Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odliczanie

czy to ciąża?? kolejne pytanie

Polecane posty

Gość odliczanie

Mam pytanko. Prosze odpowiedzcie mi bo głupieje. Biore tab anty. O dwoch zapomnialam. jedna w pierwszym tygodniu, druga w drugim. W pierwszym kochałam się z facetem bez zadnych zabezpieczeń, w drugim tez sie kochalam, ale dopiero od drugiego dnia z zabezpieczeniem bo nie zauwazylam ze nie wzielam tabletki. Okres mam dostać w poniedziałek. Wiem że istnieje prawdopodobieństwo że moge być w ciązy. Czy wiecie może ile ono wynosi?? Facet zauważył że piersi mi sie powiekszyly (moze byc ze przed okresem), troche brzuch sie powiekszyl (nad pepkiem), a malo jem bo nie mam apetytu, dziwne zawroty głowy, jednego dnia wogole z lozka nie moglam sie podniesc bo tak mi bylo niedobrze, szyjka macicy jakaś dziwna (kochalam sie z facetem i jakoś inaczej było niz zawsze). Przypuszczalnie może to byc 3 tydz ciązy . Facet się cieszy a ja nie wiem czy jestem czy nie. Najbardziej wkurza mnie te czekanie i może ktoś rozwieje moje wątpliwości?? O teście nie piszczie bo jesli go bede robic to tylko w dniu okresu (jesli nie dostane). Proszę o odpowiedź

Gość upppppppppp

Gość czy ktoś mi odpowie

Gość odświeżam11111111111

Gość A od jakiego czasu...
... bierzesz pigulesy? Raczej myślę że ciąża jest mało prawdopodobna (ryzyko jakieśtam jest zawsze - nawet jak regularnie bierzesz) Nie zamartwiaj się na zapas bo część objawów o których piszesz to pewnie ze stresu. Jeśłi okres nie przyjdzie to zrób test ciążowy (w dniu oczekiwanej miesiączki ma ponad 99% wiarygodności) jeśli wynik będzie negatywny to powtórz po kilku dniach a przede wszystkim nie przejmuj się - nawet jak nie dostaniesz okresu to nic to nie oznacza. Jak kiedyś brałam mercilon to mi się tak zdarzyło że nie miałam okresu przez dwa cykle a potem wszystko samo wróciło do normy. Głowa do góry - i więcej nie zapominaj o tabletkach:)