Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dominisia1

POMOCY - CHCE MIEĆ DZIECKO

Polecane posty

Alii===>w takim razie ciiiii....ale kciuki trzymam dalej👄 Smerfetko===>ja rowniez sie ciesze ze klikamy sobie na gg i ze choc jest nas pare ktore podtrzymuja to forum🌻Ja tego forum nigdy bym nie zamienila na zadne inne, bo tu Was poznalam i wspieracie mnie w trudnych chwilach ...jestescie dla mnie bardzo bliskie....i obiecuje ze jezeli uda mi zajsc w ciaze to nie opuszcze tego forum i bede sie dzielic z Wami kazda nowina, kazda nawet mala drobnostka i bede przesylac duzoooo fluidkow zeby dla kazdej starczylo......czego nam tutaj ich bardzo brakuje..... Smerfetko. Aneczko, Sylweczko, Misiaczki ,Patinko,Olawd,PaniMisowa--bardzo sie zzylam z Wami i serdecznie Wam za wszystko dziekuje ze caly czas jednak tu jestescie ---1000👄 dla Was.....:P

smerfetko---dzieki bardzo za checi , wlasnie rozmawialam z tesciowa i mam juz przepis myszko---az mi sie łezka zakrecila 👄 misiaczki---w pl super tylko jak zwykle krotko i te kilometry dzielace moich rodzicow od tesciow-masakra-caly dzien w podróży 100000 👄 dla wszystkich!!!!

Gość aneczka227
Sorrki dziewczyny jak narazie będe rzadko. Mam grype żołądkową.Wymiotowałam już 5 razy i bardzo źle się czuje:( Buziaczki kochane:*👄

Aneczko-----w takim razie zycze zdrowka i wracaj do nas jak najszybciej:):):)👄 Olawd----dla ciebie rowniez duza👄

Gość alii
Smerfetko ja cykle monitoruje już bardzo długo. Nawet nie pamiętam od kiedy. Bo wcześniej miałam mało profesjonalnego lekarza. Teraz od maja 2007 leczę się w Novum i w zasadzie gdzieś tak od lipca regularnie w klinice pod okiem fachowców monitoruje cykle. Jak zgłosiliśmy się do kliniki to uzgodniliśmy z lekarzem, że jeszcze przez ok 6 miesięcy próbujemy naturalnie ( monitorowanie cykli+ leki wspomagające+ wskazywanie dni współżycia itd). Jeśli się nie uda to inseminacja. Więc jeśli się teraz nie uda to w lutym inseminacja. Tylko boję się aby z żadnego z 4 pęcherzyków nie zrobiła się torbielka ( bo mam takie skłonności) i wtedy min dwa cykle stracone. A jak to wygląda u Ciebie?. Jaka jest diagnoza lekarzy? robiłaś wszystkie niezbędne badania? mam nadzieję, że Ci się szybko uda :) Tak sobie myślę, że od dawnanie nie było na forum żadnych dobrych wieści ale jak się posypie na wiosnę to nie nadążymy sobie wzajemne gratulować. Zobaczycie.

Dziewczyny chcialam Wam powiedziec ze macie pozdrowienia od Sylweczki...wszystko u niej w porzadku....przeprasza ze sie nie odzywala,ale dopiero w sobote jej maja naprawic net...wiec obiecala ze bedzie wtedy zagladac i pisac przynajmniej 5 razy w tygodniu....:P:P Ja za chwilke mykam do pracy...wiec juz dzis nie popisze z Wami:(:(:( W takim razie wszystkim Wam zycze milego wieczorkui dla tych co sa w trakcie staranek aby w koncu zaowocowaly i daly malenkie❤️.....A chorujacym szybkiego powrotu do zdrowia......Do uslyszenia jutro...buziaki👄

Witam kochane nie odzywalam sie bo od nocy z soboty na niedziele bylam w szpitalu a wyszlam wczoraj.pisze zeby usprawiedliwic sie bo troszke mnie nie bedzie ale jak tylko wroce to nadrobie zaleglosci! Z dzidzia wszystko ok jest ale musze odpoczywac dlatego zmykam na jakis czas. Kochane życze wam zdrowka i mam nadzieje ze jak wroce to bedzie sporo nowych fasolek Pozdrawiam was jeszce raz nie gniewajce sie i do ponownego uslyszenia

Gość aneczka227
Chyba dzięki wam już mi lepiej!!❤️ Już brzuszek boli troszeczkę i główka też już nie🌻 alii 🌻 ==> Życzę powodzenia i oczywiście trzymam kciuki!!! ❤️ Smerfetka 29 🌻 ==> Czekamy do marca Słonko napewno Ci się uda!! Już nie długo szwagierka już nie będzie taka ważna!! Będziemy cieszyli się razem z tobą!!👄 PaniMisiowa170 🌻==> Przynajmniej Marcin Cię kocha a to jest ważne!! Niektórzy są romantyczni dla kobiet, a na boku robią swoje!! Ale twój Marcin napewno Cię mocno kocha!! Buziaczki dla córeczki👄❤️ olawd 🌻==>Ja nie mam żadnego przepisu:( Ale napewno zrobisz coś pysznego👄 dla ciebie:*:) Aat 69 🌻 ==> Życzę powodzonka i trzymam kciuki!!👄 Myszka 24 🌻==>Dziękuje za wszystko:) U nas też nie za ciekawa pogoda:( 👄Ja wiem,że nas nie opuścisz i napewno uda Ci się zajść sama zobaczysz!! Tak jak ty jesteś z nami my też będziemy z tobą aż Ci się uda!! A uda już nie długo!!!👄 misiaczki95 🌻 ==> Nio nio przytulaj się często kochanie:* Już nie długo będziesz bawiła!! Sama zobaczysz:D Jestem przy tobie i będe cały czas 👄 Kakusia 22 🌻 ==> Fajnie,że się odezwałaś!! Życzę wszystkiego dobrego i dużo wypoczywaj!!Buziaczki!! będziemy czekali na ciebie=) 1000000000000000000000000000👄 Dla was❤️

