xxmadziaraxx 0 Napisano Marzec 17, 2008 ANNA-To mowisz ze warto ja przeczytac,to fajnie,musze sobie kupic,a ile kosztuje,jezeli moge sie zapytac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A.N.N.A 0 Napisano Marzec 17, 2008 zobacz na allegro ja kupiłam za 16zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Marzec 17, 2008 Dziekuje Aniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Marzec 17, 2008 Hej i ja jestem....dopiero wstalam....kurcze spalam chyba z dobra godzinke...ciekawe co ja bede w nocy robic....hihihihi;D:D:D:D ale tak mnie spanie bralo ze musialam sie zdrzemnac....ale juz teraz jestem i bede... Smerfetko ==>czyzby Twoje gadu zastrajkowalo bo Cie nie widze???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewcik_1 0 Napisano Marzec 17, 2008 Moje drogie ja uciekam do łóżeczka - jakaś jestem wykończona po dzisiejszym dniu :( Ale cieszę się, że jutro będę mogła poleniuchować papapa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Marzec 17, 2008 Hej Myszko i Ewciu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Marzec 17, 2008 Jestescie???? Halooooooooooooooooooooooooooooooooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Marzec 17, 2008 I znow jestem sama...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Marzec 17, 2008 Jestem jestem kochana:):):):):):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Marzec 17, 2008 Właśnie czytałam recenzje tej książki - - WEINER JENNIFER \"Male trzęsienia ziemi\" I warto ja przeczytać.Ja sobie zamawiam i zacznę sobie czytać,tylko muszę poprosić siorke żeby mi ja zamówiła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Marzec 17, 2008 Ooooo jestes Myszko kochana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Marzec 17, 2008 Chyba sobie zamowie te ksiazke ...wydaje sie byc fajna i ciekawa:):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Marzec 17, 2008 Jestem dziewczyny, ale muszę przeczytać co pisałyscie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Marzec 17, 2008 Witajcie moje sloneczka jak minol wam dzionek i wieczór?? Moja corcia sie rozchorowala biegala boso po ogrodku u kolezanki a potem skakaly na trampolinie i znow caly noc czerwony katar ciurkiem leci kaszle az sie dlawi no nie moge a dopiero niedawno ja wyleczylam. Dalam jej fervex junior rutinoscorbin dostaje od wrzesnia regularnie 2 razy w ciagu dnia nasivin do noska i herbatka malinowac z miodem z eukaliptusem i wysmarowalam ja rozgrzewajaca mascia zeby pomoglo a najgorsze ze ja sie cos miernie czuje katar mam i wogole do niczego zeby i mnie nie zlapalo bo bedzie bieda. Ide wypic tez herbatke z malinka i miodkiem i moze jutro wstane jak nowa narodzona i zapomne ze cos mnie mialo brac ... Ewcia szykuje sie duza dzidzia ale bedzie fajnie. Smerfetka tez nam oglosi nowine piekna a twedy bedzie imprezka ze szok. I inne dziewczyny sypac mi prosze Fluidkami na Nowy poczatek!!! Buziaczki i dobranoc wam . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Marzec 17, 2008 Nie wiem czy znajdę jeszcze czas żeby przed świętami tu zaglądnąć do Was,a jeżeli już nie zdążę,to chce Wam Kochane moje złożyć już życzenia Wielkanocne: Z okazji świąt Wielkiej Nocy życzę Wam: uśmiechów bez liku przy wielkanocnym stoliku. Przyjaciół wielu, dużo w portfelu, dyngusa mokrego i czasu radosnego, a przede wszystkim prawdziwych i uczciwych przyjaciół, szczęścia w miłości i spełnienia marzeń! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Marzec 17, 2008 Hej Smerfetko Hej Patinko I znów Twoja córeczka sie rozchorowała,wykuruj ja i niech zdrowieje szybciutko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Marzec 17, 2008 Myszko,pewnie ze wart ja zamówić,ja robie to samo i biorę sie za czytanie,bo naprawdę warto ja przeczytać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Marzec 17, 2008 Ooooo i znow moja stronka,jakos mi sie udaje hiiiii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Marzec 17, 2008 Ja tez w tej chwili ja zamawiam:):):):):):)Lubie takie ksiazki.....:P:P:P:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Marzec 17, 2008 Uciekam powoli nynki,oczka juz mi sie kleja. Dobranoc i buziaczki dla Was,milej nocki,pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Marzec 17, 2008 Ja tez lubie takie ksiazki,bardzo ciekawe sa i wogole.No ja mykam nynki,pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Marzec 17, 2008 Nie wiem czy znajdę jeszcze czas żeby przed świętami tu zaglądnąć do Was,a jeżeli już nie zdążę,to chce Wam Kochane moje złożyć już życzenia Wielkanocne: Z okazji świąt Wielkiej Nocy życzę Wam: uśmiechów bez liku przy wielkanocnym stoliku. Przyjaciół wielu, dużo w portfelu, dyngusa mokrego i czasu radosnego, a przede wszystkim prawdziwych i uczciwych przyjaciół, szczęścia w miłości i spełnienia marzeń! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Marzec 17, 2008 Madziu dziekujemy za zyczenia.....wyslalas nam 2 razy wiec napewno sie spelnia...dobrej nocki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Marzec 17, 2008 Madziu również dołączam się do podziękowań za życzonka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Marzec 17, 2008 Dziewczyny dziękuję,ze tak wierzycie,ze mi się uda, ale jakos nie nastawiam sie, choć bardzo bym chciała.No ale narazie nic nie wskazuje,że sie udało, zreszta do @ to jeszcze 9 dni, ale jesli licząc 23 dni tak jak ostatnio to pewnie sobota Wielkanocna bedzie hi hi, choc bardzo chce, zeby się udało i chce Was wszystkie pozarażać, hi hi. Myszko super,ze jesteś z nami, Patinko Ty też. Resztę dziewczyn pozdrawiam i czekamy na wieści. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Marzec 17, 2008 hhohoh ale czytania bylo:P:P Ewcik_1 oj :)) enka24 moze nic staraconego i nie pzylezie:P@:)) Smerfeciaku mam nadzieje ze sie uda bo jak nie lanie masz haah ja dzis zdecia ogladalam na wspominanie mnie wzielo a i lezki polecialy...z tesknoty i wzruszenia..:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iwa18 0 Napisano Marzec 17, 2008 ja padam tak mnie nogi bola ze ledwo siedxe moze jutro co dziobne bo dzis jestem nie wstanie malej nie widzialam caly dzien i tak sie ztesknilam o ona spi pozostal tylko buziak no i dla was tez duuuuuuuuuuuuuuuza buska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewcik_1 0 Napisano Marzec 18, 2008 witam Wan moje kochane :) Dzisiaj mam wolne, ale i tak nie mogłam spać jakoś jestem przestawiona na ranne wstawanie do pracy :( I zrobiłam dzisiaj test bo nie wytrzymałam do czwartku i 1 krecha :( Kurczę coś mi się wydaje, że to fałszywy alarm bo jeżeli spóźnia mi się już 12 dni a test nadal wychodzi negatywny to chyba tak naprawdę ciąży nie ma :( a miałam już taką nadzieję - ale mimo wszystko pujdę w czwartek do lekarza tak jak się umówiłam - myślę jednak ze to bedzie tylko proforma i lekarz powie ze nie jestem w ciazy..... Całuję was wszystkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewcik_1 0 Napisano Marzec 18, 2008 Właśnie postanowiłam że dzisiaj pojadę na badanie krwi - pogoda jest okropna pada śnieg ale czego się nie robi dla spokoju psychicznego. Nawet jak wyjdzie negatywny to przynajmniej będę wiedziała co mam robić dalej i wówczas szukać przyczyny dlaczego nie mam @. A jeżeli będzie pozytywny to ........ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach