PaniMisiowa170 0 Napisano Luty 5, 2008 smerfetka________ a jak my sie bedziemy cieszyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość misiaczki95 Napisano Luty 5, 2008 zaraz bedzie 200 mam nadzije ze moja:))))) ja poprosze soczku:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Luty 5, 2008 Widze Cię Misiaczki, zaraz tam przyjdę.......po tych kątach się chowasz, co to za zwyczaje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Luty 5, 2008 Ale malo nas zostalo na tej imprezce...chyba z 5 nas jest tylko ...ciekawe gdzie jest reszta bandy topikowej??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Luty 5, 2008 oj widze ze boj o 200 stronke idzie pelna para! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Luty 5, 2008 misiaczki_______ prosze bardzo soczek moze być pomarańczowy czy jakiś inny soibie życzysz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Luty 5, 2008 200 wybacz Misiaczki, nie czatuj, bedzie moja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Luty 5, 2008 kurde ja moge oddac 200 stronke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Luty 5, 2008 Misiaczki nie chowac sie tylko tanczyc na parkiet...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Luty 5, 2008 olawd ty tez coś nie tańczysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Luty 5, 2008 Nie ma sie co bić, bo i tak komus innemu się uda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Luty 5, 2008 Znow Misiaczki i Smerfecia bija sie o stonke wiec moze tym tazem ja skorzystam??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Luty 5, 2008 oj oj a moze moja? hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Luty 5, 2008 Komu ogóreczka, grzybka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Luty 5, 2008 ja chce grzybka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Luty 5, 2008 ja mam tanczyc?przeciez ja mam dwie lewe nogi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Luty 5, 2008 Wiec pisac pisac bo 200 stronka sie zbliza duzymi krokami... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Luty 5, 2008 Oddajcie mi moja stronkę........... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Luty 5, 2008 myszka!!!!!!!!!!!!11 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Luty 5, 2008 Ups...sorki dziewczynki------stronka mojaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Luty 5, 2008 no i myszka wygrala!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Luty 5, 2008 Myszko nie wybacze Ci, jak mogłaś, a ja tu impreze robię.......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Luty 5, 2008 Smerfetka jestes 2 na na 200 stronce----musisz miec jakies szczescie,,,,, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Luty 5, 2008 Pani misiowa prosze grzybka.Myszka wygrała, ok tak miało być, wybaczam Ci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Luty 5, 2008 Jednak to prawda gdzie dwoch sie bije tam trzeci korzysta...hihih Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Luty 5, 2008 Lej Myszka, lej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Luty 5, 2008 Smerfecia-----wiesz ze chcialam zeby stronka byla Twoja ale jakos samo tak wyszlo:(:(:(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Luty 5, 2008 Prawda Myszko, prawda. Lej na dziewczynkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Luty 5, 2008 Juz polewam.....Smerfetko-----tym razem pijemy za Twoje zdrowko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Luty 5, 2008 No i za dziewczynkę Twoją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach