Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łodzianka

ginekolog- Łódź

Polecane posty

Gość ja sie dopisuje do
dr bas budeckiej-swietna.sprawdzala mi ciaze za kazdym razem jak bylam w pl(mieszkam zagranica).nie jest moze zbyt wylewna i sympatyczna ale to w koncu lekarz grunt,zeby bylo konkretnie.bylam u niej chyba 6razy za kazdym razem przykladala sie do badania,tlumaczyla,odpowiadala na wszytskie pytania,wystawiala zaswiadczenia do samolotu bez mrugniecia okiem.wczesniej bylam u jakiegos fagasa-ale dziad niemily i lache robil ze wszystkiego!a bral chyba ze 100 i kazal doplacac za wszelkie zaswiadczenia:O ze nie pamietam nazwiska!!!

Gość fbnzg adf
zatryzmala mi sie miesiaczka, jakiego gina-kobiete do leczenia polecacie? i zeby mial usg w gabinecie. myslalam nad lipecka-kidawska i gruszczynska

Gość gmaja
ja rowniez polecam bas - Budecka. faktycznie nie jest jakas strasznie sympatyczna ale bardzo konkretna i fachowa i na zielonej ma usg. a w madurowiczu specjalizuje sie wlasnie w robieniu usg. wizyta kosztuje 100 zl usg niepamnietam, ale chyba tez albo 150. Pania dr polecili mi znajomi ktorzy pracuja w madurowiczu , mowia ze jest rewelacyjnym specjalista

Gość dghmgmgnkahgm
bylam u bas ale zdzira strasznie za samo zajrzenie w pochwe, 100 zl za cos takiego to jednak za duzo a drugie tylke za usg...

Gość gmaja
jak na dobrego ginekologa to wcale nie drogo idz do diasponu na rewolucji tam dopiero jest drogo zwykle usg 150 albo 200 zl, wizyta od 100-200. Dobrzy lekarze się cenią

Gość gmaja
przepraszam usg 180 - 200 zl

Gość fbnzg adf
podbijam, to kogo bardziej polecacie lipecka-kidawska czy gruszczynska?

Gość kiss.to.crotch
Chciałabym się wybrać na USG piersi, ale mam małe obiekcje. Jestem młoda i wstydzę się iść do faceta, dlatego pytam was o radę. Chciałabym, żeby to była jakaś miła pani ginekolog i nie za droga bo niestety ale jestem tylko biedną uczennica LO :). Kogo możecie mi poradzić ?

Gość polecammm
dr gruszczynska walczak - wizyta kosztuje 70 zl, na kazdej mam robione usg w cenie wizyty, p. dr mila, sympatyczna, swietny specjalista.

Gość oii
kiss.to.crotch ja ci polecam od USG piersi dr Małgorzatę Widawską. Niestety za samo USG zapłaciłam 80 zł, ale uważam że jest najlepsza. Byłam u lekarza na kontrolnej wizycie bo mam guczolako-włokniaki ale ten osioł nic nie zobaczył więc wracam do niej:-) Przyjmuję na Zielonej 25.

Witajcie! Niedawno przeprowadzilam sie do Lodzi i szukam dobrego ginekologa. W swoim miescie mialam pierwsza wizyte podczas ktorej dowiedzialam sie, ze mam nadzerke, ktora musze leczyc. Nie mam pojecia do kogo sie zglosic w Lodzi :( prosze, pomozcie :(

Witam a czy znacie dr.Wojciecha Puto czy warto wybrać się do tego lekarza na pierwsza wizytę?

polecam dr Baś-Budecką (u niej parę razy byłam na usg) albo dr Gruszczyńską- Walczak (prowadzila moja ciążę) - bardzo sympatyczna, rzeczowa, spokojna kobieta - lekarz.

Gość mloda_mama_lodz
Witam Was. Z całą stanowczością polecam dr Antoniego Baradyna z Rydygiera. To świetny specjalista, zna się na rzeczy, miły i uprzejmy. Może wizyta trwa u niego krótko, ale jest bardzo konkretny. Pod jego skrzydła trafiłam dzięki mojemu przyszłemu mężowi, który zna się z nim od wielu lat. Bardzo go polecam, naprawdę! :-)

Gość Evimati
Witam Doktor Baradyn robił mi ostatnio badanie USG, mam endometrioze potwierdzoną przez dwóch lekarzy właśnie ostatecznie przez ww doktora. Szybko i rzeczowo zrobił moje USG choć na początku miałam wrażenie że już jest myślami obecny gdzieś indziej tyle ma pracy w szpitalu Rydygiera. Napiszcie mi proszę czy miałyście może do czynienia z dr. Alicją Iwanek-Kluz? Ponadto potrzebuje informacji od kogoś kto miał robiony zabieg w CZMP na Ginekologii laparoskopowe usuwanie torbieli z jajnika bo mnie to czeka i od dr. Iwanek dostałam skierowanie do tego szpitala. Informacje czy i kto robi to dobrze są mi niezbędne Z góry dziękuję. Ewa

Gość Evimati
CZMP NA chirurgii gin kto przyjmuje dobry info potrzebne na cito....

Gość najfajniejsza lodzianka
ja miałam doczynienia z P,Iwanek i więcej do niej nie pójdę,okropne babsko,ktore nawet nie nadaje się ,żeby pracować jako weterynarz!!!! Polecem dr.Sobkiewicza z prywatnego szpitala na Szparagowej.Bierze za wizytę 130 zł ale badanie,usg i wszystko powie co trzeba. Dzięki niemu nie mam wyciętego wszystkiego tak jak chciała własnie pseudo dr.Iwanek Gbybym mogła jeszcze jakos pomóc to służe radą

Gość najfajniejsza lodzianka
i nie polecam szpitala Rydygiera !!!!

Gość aliorka________
do lodzianki masz racje do szpitala na sterlinga RZEŹNIA!!!! Może kiedyś cieszył się dobrą opinią i spoczał na laurach. W tej chwili co się tam dzieje przechodzi ludzki pojęcie a co do doktor Alicji Iwanek to kolejna tragedia,baba tylko patrzy żeby jej łapówe dać i nie zna się na rzeczy,zresztą z jej podejściem nie powinna pracować w takim zawodzie

Gość ancyna
Z własnego doświadczenie i opinii innych wiem, ze b.dobry ginekolog w Łodzi to: dr Sobkiewicz, dr Stefanowicz, dr Wiliński, dr Stetkiewicz

Gość kamilciaaa_26
Potrzebuję namiary na dobrego ginekologa od spraw niepłodości i to takiego który przyjmuje w NFZ bo nie stać mnie na prywatne leczenie

Gość paolka1987
Ja polecam dr Aleksandrę Jeśman prowadzi teraz moją ciążę i przyznam że jestem z niej zachwycona.

Witam potrzebuje namiaru na ginekologa zajmującego sie niepłodnoscia mam niedrozne jajowody jestem po hcg i laparoskopi i nic staramy sie juz 7 lat o dziecko bezskutecznie od niedawna mieszkam w Lodzi doradzcie jakiegos i najlepiej który na nfz przyjmuje i prywatnie dziękuje

Gość nie ma najlepszej
opinii jako człowiek, ale w leczeniu bezpołodności podobno świetne wyniki ma prof Pajszczyk z Madurowicza. Osobiście polecam i jako człowieka i jako lekarza dr Kuzmecką - przyjmuje w przychodni Madurowicza (NFZ) i w Luxmedzie na Milionowej prywatnie.

Gość Evimati
najfajniejsza lodzianko czy znasz może dr. Adam Bielak pracuje w CZMP? Interesuje mnie on pod względem oceny owulacji i ewentualnego prowadzenia ciąży. Ja mieszkam w Gostyninie koło Płocka więc tak niby na Płock powinnam udeżyć, ale miałam operację w CZM i wiem że tam są specjaliści tylko nie wszyscy jak wszędzie. Podajcie mi proszę jakiś nr tel do kąkretnych specjalistów waszym zdaniem godnych uwagi ozdrawiam

Gość Nereczka
Dziewczyny-potrzebowalabym jakiegos dobrego lekarza z lodzi ale najchetniej z NFZ-u.Czy dr Bas przyjmuje tez "panstwowo"??a moze kogos innego polecicie??

Gość Nereczka
Pewnie prywatnie tez sie wybiore ale glownie chcialabym sie oprzc na wizytwach z nfz...

Gość Będę mamuśką
Witam, Czy ktoś może mi podać telefon do dr. Izabeli Trawczyńskiej. Chciałabym umówić się do niej na wizytę ale nigdzie nie ma namiaru. Będą bardzo wdzięczna. Czy ona pracuje tylko w CZMP czy przyjmuje gdzieś prywatnie. Piszcie na agnieszka.szymacha@op.pl