Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwykła dziewczyna

wymieniamy najdroższe rzeczy jakie kupiłyśmy!!!!!!

Polecane posty

Gość Taka sobie Kobieta.
jak dla mnie to przesada wydawać tyle kasy na głupoty. nawet jakbym miała to raczej wolałabym odłożyć i wyjechac gdzies pojeżdzić troche po świecie , cos zobaczyć .Ewentualnie kupiłabym dom, taki z ogrodem....a wkurzaja mnie te wszystkie paniusie co to w bloku mieszkaja w 2 pokojach a nosza pierscionki z brylantem lub okulary za 500zł.Żenua...

Gość Arruska
A ja nie kupuje drogich rzeczy, i wcale nie czuje sie z tego powodu gorsza.Ani nieszczęsliwa. Dzis was stac ..jutro moze nie...Mnie tam wszystko jedno.bo umiem życ bez drogich zabawek.

Gość tattttttttttttttttttttttttiii
ok laski, w maju kupilam dom, jest wprawdzie na kredyt mieszkaniowy, gotowka wplacilismy 188800, do splaty zostalo jeszcze 850000, 4-5 razy w roku jezdzimy na wakacje, nie mamy dzieci, jestesmy jeszcze mlodzi:-) najwazniejsze jest jednak zdrowie pozdrawiam wszystkich

Gość kto jeszcze

Gość ...ona...
tatiiiiiiiii......... jeśli można wiedzieć co Ty robisz, że dostałas kredyt na 850 tysi? trzeba mieć chyba spore zarobki mój rekord to mieszkanie za 300 tys i samochód za 80 tys

Gość olkaaaa
rower za 27 tys. dla meza na urodziny

Gość Koza9
Ja baterie do umywalki za 550zł ,ale nie żałuję i buty za 329,00zł są super ,ale z perspektywy czasu uważam,że nie warto wydawać tyle kasy są super gatunkowo ,ale i tak już minął rok i mi się znudziły .Dodam jeszcze,że miałam wyrzuty sumienia przez 2tygodnie.

Gość kitaaaa
tak czytalam poczatek wypowiedzi i nie wytrzymalam ta zielony groszek to jakas dziwna jest ???? pewnie gowno ma i gada od rzeczy. mowi maz menager w hipermarkecie = kasjer o ubarwionej nazwie ona koordynator sieci = akwizytor gsm i samochod dostala dom to pewnie spadek po babci tej wartosci oj niektorzy to niezli fantasci

Gość zielony gorszku
wiem, ze pracujecie ale ja takiej przyszlosci nie bede raczej miala... nie jestem przedsiebiorcza i sama zadnej firmy nie zaloze chyba... Karolina 18

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmm
Nigdy nie wiesz na kogo trafisz -> prawda ? kita ! Oceniasz ludzi wg swojego zycia i zarobków ?? Cz zwykła zazdrość cię zjadła ??

Gość piksi
dom wartosci ok 500tys , auto wartosci 20tys drugie 15tys ale sa ;) wlasna frma do tego studia i dodatkowa praca :) a w dodatku mam manie kupowania bielizny naprawde jak zobacze jakies cudo na wystawie musze ja miec :) I kochany mezczyzna jest strazakiem ale kocham go bardzo :)

Gość medalistka
Ja uwielbiam buty i torebki ponad wszystko na swiecie , mam niezliczona ilosc i prawde mowiac zaczyna mi brakowac miejsca na ich ulokowanie. Ostatni szalony zakup boskie sandalki Manolo Blahnika za 345 funtow (mieszkam w Anglii ) ok.2070 zl.nie byly tanie , ale wiecej zarabiam tygodniowo wiec moglam sobie zaszalec.A co do ------LOL ------ i jej torebki z Wloch za 300 zl po znajomosci to bzdura ostatnio bylam na weekendzie we Wloszech i kupilam sobie torebke " Gucci" za 15 Euro na targu.Wyglada jak prawdziwa jedyna roznica to taka ze nie ma metki w srodku to moge poszpanowac nikt mi do srodka nie zaglada buahahaha.W firmowych sklepach to kosmos w sklepie Diora widzialam malenki breloczek do kluczy za 80 Euro i spinke do wlosow Dior za 20 Euro.Z ciuchami nie szaleje , ale torebki czy nowych bucikow sobie nie umiem odmowic.Pozdrawiam wszystkie zakupomaniaczki ,idem sem zrobic herbatke.

Gość --------LOL--------------
medalistka - to nie moja torebka tylko kogos o pseudonimie "Dzika_P" chyba cos Ci sie pomylilo. Ja tylko probowalam wyjasnic tej osobie,ze jej torebka nie jest oryginalna. Osobiscie jestem przeciwniczka wszystkiego co FAKE !!! I nie zgodze sie z Toba, ze torebka z targu wyglada jak prawdziwa.....ktos kto kocha sie w torebkach Gucciego zauwazy roznice na pierwszy rzut oka. A szpanowanie podrobka....hmm delikatnie mowiac jest w zlym guscie...

Gość zapalniczka z płomykiem
drukarkę laserową Toshiba estudio 120 za 5450 zł. taka jest mi potrzebna do pracy :P super topik a texty z burakiem i o dresach są rewelacyjne :D

hello BURACZANA RODZINKO, coż to za słowa krytyki pod naszym adresem holahola zero tolerancji ;)! zielona-> wracaj buraku, kropka nad głupim i -> hellloo :classic_cool: !!!! i\'m tutaj!!! :D karolina-> pisz pisz na co masz tylko ochote, na pewno dasz sobie radę, mi też nikt nie podał na tacy kasy, trrza se radzić, być dobrej myśli i troche kreatywnym i elastycznym ;) dasz radę ;), a jak nie to musisz zbałamucić jakiegoś milionera i po kłopocie :D!!! no to co wieśniaki słychać??? :D! dresy mężom wyprane? hę??? :classic_cool:

Gość zwykłak do zielonej
ej jak na buraka przyslało to trza nosić róż bo to fajny kolor, a jak mąż ma dres to nie ma co, róż musi być kurna w dupe jeża zapomiałam se dodać, ze mam nowym fryz, blond hehe! teraz to jestem blachara i w ogóle jak nic :classic_cool: te zielona nie przezywaj się bo powiem mamie :D! zwykła dziewczyna o kurwa -> ee noo, oglądałaś NIGDY W ZYCIU>???? a wiesz, ze rude dziecko też może być całkiem w porządku??? nio :classic_cool:

Gość Felek
a co mi tam chwale sie i ja wyposażenie ogrodu czyli altana, stół ,krzesła ,hamak do tego wielgachny parasol i poduszki i grill murowany - 7,500 na wczasy jade do Meksyku :::::)

Gość zielona do blondi
no gratuluje wyboru koloru :D teraz wszystkie dresy w cobrioletach sa twoje :D:D Felek -> dziekujemy! zaproszenie na grila przyjete podaj datę i godzine opijemy sprzęcior w ogródku , ogtrodzie rzecz jasna :) o kurwa -> ja tez mam różoew gacie nie łam się tylko noś :) spadam na chwilke bo ja w pracy jestem i musze pościemniać

Gość te zielona to ja byłam pierwsz
a felek zaprosił mnie bo to ja mam ten topik, to ja jestem blondi a Ty masz męża i dzieci a ja jak swojemu rogi przyprawie to świat się nie zawali, Felek -->> umiem robić striptiz ❤️ te zielona eee tam cabrilolet ja chce lambordźini diablo czy jak to się mazia hehe

Gość Homer
Właśnie jade sobie kupić jacht , ma kosztować 90,000 zł. :P

Gość gobra homer to Ty bierz
zieloniaka a mnie wezmie felek :D

Gość ups...................
Homer a ty samotny czy zajety - pytam bo ja też lubie jeziora i jachty :) i ja tez umiem robić striptis 🌼

Gość pustaki
jesteście i nieuki glupie

Gość ulaaaaallala
ja sobie odzalowalam i kupilam bluzke za 100- przewaznie moje zakupy nie pzrekraczaj takiej sumy- ubieram sie tylko na pzrecenach:( moze i mnie kiedys bedzie na cos stac??

Gość Paula 900
operacja plastyczna (korekcja uszu) 2.700.