Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KKKKaaaaaaaSSSiiiiAAAA

O WARTO KUPIC W ROSSMANIE??????????????????????????????????????????

Polecane posty

Gość ja proponuje
u mnie w rosmanie nie bylo nic napisane o kosmetykach rival de loop byly wszystkie na promocji ale ani slowa ze znikna profilaktycznie wzielam sobie jeszcze jeden peeling i 3 maseczki :) pozdraiwma

Gość kina
najlepszy jest peeling z pestek brzoskwin za 5zł. rewelacja!tylko jego uzywam, starcza na długo i super działa na cerę

Gość izu z maleństwem w brzuszku
hmm...a moze mi ktos mniej wiecej powiedzieć co godnego uwagi jest w tej chwili w promocji? moze jakieś tusze do rzęs? i moze są podkłady AA (oceanica)? :D nie chce mi sie zasuwać taki kawał pieszo :/ a co do tych peelingów z rival - do jakiej cery one są? i czy są naprawdę skuteczne w złuszczaniu suchego naskórka, czy nie podrażniają i czy nie powodują jakichś zaczerwień itp ? pozdrawiam!

Gość misiaczka 18
ja wczoraj kupilam dobra odzywke do wolsow wiem ze jest ok. bo inaczej nie rozczesalabym po niej moich wolsow raczej dlugich do tego ladnie pachnie i jest w promocji za 1,99zl 300ml kupilam tez lakier z brokatem do ktorego byl dodawany blyszczyk ktory super pachnie i ten zestaw za 2,99zl polecam wam skorzystac z tych promocj warto!!!

Gość dzięki za info
Będę musiała wybrać się do Rossmana na zakupy;)

ja jesli ktos uzywa pianek albo lakierow taft to moge polecic bo jest taka promocja ze i pianki i lakiery sa po 9,99 zl i do tego jesli sie kupi 2 rzeczy to dostaje sie gratis lakier,ja kupilam sobie pianke i lakier i dostalam taki żółty lakier za darmo, wydaje mi sie ze to sie polaca bo normalnie to sama pianka kosztuje kolo 15 zl, a ten lakier ktory sie dostaje to nie jest jakas probka tylko normalny lakier o normalnej pojemnosci, naprawde polecam, a na te lakiery do paznokci z blyszczykiem to u mnie sie wszyscy rzucili bo tylko puste polki w sklepie byly, ale jak poszlam do drugiego to sobie kupilam, chociaz tam tez ich juz malo bylo:)

Iza co do tego peelingu z rival to ja sobie kupilam taki, ktory teraz w promocji kosztuje 4,99 zl, jest on zelowy z dodatkiem trawki cytrynowej i imbiru, ma utwardzone myjace kuleczki z jojoby(tak jest napisane na opakowaniu) nie jest napisane do jakiej jest cery, u mnie nie wywolal zadnych podraznien, chociaz czesto mi sie zdazaja, chociaz w pierwszej chwili sie balam bo te kuleczki ktore peelinguja sa takie dosyc ostre i sie je czuje na skorze, ale podraznien nie mialam i potem moja twarz byla taka gladka i czulam ze jest po prostu czysta

Gość SAFFI
JA DZIŚ MOŻNA POWIEDZIEĆ ŻE ZASZALAŁAM BO KUPIŁAM M.IN. - SZAMPON GLISS KUR 6.99 -ODŻYWKĘ GLISS KUR PŁYNNY JEDWAB ZA 8.99 -FARBE PALETTE Z ALOESEM ZA 8.99 GRATIS DOSTAŁAM LAKIER TAFT 300ML -POMADKE OCHRONNA SUN BEBE ZA 5.99 -NIVEA COOL KULECZKE DLA MĘZUSIA ZA 8.99 ..........I POCZUŁAM SIE O WIELE LEPIEJ ( BO MIAŁAM CHANDRĘ)

Gość kina
chyba sie przejde...bo zle mi w domu..ale mam kawałek drogi :/

Gość misiaczka 18
ja dzisiaj tam kupilam zel do wlosow Za 1.99 i fluid matujacy za 6 ,20 -firmy wibo papa

Gość misiaczka 18
ja dzisiaj tam kupilam zel do wlosow Za 1.99 i fluid matujacy za 6 ,20 -firmy wibo papa

Gość o matko
jak można taki szajs kupować :\

Gość anka 27
szajs bylby wtedy kiedy te produkty nie spelnialby swojej roli a one sa dobre tylko poprostu tansze a drogie nie znaczy lepsze!!!!!!! pewnie ze w srod tanich kosmetykow sa produkty beznadziejne ale to kazda firma ma takie niewypaly a skoro nie obchodza cie tansze produkty to po jaka hcholere tu wlazsz ty glupia istoto ktora tylko umie krytykowac spadaj z tad!

Gość o matko
oooooo jaka inteligentna osoba sie wypowiedziała !!!! Pewnie masz taki sam gust jak styl wypowiedzi, ordynarna idiotko.

Gość monika33
Czy może któraś z was kupiła balsam po 3,50 500ml jest teraz w ofercie do sucher skóry polecacie?

Gość o matko
Niech ci anka27 poleci. Ona na szajsie zna się jak mało kto...

Gość DO MONIKI 33
TAK JA KUPILAM,JEST BARDZO FAJNY-SUPER NAWILZA I POZOSTAWIA LADNY I NIE"MECZACY"ZAPACH NA CIALKU

Gość do o matko
przestan sie we wszystko wtracac jestes takim francuskim pieskiem to twoja sprawa nie krytykuj innych nie umiesz nic nikomu doradzic tylko uszczypliwosci ci w glowie

Gość ja wczoraj sobie kupiłam
w rossmanie żel pod prysznic ISANA o zapachu migdałowym.Ślicznie i słodziutko pachnie migdalkami,skóra pachnie tym zelem jeszcze długo po kąpieli.Goraco polecam ten żelik;)W dodatku kosztuje on niecałe 3 zł więc się bardzo opłaca:-)

Gość o matko
co poradzę jak mnie wkurwiła niejaka "anka27", próchno stare...

Gość przecież 27 lat to nie starość
małolato:-oStarość zaczyna się dużo,dużo,dużo.......później;)

hehehe tu jest fajnie!!! karolcia dziekuję za info o peelingu - chyba sie na niego skusze, skoro u Ciebie nie wywołał alergii to może u mnie tez nie bedzie żadnych niespodzianek :) a co do rivall mam jeszcze jedno pytanie - tam sa takie maseczki w saszetkach, może ktoś używał? co jeszcze polecacie? aaa..a te lakiery z błyszczykiem owocowym w śmiesznie niskiej cenie to godne uwagi czy szkoda tych kilku złotych? pozdrawiam :)

Gość bejbeP
W rossmanie jak juz to kupuje paste do zebow, zel pod prysznic dove, czasem krem dermiki czy AA.... Kosmetykow wibo czy lovely nie uzywam bo dostaje uczulenia.....A jesli chodiz o te z gornej polki to s a drozsze wrossmanie np: byszczyk glam shin esorbet loreala maja za 37zl a wsephorze za 34,a lakier colorama maybelline jest z a 10czy wiecej a w zwyklek drogerii kupilamza 7zl.:|A i nie polecam nikomu lakierow miss sporty do malowania paznokci u rak, sa b.nietrwale i dlugo schna,lepsze sa golden rose z a3,60:)

Gość ja kupuje w rosmanie
tampny,szczoteczki do zebow,wkladki higieniczne,platki kosmetyczne nie odwazylam sie kupic tanszych produktow tej firmy typu balsam czy cos do twarzy po waszych wypowiedziach skusze sie na pewno:)dzieki

Gość bejbeP
A co sadzicie o blyszczyku Rival de loop shiny lips?????:P Dobrej jest jakosci????Odpiszcie!!!!!!!!:)

a jaki to jest błyszczyk? u mnie w rossmanie nie ma takiego chyba (mieszkam w ełku) widziałam tylko z serii rival de loop preparaty itp do pielęgnacji twarzy jedynie, kremy maseczki peelingi itp :/

widze ze mój topic ładnie sie rozkręcił ja sie skusiłam na lakier firmy Wibo i jestem wkurzona że go kupilam,malowac sie nim nie da:( pozdrawiam

hmm wibo.. czyli tandeta? szkoda.. a co jest w promocji od poniedziałku 18.07.2005? bo w moim rossmanie nie ma niestety gazetek :( ciekawe dlaczego?

Gość kina
kupiłam zel kokosowy pod prysznic...mniami...

nowa gazetka jest od 20.07-31.07 jest m.in: Veet pianka do depilacji 200ml (1+1gratis) 25,99 (29,49) AA masło kakaowe/balsam odżywczy 300ml oba po 8,49 (10,59) L\'oreal Nutrisoft 250ml 14,99 (19,99) Dove płyn do kąpieli 500ml 14,99 (19,99) Nivea visage 50ml 12,99 (15,89) Cleanic chusteczki do higieny intytmnej 2,99 (3,99) Rival de Loop korektor lakieru do paznokci 8,99 (15,99) Rossmann zmywacz 125ml 1,99 (3,49) Carefree FlexiForm 30szt 4,99 (5,69)