jolanta2 0 Napisano Październik 16, 2008 hej dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Październik 16, 2008 Dziewczyny z tego co wiem to Castangus to ziołowy odpowiednik bromergonu na obniżenie prolaktyny, ja brałam prze dwa miesiące zanim zaczęłam brać bromergon, podobna castangus niektórym pomaga ale jak się ma prolaktynę w normie to po co go łykać? Anika czy ten lekarz cie zbadał ? Czy zbadał nasienie męża? Czy powiedział ci dlaczego nie możesz zajść w ciążę? Czy próbował cie leczyć? Bo ja nic z tego nie rozumiem!!!! Skoro nie podał ci przyczyny twojej niepłodności ___ ba nawet jej nie stwierdził (!!!) to dlaczego naciąga cie na inseminacje i in vitro?? przepraszam ale to mi naciągactwem trąci bo tak te prywatne kliniki niestety robia... Myszko u ciebie to już naprawdę chyba wszystko wychodzi na prostą. Teraz tylko cierpliwie czekać aż któraś strzała sięgnie celu :) I dzidzia na wiosnę będzie jak trzeba!!! Stefcia facet może mieć słabsze nasienie z wiekiem. Alutek ja zanim potwierdziłam ciążę u gina na 100% też miałam z mężem jazdy, i moja kuzynka też. Wiesz faceci chyba z natury sa ostrożni i się boja rozczarowania, wola poczekać i upewnić sie a dopiero potem wypinać pierś z dumy. Ale ta betę chyba masz wysoką,...? kurcze nie znam się. cześc Jolanta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Październik 16, 2008 kalpek prosze nie smuc sie bedzie dobrze kiedy możesz zaczac działać a te winiki kiedy bedziesz robic jeszcze raz żeby sprawdzic czy sa lepsze pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Październik 16, 2008 Anika w jakim ty mieście mieszkasz? czy ty nie znasz jakiegoś dobrego gina który jest z normalnego prywatnego szpitala a jednocześnie przyjmuje prywatnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Październik 16, 2008 hej EQfa jak sie czujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Październik 16, 2008 Misiaczki a ty już widzę pełną parą się starasz!!! No pewno na wiosnę będzie brzuszek. No bo już musi się udać.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 16, 2008 Witam ponownie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Październik 16, 2008 myszka______ patryska woli jednak śmigac na czworaka to chodzenie jakos nie bardzo ją interesuje no ale kilka kroczkow zrobi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Październik 16, 2008 Anika miałam napisać z PAŃSTWOWEGO szpitala. jolanta wszystko mnie ciśnie w środku oddychać nie mogę, zjeść za dużo tez nie yhhhh ciężko się robi. A w nocy biodra bolą jak jasna ch***ra. jeszcze trochę i będę się modlić już o ten poród !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Październik 16, 2008 hej panimisiowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Październik 16, 2008 Pani Misiowa ale pierwsze kroki poczynione teraz tylko patrzeć jak zawartość szafek pójdzie w ruch i wszystko do czego sięgnie :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Październik 16, 2008 znam to ciężko było ale jeszcze troche i bedziesz miec maleństwo moje już spi i ma 21 miesięcy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 16, 2008 Panimisiowa- śliczna masz córeczkę- gratulacje :) też sie muszę o taką postarać :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Październik 16, 2008 efqa________ juz wszystko wyciąga z szafek i rozsypuje np. makaron, dotąd potrząsa aż wszysto wysypie jest taka cwana, juz duzo rozumie i sie popisuje jak ma publiczność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Październik 16, 2008 kurcze jakby mój mąż miał dobrze płatną pracę to bym się za jakiś czas o drugie starała. A tak trza będzie do roboty wrócić :) No do porodu mam jakieś trzy tygodnie, o rany to tak długo a jednocześnie krótko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Październik 16, 2008 tiamat_____ dziękuje bardzo, no koniecznie musisz sie postarac i to w najblizszym czasie efqa________ co tam u Pawełka naszego kochanego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Październik 16, 2008 panimisiowa to się dopiero zaczyna moja zaczeła mówić i takie głupoty opowiada mój mąż boki zrywa skąd ona zna te słowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Październik 16, 2008 no to ci przyszła pani domu rośnie bo jak już się bierze za makaron :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 16, 2008 Kiedyś nawet rozmawiałam z lubym czy chciałby mieć dziewczynkę czy chłopczyka powiedział że i jedno i drugie ale pierwszy chłopak heheh:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Październik 16, 2008 efqa_____ wszystko leci, co spotka na swojej drodze to niszczy ja ja nazywam tak pieszczotliwie destrukcja:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Październik 16, 2008 Ano mój dzidziuś kopie i rozpycha się skubaniec coraz większy i silniejszy ! Nie mogę się doczekać aż mi się ten brzuch obniży i będzie łatwiej oddychać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Październik 16, 2008 mąż mnie wola to ide, czyzby coś chciał :P powinnam sie jescze dzisiaj pojawic :):):):):):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Październik 16, 2008 efqa____ obnizy sie i dzidzia sobie wyskoczy za jakies dwa tygodnie, ale fajnie !!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Październik 16, 2008 jolanta to najfajniejszy okres jak dzieci zaczynają mówić, dopiero się zabawa zaczyna !!! Pani Misiowa tylko patrzeć jak Patrycja zacznie. matko jak ten czas leci pamiętam jak była taka malutka jak weszłam pierwszy raz na forum.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 16, 2008 EfQa kurcze jak fajnie było by poczuć to co Ty, oby mi się udało- marzy mi się córeczka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Październik 16, 2008 Dziewczynki ja sie idę położyć bo sie zaraz uduszę :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Październik 16, 2008 szkoda że czas tak szybko nam ucieka czasami zbyt szybko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Październik 16, 2008 hej dziewczyny uciekam pa dobranoc i owocnej nocy dla was pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Październik 16, 2008 Ja też mykam- wyspać się trzeba, kolorowych senków wszystkim, dobranoc:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara76 0 Napisano Październik 16, 2008 Ja tylko na chwilę. Pracuję w tym tygodniu do 18-tej więc zanim wrócę, coś zjem to muszę szykować obiado-kolację dla męża i dlatego was zaniedbałam a do tego czuję się jakby miała przerwę w życiorysie. Do gina się nie zapisałam, poczekam na czym się zakończy ten miesiąc. W poniedziałek idę do dentysty i wypadałoby iść do fryzjera zrobić balejaż (bo wyglądam już jak ten pies z reklamy DULUXA). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach