Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łodzianka

ginekolog- Łódź

Polecane posty

mam problem wpadłam i chciałabym was prosic o pomoc domyślacie się jaką zaczą mi się 5 tydzień jeżeli możecie pomóc podaje mail i proszę o konkretne wiadomości za co bardzo dziękuję :( chcę jak naj szybciej rozwiązać ten problem a nie mam żadnych dojść ginekologicznych. walecki4@o2.pl zrozpaczona.

Gość zupa była na badaniu
Słyszałam ,że Baradyn zajmuje sie taka pomocą,ale niestety nie wiem gdzie przyjmuje.

Gość TERESSA
CZEŚĆ MAMUSIE MAM PROŚBE CZY MOZE KTORAŚ Z WAS UDZIELI WSKAZÓWEK CO JEST POTRZEBNE DLA DZIDZIUSIA DO SZPITALA CHODZI OCZYWIŚCIE ICZMP GDYŻ NIE JESTEM Z ŁODZI A CO SZPITAL INNA LISTA Z WYPRAWKA DLA DZIDZIUSIA I MAMY.POZDRAWIAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość marysia marysia
Chciałabym poznać opinie na temat dr Jaworskiej-Pietraszek. Przyj,uje prywatnie na tatrzańskiej, chyba pracuje w CZMP. Znacie ją?

Gość lililia
gawit_79 dziekuje, a może polecacie jeszcze jakaś panią doktor trochę bardziej w śródmieściu?

Gość dragusiowa
Witam :) mam ten sam problem co większość dziewczyn , wybór odp gina. przetestowałam masę lekarzy- zwłaszcza ze staramy sie o dzidziusia. z innych wypowiedzi na forum wynikało ze dr Sobkiewicz- najlepszy- po wizycie u niego wyszłam z płaczem normalnie, b niemiły, wizyta trwała 3 min, miałam wrażenie, ze robi mi laskę ze mnie przyiął, zlecił mi same najdroższe badania, oczywiście w salve, na moje pyt o bad drożność jajowodów wrzasnął na mnie ze w moim wypadku tylko laparoskopia..( nie polecam) jeśli chodzi o NZOZ- Bazarowa dr Wnuk albo dr Szpunar- dobrzy rzeczowi lekarze, niestety nie zajmują się niepłodnością teraz wybieram sie do dr gruszczynskiej zobaczymy:) a dr Slata...dla mnie to mało kompetentny lekarz..

Gość ottelka
z czystym sumieniem mogę polecić dr.J.Opinca. przyjmuje na zachodniej 89. jest świetnym fachowcem i zawsze ma czas na wysłuchanie moich pytań ( a trochę ich mam jestem w 13 tyg ciąży)

Gość ehvel
Mogę z czystym sumieniem polecić Dr. Stefanowicz (Salve, Al.Struga 3) Jest przemiła i delikatna. Jedyny problem: bardzo długo czeka się na wizytę.

Gość marcena
do MAFA POLECAM DR JABŁOŃSKĄ-KRASOMSKĄ !!!! Przyjmuje na NFZ w Matce Polce i prywatnie na ul. Płockiej.Pracuje również na oddziale perinatologii w CZMP. Prowadziła całą moją upragnioną ale zagrożoną ciążę. Podczas każdego pobytu w szpitalu zawsze interesowała się moim stanem zdrowia i osobiście przeprowadziła CC. Naprawdę super lekarz i człowiek !!!

Gość orimak
czy ktoś może wie gdzie teraz przyjmuje ale nie prywatnie dr. Baradyn?? za pomoc z góry dziękuję ;)

Gość oczywiscie ze nie mozna
a czy ktos leczy sie u dr Matysiaka ktory przyjmuje miedzy innymi kolo Pojezierskiej? Ma tez wyznoczone godziny w prywatnym gabinecie na poczatku Piotrkowskiej. Ja go moge polecic - moja mama chodzi do niego od samego poczatku i bardzo dobrze diagnozuje i leczy wszelkie nieprawidlowosci

Gość oczywiscie ze nie mozna
a czy ktos leczy sie u dr Matysiaka ktory przyjmuje miedzy innymi kolo Pojezierskiej? Ma tez wyznoczone godziny w prywatnym gabinecie na poczatku Piotrkowskiej. Ja go moge polecic - moja mama chodzi do niego od samego poczatku i bardzo dobrze diagnozuje i leczy wszelkie nieprawidlowosci

Gość amikon
Uważam, że używanie sformułowania skrobanka na usunięcie ciąży to bardzo łagodne określenie, przecież jest to zabójstwo. Dziewczyny usuwają ciążę a potem latami starają się o dziecko bezskutecznie. Tak łatwo pozbawić kogoś życia gdy nie patrzy nam prosto w oczy, gdy nie słyszymy jego krzyku. Jedna z kobiet pisała o 5 tygodniowej ciąży, którą chce usunąć. Może powinnaś pomyśleć, że nosisz w sobie człowieka, który ma serce i jest częścią ciebie. Możesz urodzić to dziecko i oddać do adopcji. Daj mu szansę, bardzo Cię proszę, przecież dałaś mu życie, a teraz chcesz je odebrać.

