Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łodzianka

ginekolog- Łódź

Polecane posty

Również chodzę na usg do dr. Kunerta. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Nawet mojemu mężowi przypadł do gustu:) W najbliższym czasie też się do niego wybieram, bo to już 37 tc:)

Gość Bede wdzieczna za pomoc
Mam prosbe. Polecicie mi jakiegos dobrego lekarza w Lodzi, ktory przeprowadzi konkretna kontrole, a nie tylko zgarnie kase i po 5 minutach wskaze mi droge do drzwi?? Chce sie poprostu przebadac i zrobic USG piersi. Jesli tak to bardzo prosze o jakies namiary.

zapisalam sie do doktora J. Kalinka na Lutomierskiej, nic o nim nie wiem. Moze ktoras z Was juz u niego byla??

Ja polecam doktor Balcerak z Salve zawsze bardzo pilnuje żeby były zrobione wszystkie badania.

ja uczęszczam do dr Grażyny Dec na Wigury 13. wizyta prywatna kosztuje 80 zł plus usg ok 40 zł (ale różnie sobie liczy). lekarka fantastyczna. dużo czasu poświęca swoim pacjentom, co oznacza, że niekiedy trzeba się naczekać, mimo, iż było się umówionym na konkretną godzinę. zawsze dokładnie bada, wyjaśnia jeśli są wątpliwości. choć ostatnio przez nią, spóźniłam się z genetycznym badaniem płodu, choć sama nie mogła mnie przyjąć. powstała wówczas niemiła utarczka słowna. nie wiem jak wy, ale każe sobie przychodzić co 3 tygodnie, na badanie i robi usg. nie obchodzi mnie czy to nie za często, choć w mojej ocenie, jest, ale czy to usg przez brzuch jest niezdrowe dla płodu. a jakie wy macie na ten temat zdanie? aha, no i przyjmuje w madurowiczu. "niestety" będę musiała zmienić lekarza, gdyż do madurowicza na porodówkę się nie wybiorę! czekam na jakieś informacje od Was :)

swoją drogą myślałam o porodzie w rydygierze albo w tuszyn lesie. jeśli chodzi o rydygiera - potrzebuję namiary na lekarzy ginekologów, którzy pracują w tym szpitalu, oraz jeśli będzie taka możliwość na to samo, tylko że w tuszyn lesie:)

Nie wiem czy Rydygier taki dobry.Ja rodziłam w Matce Polce i jestem bardzo zadowolona za nic nie musiałam płacić ,miałam poród rodzinny ze znieczuleniem zewnątrz oponowym nie było żadnego problemu.Położne i pielęgniarki bardo miłe i pomocne.Jedyny minus to bardzo kiepskie jedzenie :)

Gość dziobakk
Mam nadzieję, że któraś z Was szybko mi odpisze... W poniedziałek chcę iść do ginekologa jednak jako, że jestem studentką wybierałam się do Palmy. I właśnie się nad tym zastanawiam po przeczytaniu kilku stron tematu. Jest tam jakiś dobry ginekolog? Martwię się, że mam poważny problem (w ciąży raczej nie jestem) i chciałabym żeby ktoś poważnie do tego podszedł. Jeśli tam nie ma to czy jest jakiś dobry lekarz, do którego mogę się udać gdzieś indziej jednak tak żebym nie musiała płacić?

W Salve masz ginekologów na fundusz są tam dobrzy lekarze.:)

Gość anhelita
a jakiego lekarza z Salve możesz polecić?

Gość anhelita
Dzięki.

Gość mada 218
Ja wiem ze nie wszystkie kobiety stac na prywatne wizyty w ciazy!dlatego polecam dwoch położnikow przyjmujacych na kase chorych którzy są swietnymi specjalistami i solidnie prowadzą ciąze:dr Nowakowski(przychodnia WAM Szpital przy placu Hallera) i dr.Kuzmecka -Matuszewska (przychodnia przy Szpitalu Madurowicza) Gorąco polecam!!!

Gość abota
Drogie koleżanki - ja wiem, że na tym forum głównie poleca się lekarzy, ale ja piszę tu by Was ostrzec przed jednym z najgorszych lekarzy jakich miałam nieszczęście spotkać... Ten pan przyjmuje w Przychodni na ulicy Gorkiego 21a i jest obecnie jedynym lekarzem, który tam przyjmuje.... chodziłam do niego regularnie od 5 lat, od kiedy przychodnie zmieniła dotychczasowa lekarka - dr. Gawlik. Pan dr. nie dosyć, ze od 2 lat bezskutecznie przepisywał mi rozmaite czopki, pigułki i kuracje na grzybice - której do końca nadal się nie pozbyłam, to "spławiał" mnie po 5 minutowym badaniu, nie zadając pytań ani nie wyjaśniając na czym kuracje mają polegać - na wszelkie pytania reagował prychnięciami i wzrokiem jakbym była nienormalna zadając jakiekolwiek pytania lekarzowi... Mam 25 lat, nieustające grzybice, torbiele na szyjce i taki stan psychiczny, że dziś po kolejnej batalii o pigułki antykoncepcyjne, poprosiłam lekarza o moją kartę i szukam nowego ginekologa... chciałabym w końcu wyleczyć się i za kilka miesięcy spokojnie "popracować" nad maluszkiem, pod opieką doświadczonego lekarza... czy macie jakieś propozycje - jeśli chodzi o lekarza na Widzewie?

Gość sodie
Abota Na widzewie nie bardzo ale na Piotrkowskiej 121 dr Gruszczyńska-Walczak jest podobno bardzo dobra sama się do niej jutro wybieram

Gość Sodie
Apropo salve macie jakieś info o szpitalu na Szparagowej? Jaka opieka itp?

Gość Sodie
Apropo salve macie jakieś info o szpitalu na Szparagowej? Jaka opieka itp?

Gość Dag101
Hej Szukam dobrego ginekologa. Wcześniej chodziłam do dr Kidawskiej, jest super, ale przyjmuje tylko prywatnie, Szukam lekarza najlepiej na ubezpieczenie bo ostatnio krucho u mnie z kasą. Czy ą jeszcze dobrzy lekarze, którzy przyjmują państwowo? Może w Zgierzu? Poradźcie mi coś:)

Gość sodie
Szczerze mówiąc ja nie chodze na NFZ ale jeśli zdecydujesz się jednak na wizytę prywatną to ja po tym jak nie dostałam się do dr Walczak umówiłam się na wizyte do dr Katarzyna Kowalczyk-Amico byłam baardzo zaskoczona bo pierwszy raz spotkałam sie z taką życzliwością i sama nie wiem czym. Poprostu do tej pory spotykałam się z samymi lekarzami gburami. Pani doktor natomist poświęca Maximum czasu pacjentce., potrafi doradzić i w ogóle. Myślę że szybko nie zmienię lekarza. Polecam wszystkim

Gość dag101
Dzięki za radę. Napisz gdzie przyjmuje ta pani doktor i za ile. Może jednak pójdę prywatnie ehh i po co my płacimy to cholerne ubezpieczenie zdrowotne, wolałabym wziąć te pieniądze i iść prywatnie do lekarza!

dr Walczak przyjmuje w Salve również na fundusz :)

Gość sodie
Tu masz wszystkie info http://www.katarzynakowalczyk-amico.ginweb.pl/ i numer telefonu bo generalnie tak sie najlepiej umówić i napewno pani dr udzieli ci info co do ceny i wogóle jeśli chodzi o dr Walczak to słyszałam ze na NFZ ciężko się do niej dostać ale nie wiem na 100% bo nie próbowałam

Do Walczak w Salve wystarczy się umówić 2 tygodnie wcześniej i nie ma problemu.

Gość sodie
Cholerny NFZ :] dlatego chodze prywatnie tylko tym którzy nie pracują albo jeszcze się uczą napewno jest ciężej:/

Gość robertowa1
Poszukuję pilnie kontaktu ( najlepiej adres i telefon gabinetu prywatnego) do dr B. Jaczewskiego. Może ktoś posiada taką wiedzę?Proszę o pomoc.Bardzo mi zależy.

Gość malinaaaaa
właśnie wróciłam do kraju. Jestem w 23 tygodniu ciąży i chce urodzic w Polsce w łodzi. Myślałam o CZMP, chciałabym zaczac uczeszczac do ginekologa, ale pojęcia nie mam do kogo. Myślę, ze najlepiej do kogos kto pracuje w CZMP, Bardzo prosze o rade i kontakt do jakiegosdobrego lekarza, z góry dziekuje

Nie musisz koniecznie chodzić do lekarza który pracuje w CZMP. Ja miałam lekarza nie związanego z tym szpitalem a opieka była na prawdę super i bez łapówek. Ale mogę ci polecić dr. Piotr Hincz pracuje w CZMP i przyjmuje w NZOZ Prima-Med ul. Matejki 7 , tel. (42) 678-09-90 .