Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bertta

Prawa ciężarnych a chamstwo ludzi. Polacy gdzie wasza kultura?

Polecane posty

Gość jaaakaaajaaa
no dam juz spokój babuniom bo je czkawka zabije

Gość jaaakaaajaaa
Mariechen ile można mieć szczery usmiech.....może zawsze .Sa tacy np.papież.Ja taka nie jestem ,wkurza mnie chamstwo i przepychanka kazdego dnia.Ty chyba faktycznie przez te swoje pół zycia w Niemczech zapomniałeś jak to wygłąda.Apropos mam rodzinę w Niemczech i także pracujaca w służbie zdrowia(tej waszej publicznej oraz prywatnej) no i nie ma porownania.

Gość gagadka
no i wlasnie polska mentalnosc i polacy...ja ucieklam z polski bo tam sie kobiety w ciazy traktuje jak swinie...tasmowo sie odbiera porody i nie szanuje ludzi.. CIAZA NI CHOROBA?????? ok moze nie ale czy ktoras w ciazy nie miala zadnych dolegliwosci?? ja dostalam ataku kamicy nerkowej w 6 miesiacu zwijalam sie z bolu a musialam dojechqac empekiem do szpitala bo nie bylo wolnej taksowki...czekalam na empek 20 min az mi noge odjelo i ledwo sie wczolgalam do niego..oczywiscie nikt mi nie pomogl..nie ustapil miejsca a ja stalam i plakalam...patrzyli na mie jak na pojebana.....potem przez reszte ciazy mialam zastrzyki strasznie bolace ktore takrze odbijaly sie na mojej nodze....pucly mi nogi...kazde wchodzenie po schodach powodowaly zadyszke... serce mi walilo jak szalone...az czasem nie dalo sie wytrzymac z bolu...mowicie po co zachodzilas w ciaze???a czy ty jestes wdzieczny matce ze cie urodzila?? chyba wlasnie nie...niech ktos mi powie ze ciaza to tylko dziecko ktore sie nosi to normalnie dostal by w gebe za to...wszystkie zmiany jakie zachodza w kobiecie nie sa mile...samo chodzenie i rozciaganie sie macicy sprawia bol...tylko te co nie byly w ciazy powiedza tu bzdury...teraz jestem za granica i raktuja mnie jak czlowieka wreszcie...tu jesli poczuje przedwczesny skurcz powinnam wezwac karetke....a nie wlec sie gdzies sama.... polska jest straszna.....i polacy tez ..az mi wstyd..

Gość jaaakaaajaaa
No toś sobie topik wybrał;)

Gość jaaakaaajaaa
o rany ....ale był dobrym i szczerym człowiekiem.

Gość figlarna mężatka 24
czasami na chamstwo trzeba chamstwem jak byłam w zawaansowanej ciaży to stal facet i twierdzil ,że jestem bezszczelna bo mu nie ustopie ,więc się go zapytałam , czy mu ciężko to powiedział , że tak więć poradziłam mu ,żby schudnął. inna sytuacja = podeszła do mnie pani i poprosila o ustapioenie miejsca , starsza była , więc wytłumaczyłam ,że ciężarna jestem ale ten młody chłopak co obok mnie siedział nap[ewno chętnie jej ustąpi, chłopakowi się głopio zrobiło i ustąpil tej starszej kobiecie. Zazwyczaj to kobiety nieustępują kobietą w ciąży bo już zap[omniały jak to jest ciężko , gdy nogi bolą , kręgosłup siada . Trzeba wyrażać głosno opinie o chamstwie polakow bo takim narodem właśnie jesteśmy.

Gość zybzaki
bo to bieda powoduje chamstwo i oblude...zabiuja sie za 5 zl...wiec co ich obchodza kobiety w ciazy...aby wypic zapalic poruchac.i okrasc.to caly polak

Gość zybzaki
figlarna wielka racja...bo tu sie czlowiek czlowiekiem nie interesuje na wlasna dupe patrzy tylko polak to cham wszedzie to wiedza i glosno o tym mowia

Gość one umieja zadac
Trzeba wyrażać głosno opinie o chamstwie polakow bo takim narodem właśnie jesteśmy. ciezarne tez polki i tez chamowate

ejjjj MEZCZYZNA pienisz sie jak pies z objawami wscieklizny,a przeciez to twoja kobita stoi w tym nieszczesnym autobusie.Z tego co wiem to wiekszosc panow mezow,to nieudacznicy ktorzy nie umieja pojsc do sklepu i kupic litr mleka.Wiec zajmij sie najpierw swoim podworkiem ,a nie dokazuj i nie udowadniaj jaki z ciebie hero. Wracajac do tematu,poronien i wczesnych porodow.Moge sie wypowiedzic na ten temat z pelna swiadomoscia.Sama poronilam w 16 tygodniu.Bylo mi ciezko,ale zajelam sie praca,znalazlam nowe hobby i zrobilam wszystko zeby nie myslec o tym co mnie spotkalo.Ale rowniez uwazam ze lepiej ze tak sie stalo,niz miala bym wychowywac niepelnosprawne dziekcko psychicznie lub fizycznie.To mordega dla dla mnie i dla dziecka,ktore pewnie by wolalao grac z kolegami w pilke niz w tym momencie przechodzic bolesna rechabilitacje.Chodzenie od lekarza do lekarza,szukanie znachorow,wrozek i cudotworcow byle tylko ulzyc w cierpieniu.To nie ma sensu.Sama wolala bym sie nie urodzic,niz cale zycie spedzic na analizie sufitu,lezac na materacu ktory nie powoduje odlezyn. ZNAJOMA witaj !! ogladalam Twoje fotki :) pieeeeekne!

Gość Znowu TTYY
mariechen- to twoje dziecko musi byc bardzo zatrute bo z twoich wypowiedzi jad az tryska!!! I podobno ty nie w Polsce mieszkasz- napewno???

Gość
Kindzia ❤️❤️❤️ witaj chamico :D

Gość Znowu TTYY
naprawde nieszczesliwa z ciebie kobieta- moze dlatego tala zawistna? nic nie masz do roboty tylko przed kompem siedzisz i jadem kasasz... skoro wszystkie ciezarne sa takie to ty znasz to tylko z wlasnego doswiadczenia- siebie opisujesz? oj wstretna w ciazy bylas-wstretna...

Gość Znowu TTYY
i mam nadzieje ze ze swoja praca tez zmyslasz bo jesli jestes naprawde pigula to szczerze wspolczuje pacjetom takiej hexy!!! ktora nie potrafi byc empatyczna...

do GAGATKA \"no i wlasnie polska mentalnosc i polacy...ja ucieklam z polski bo tam sie kobiety w ciazy traktuje jak swinie...tasmowo sie odbiera porody i nie szanuje ludzi.. \" Zapraszam Cie do Holandii,ojjjj zatesknisz wtedy za polska sluzba zdrowia,bo w rzadnym innym kraju nie dmuchaja na ciezarne tak jak w Polsce. W Holandii kobiety,i te ciezarne tez nie znaja ginekologa,nikt tu nie robi badan przed zajsciem i w czasie ciazy.Wizyty poloznicze sa od 12 tygodnia u pielegniarki ktora zwarzy i zmierzy cisnienie.Potem urodzisz sobie w domu,a jak twoja polozna podczas boli partych utknie w korku to ci powie przez telefon,\"zacisnij nogi\" i czekaj na mnie Wszedzie dobrze gdzie nas nie ma

Gość Znowu TTYY
a co to za roznica- i tak sie nie znamy... I wyjasnij sobie termin-empatia. Milusi synek ha ha -jak mamusia ,ktora obraza innych-anonimowo. jak on moze byc milusi majac taka matke? I ciekawe czy on istnieje naprawde. Pewnie z ciebie stara zgrzabiala panna, ktora ani meza ani dzieci nigdy nie miala bo ktos kto ma rodzine ma tez uczucia.

Gość
W Polsce cięzarne popadaja w hipochondrie na widok 2 kresek na tescie A nadgorliwe panstwo sie nimi troskliwie opiekuje czy trzeba czy tez nie

Gość
jest ok Kinia wszystko w klasie !!! a co u Ciebie ? Kiedy bedziesz miec \"prawa\"? a moze juz masz?

ty ZNOWU TY widze ze masz duze problemy emocjonalne.Po twoich wypowiedziach mam podstawe sadzic ze wlasnie ty jestes stara zmierdzila panna,ktora szuka zainteresowania u innych.Tyle ze w ten sposob raczej sie nie uda.Masz ochote z nami porozmawiac,to prosze na temat

Gość Znowu TTYY
Badz pewna, ze nie bede odpisywala bo normalnie nie mam na to czasu- w odroznieniu od Ciebie pracuje i nie mam czasu siedziec w internecie 24 godz. na dobe 7 dni w tygodniu... Ale nie pojmuje jak osoba pracujaca z ludzmi moze byc tak nieczula-nie pojmuje! Moze cierpisz na wypalenie zawodowe??? To by wiele tlumaczylo.

Gość Znowu TTYY
kindzia- ja nie polemizuje z toba...

Gość Znowu TTYY
tylko z mariechen- no chybaze zostalas jej adwokatem...

Gość
na MRI sprawdzic co z moim lbem nie tak ???????????????????? nie kumam!

Gość Znowu TTYY
to mi milo ale juz tu za duzo nie pomozesz, wiecej nic nie mam do dodania na tema tej pani bo szkoda slow

MRI to rezonans magnetyczny.Beda sprawdzac gdzie cieknie mi prolaktyma z czaszki.Uciekam NETAR. moze Skype jutro ?