Smerfetka 29 0 Napisano Marzec 8, 2008 Włoski rewelka, czerwień lubie takie kolory. No my z mężusiem to winko dzisiaj popijalismy pyszne. No Myszko to moze sobie teraz troche poklikamy i zachecimy dziewczyny do pisania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Marzec 8, 2008 Nio ja rowniez sie ciesze ze sie dziewczyny odzywaja ....razem zawsze razniej.....moze dopisza sie do tabelki i bedziemy sobie nawzajem kibicowac:P:P:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Marzec 8, 2008 Heh u mnie byl szampanik;):):)i zjedlismy po 2 zapiekanki a teraz wypilam kawke i zjadam chipsy:):)Pewnie ze mozemy zachecic dziewczyny do pisania....bylabym bardzo zadowolona jakby tak wszystie sie odezwaly....bo praktycznie ja tylko do Was dolaczylam a nieobecne dziewczyny juz pisaly z Wami wtedy:):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Marzec 8, 2008 Myszko wspaniały pomysł z tabeleczką, a co do nich to super, ze po tak długim czasie sie odzywają, oby tak dalej a będzie nas tutaj klikało o wiele więcej i bedzie nam weselej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Marzec 8, 2008 Myszko chyba jednak zrobie to co miałam zrobic juz dawno i spisze te dziewczyny do tej strony, do której Ty spisałaś i moze to poskutkuje. No a ja tez dołaczyłam nie jestem tu od początku, ale znam co niektóre koleżanki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Marzec 8, 2008 Nio wiec mozesz spisac dziewczyny do tej strony na ktorej ja jestem.... Zaraz Ci cos wysle na emaila:):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Marzec 8, 2008 widze Olawd sie pospała juz, Patinka też, więc dobranoc aniołki do jutra, choć mnie jutro cały dzień nie będzie i chyba nie dam rady wejść nawet na forum, bo jak wyjadę ok. 13 to wróce pewnie ok. 22, ale kto wie znając mnie to pewnie zajrze, chyba,ze będe padnięta. Jakby co to mam miec dużo do czytania, słyszały koleżanki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Marzec 8, 2008 Czekam więc Myszko i cóż my 2 zadziałamy dyżury i spisywanie dziewczyn powoli przynosi rezultaty, więc trzeba tak dalej robić.Tylko ,ze ja to zrobie pewnie dopiero w poniedziałek, ale zrobię.Miałam juz kiedys taki zamiar i tak zrobię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Marzec 8, 2008 witaj Smerfeciu:**** ale pustki heheh JAK ZAWSZE TYLKO MY NIE SPIMY:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Marzec 8, 2008 Poszlo kochana:):):) Ja tez jutro nie bede na forum bo ide do pracy i w poniedzialek pewnie tez....ale choc wieczorami zagladne i napisze....:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Marzec 8, 2008 Witaj Misiaczku :):):)Ty tez dyzurujesz widze...fajnie kochana:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Marzec 9, 2008 Nareszcie Myszko przyszła zmiana, misiaczki nas zastapią, hura. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Marzec 9, 2008 Nio wlasnie bedzie zmiana i troche odpoczynku:P:P:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Marzec 9, 2008 Noi nastala cisza.....chyba wszystkie juz poszly spac:P:P:P:P:Pa ja jeszcze posiedze i polukam:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Marzec 9, 2008 Myszko poczte odbierałam, sliczne te zdjęcia. Pamietasz miałas mi jeszcze cos przesłać, tez zdjęcia i chciałabym nr gg do Pauli , bo pewnie masz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Marzec 9, 2008 Myszko tak ślicznie wygladacie z dzieciąteczkiem na ręku, super, bedziecie wspaniałymi rodzicami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Marzec 9, 2008 Kochana nie pamietam ...jakie zdjecia??? a numer do Pauli3332 wysle Ci na gg:P:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Marzec 9, 2008 jak to zmieni???ja sam nie bede siedziec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:P:P o ;;;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Marzec 9, 2008 No Misaiczek nie migaj sie, tylko pisz, niedługo nowa stronka, która moze byc Twoja, jak ci sie uda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Marzec 9, 2008 I nawet udalo mi stronke zalapac:P:P:P:P:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Marzec 9, 2008 No i Myszka zgarnęła ją, a co tam cały dzień dyzurowała, teraz Misiaczek sam nockę podyzuruje hi hi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Marzec 9, 2008 Nalezala mi sie ta stronka za to calodzienne dyzurowanie:P:P:P:P:P:P:P:P:Pheheheheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Marzec 9, 2008 Myszko należała ci się stronka, choć Misiaczek tak z nienacka sie pojawił, więc wiesz jakby jej się udało tez by źle nie było. Następna będzie moja albo jej, hi hi.............. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Marzec 9, 2008 No napewno bo mnie jutro nie bedzie wiec macie mnie z glowy...stronki Wam nie podkradne...hehehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Marzec 9, 2008 Myszko kto tu mówi o jutrze, mnie tez nie bedzie.Ja mówię teraźniejszości, bo jak tak dalej pójdziemy to za chwilę nastepna stronka skoczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Marzec 9, 2008 Oj chyba skonczymy te i zaczniemy nowa stronke..heheheheh:P:PP:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Marzec 9, 2008 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Marzec 9, 2008 Halo halo, czyżym została tu sama, o nie, Misiaczek na dyzur się zgłoś w tej chwili. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Marzec 9, 2008 A misiaczki tylko smieje sie z ukrycia:):):):):)Wyjdz do nas kochana i piszzzzzzz:P:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Marzec 9, 2008 Misiaczek nie wyciagaj na mnie jęzora, Myszka powiedz cos jej, bo mnie nie słucha nasz Misiek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach