Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam

Czy po odstawieniu Harmonetu łatwo zajść w ciążę?

Polecane posty

Gość pytam

Czy też miała któraś z Was jakieś trudności?? Ja zażywałam prawie 3 lata...

a ja półtorej roku, potem przestałam brać, jeden cykl normalnie a w drugim zaskoczyłam nie wiadomo kiedy, właśnie bede rodzić , moze juz w tym tygodniu, gdzies wyczytałam ze właśnie po odstawieniu tasów masz największe prawdopodobieństw na zajście w ciazę choć niby należałoby odczekac pare miesiecy zeby orgnizm wrócił do normy, mi ginekolog powiedziała ze po miesiacu jest ok, w kazdym razie uwazaj, ja nie byłam przygotowana na taką niespodziankę pozdrawiwm

Gość pytam
dziękuję za odpowiedź ja odstawiłam 2 miesiące temu i chciałabym teraz zajść w ciążę.. czytałam właśnie że różnie to bywa, jedne kobiety po odstawieniu od razu zachodzą w ciążę inne mają problemy z zajściem, jak to jest, czy chociażby Harmonet może róznie oddziaływać??

Gość maileen
a czy wypadaka wam wlosy po odstawienu tabsow???bo sie naczytalam roznych opinii i nie wiem czy w nie wierzyc...

Gość maileen
tzn czy wypadaja ;)

Gość pytam
ja odstawiłam i właściwie tego nie odczułam, nie mam zadnych skutków ubocznych!!!

wróciłam tu jeszcze na chwile- mi nic nie było żadnych skutków ubocznych o jakich czytałam na innych topikach jesli chodzi o harmonet, wypadanie włosów- sama nie wiem , ja szybko zaszłam w ciaze po odstawieniu tabsów i faktycznie włosy mi przez chwile wypadały ale nie wiem właściwie z jakiego konkretnego powodu- moze przez ciążę, i tyle, pozdrawiam

Gość pytam
dziękuję za odpowiedzi:)

Gość NewAge
Ja brałam Harmonet i w ogóle pigułki jakieś 3 - 4 lata. Odtsawiłam i momentalnie zaszłam w ciążę. Już w pierwszym cyklu. Podobno właśnie po odstawieniu tabsów jest największe "ryzyko" zajścia i to jets najbardziej płodny okres. Nie miałam żadnych skutków ubocznych, choć zmieniałam swojego czasu dość często tabletki, by znaleźć te, które mi odpowiadają najbardziej. Jedyne niedogodności, to krótkotrwała suchość w pochwie, ale włosy mi nie wypadały :)