Sara76 0 Napisano Październik 9, 2008 Misiaczki ja też brałam clo przez jeden cykl, ale ja się dobrze czułam chociaż trochę się bałam bo wyczytałam na ulotce, że mogą być zawroty głowy, wymioty, nudności itp. atrakcje. Trzymaj się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalpek 0 Napisano Październik 9, 2008 Misiaczki a mi nic nie bylo po clo,ale za to po bromku kosmos byl,ale juz lepiej i biore cala tabletke:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Październik 9, 2008 dziewczyny nie moge s[prawdzic w tym necie tej bety:(:( nie wiem czego nie chce mi danych wpisac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Październik 9, 2008 madzik... http://www.labtestsonline.pl/tests/hCG.html?lnk=3 tu masz wszystko:) Sara76 co porabiasz??:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Październik 9, 2008 misiaczki ja robialam w lux med te badania i oni maja strone i na tej stronie mialam wyniki sprawdzic i nie chce mi sie strona otworzyc wcale nie wiem o co chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Październik 9, 2008 robilas odswiez??moze po prostu padla...sprobuj pozniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Październik 9, 2008 madzik_______ moze cos blednie wpisujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Październik 9, 2008 wlasnie jeszcze nic nie wpisuje wzielam odbierz wynik i tam pisze wpisz dane i nie moge wpisac:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Październik 9, 2008 i dzis sie chyba nie dowiem :(:(:(:( dziewczyny a moze wy wpiszcie w google lux med laboratorium a potem wyniki i czy bedziecie mogly wpisac dane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Październik 9, 2008 no jestem na tej stronie i weszlam w wyniki co mam wpisac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Październik 9, 2008 wpisuje bez problemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Październik 9, 2008 ale tam pisze napisz swoje dane? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Październik 9, 2008 sprobuj jeszcze raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Październik 9, 2008 to tam pojawi sie taka tabelka i pisze dalej to nacisnij to pani misiowa a potem wez pomoc nacisnij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Październik 9, 2008 tam jest taka tabelka z danymi i nie moge danych moich wpisac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Październik 9, 2008 no mam i tam jest napisane że jezeli nie widzisz tebelki do wpisania danych to nie masz zainstalowanej Jawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Październik 9, 2008 no wlasnie i w tej tabelce mozesz wpisac dane? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Październik 9, 2008 no nie mozesz wpisac danych bo ta tabelka jest tylko na wzór a strone wczesniej jest wlasciwa tabelka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Październik 9, 2008 https://laboratoriumluxmed.pl/results Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Październik 9, 2008 awlasnie tamta nie chce mi sie otworzyc a tobie pani misiowo sie otworzylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Październik 9, 2008 tak mi sie otworzylo, myslalam ze da sie skopiowac ale niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Październik 9, 2008 to wlasnie co mi przyslaals to nie chce sie otworzyc:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Październik 9, 2008 pani misiowa to moze ja ci podam dane to ty sprawdzidz co ty na to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Październik 9, 2008 nie ma problemu ale daj moze gg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Październik 9, 2008 szwagierka tez ma ta tabelke moze ona bedzie umiala mi sprawdzic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Październik 9, 2008 jezeli ona ma ta tabelke to niech ci sprawdzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Październik 9, 2008 pani misiowa 7889797 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Październik 9, 2008 ale co dwie glowy to nie jedna:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Październik 9, 2008 kalpek_______ plaszczyk obejrzany na nk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Październik 9, 2008 dziewczyny HCG 19.0 dziewczyny co to znaczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach