Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bYcZyCa

BYCZKI,BYKI I ICH WYBRYKI

Polecane posty

Gość babsztyl x
byki są cięte na pieniądze i chytre oraz egoistyczne nie lubią się przemęczyć ale lubią się wyręczać innymi tyle.... Rybka

Gość eli83
co sądziecie o związkach kobieta Byk-mężczyzna Byk??

nie wiem jak jest w zwiazku byk-byk, ale jao uklad przyjacielki byk-byk nie moze byc lepiej :) chociaz moj kontakt z moim bykiem sie urwala, ale to co bylo bardzo dobrze wspominam

Gość Majowa byczyca
Jako byczyca jestem zawzięta, uparta,łatwo popadam w skrajności.Albo kocham do granic możliwości albo nienawidzę do bólu.Wogóle kocham siebie.Dobrze gotuję i uwielbiam jeść:)..i seks uwielbiam bardzo.kocham wygody,i lubię otaczać się ładnymi rzeczami...Nie oszukujmy się.. lubię pieniążki:) ale jak nie ma to potrafię oszczędzać.Także przejmuję się byle pierdołą i jestem cholerykiem.Trudno mnie zdenerwować ale jak już się komuś uda to jestem wkurzona maksymalnie i trudno mi przechodzi.Nie mam zadnych specjalnych zdolności artystycznych.. za to mój pan majowy byk takowe posiada.. pięknie maluje.Jesteśmy ze sobą już pięć lat i jest to idealny układ.A miałam już pana skorpiona-kompletna klapa,pana wodnika też nietrafione i pana koziorożca-tu było w miarę normalnie.Byki to super ludziska:))

Gość ciekawska ania
są tu jakieś byczki?

Gość MMMMUUuuuuuuu
Ta wyspa jest moja.

oj i ja tez byczek :) w imieniny miesiaca urodzona :) i zgadza sie, ze byki sa materialistami ale tez cenia sobie dom i rodzinke :)