Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Justyna74

Badanie HSG drożność jajowodów

Polecane posty

Gość kejtunia87
Dziewczynki Bardzo dziekuje za zyczonka.... nie wiem ale boli mnie brzuch jak na @ więc nie wiem :-( boje sie ze przyjdzie.. nadal czekamy....

Gość elka84
kejtunia wszystkiego naj.a co do bolu to tak powinno byc ze boli jak na okres a okresu nie ma i to jest ciaza:)

Gość kejtunia87
Dziękuje Elunia, jak poszłam pół godz temu do toalety to mialam na papierze brąz z kropeczkami ( jak ziarenka maku) krwią. Przepraszam, że tak opisuje to wszystko ale rozumiecie prawda :-) jutro zobaczymy jak sie obudzę i nie będzie @ to będę skakać z radości a jeżeli przyjdzie to ..... będę płakać :-(

Czarna, kajetunia- wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Ja urodziny mam za tydzień, dziś 32dc a @ nie widać, więc może i ja się załapię na prezent. Jutro z rana testuję.

Gość elka84
kejtunia,psioszka trzymam kciuki aby wstretna nie przyszla!my dalej z emkiem w czestochowie!jutro jedziemy do kosciola sw idziego

Gość kejtunia87
:-( :-( ;-( :-( przyszła wredna @ ;-( ;-( ;-( ;-( pocieszam sie tym , że może było z niedrożnego jajowodu :-( :-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( :-(

Gość kejtunia87
dobrze , że mam was .... wy najlepiej rozumiecie ...tak teraz jest szansa na prezent świąteczny...

kejtunia przykro mi:(oby grudzien byl Twoj:) psioszka dawaj znac jak test???to twoj drugi cykl po lapro??? ja jeszcze pierwszego cyklu po lapro nie zaczelam masakre mam z ty @, ale mysle ze jeszcze dzis wieczorem najpozniej jutro rano dostane@, bo duphaston skonczylam brac w piatek

marla pisałaś że mam robić usg i pisałaś o tej śluzówce a więc byłam i jest śluzówka gruba wyglądała jak usta klauna takie grube śmieszne powiedział że za tydzień powinno być coś widać jeśli to ciąża a myśli że tak

Czarna a dostałaś jakies leki? co powiedział lekarz na to że beta była ujemna? ściskam kciuki żeby podejrzenia lekarza sie potwierdziły:) Kejtunia przykro mi ze tym razem sie nie udało, ale trzeba próbowac dalej, w końcu sie uda:)

tak dostałam luteine dopochwowo a na bete odpowiedział że to musiała być pomyłka według usg jestem 5tyg i 2 dni

Kajetunia, to idziemy łeb w łeb- @ 10min temu przyszła...:( Nie liczyłam na cud, bo w tym mscu owu była z lewego jajnika, który ma zrosty, więc liczę na przyszły cykl,ale wiadomo,że człowiek zawsze ma nadzieję. To mój 2 cykl po laparo, teraz będzie 3 i ostatni przed IUI. Czarna trzymam kciuki,żeby okazało się to tym, o czym marzysz:)!

Cześć Dziewczynki. Dawno się nie odzywalam bo.. wylądowałam w szpitalu. W nocy z środy na czwartek dostałam bardzo wysokiej temperatury i dreszczy. Miałam kaszel taki że traciłam oddech i wrażenie że ktoś mi usiadł na klatce piersiowej. Pojechaliśmy na pogotowie a tam na oddział z.. zapaleniem płuc. Lezalam 5 dni. Oczywiście zastrzyki, antybiotyki i kroplowki. Podobno było ciężko że mną. W sumie z tej nocy co wylądowałam w szpitalu to mało co pamiętam. Chyba przez gorączkę. Dzisiaj już jest o niebo lepiej. Jeszcze kaszlę ale już nie tak mocno i ciągle jeszcze dostaje zastrzyki. Generalnie u mnie cykl odpadł bo przez dni plodne przeleżałam w szpitalu. Pozdrawiam Was wszystkie razem i każdą z osobna. :) Beti daj znać jak po wizycie u gina.

Gość kejtunia87
Psioszka teraz z Tobą zaczynam starania :-) Fajnie, że tak razem :-) czarna trzymam kciuki :-) Słonce moje życzymy Ci wszystkie zdróweczka :-) Fionka a co u Ciebie?