moglaby ktoras z Was mi pomoc:)? nigdy nie bylam u ginekologa alew koncu chce sie wybrac ale bez mamusi ktora wzielaby mnie za raczke ale nie wiem jak mam sie do tego zabrac. nie chce placic za wizyte bo nie mam pieniedzy. w takim razie powinnam isc do przychodni swojej rodzinnej i tam sie zapisac? pomozcie prosze:)

Gość oollalalaaa
ja byłam wczoraj pierwszy raz u gin Grażyny Dec (ul.Wigury 13) i jestem nią zachwycona. wcześniej byłam u dr Estemberg - również przemiła, jednak za długo czekałam na wizytę, podobnie jest z dr Stefanowicz, tylko że do niej nie chodziło mi się miło. Była oschła i czułam się jak głupek. Potem zapisano mnie (w Salve) do dr Gottwalda, ale że to mężczyzna, to byłam nieco skrępowana. A dr Dec była po prostu przemiła. Wysłuchała mnie na spokojnie, uspokoila, zrobiła wszystkie podstawowe badania, skierowała mnie na kolejne (nie to co poprzedni). Wizyta trwała około 25 minut, więc nie było to takie nic na hop siup. Wizyta płatna 80zł, ale warto. Będę do niej chodzić. Czuję, że trafiłam na dobrego lekarza ginekologa. Pozdrawiam

Gość kalak
WITAM SERDECZNIE!!!OSOBIŚCIE NIE POLECAM PANI DOKTOR ZOFII RACZKOWSKIEJ, KTÓRA PRACUJE W CZMP, PONADTO PRZYJMUJE PRYWATNIE ( DLA PANI DOKTOR LICZĄ SIĘ BARDZO PIENIĄDZE)JEDNAK NAJWAŻNIEJSZY JEST FAKT , ŻE PANI DOKTOR PRZEZ 6 MIESIĘCY NIE BADAŁA KOBIECIE CIĘZARNEJ SZYJKI MACICY I NIESTETY W 24 TYGODNIU NASTĄPIŁ U MNIE PRZEDWCZESNY PORÓD, NIESTETY DZIECKO ZMARŁO !!!W KOLEJNEJ CIĄZY JUŻ W 15 TYGODNIU MIAŁAM ZAŁOŻONY SZEW , LEŻAŁAM DONOSIŁAM DZIECKO DO KOŃCA , MAM DZIECKO , JEDNAK MIMO UPŁYWU CZASU NIE MOGĘ ZAPAMNIEC KRZYWDY I BÓLU, KTÓRĄ MI PANI DOKTOR ZAFUNDOWAŁA ZA MOJE WŁASNE PIENIĄDZE(BO CHODZIŁAM DO NIEJ PRYWATNIE)NAWET NIE MIAŁA ODWAGI SPOJRZEC MI W TWARZ, KIEDY LEŻAŁAM W SZPITALU!!! A WYSTARCZYŁO TYLKO RZETELNIE ZBADAC KOBIETĘ CIĘŻARNĄ!!!ZATEM DZIEWCZYNY OMIJAJCIE JEJ GABINET Z DALEKA!!!!!

Gość klonek
Dziewczyny prosze czy znacie jakiegoś dobrego lekarza z Łodzi, który skutecznie sobie radzi z przewlekła grzybicę narządów rodnych. Byłam u kilku i niestety nie ma efektów leczenia. Bradzo prosze o pomoc.

Gość klonek
Czy znacie jakiegoś dobrego ginekologa który eadzi sobie z leczniem przewlekłej grzybicy. Byłam juz u kilku i bez efektów. Posze o odpowiedz

Gość klonek
Czy znacie jakiegoś dobrego ginekologa który eadzi sobie z leczniem przewlekłej grzybicy. Byłam juz u kilku i bez efektów. Posze o odpowiedz

Gość klonek

Gość klonek

Gość moniaczek1981
Witam, czy możecie polecic ginekologa w śródmieści, który ma umowe z nfz? Chodzi mi o cytologię, w góry dziękuję

Gość marcena
do brikselka Jeśli masz na myśli szpital im. Rydygiera to poczytaj opinie na tym portalu na forum, np. poród w CZMP

Gość Magrot 1982
Czy ktoś zna może dr Karent z placówki przy ulicy Zielonej 25 w Łodzi, nie wiem czy nie przekręciłam nazwiska.

Gość GOSIOEK
CZesc dziewczyny moze ktoras wie gdzie przyjmuje dr Rogowski najlepiej na NFZ ale i prywatnie.prosze o wiadomosci na mail gosiaijarek2@tlen.pl

Gość batka
Dziewczyny, polecam prof. Sieroszewskiego. Naprawdę super lekarz, delikatny jeśli chodzi o badania. Sprzęt w prywatnym gabinecie naprawdę świetny, wszystko można zrobić na miejscu (no powiedzmy - prawie wszystko). Co prawda wizyta to 150zł ale myślę, że cena warta wykonanej usługi... ;-) poza tym to bardzo przystojny facet ;-)

Gość gfbs
moze mi ktos napisac koszt wizyty,cytologii i usg u dr Baś i u dr Gruszczynskiej?

Gość gfbs
moze mi ktos napisac koszt wizyty,cytologii i usg u dr Baś i u dr Gruszczynskiej?