Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martta

Krem NIVEA do twarzy-DOSKONAŁA ODZYWKA DO WŁOSOW

Polecane posty

jesli macie matowe włosy,suche koncowki i ogolnie zniszxczone włosy,czy to farobwaniem czy słoncem,polecam zwykłay NIVEA KREM DO TRARZ ,KOSZTUJE ON OK 3 ZŁ I DZIAŁA CUDA.nAJLEPIEJ NAŁOZYC GO W NOCY JESLI MAMY NA DRUGI DZIEN MYSC WŁOSY,JESLI NIE WYSTARCZY 3 GODZ PRZED MYCIEM WETRZEC GO W SUCHE WŁOSY I POTEM UMYC.wŁOSY SA PO NIM BŁYSZCZACE,LSNIACE,LEJĄCE I ODZYWIAONE.polecam.

wcale nie,bo potem zmywasz szamponem i idealnie sie spłukuje

Gość wg mnie kiepski pomysł

Gość mallllaa
no moze ktos miec przetluszczone jak ma tendencje do tego...mysle, ze jest do dobra rada dla tych co maja sucha skore glowy i ogolnie zly stan wlosow.

to jest super pomysł zwłaszcza jak prostuje sie włosy,doradziła mi to zaufana fryzjerka

Gość przeciez mozecie nalozyc krem
tylko na koncowki znisczone jak wlosy sie przetluszczają.

Gość agata----a
hmmm ktem niwea jesr dobry nawte po wysyszeniu wlosow do suchych i zniszczonych ale odrobine bardzo dobrze nawilza!

dokłądnie tak,jak nie mam czasu lub mało kremu to nakładam na same koncowki

j a mam krecone włosy ale teraz prostuje,ale nadaje sie i do tego i do tewgo,jak mam proste to przed myciem kłade go na suche włosy i potem włoski sa mniej szorstkie ,lepiej sie układaja,a jak mam krecone to juz w umyte lekko wilgotne włoski wcieram troszke kremu i ładnie sie układaja,najlepiej sprawdza sie to w upał,nad jeziorkiem.

jasne,po pierwszym razie jest juz efekt,ja pierwszy raz trzymałam cała noc,ale dzis np 3 godz przed myciem.Ja do tego uzywam jeszcze szamponu dove do włosow farbowanych i po tych 2 kosmetykach moje włoski sa super.Ale kupujecie ten zwykły krem nivea,bo jest tez drozszy,w białym opakowaniu,intensywnie nailzający ale ten tanszy,niebieski tez działa.

NIE BEDZIESZ MIEC OD TEGO KREMU PROSTSZYCH WLOSKOW TYLKO LEPIEJ NAWILZONE I GŁADSZE.PISAŁAM O PROSTOWANIU ALE PROSTOWNICA CERAMICZNA.

a tem krem po trzymaniu na włosach noralnie potem zmywa sie szamponem ,jesli ma ktos krecone to moze wgniesc go jednynie troszke w wilgotne włoski i wysuszyc,ale na prostych to nie bedzie dobrze wygladac

szczerze polecam,a mi doradziła to fryzjerka.Oczywiscie nie zuzywajcie od razu całego kremu na włosy,nieraz wystarczy na same koncowki.Ale ja niestety ostatniomusiałam sobie wmasowac w całe włoski bo miałam juz tak zniszczone i prostownice i szuszarka i ostatnio dosyc czesto sie opalałam a to tez strasznie szkodzi włoskom.

jak mozecvie to zajrzyjscie do mojego innego topiku o naziwe 200603-jak czytac te date i sie wy wypowiedzcie

Gość i coooooooooo
probowala juz ktoras?:P

Gość normalnie czytać
rok: 2006, miesiąc: marzec. nie rozumiem o co ci chodzi z tą datą.:0

Gość hmmm11111

Gość gggggggggggggggggggg
faktycznie świetnie. DZięki za radę.

Gość estellllla
Apropo kremu nivea to podobno naprawdę jest jedną z najlepszych odżywek nawilżających do włosów. Podczas ostatniej wizyty, fryzjerka też mi to poleciła. Ale w piatek to zastosuję - tak na wszelki wypadek jakby nie chciał się zmyć to jeszcze będę mogła całą sobotę spędzić w łazience.

jasne ze da sie zmyc,spokojnie dwa razy szamponem umyjesz i da rade,ja nieraz na cała noc nakładałam na całe włosy krem i rano bez problemu zmywalam.

Gość no juz nie moge
musze w koncu wyprobowac ten krem :P ciagle trafialm na ten topic i musze sie skusic... oby byly extra super bombowo odjazdowo nawilzone !!!! :P po ilu takich kuracjach juz widac efekty?:)

OD RAZU WIDAC EFEKTY,JA NA POCZATKU TRZYMAŁAM KREM CAŁA NOC,ALE TERAZ OK 2 GODZ PRZED MYCIEM I SA TAKIE JAKIE CHCE ZEBY BYŁY.a OSTATNIO DOSTALAM PROBKE KREMU NIVEA SOFT,TAKIEGO TROSZKE DROZSZEGO ,Z BIAŁBYM OPAKOWANIU MA RZADSZA KONSYSTENCJE I CHYBA TROSZKE LEPIEJ NAWILZA.POZDRAWIAM.

Gość bo ten Nivea w granatowym
pudełku to chyba natłuszcza, a Nivea Soft nawilża

Gość no juz nie moge
hmm moze to prawda o tym natluszaniu nawilzaniu co ktos pisal nade mna...a martta powiedz mi jeszcze aby, jakie mials wczesniej wlosy? i jakie sa teraz? czy teraz nie sa sianowate, nie sa puszyste, tlyko ladnie blyszczace, ukladajace sie, nie ma zadnych streczacych klaczkow???

jeden i drugi jest dobry,sprobujcie.Ja miałam strasznie zniszczone włosy,bo w ogole mam krecone,ale prostuje,jeszcze ostatnio sobie robiłam pasemka jasne wiec wszstko sprawiło ze miałam suche,matowe włosy,a teraz sa gładkie,z połyskiem.NAPRAWDE POLECAM.

Gość no juz nie moge
aaaaaaa czemu nie widze nowych komentarzy:( tylko moj ostatni...:(((