak nie w tym cyklu to w następnym:)

Gość ELKA84
słonce i jak wynik?

Słońce trzymam kciuki daj znac jak teścik:) Yvonka co u ciebie? Beti a ty jak?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować