Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łodzianka

ginekolog- Łódź

Polecane posty

Gość a czy mogłybyście napisać coś
jak się umawiałam z nim telefonicznie na wizytę to też mi się wydawało że jest super cierpliwym człowiekiem bo wszystko mi wytłumaczył co i jak i odpowiedział na każde pytanie. Mój lekarz prowadzący polecił mi go jako najlepszego specjalistę od usg jakiego zna więc zobaczymy jak będzie wkrótce :D

Gość a czy mogłybyście napisać coś
dodam, że to usg połówkowe więc mam nadzieję że dowiem się od pana doktora czy mój maluszek jest chłopcem czy dziewczynką :D

Gość mała321
a może ktoś spotkał się jednak z pomyłką dr Dudarewicza co do płci dziecka. Prosze napiszcie jeśli tak

Gość sowa74
Do: czy .... A kto jest lekarzem prowadzącym? Jesteś zadowolaona z prowadzącego?

Gość agaama
proszę o info na temat Dr.Brudzkiej i Dr. Wilczyńskiej - czy przyjmują w CZMP - a może ktoś wie gdzie przyjmują prywatnie ?

Gość aga_23
czy mogłby mi ktos polecic dobrego lekarze który potrafi wyleczyć z upławów. Mam problem bo mam nietypową wydzieline z pochwy mianowicie leci mi woda bez zapachu i konsystencji.........problem trwa od 4 miesiecy byłam juz u 3 lekarzy i leki za bardzo mi nie pomagaja bardzo was prosze o jakies namiary na dobrego lekarza....naprawde nie niem co mam robic :-(

Gość dominikaak
ile kosztyje usg u Dudarewicza?

Gość kaallinka
Może wiecie, gdzie można w Łodzi zrobić monitoring cyklu?

Gość aga_23
czy mogłby mi ktos polecic dobrego lekarze który potrafi wyleczyć z upławów. Mam problem bo mam nietypową wydzieline z pochwy mianowicie leci mi woda bez zapachu i konsystencji.........problem trwa od 4 miesiecy byłam juz u 3 lekarzy i leki za bardzo mi nie pomagaja bardzo was prosze o jakies namiary na dobrego lekarza....naprawde nie niem co mam robic

Gość monika1984lodz
Dziewczyny chce was wszystkie ostrzec przed dr. Piotrem Krajewski z CZMP , przyjmuje on rowniej na retkini na wyszynskiego 99. Jest to lekarz niekompetentny, ktory nie potrafi podejsc do pacjentki i nie potrafi jej zbadac. Jestem w 6 tygodniu ciazy poszlam do tego lekarza na wizyte, przeprowadzil badanie ginekologiczne powiedzial ze w szystko jest w porzadku.podziekowalam za wizyte i szczesliwa ze wszystko jest ok poszlam do domu.bylo to w srode 15 lipca. W sobote wieczorem dostalam plamien, zaniepokojona poprosilam meza zeby mnie jak najszybciej zawiozl do szpitala tam zbadano mnie i stwierdzono ze mam nadrzerke, grzybice i przodo zgiecie macicy.Stwierdzono rowniez poronienie zagrozone i spedzilam w szpitalu 4 dni na obserwacji.Wkoncu poczulam ze sie mna zajmuja, badaja i staraja sie mi pomoc i wszystko wytlumaczyc. Przypominam ze 15 lipca bylam badana czyli zaledwie 3 dni wczesniej i dr Krajewski nic nie zauwazyl, a takie dolegliwosci nie biora sie z dnia na dzien. Pomine rowniez fakt ze nie dostalam od pana Piotra Krajewskiego zadnego skierowania na badania (zadne) zadnych zalecen ani ksiazeczki ciazy, tlumaczyl sie tym ze nie chce zapeszyc. Co to za lekarz!!!!!!!! naprawde Ostrzegam przed tym Panem

Gość wirtualn
Dobrym endokrynologiem i ginekologiem jest dr Zbigniew K. Krawczyk który pracuje w szpitalach obu swych specjalizacji i prywatnie w Multimedzie na kopernika 67/69 Kieruje na badania , interpretuje je, pamięć ma niesamowitą jeśli chodzi o nazwiska pacjentów I w obyciu miły , odp. na każde pytania Polecam, choć tłumy pacjentów są do niego

Gość marlena Z.
ginekolog Artur Szpakowski

Gość kaallinka
Może wiecie, gdzie można w Łodzi zrobić monitoring cyklu?

Gość sowa74
kallinka, na pewno w Diasonie na ul. Radwańskiej 1. Mają bardzo dobry sprzęt. Jest kilku ultrasonografistów - ja polecam Kozarzewskiego

czy dr Dudarewicz przyjmuje tez bez zapisow czy orientujecie sie czy jest jakis lekarz w lodzi ktory przyjmie mnie od reki

Witam dziewczyny. Od dłuższego czasu staramy się z mężem o dziecko, ale nic z tego nie wychodzi...Chciałabym udać się do dobrego specjalisty. Znajome polecają mi dr Krzysztofa Szrama. Czy wiecie gdzie on przyjmuje. Proszę także o opinie na jego temat.

Gość Winry
Witam jakis czas temu przenioslam sie do lodzi chyba na stale w zwiazku z tym szukam lekarza (potrzebuje zrobic badania profilaktyczne)

Gość becia77777
A ja szukam lekarza ginekologa do pogadania. Jestem młoda i mam mnóstwo pytań. Który lekarz mnie wysłucha, odpowie a nie wyśmieje? Najlepiej jeszcze jakby przyjmował publicznie bo nie pracuję i nie mam kasy.

Gość malaaaaaaa
becia777 więc idź na swój rejon. Tam na pewno przyjmie Cię jakiś miły staruszek, który odpowie na wszystkie Twoje pytania :))) chyba, że będzie to jakaś baba... to najlepiej uciekaj gdzie pieprz rośnie - od sfrustrowanej kobiety ginekolog na rejonie :)

Gość becia77777
Tak zrobiłam. To był faktycznie staruszek. Z początku myślałam że nawet nie dojrzy mojej małej ale nie było tak źle. Na wszystkie pytania odpowiedział i w sumie byłam zadowolona.

Gość szantażowana
jest taki lekarz a. Baradyn , który nie zachowuje tajemnicy lekarskiej i chętnie dzieli się wiadomościami o swoich pacjentkach zeswoją byłą żoną . Ta z kolei wykorzystuje te informacje dla szantażowania tych kobiet . Więc radzę uważajcie koleżanki przed kim się "obnarzacie " .

Kobitki kochane, czy któreś z was może coś powiedzieć o pani dr Tamarze Michalskiej (szpital ul. Szterlinga 1/3) ? Czy którejś z was prowadziła ciążę? Jakie macie o niej opinie i czy na Szterlinga 1/3 można rodzić? Pozdrowionka

Gość justine367
Witam, Dr Artur Szpakpwski to najlepszy specjalista oraz cz$owik jakiego w zyciu spotkalam, mam do niego mstu procentowe zaufanie, leczylam sie 4 lata zanim trafilam do niego, a uwierzcire mi ze mam problem, mam podwojna macice, brak jajeczkowania itd... Zuzia ma juz 4 latka ciaza nie byla sielanka ale dziecko jest zdrowe a ja przeszczesliwa, teraz jestem w drugiej ciazy ktora prowadzi A Szpakowski jestem w 7 miesiacu, lekarz jest konkretny nigdy sie na nim nie zawiodlam dzwonie o karzdej porze, z tysiacami pytan i nigdy nie poczulam ze on nie ma ochoty ze mna rozmawiac! Na odziale w czmp bywalam setki razy i nigdy nikomu za to nie placilam, wizyty prywatne owswzem . Ale praktycznie przez 4 miesiace trafialam do szpitala w ten czas kiedy wypadala wizyta prywatna, a mimo to opieke mialam wspaniala, Dziewczyny polecam tego lekarza!!

Gość marmic79
Proszę powiedzcie mi, jeśli wiecie, w jakim szpitalu pracuje teraz dr Bożenna Łukaszczyk-Wojciechowska?

Gość justine367
Witam, polecam dr Szpakowskiego Artura, jestem z czestochowy i prowadzi mi juz druga ciaze, gdzie nikt inny nie dawal mi szans na zajscie ani na donoszenie... Wizyta trwa tyle ile tylko jest tematow do obgadania;) Moge dzwonic o kazdej porze dnia i zawsze moge liczyc na pomoc! Polecam tego lekarza pomogl juz parunastu moim znajomym, ludzuie dziekuja mi za kontakt z nim, Nie wykonuje on badania usg, ale uwazam ze prawdziwy ginekolog nie moze zajmowac sie wszystkim!., _Na usg chodze do najlepszego ultrasonografisty dr Andrzteja Kunerta, profesjonalista w stu procentach! Oby dwoje pracuja w CZMP. oto ich numery telef,dr Andrzej Kunert 603579161, dr Artur Szpakowski 601075636.

Gość madziunia_92
witam, w lutym skonczę 18 lat, ale już teraz chciałabym się wybrać do ginekologa po tabletki, gdyż obawiam się współżycia w prezerwatywie;/ tak czy inaczej mogłybyście mi kogoś polecić (moze byc prywatnie) , kto nie robil by mi problemow z przepisaniem tabletek ? :)) pozdrawiam

Gość byc moze doktor.....
Kunert jest najlepszym specjalista - ale niestety do zbyt milych nie nalezy . bylam u niego na usg ( w 27 tc ) , chcialam zeby mi powiedzial czy dziecko ma wszystkie paluszki a on powiedzial ze nie ma czasu na liczenie paluszkow . paranoja - dodam ze bylam prywatnie !

Gość justine367
Dr Andrzej Kunert to faktycznie najlepszy ultrasonografista, ale co do opini iz nie jest zbyt mily nie moge sie zgodzic! to najwieksza glupota jaka slyszalam... Ja jezdze do niego z czestochowy i nie ploace jednej zlotowki, nawet jak probowalam mu dac cos do lapki jak to sie mowi to odmowil definitywnie! A jezeli chodzi o liczenie paluszkow itd to naprawde jest niesamowicie dokladny! wiem o swojej drugiej coreczce wszystko, o rozwoju kazdej jej czesci ciala . Ostatnio nawet podal mi dlugosc wlosowó:))) polecam naprawde wart zaufania

Również chodzę na usg do dr. Kunerta. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Nawet mojemu mężowi przypadł do gustu:) W najbliższym czasie też się do niego wybieram, bo to już 37 tc:)