Słońce zdrówka życzę:) czarna gratuluje:) kejtunia strasznie mi przykro:( a ja w sumie to niewiem bo tak mnie brzuch poblewa na @ wiec jeszcze czekam z testem. ale jakos tak wogole nieczuje sie tak na ciaze ani mnie piersi niebola wiec mysle ze wredna@ raczej przyjdzie:(

Czarna- to super wieści. Ja to pisałam z własnego doświadczenia, bo śluzówkę miałam 15,5 mm w 3 dc, testy sikańce negatywne i dostałam niestety clostilbegyt na owulację, bo lekarz ciąży się nie dopatrzył. A jak jest taka duża śluzówka to teraz wiem że jest coś na rzeczy. Także gratulacje!

Słońca- wracaj szybciutko do zdrowia kochana :* Psioszka - tak mi przykro że wstręciucha przyszła, liczyłam na kolejny cud na forum A ja oficjalnie mogę przesłać wam fluidki ciążowe dziś widziałam serducho !!! jupi jupi, z ciążą wszystko w porządeczku, w końcu mogę trochę wyluzować, dziś mam 7 tyd 2 dzień :)

Słońce dużo zdrówka życzę:) Pełna ciesze sie że sie uspokoiłaś i że z bobaskiem wszystko dobrze:) Czarna napewno na następnej wizycie już będzie pewne że nosisz w sobie maluszka:) Psioszka z pełna moca przesyłam fluidki żeby do ciebie trafiły tym razem:)

Jak duża to dobrze, bo jakbyś miała wąską to nie mogłoby tam być zarodka. A jak duża to super. Ja z mojej 15,5 w 3 dc, mam córkę. Źeby zarodek się zagnieździł potrzeba minimum ok 10 mm. Więc jak zamiast okresu masz dużą śluzówkę, albo pomimo okresu jest duża, to dobry znak.

Słońce kochanie wracaj szybko do zdrówka. Czarna to widać że teraz nawet becie nie ma co do końca wierzyć ;-) trzymam kciuki.. Pełna gratulacje z całego serca. Ciekawe co u justynki słychać. Ja też po wizycie. Stwierdzona ciąża pojedyncza żywa, ale serduszka jeszcze nie było widać, zarodek pulsował wiec gin powiedział że wszystko ok. mam przyjść za dwa tygodnie. Stwierdził mi 6 tydzień i 2 dzień. Dostałam kartę ciąży i mnóstwo badań do zrobienia, chyba majątek na nie wydam, ale przynajmniej teraz wiem że warto :-)

Dziękuję dziewczynki :-* Pełna a czy dobrze pamiętam że to u Ciebie bedzie to wesele na które teraz pójdziesz z lekkim sercem ????

Gość kejtunia87
GRATULAAACJEEE!!!!!!!!

Dziewczynki super wieści! Powiem Wam,że nie pamiętam od dłuższego czasu,żeby tyle ciężarówek było na tym forum. Jak zaczynałam to tylko Amefa od początku była:) Ale się cieszę no i nie ukrywam,że piszę się na grudzień ja- tym bardziej,że 4go mam urodziny,6go mikołaj, 12go imieniny, a później choinka- tyle okazji,że musi się udać:)

Gość dzubrys
Beti, Pełna gratuluję Wam!!! U mnie niestety moje przypuszczenia potwierdziły się, moje tak niskie przyrosty bety świadczyły o ciąży biochemicznej. Dziś powtórzyłam betę i zastanawia mnie fakt czemu ona wciąż rośnie. Mało bo mało, z 1380 na 1597 w ciągu 72h, ale dalej wzrasta. Dziś mam 45dc a na usg nic kompletnie nie było widać. Pozamaciczną gin wykluczył. Dziewczyny czy któraś z Was tak miała? Psioszka jak dobrze pamiętam chyba Ty przeszłaś ciążę biochemiczną?

Gość LiliaRosa
Witam was wszystkie, tym ktorym się udało serdecznie gratuluję i trzymam za was kciuki oraz za starające się wam przesyłam moc wytrwałości razem nam napewno się uda trzeba mocno w to wierzyc. P.S nie oddzywałm się do was ale codziennie was czytam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować