Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bYcZyCa

BYCZKI,BYKI I ICH WYBRYKI

Polecane posty

Gość byk85
Witam Mam prawie 21 lat (26 kwietnia),przeczytalem troche o naszych cechach i musze stwierdzić,że w moim przypadku połowa tego to prawda ale także że mam bardziej skąplikowaną psychike,to pewnie przez to że urodziłem sie w piątek:) Jestem zapalonym turystą,pieszym(wieczny piechor:)) a szczegolnie rowerowym,słucham innej muzyki niż wszyscy,nie chodze na imprezy-tylko do baru,czasami maloje,głownie techniczne rzeczy ,jestem typowym scisłowcem-ale całkiem niezle idzie mi z jez. obcymi(gozej z pisownia polskiego),ostatnio cos mnie nachodzi granie na git.elektrycznej,interesoje sie sztukami walki,czasami leniuchoje - ale tego nie lubie(głownie przez głupią pogode)jak trzeba to pracoje,lubie duzo i dobze zjeść,jestem silny psychicznie -trzeba naprawde mnie bardzo ostro wkuzyc żeby mnie wyprowadzic z rownowagi,jestem punktualny ,potrafie przebaczyć jeśli druga strona pierwsza wyjdzie na przeciw,jestem pogodny,tolerancyjny, po częsci mazycielem,to chyba tyle Pozdrawiam wszystkie byki oraz ludzi urodzonych w piątek wenus rulez

Gość bycza pora
- balaganiarz (najgorzej z notatkami, kumplowi prawie kolosa zgubilem we wlasnym domu, ktory trzeba oddac) - len - spozniam sie na wszystko co sie da, ajbardziej mnie wkurwia jak mi autobusy uciekaja sprzed nosa - introwerytyk - za duzo mysle nad zyciem i jego sensem, a za malo wprowadzam w czyn. - musze miec bodziec z zewnatrz, zeby sie za cos wziac, sam z siebie mi sie nigdy nic nie chce.ODKLADAM wszystko na ostatnia chwile. - lekko fatalistyczna natura, z podpuszka realizmu, ale to tylko podpuszka, bo sam boje sie swojej morderczej wyobraźni i to co mi do głowy czasem przychodzi. - ogolnie wrażliwy, ale pozostawiam to dla siebie a nie rozmieniam na drobne wsrod ludzi.

a jeśli urodziłam się 21 maja to jak myslicie jaki to znak byk? bliźniak? a może bliźniaczy byk?

Ja tez jestem byczkiem:)z 24kwietnia:) uwielbiam ten znak:)ale jestem zakochana w sobie co:)jest ktos z 24 kwietnia:)?

Gość aaa***
puk,puk sa jakies byczki dzis??? strasznie lubie ludzi z pod znaku BYKA:)sa bardzo fajni choc sama jestem koziorozcem:)

Gość grzoskwiniowa
ja nie jestem ale moje kochanie to byczek.i ma ciezki charakter.......ale go kocham:D

Gość zojo
Jestem Byczkiem i mam problem: zakochałam się w 40letnim facecie. Jestem dużo młodsza i nie wiem jak go soba zainteresować, zwrócić jego uwagę, nie robiąc przy tym z siebie blondyny;) Jeśli jest tu jakiś 40letni byczek płci męskiej to zapraszam do podzielenia się pomysłami... z góry dziękuję:)

Gość aaa***
byczki sa bardzoooooo kochaniutkie:) caluski dla wszystkich byczkow:)

Gość zojo
też jestem z 24 kwietnia:) Buziaki

Czemu topik umiera........??? Byczki, niedługo nasze urodzinki. !!!

Gość 22 kwietnia
się kłania :):):):)

Ja 29 kwietnia. Mam pytanko, czy jakiś forumowy byczek był w związku ze skorpionem. Jak tak, to czy był to związek udany, jeśli nie to jakie cechy nie pozwalały wam być razem.

Gość ja jestem 25
.....i jestem nieśmiała :(

Gość nie ma tu....
ani jednego byczka....a przecież temat się kręcił :(

To ja sie dolacze:)) Byczek rocznik 74, zona byczyca rocznik ten sam:)) roznica wieku 7 dni i co wy na to? a zgadnijcie kto starszy;))

i........ cisza:o byki pozdychały czy co? :( Tylko ja tu z parzystokopotnych pozostałam??? :P

Gość kamikadzee
ja tyż jestem byczKiem 24 kwiecień :D hmmm moje cechy ( te negatywne :P) : porywcza( łojj czasami mam przez to duzzie problemy), troszke leniwa ( uwielbiam spać heh), materialistka troszke też , przejmuję się drobnostkami i przeżywam porażki ( ale jakos wychodzę z tego), no i pesymizm dopada mnie łod czasu do czasu, dobra teraz czas na positive heh: otwarta, lubię dobrą zabawę w dobrym towarzystwie, dobre jedzonko i jakieś ekstawaganckie przedmiociki , ogólnie wszystko co ładne, kolorowe , pozdro dla Byczków :D

Gość 09/05/byczkowa
jestem pania byczkowa ,,,,,lubie amciu -amciu ,,,czyli pyszne jedzonko !jestrem otwarta ,,,lubie pomagac ,,,a przedewszystkim jestem pogodna ,lubie sie usmiechac i dawac ludziom radosc.

kamikadzeee- dosłownie jakbym oips samej siebie czytala- porywcza leniwa materilasdtka, lubiąca dobrą zabawę i pyszne jedzonko (moja zasada- wszystko prócz sera i majonezu:P) pozdro szejset for all

kamikadzeee - też tak mam i mój mąż też

Gość 22
22 kwiecień :) uparta jak osioł,obrażalska,nerwusek,szalona,odważna,kochająca dzieci,lubiąca rządzić :) skłonna do wielkich poświęceń dla ukochanych osób,,szukająca ciągle swojego miejsca w zyciu,lubiąca piękne przedmioty,żywe kolory,pełna energii,nie do zdarcia :p To właśnie ja :)

ja tez ja tez wszytsko sie zgadza:) jestem czula opiekuncza czasem zaborcza przyjacielska serdeczeczna leniwa uwielbiajaca gotowac jesc kochac sie wyglupiac ...oj amen buzka Byczki

Gość jakies byczki do kolekcji
up up

Gość nastepna byczka
a wiec nic dodac nic ujac. wszystkie cechy juz wypisane.

MOja charakterystyka: *wrażliwa na krytyke, ale uparta, *egocentryczna, ale płacze z powodu umierających dzieci w afryce, *przejmująca się drobiazgami, ale bałaganiara, *potrzebująca dużooo uwagi, troski, okazywania uczuć, mówienia: \"jestes super\" \"kocham cie\", ale sama raczej w tym powściągliwa *towarzyska, ale bardzo nieśmiała * filozofka, ale obojętna na otaczający świat * surrealistyczna a jednak prawdziwa... PEŁNA SPRZECZNOŚCI taka własnie jestem ;)

Gość ferni
Też jestem bykiem(27.04)-upartym,samodzielnym,stanowczym,szczerym do bólu,dumnym,wyniosłym egocentrykiem a jednoczesnie lojalnym,uczciwym, bardzo wrazliwym(choc nikt tego nie wie),romantycznym,majacym zawsze dobre zamiary,pozytywnie nastawionym do ludzi idealistą. I nie jest mi z tym wszystkim dobrze.Czuje sie nierozumiana,wszystko co robie/mowie ludzie interpretuja niezgodnie z moimi zamiarami,co w połaczeniu ze szczeroscia ,brakiem dyplomacji i pychą nie przysparza mi przyjaciół:/ Dodatkowo jestem hmmm... jakby to okreslić...dziwna...to chyba dobre słowo.Niby towarzyska,lubiaca kontakty z innymi ludzmi-smiech i rozrywke,z drugiej strony samotniczka-wiele osób na raz mnie meczy,wyłaczam sie,irytuje,jestem wtedy niemiła dla wszystkich,zamykam sie,drapie i gryze.A już zupełna katastrofa,kiedy nie gram pierwszych skrzypiec w towarzystwie... Czuje ogromną wiez z naturą-lubie leżec na trawie,grzebac w ziemi,łazić po drzewach(a mam 22 lata:)) .Jestem roztrzepana i rozkojarzona-wiecznie cos gubiąca i czegos szukajaca,zapominająca,ciagle w biegu,wszystko na ostatnia chwile.Niepoprawna marzycielka szukająca księcia z bajki,wybredna wobec mezczyzn,pogardliwa i niemiła dla nieszczesliwie we mnie zakochanych...no i przez to ciagle sama(poza okresowymi flirtami) To chyba tyle:) Pozdro dla wszystkich byków

25 kwietnia ;) czytam Was i az wierzyc sie nie chce, ale czuje sie tak, jakbym czytala sama siebie :) No to jedziemy z tym koksem: wrazliwa, nawet przewrazliwiona, latwo mnie zranic, uparta, czasem anioleczek, czasem zolza, szczera, materialistka ale sama dla siebie, a nie wzgledem facetow ;p nieraz domatorka lubiaca cisze i spokoj, w inne dni szalona imprezowiczka, lubi przyrode(zachod slonca, szum morza), zachwyca sie zwyklymi rzeczami, przejmuje pierdolami, jak ktos nadepnie jej na odcisk, potrafii byc wredna, takze msciwa ale tylko wzgledem facetow :p specyficzne poczucie humoru, raczej pesymistka, choc wsrod znajomych optymistka, uwaza sie za realistke ;p, nie wierzy w prawdziwa, szczera, wieczna milosc :p nie ma wygorowanych marzen, a nawet jesli, to nie wierzy, ze sie spelnia, wybujala wyobraznia, czasem filozofka, psycholozka ;) chetna do pomocy, niska samoocena, punktualna, dlatego nie lubi spoznialskich, nie znosi klamstwa, nieszczerosci, lizustwa..kiedys miala zdolnosci plastyczne, ktore niestety zaniedbala...zdecydowanie leniwa, nie lubi gotowac, chyba ze z kims ;) hm.. pewnie jeszcze sporo tego jest, ale narazie wystarczy :p