Witam wszsytkie kochane moje dziewczyny :-) Bardzo przepraszam za moja nieobecnosc ale w poniedzialek mialam problem blokowala mi sie srtonka a wczoraj bylam w londynie,przyjechalismy o 10 wieczorem i padlam jak trup, w sumie zadna nowosc u mnie. Smerfetko co tam u ciebie?? Ja dzis dostalam plamien ale brzuch mnie nic nie boli,sa ciemno brazowe wrecz czarne i nie duzo bardzo bym chciala by sie rozkrecilo i zeby dostac normalny okres bo wtedy mialam bym pewnosc ze zaczynaja sie u mnie normalne cykle. Buziaczki dla was,jutro sie obowiazkowo melduje.papapa Dzis jak zwykle zmeczona ehmmm ze mna to tak jakos widzicie ni w oko ni w zab dzis laura miala i balet i stepowanie i wogole bardzo stresujacy dzien byl. no nic uciekam pa

Witam wszsytkie kochane moje dziewczyny :-) Bardzo przepraszam za moja nieobecnosc ale w poniedzialek mialam problem blokowala mi sie srtonka a wczoraj bylam w londynie,przyjechalismy o 10 wieczorem i padlam jak trup, w sumie zadna nowosc u mnie. Smerfetko co tam u ciebie?? Ja dzis dostalam plamien ale brzuch mnie nic nie boli,sa ciemno brazowe wrecz czarne i nie duzo bardzo bym chciala by sie rozkrecilo i zeby dostac normalny okres bo wtedy mialam bym pewnosc ze zaczynaja sie u mnie normalne cykle. Buziaczki dla was,jutro sie obowiazkowo melduje.papapa Dzis jak zwykle zmeczona ehmmm ze mna to tak jakos widzicie ni w oko ni w zab dzis laura miala i balet i stepowanie i wogole bardzo stresujacy dzien byl. no nic uciekam pa

Gość alii
Aneczka227 wracaj do zdrówka i zbieraj siły na owocne staranka. Miłego wieczorku :)

no tak ja już zdążyłam zrobić faworki a tu ciągle cisza!

Czesc dziewczynki🌻 Ja juz paczka zladlam ....pychaaaa Zycze wszystkim pysznych paczusiow......i nie przejedzcie sie ....ja ide po kawke i kolejnego paczka....👄

Gość aneczka227
Ja nie moge narazie jeść słodkiego,bo mam podrażniony żołądek+ brak apetytu:( Ide zaraz na pociąg,bo jadę do mojego chłopaka zakładu pracy w Tczewie zrobić sobie pazurki:P Będe wieczorkiem🌻 Buziaczki dla was dziewczynki👄

Gość Smerfetka 29
Witajcie , ale tutaj pustki.... Olawd , Aat, no i Pani Misiowa jak miło, ze piszecie, zawsze fajnie wejść na stronkę i coś nowego poczytać. Ide robić kawe i zjeść pączusia, a później zajrzę tutaj.Myślę, ze pojawią się jakieś nowe posty do poczytania. Zapomniałam,pozdrowienia dla Was wszystkich od Patinki, choć widzę, ze zdążyła już się odezwać, ale mimo iż zapomniałam przekazuję. Patinko przepraszam skleroza. Dla wszystkich buziaki i czekamy na te dobre wieści w końcu.

Gość Smerfetka 29
Aneczko przyślij później jakieś zdjątko, zebyśmy mogły zobaczyć jak teraz ślicznie wyglądasz.No i miłego dzionka, kuruj się. Misiaczki co tam z tymi badaniami, załatwiłaś już coś? Myszko fajnie, ze jesteś na gg przez cały czas prawie i miło się z Tobą pisze. Patinka przystopuj i pisz do nas częściej i inne dziewczyny też, zajrzyjcie i napiszcie. Pa pa

Gość Smerfetka 29
No Pani Misiowa to zawsze z nami, tak trzmać, jesteś niesasmowita.Tak miło,że młoda mama z nami pisze.Napisz jak tam maleństwo dzisiaj, pewnie grzeczna, co?

aneczka,Smerfetka,PaniMisowa,Olawd,Aat,Alii,Misiaczki,Patinka jak zwykle mozna na Was liczyc.....przekonalam sie o tym po raz kolejne..👄dla Was....🌻 Aneczko ---pozniej prosimy o nowe fotki ,tak jak Smerfetka napisala:P:P PaniMisiowa---paczek pyszny, dziekuje👄....Ucaluj Patrysie👄 Smerfetko-----ja rowniez sie ciesze ze moge z Toba porozmawiec ,poklikac i zawsze moge na Ciebie liczyc👄 Patinko----swiete slowa Smerfetki----przystopuj troche i odpocznij, nalezy Ci sie👄 Milego dnia dla wszystkich 👄

smerfetka _________ dzisiaj jest grzeczna i śpi caly dzień ale obawiam sie ze wieczor juz nie bedzie taki slodki bo jak spi caly dzień to wieczorem daje nam popalić i to nieźle ale co tam damy radę. Pewnie ze jestem i bede z wami pisać caly czas

Gość alii
Wstyd się przyznać ale ja dziś mam już za soba chyba 6 pączków:) Wieczorkiem z mężem idziemy do kina troche sę zrelaksować więc pewnie już nie napiszę. Wy tez zróbcie coś dla siebie. Aneczka paznokcie to świetny pomysł- musze o tym pomyśleć :)