Smerfetka 29 0 Napisano Maj 16, 2008 Olu naprawde odpoczywaj i zobaczysz co będzie, bo wiesz ja mam nadzieję,że jednak bedzie ok, a te plamki to tylko takie oznaki ,ze w tym czasie miał być @. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Maj 16, 2008 Hej Olawd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Maj 16, 2008 no ja ciagle mam nadzieje ze to jest normalne :-( zobaczymy co bedzie to bedzie .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Maj 16, 2008 hej xxmadziaraxx---super ze jestes bo juz dawno nic nie pisalas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Maj 16, 2008 Koncze powoli bo cos sie zanosi na burze.Dobranoc,milej nocki dla kazdej,pozdrawiam,buziaczki,pa Olawd-Bedzie wszystko dobrze.Tesknie za Wami,wiec musialam napisac i juz nie odchodze od Was,pozdrawiam,dobranoc,pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Maj 16, 2008 Olawd zobaczysz bedzie ok i bedzie dzidzia,uwierz w to,ja trzymam za Ciebie mocno kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Maj 16, 2008 madziarko---nie opuszczaj nas ... ja tez nie moge wytrzymac jak nie zagladne co chwilke co na topiku sie dzieje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Maj 16, 2008 Nie opuszczam Was,nie moge Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Maj 16, 2008 slonce ja uwierze jak juz lekarz mi powie ze wszystko jest ok a to nie nastapi szybciej niz jak nie wroce do pl czyli po 2 czerwca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Maj 16, 2008 Gdzie sie podzialyscie Wszystkie?,wracajcie tu biegiem..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Maj 16, 2008 Co znow sama ze soba pisze,wracac tu biegusiem sloneczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Maj 16, 2008 ja jestem ale wracam do lozeczka bo sie lepiej czuje w nim buziaczki i slodkich snow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Maj 16, 2008 Ola gdzie juz ucieklas? Smerfetko wracaj juz,chyba ze burza jeszcze nie przeszla. U mnie sie zbiera,ale jakos jeszcze nic nie slychac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Maj 16, 2008 Ola odpoczywaj milych snow,buziaczki,dobranoc,pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kakusia 25 0 Napisano Maj 16, 2008 Witajcie dzis tylko na moment aby napisac do Oliwd Slonko te plamki to albo oznaka ze powinno byc @ ktora oczywiscie nie przyjdzie albo jakas lekka infekcja ale nie szkodliwa dla dzidz juz to pisalam ale ja tak mialam i mi przeszlo tylkoze ja mialam bradzo duze brazowe plamienie juz w ciazy wiec nie stersuj sie bo to moze zaszkodzic glowa do gory i najlepiej jak bys juz darowala sobie ta prace tylko duzo lezala POZDROWIONKA Myszko i Smerfetko trzymam mocno kciuki jutro rano sprawdzam jak tam wasze testowanko juz doczekac sie nie moge Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Maj 16, 2008 kakusia dziekuje za pociesznie - od razu mi lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Maj 16, 2008 Olawd do tego 2 czerwca jeszcze kawałek więc uważaj na siebie bardzo. To dobrze że leżysz w łóżeczku. Swoją drogą ja też się chyba położę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Maj 16, 2008 Xamadziara pozdrowienia , życzę ci z całego serca żeby ci się wszystko jak najlepiej ułożyło w małżeństwie. Z facetami bywa ciężko ale czasem naprawdę warto walczyć żeby uratować związek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Maj 16, 2008 dziewczyny nie wiem co sie stało że mi ten komunikator tlen na górze przy nicku wyskoczył! ja nic nie zrobiłam - samo sie zrobiło... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Maj 16, 2008 O juz naprawiłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Maj 16, 2008 Zdenerwowałam się. Nie mogę usunąć tego głupiego tlenu - kasuję go a on się z powrotem pojawia!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Maj 16, 2008 Teraz mi się udało. Zajrzę jutro bo dziś nikogo nie ma :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Maj 16, 2008 Witaj Kakusia22 Witaj EfQa Masz szczera prawde.Ale mysle ze wszystko sie ulozy,bardzo tego chce. Dobranoc Wszystkim,milej nocki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Maj 16, 2008 Uciekam juz nynki,bo nikogo nie ma,szkoda,buziaczki,pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Maj 16, 2008 EfQa-Bede walczyc do konca,nie poddam sie i szansy nie zmarnuje.Bo warto o malzenstwo walczyc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Maj 16, 2008 ja do was zagladam co jakis czas bo nie chce miec zaleglosci :-P buziaczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach