Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bertta

Prawa ciężarnych a chamstwo ludzi. Polacy gdzie wasza kultura?

Polecane posty

Gość ja bym chętnie zapytała
ciężarnych, gdzie podziała się ich kultura? Dlaczego nie bacząc na nikogo uważają, że im należy się pierwsze miejsce w kolejce, koniecznie miejsce siedzące w autobusie (chociaż dziwnym trafem z siatami jadą, czyli po sklepach latac mogły). Itd.

Gość marei
Proponuję zajście w ciążę tym, którzy się rzucają. Ciąża to może nie choroba, ale stan o wiele gorszy niż wasz, szczególnie blisko rozwiązania... Niektórych to bym wystrzeliła gdzieś, żeby się kultury nauczyli :O

Gość marei
koniecznie miejsce siedzące w autobusie (chociaż dziwnym trafem z siatami jadą, czyli po sklepach latac mogły). Itd. kobieto, błagam, nie graj idiotki :O a kto jej zakupy zrobi? mąż pracuje cały dzień czasami, albo są samotne .. I co? Ma głodować w domu? Zajdź w ciążę to pogadamy.

Gość ja bym chętnie zapytała
Słonko, ja mam troje dzieci :D I przy żadnej ciązy nie wymagałam jakiś ekstra przywilejów. Stałam w kolejkach (przy następnych ciążach z dzieckiem albo i dziećmi :D ). Kiedy źle się czułam, mój mąz był zmuszony po pracy zasuwać do sklepu, na pocztę, do banku. Trudno, chcieliśmy to ponosiliśmy konsekwencje. Dzisiaj mamy troje dzieci i nadal nie żadamy ekstra przywilejów. Nie pobieramy zasiłków, nie bierzemy pieniędzy od mamy itd. To nasz wybór - od początku do końca.

Gość w holandii
nie ratuje sie tez dzieci urodzonych ponizej ktoregos tygodnia ciazy (przepraszam, nie pamietam dokladnie ktorego), ktore jakos udaje sie uratowac w innych krajach (i nie mowcie mi, ze to jakis polski wymysl, bo reportaz o tym widzilam w anglii...). zabija sie tez staruszkow i wlasnie powstala partia, ktore chce zalegalizowac seks z 12-latkami. czy to aby jest na pewno ten kraj, ktory chcemy nasladowac?

Gość netar
Ale juz< znajoma> stwierdziła ze siedzenie tez im szkodzi Pozdro Kindzia

Gość netar
Do ciezarnych Gdyby głupota mogła fruwac to wy byscie latały jak gołębice

Gość KINDZIA NL
do W HOLANDII JEZZZZZZZZZZZUUUUUUUUUUUUUUU ty to jestes debil okrutny!!! hi hih hi Nikogo tak tu nie nazwalam ale ty mnie wrecz blagalas o to zeby cie tak okreslic.Taaaaaaa widze babcie na ulicy pchajaca przed soba rolator,wyciagam z kieszeni bron albo szukam kamienia na ulicy i PAC babcie w glowe!!! bo stara !!!!! A jak bedzie dozwolony sex z 12sto latkami to zlapie sobie kilka sztuk jak beda wracac ze szkoly.A co??przeciez bedzie LEGALNE . Gwoli informacji wiekszosc starszych ludzi dobrowolnie przenosi sie do domu opieki.Mieszkaja sobie staruszkowie w apartamencikach(malzenstwa) obiady sa im przynoszone(chyba ze chca sami gotowac)przyjezdza samochod z pralni zabiera brudne rzeczy po kilku dniach przywozi wyprane i wyprasowane.I nic tych ludzi nie obchodzi !! Przyjdzie pani i posprzata a oni maja czas na cieszenie sie staroscia i wnukami ktore zagladna w niedziele i wezma dziadkow na spacer.

Gość KINDZIA NL
helloo NETAR

Gość w holandii
boze, Kindzia a Ty wiesz co to jest eutanazja? poszukaj sobie danych na temat ile z wykonywanych eutanazji jest co najmniej watpliwych (bo juz widze Twoje pouczenie - legalne przeciez), a potem sobie ewentualnie mozemy podyskutowac na tem temat (na innym topiku oczywiscie :p )

A mnie wkurzało jak ktoś np ustępował mi miejsca, albo przepuszczał w kolejce:o Zawsze odmawiałam. Czułam sie wtedy jak stara baba. Za wyprawką latałam jak byłam we wczesnej ciąży. Później, czyli jakoś juz pod koniec 7 miesiąca (było mi już ciężko), starałam sie juz nie jeździć komunikacją i unikać zatłoczonych miejsc. Ale każda kobieta ciąże przechodzi inaczej i niektóre panie moze naprawdę źle znoszą ten stan. Długo dokuczają im mdłości, zawroty głowy, bóle głowy itd.

Gość KINDZIA NL
W HOLANDII "co ty wiesz o zabijaniu" Czy ty myslisz ze eutanazje wykonuje sie ot tak??? "Bo stara mama mi sie znudzila" "bo nie ma kto odwiedzac babci" wiec sobie ich uspimy.Jezeli chcesz zabrac w czyms glos to najpierw sama doczytaj albo zapytaj kogos kto wie.

Gość netar
Eutanazja za waszych płodów jest wasza wrogośc do całego nieciezarnago swiata oraz wasze wielogodzinne siedzenie na tym forum

Gość netar
dla waszych płodów ----sory za literówke

Gość KINDZIA NL
skoro eutanazja to takie hop siup to ja sobie uspie sasiadke bo mi sie nie podoba

Gość w holandii
przeciez napisalam, zebys poczytala, a potem pogadamy... mysle sobie, ze nazwanie debilem przez Ciebie powinnam uznac za duze wyroznienie :p jednak jestem zdania, ze dyskusja ponizej pewnego poziomu nie ma sensu, wiec spadam.

Gość to niby jak ma ta kultura
ludzi nieciężarnych wygladać? Padam na pysk po godzinach pracy, jadę po dziecko do przedszkola ale z uśmiechem się zrywam bo kobietka w ciązy jedzie autobusem? Nie zdążę zapłacić rachunków bo muszę do przedszkola po dziecko polecieć ale z uśmiechem przepuszczam ciężarną? Razem z dzieckiem na kolację zjemy wczorajszy chleb bo nie zdaże zakupów zrobić ale nadal z usmiechem ciężarną przepuszczam? Kobiety!!! Opanujcie się. Te co mają zagrożoną ciążę po mieście nie latają, te które są zdowe a w ciązy to nie chorba tylko zwykły stan dla kobiety. Czasami ciężej, czasami lżej ale jak się powiedziało "a".....No i chyba jest mąz - niech też się włączy, niech chodzi po zakupy, na pocztę itd.

Gość KINDZIA NL
wiec spadaj.Bo ciebie tez uspie. do TO NIBY JAK MA TA KULTURA widzisz kochana juz jestes przegrana bo narzekasz ze nie mozesz zjesc suchego chleba,a przeciez mozesz bo ciezarnej bardziej sie nalezy niz Tobie.Nie wiedzialas?????????rachunki mozesz zaplacic z odsetkami a dziecko moze przenocowac w przedszkolu.Tez o tym nie wiedzialas???

Gość jak to sie dzieje
kindzia, ze na jednym forum sie zachwycacz jak to wspaniale jest w holandii, gdzie ciezarne nie maja zadnych praw, a na drugim jakos ci sie ta syutacja nieszczegolnie podoba (opieka zdrowotna, rodzenie w domu...)? jak cos o innych to spadowa, jak dotyczy mnie, to czemu nie?

Gość Dzbanek od Aneczka
Kindzia, Netar :-) ciąża to nie choroba, i jak ktoś napisał wyżej na zakupy z siatami owszem ale potem koniecznie wolne miejsce w autobusie dla Niej-proponuję pospacerowac po sklepie, nic nie kupić nie mieć ciężąrów i postać 3 przystanki jak normalnie sie stoi 10 minut np zmywając talerze-to chyba robicie ciężarne? w autobucie nie ma jakichś szczególnych trudnych warunków ekstremalnych? te z zagrozoną ciążą naprawdę po sklepach nie lataja ani po urzędach tylko leżą.

Gość KINDZIA NL
do JAK TO SIE DZIEJE bo mi sie nie podoba.Napisalam tylko jak tu jest

Gość KINDZIA NL
PSZCZOLA I tak juz mam miano chamicy i calej reszty.A jesli ktos wypisuje takie idiotyzmy to az sie prosi zeby mu przygadac.SEX DOZWOLONY Z 12sto LETNIMI DZIECMI??????????????????????????????????????????????Ttylko chory psychicznie wymysli cos takiego

Gość najbardziej mnie smieszy
jak te ciezarne pisza - zajdz w ciaze to zobaczymy. I pisza to do matek :D Cyrk na kółkach :D

PSZCZOLA nikt nic nie probuje zalegalizowac.Czy pomyslalabys zeby legalizowac sex z 12stolatkami??? nawet w Nl to nie przejdzie i nikt nie skladal takiej propozycji.

Gość netarze
idz umyj jaja bo smierdzi

Piorun zabił w piątek w holenderskim mieście Vorden dwóch muzyków z pogrzebowej orkiestry, którzy stali pod drzewem na cmentarzu - poinformowała policja. pech nie mieszkam w Vorden i nie gram w kapeli pogrzebowej :0